|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 73 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
GraničarDrine
|
Naslov: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 03:05 |
|
|
http://www.facebook.com/pages/Organizacija-Hrvatskog-Bo%C5%A1nja%C4%8Dkog-Zajedni%C5%A1tva-i-Prijateljstva/379620755385976Progam i ciljevi ove organizacije:
1.Pomirba dva bratska naroda, Bošnjaka i Hrvata.
2.Pokušaj osujećenja svih neprijatelja Hrvata i Bošnjaka, koji žele vidjeti ova dva naroda na koljenima, i njihovu krv u potocima
3.Ove dvije bratske nacije zaslužuju da žive u miru i prosperitetu
4.Ovim načinom želimo ukazati na neprijatelje ovog bratskog saveza
5.Također želimo ukazati i na neke ponovne pokušaje naturanja Srbije kao glavne sile na Balkanu, kroz laž zvana "regionalna unija"
6.Tu smo da organiziramo, i ujedinimo hrvatske i bošnjačke patriote, i domoljube za nadolazeći i vrlo mogući rat
7.Cijenimo da ćemo ujedinjeni odbraniti se od ovog neprijatelja koji nam pije krv vec stoljećima
8.Ovoj organizaciji nije cilj tvrditi da su Bošnjaci Hrvati, niti tvrdimo da su Hrvati u Bosni ustvari Bošnjaci katolici
9.Cilj nam je mir, ljubav prosperitet, i jedinstvo naše dvije bratske nacije
10.Zalažemo se da svi hrvatski i bošnjački ratni zločinci, koji su činili zločine prema Hrvatima i Bošnjacima budu kažnjeni, te da se raskrinka maska izdajnika među nama koji nas svađaju
11.Ne pozivamo na genocid, niti na potiranje prava ljudima
12.Pozivamo na poštivanje svojih, ljubav prema svojim i ohranu svojih nacija, omogućavanje života u miru Hrvatima i Bošnjacima, uz poštivanje prava drugih 13.Pozivamo na preispitivanje komunističkih laži, koje su nam godinama urezivali u mozak
14.Pozivamo na povratak i poštivanje tradicije, vjerske i nacionalne povijesti
15.Poboljšanje međuljudskih odnosa, i pročišćenje nacija od lošeg uticaja komunizma
16.Pozivamo na prepoznavanje komunista, u današnjim "nacionalistima", na njihovu ulogu u ratu i početku sukoba
17.Pozivamo na konačni sud nacije sve komuniste, i sve današnje komuniste, a nekada zaklete titoiste
18.Pozivamo na ujedinjenje, oprost, i osiguranje da se više nikad ne dese Ahmići, Stupni Dol, Grabovica, i ostala stratišta Hrvata i Bošnjaka...
19.Zalažemo se za Bosnu i Hercegovinu jedinstvenu i cjelovitu, i konfederaciju Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
20.Promiđžba ljubavi i spoznaje svoje nacije, kako hrvatske tako i bošnjačke, spoznaja tradicije, starih običaja, i vjere kao stuba sveg humanog i dobrog među ljudima.

_________________ Nikad više brat na brata.Rame uz rame,brat uz brata.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 03:10 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Ajd ,relativno dobro .Al ja smatram da će teško to ić na nekoj globalnoj razini.HSP ideja propala..
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 03:11 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Očekujem da će na toj FB grupi sutra osvanuti zahtijev za hrvatskim entitetom. Jer Bošnjaci već imaju svoj u kojem glume gazde.
Inače te treba banirati za prosipanje šupljih.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 03:13 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Nisu mu loše namjere,vidi se. Al da bi se sve to ostvarilo potrebno je da i mi budemo ravnopravni u BiH a smatram da se to može postić kroz "Treći" . I za to bi se trebali zalagat.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 03:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Očekujem da će na toj FB grupi sutra osvanuti zahtijev za hrvatskim entitetom. Jer Bošnjaci već imaju svoj u kojem glume gazde.
Inače te treba banirati za prosipanje šupljih. Ja Sam u grupi vec Ostavi ga, ima moderator sta ti sankcionises prava.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 03:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
mario_cro je napisao/la: Nisu mu loše namjere,vidi se. Al da bi se sve to ostvarilo potrebno je da i mi budemo ravnopravni u BiH a smatram da se to može postić kroz "Treći" . I za to bi se trebali zalagat. Ne smije na toj grupi osvanuti zahtijev za trećim entitetom jer bi to svi Bošnjaci odmah popljuvali, i ne znam kakve uvrede pisali. I za tren bi vidio o kakvom "zajedništvu" se radi. Nismo vesla sisali i nismo od jučer.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 10:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26926 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Svaki poziv za prijateljstvo u načelu je dobrodošao. Ako treba i između Hrvata i Eskima a kamo li sa susjednim narodima. Ipak, da bi to pijateljstvo uistinu zaživjelo ono je potrebno na fer osnovi. Drugim riječima potrebno je prvo da Bošnjaci skinu okove koje su stavili na hrvatskog čovjeka u BiH, a tek onda možemo iskreno, ozbiljno i konkretno razgovarati.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 10:13 |
|
|
Hrvati su odustali od cvjećarstva samo zato jer su Bošnjaci bili izričito protiv. Pa nećemo ih više siliti ako to ne žele. Citat: 19.Zalažemo se za Bosnu i Hercegovinu jedinstvenu i cjelovitu Dok ovdje ne bude stajalo " i decentraliziranu sa ravnopravnim Hrvatima", ovo je samo bošnjački hegemonizam u celofanu. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1239 of 2558 - 48.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 11:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
I ja podržavam svako približavanje naroda na ovim prostorima, ali mi se ovo čini sagrađeno na pogrešnim osnovama i motivirano samo mržnjom prema Srbima, a da tu nema neke želje da se naprave konstruktivni odnosi prvenstveno u Federaciji.
To je čini mi se ljubav pravaša iz Republike Hrvatske i Bošnjaka, prvenstveno motivirana nekakvim mutacijom koncepta "Hrvatske do Drine".
Ako u grupu dovučete Hrvate iz srednje Bosne ili Hercegovine (ex od pravaškog smeća), alal vam vera.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 11:23 |
|
|
Budućim supružnicima želim svu sreću i nek' im je berićeta dok im oči na nabulje! Najsmešnije mi je ovde što se udara na priču o komunistima , gde se Hrvati šatro najviše lože i automatski prime , ono čim čuju nešto antikomunističko odmah kreću na bratimljenje i na prvu crtu odbrane svetog desnog Hrvatsstva i naravno cele bašte pune cveća! 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 12:01 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: Očekujem da će na toj FB grupi sutra osvanuti zahtijev za hrvatskim entitetom. Jer Bošnjaci već imaju svoj u kojem glume gazde.
Inače te treba banirati za prosipanje šupljih. Ja Sam u grupi vec Ostavi ga, ima moderator sta ti sankcionises prava. Istupi iz te grupe i mozda postanes cetvrta Ljiljanova supruga Tvoj Babo i braca ce biti sigurno zadovoljni sa mnom 
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 12:02 |
|
|
Nista od toga.. Nema ljubljenja niti ikakvog jedinstva ni sa Bosnjacima ni sa SSrbima
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 12:24 |
|
|
Citat: 19.Zalažemo se za Bosnu i Hercegovinu jedinstvenu i cjelovitu, i konfederaciju Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
Zalažite se do sudnjeg dana, džaba vam je.
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 12:27 |
|
|
teranova je napisao/la: Citat: 19.Zalažemo se za Bosnu i Hercegovinu jedinstvenu i cjelovitu, i konfederaciju Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
Zalažite se do sudnjeg dana, džaba vam je. Sta se ti chetnikusho javljash na teme koje te se ne tichu!Idi bre na Oplenac ili Ostrog da se lechis
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
 |
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 12:28 |
|
|
ljiljane šta ti kažeš na ovu grupu ?? DA ili NE
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 12:30 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: teranova je napisao/la:
Sta se ti chetnikusho javljash na teme koje te se ne tichu!Idi bre na Oplenac ili Ostrog da se lechis Šta je, švapski klozetaru? Nešto nije jasno?
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 12:31 |
|
|
teranova je napisao/la: Citat: 19.Zalažemo se za Bosnu i Hercegovinu jedinstvenu i cjelovitu, i konfederaciju Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
Zalažite se do sudnjeg dana, džaba vam je. Tera hoćeš da i ja ti pristupimo , mislim da ima dosta načina da im pomognemo,poboljšamo i preunapredimo buduću ljubav i vezu. 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 12:31 |
|
|
joe enter je napisao/la: teranova je napisao/la:
Tera hoćeš da i ja ti pristupimo , mislim da ima dosta načina da im pomognemo,poboljšamo i preunapredimo buduću ljubav i vezu.  Mogu da im pristupim jedino sa snajperom.
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 12:32 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: ljiljane šta ti kažeš na ovu grupu ?? DA ili NE NE brate ,lazna ljubav nije dobra,samo sam za medjusobni respekt i uvazavanje,nisam za nikakva bratimljenja nikad bio...
|
|
Vrh |
|
 |
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 12:33 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: ljiljane šta ti kažeš na ovu grupu ?? DA ili NE NE brate ,lazna ljubav nije dobro,samo sam za medjusobni respekt i uvazavanje,nisam za nikakva bratimljenja nikad bio... 
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 12:34 |
|
|
teranova je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Sta se ti chetnikusho javljash na teme koje te se ne tichu!Idi bre na Oplenac ili Ostrog da se lechis
Šta je, švapski klozetaru? Nešto nije jasno? Kokardusha sta je ne rade te neuroleptici danas pa si shizofrena vise nego obichno ili je klimaks na vidiku???
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 12:34 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26926 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jest vama Srbina krivo što sa vama nitko, ali ama baš nitko ni u primislima ne želi skupa.
Ali šta vas briga, nitko vam i ne treba, jel tako?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 12:36 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: teranova je napisao/la: Šta je, švapski klozetaru? Nešto nije jasno?
Kokardusha sta je ne rade te neuroleptici danas pa si shizofrena vise nego obichno ili je klimaks na vidiku??? Imaš slobodan dan, Poture, iskoristi ga da se naspavaš. A sutra opet u kanal da postavljaš cevi.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 12:36 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: ljiljane šta ti kažeš na ovu grupu ?? DA ili NE NE brate ,lazna ljubav nije dobra,samo sam za medjusobni respekt i uvazavanje,nisam za nikakva bratimljenja nikad bio... Kako misliš da vas respekutuju Hrvati?! , kao ljude i pojedince naravno da mogu i da hoće , ali kao naciju koja je utemeljena na istini i na istinitoj tradiciji , teži slučaj. Mislim možda i ima Hrvata koji će poverovati i primiti se na bošnjačke bajke o istoriji i tradiciji koju oni eto baštine od tre Kulina bana , ali mislim da takve ćeš na prste prebrojati u vr' glave!
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 12:39 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Jest vama Srbina krivo što sa vama nitko, ali ama baš nitko ni u primislima ne želi skupa.
Ali šta vas briga, nitko vam i ne treba, jel tako? Pa naravno , i to još Bošnjaci , mi smo iznad bili uvek i ostaćemo. Sa vama je teško išlo i nekad je bilo nade dok se nismo sastavili u državu , ali sa Bošnjama nema šanse . Već sam objasnio u predhodnom postu zašto Hrvati neće moći kao nacion sa nacionom da se bratimi i uvažava sa Bošnjacima , a kamoli mi Srbi.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|