|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 48 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Recenzija drugih foruma Postano: 27 srp 2012, 19:34 |
|
|
|
Kako biste ocijenili rad drugih foruma?
Koji forum je na vas ostavio pozitivne utiske, a za koji forum imate negativne komentare i zamjerke i nabrojte te pozitivne ili negativne utiske.
Obrazlozite vas vidjenje rada drugih foruma.
Pohvala ili kritika moze biti i tehnicke i politicke prirode i bilo koje druge prirode, dakle sve sto spada u recenziju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 27 srp 2012, 20:00 |
|
|
|
Forum.hr je odličan što se tiče sadržaja, sa tehničke strane ima dosta mana.
Klix.ba forum isto odličan što se tiče sadržaja, smeta mi nepreglednost i previše trolanja.
Index i drugi hrvatski forumi - previše djetinjasti.
Krstarica - ne sviđa mi se izgled pa ga izbjegavam
B 92 - prije bio bolji
Ima još dobrih foruma iz BiH, ali uglavnom nisu posjećeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 27 srp 2012, 20:02 |
|
|
http://www.rajvosa-x.com/forum/index.phpforum nastao kad su se odselili oni sa sarajevo-x , puno liberalniji od sax-a , evo još nisam baniran haha , salu na stranu ,dozvoljavaju razmjenu mišljenja , bez obzira ko,šta i gdjje , za sada vrlo pohvalno
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 27 srp 2012, 20:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25380 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
- forum.hr je možda najbolje nešto na forumskim bespućima EX YU. Šteta, što moderatori ne poznaju teme izvan Hrvatske, pa u segmentu BiH, Srbije, Crne Gore, Kosova i Makedonije forum jako klapa i niža je razina kvalitete diskusije od ostalih dijelova. - klix. ba je jako ideološki obojen i pristrana moderatura začinjena velikobošnjačkim nacionalizmom. - index.hr mi se iskreno ne sviđa - forum.net.hr ne bih rekao da je loš. nekad ćirnem tamo. - skyscrapercity je forum građenja i gradova i u tom segmentu je vrh. Šteta, što nema širok raspon tema.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 27 srp 2012, 20:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Index.hr je gori od Stormfront foruma. Oni na Stormfront su vrlo uljuđeni i nornalni ako porediš sa Index forumom.
Svaka tema, komentari na njoj, na Index forumu je za sve zajedno nekih 30 godina zatvora.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 28 srp 2012, 01:03 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Lebowski je napisao/la: Krstarica - ne sviđa mi se izgled pa ga izbjegavam
Definitivno. Tu bih još dodala burek forum. Nisam se registrovala ni na jednom, al su mi izgledom najgori.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 28 srp 2012, 01:54 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 28 srp 2012, 10:36 |
|
|
|
Na ovaj sam neki dan ulazio, kad je postavljao one karte. 16 000 tema i možda 2 tuđa odgovora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 28 srp 2012, 18:29 |
|
|
Covjek ima forum sa preko 1400 korisnika, a nema 9 dolara (otprilike oko 13-14 KM) za registraciju com domena. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 28 srp 2012, 20:51 |
|
|
Forum.hr - nekada bio jako dobar dok nisu sav podforum Politika sveli na par tema. Forum.ba - nekada bio dobar, iako je biljezio skromnu posjecenost, pa je zatim dosao neki novi vlasnik i kombinovao forum sa news portalom i obrisao stari forum, pa je zatim forum jedno kratko vrijeme bio nedostupan da bi sada kada krenem na taj forum, moj antivirusni program me upozorava na virus. Katastrofa od foruma! Forum B92 - solidan, ali strah me tamo spominjati Djindjica u negativnom kontekstu.  Krstarica Forum - prebukiran, ali onako OK. Klix Forum - jedini forum na kome se i ne isplati uopste biti, jer cim shvate da nisi Bosnjak, odmah te skidaju sa repertoara. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pavo B.
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 28 srp 2012, 22:40 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Covjek ima forum sa preko 1400 korisnika, a nema 9 dolara (otprilike oko 13-14 KM) za registraciju com domena.  Ali zato rastura De Administrando Imperio. Tibor Živković mu nije do nogu. Fakat, iznenedilo me kakvo široko obrazovanje pruža današnji poštarski tečaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 29 srp 2012, 00:06 |
|
|
|
Na dva foruma pišem, ovom i hrhb. Oba su OK. Pratio i neke druge, racimo Krstaricu, danas samo Index. Taj forum je definitovno najbolje mjesto za trolanje, normalni diskutanti tamo ne mogu opstati. Izdvojio bih komentare članake kao najjači dio.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 29 srp 2012, 00:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90637 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Evo moja osobna recenzija. forum.hr, odličan što se tiče nekih podforuma, često virnem. Politika, ocjena dvojka do trojka. index i nije forum, nego kaotični skup polu-nasumičnih postova, bez moderatora, visoka koncentracija debila i retarda svih vrsta i podvrsta. Sumnjam da itko normalan to čita, osim kad vidi komentare ispod vijesti. Ići zbilja čitati i listati teme tamo je kao ući luđaku u glavi, no za one koji već to žele poticajno je da onda i sudjeluju u raspravama i promoviraju interese i teme od interesa Hrvata BiH, a ne samo gledaju. klix.ba. Jedini forum u BiH koji je veći od ovog. Dvije tri teme redovito prelistam. Ostalo je nebitno komentirat, "sve se zna". nekad sam znao čitat i neke podforuma na net.hr , ali zadnjih godina je tamo anarhija i slaba kvaliteta. Sveukupno, moja aktivnost na drugim forumima je skromna. Prije svega žao mi je trošit vrijeme jer se to onda oduzima od vremena boravka na ovom forumu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 29 srp 2012, 01:10 |
|
|
Šta da ja ovdje napišem kad nisam bila ni na indexu, ni krstarici, ni b92, ni hrhb... Prvi forum... nećemo ga spominjati jer se ionako raspao. Registrovala sam se 2007. u januaru. Bila moderator. Prolila kantu suza jer sam jadna mislila da su na internetu fini ljudi i da je sve to što pišu bitno. Bila mi je to dobra škola. Kad sam "odrasla"  napustila sam ga. Drugi forum je bio službeni forum operacije trijumf. I tu sam bila moderator, ali samo mjesec dana, pa sam napustila jer nisam više mogla čitati one gadosti s obzirom da se najmanje pisalo o muzici, a tu je bilo ljudi iz čitave ex yu. Treći forum nešto o mobitelima. I tu moderator. Ubrzo napustila. Četvrti sarajevo-x, ali tu sam pratila samo temu o vicevima i šta ste danas kuhali. Ali ipak sam uspjela na te dvije teme zaraditi dva bana. Kako, ni sama ne znam. Zato mi pomalo idu na živce ovi koji kažu da tamo banuju čim vide da nisi Bošnjak. Nije istina. Ne znam osobu (od Bošnjaka) koja nije barem jednom banovana. Peti forum je bio forum nezavisnih novina. I tu sam bila moderator. Otišla nakon 4-5 mjeseci. Tu sam najviše smeća upoznala....ističem par likova Pazuzu, Zalutalo prase, Matovilo... Mnogi u isti koš trpaju Free2020 i Dartha, ali s njima sam se toliko svađala da smo sad ok Otišla nakon..ne znam 4-5 mjeseci. Onda sam se registrovala na Dnevni avaz gdje sam ušla 4-5 puta pod nickom kahvenišem sama. Glumila sam penzionisanu pedagoginju iz Lokava kod Pazarića. Joj to su bile scene  Pomalo sam vadila mast curama na tom forumu. Kao ja ogorčena žena, pa kritikujem današnju mladež. Odavno nisam otišla tamo i ne namjeravam. A inače Strelok je legenda pa pričajte što hoćete. I sad sam na tri foruma, ovaj, moj i jedan mali forumčić jugosfera.net gdje sam također moderator. Još nismo "proslavili" godinu dana i tu smo prije svega zbog druženja (nas par koji smo bili moderatori na forumu nezavisnih novina, pa skupa napustili). Eto. Sad kad ovo sagledam ispada da sam ko Bošnjo Ali nije...na velikoj većini sam bila samo po par mjeseci u ovih skoro 6 godina od kako imam net i uvijek sam bila na jednom ili na dva. Samo sam trenutno na 3 istovremeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 29 srp 2012, 01:18 |
|
|
|
Ti svuda mod. Kako ti to uspjeva?
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 29 srp 2012, 01:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Ti svuda mod. Kako ti to uspjeva? http://www.urbandictionary.com/define.php?term=internet+white+knightCitat: Internet White Knight
Someone who stands up for girls on the internet they barely know, hopefully so they can engage in sexual intercourse with them. Usually males. They are douches who can't get none in real life Citat: Internet White knight
Internet White Knight also known as White Knights, are individuals who are usually quick to defend those which are assumed to be female. White Knights have expectations that some brownie points will be earned for defending women on the internet. Internet White Knights are notable on most online video games and are often easily to spot after trolling females.
Internet White knights never get laid, get nude pictures, phone numbers, or any type of reward when saving the damsel in distress.

_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 29 srp 2012, 01:32 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Ti svuda mod. Kako ti to uspjeva? Pojma nemam. Da se sad vratim nazad sve bih odbila. Evo ovaj forum npr... pun nacionalista i kretena (sve tri strane), svađe svako malo, prepucavanja, žalbe......a meni je baš super ovdje. Dođem kad hoću, pišem kad hoću, s kim hoću i što hoću, ne žalim se nikad jer znam kako je to moderatorima bezveze. Kad vidim da se svađaju povučem se ili se sprdam. A kad si moderator moraš se uključiti u rasprave i kad ne želiš. Moraš svakome ugoditi, a ne možeš. Ako si blag, prigovaraju da dopuštaš uvrede. Ako si strog, arogantan si i kroz forum liječiš lične frustracije. A čemu sve to ako nemaš finansijske koristi? Više nigdje neću biti moderator iako osjećam da sam se fino snašla u svemu tome za razliku od početničkih grešaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 29 srp 2012, 01:44 |
|
|
Ministre, ti nemaš nijednu moderatoricu, ali kad god se pojavi neka forumašica tipa Šeherezada, odmah se zaljubiš i želiš biti njen vitez. Tako da bi mogao ići u tu kategoriju. 
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 29 srp 2012, 01:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Griješiš. Kao svakom vlasniku birtije mi je važno povećati broj forumašica jer ćeš tako privući i forumaše (među njima vjerojatno i veliki broj bijelih vitezova), pa te forumašice moram držati ko malo vode na dlanu. Bosnozemljomoja je moderatorica ženskog kutka, i žensko je, i što je najvažnije, multi-kulti je.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 29 srp 2012, 01:49 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Ministre, ti nemaš nijednu moderatoricu, ali kad god se pojavi neka forumašica tipa Šeherezada, odmah se zaljubiš i želiš biti njen vitez. Tako da bi mogao ići u tu kategoriju.  Kome je bio upućen njegov post? Ja sam mislila da je mene prikazao kao nekog internet freak-a. Ali slabo divanim engleski, pa možda nisam skontala 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 29 srp 2012, 01:51 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la: Ministre, ti nemaš nijednu moderatoricu, ali kad god se pojavi neka forumašica tipa Šeherezada, odmah se zaljubiš i želiš biti njen vitez. Tako da bi mogao ići u tu kategoriju.  Kome je bio upućen njegov post? Ja sam mislila da je mene prikazao kao nekog internet freak-a. Ali slabo divanim engleski, pa možda nisam skontala  Bijeli vitezovi (white knights) su muškarci koji vatreno brane (i usput se ulizuju) ženama na forumima, nadajući se da bi na račun viteštva mogli omastiti brk. No, nikome ne uspijeva. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 29 srp 2012, 01:53 |
|
|
Ah misliš nešto kao dudu  Svinja je kulturan i simpatičan momak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 29 srp 2012, 01:56 |
|
|
|
Ne, dudu je više predator, nabacivač, predratni švaler sa brčićima. Divlja Svinja je može najbliže definiciji white knighta na ovom forumu, možda i hinterland.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 29 srp 2012, 08:56 |
|
|
Na forumu b92 smo došli da su mi prijetili prijavom policiji. Krstaricu me mrzi da otvaram, previše je gamadi. Malo je provincijski i neaktivan, ali nije loš Vojvodinacafe. Volim serbiatravelers.org. Sa sarajevo-x su me banovali jedno 12 puta cirka. Forum.hr nisam stigao da pratim, par rasprava, tu sam se ponovo uvjerio kako su hrvatski forumi na netu puni tolerancije, govorim o administraciji, više slobode kao Srbin imaš na forum.hr nego na b92. Na military photos su me isto nešto cimali zbog osude gruzijske agresije. I, što bi rekao Medo Pucić, kao otok sred mletačkoga zemljišta postojaše od starine obrtna i trgovačka republika srpska Dubrovnik, tu je naravno www.forum.sarajevo-rs.com ... šta reći nego dom...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Recenzija drugih foruma Postano: 29 srp 2012, 09:06 |
|
|
|
Ko vam je onaj političar na forumu istočnog Sarajeva koji potiče regionalne razlike i rivalstvo sa Banja Lukom? I kod vas se centar srpstva u BiH pomjerio sa Pala i Sarajeva općenito u Banja Luku, što je slično uzdignuću Hercegovine u odnosu na Bosnu u hrvatskim odnosima.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|