|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 110 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Franz Ferdinand
|
Naslov: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 18 stu 2009, 21:26 |
|
|
Rekao bih da je ovo svijet bez granica. Mjesto gdje sve sto covjek zacme u svojoj glavi, zazivi. Svijet u kojem svi rado zivimo, dakako sporadicno, koliko nam zivotna zbilja dozvoljava. Svijet cijoj smo evoluciji svjedoci, koja se konstantno perfektira i svako malo nadje puta da nam otme dah. Kritike u tom svijetu traze krivca za stvari koje u ovom svjetu zao covjek cini. Pokusavaju reci da je taj svjet oruzje u ovom. Koja glupost. Izvolite, molim vas bez granica kao i svijet u kojem igramo. Opca misljenja su dobrodosla, kako pozitivna tako i negativna. Igrice su u najmanju ruku skupe, pa bi nam "pokusni kunici" mogli davati savjete da kupujemo ili da ne bacamo novac. Tehnicki problemi, cheat kodovi, savjeti sve je dobrodoslo. Mali oglasi bi bili dobrodosli, kupovina, prodaja, razmjene. Cak bi se i turniri mogli organizirati.  ili  ili  ili  ili  ili  a za istim stolom  i  i  , mozda se i koji  usunja . Ama bas  .
_________________ Right
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 19 stu 2009, 10:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Zašto nema opcije "Commodore 64"? I sad se rado sjetim igrica na audio kazeti, ne zna današnja omladina šta valja!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Franz Ferdinand
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 19 stu 2009, 11:03 |
|
|
Skupa sa Atarijem i ZX Spectrumom. Joystick kao da upravljas Boeing 747 
_________________ Right
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 19 stu 2009, 11:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Franz Ferdinand je napisao/la: Skupa sa Atarijem i ZX Spectrumom. Joystick kao da upravljas Boeing 747  A dobrostojeća djeca su već počeli prelaziti na Amigu kad je meni kapnuo "Commodore 64" zahvaljujući donaciji iz dijaspore 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 19 stu 2009, 14:38 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Uzeo FIFA 2010 za PS3. Još je u pakovanju, ako nalete mlađi rodijaci ili prijatelji sa djecom  fino namješteno, plasma 127cm i surround sound (5 zvučnika oko sobe i subwoofer), rastura 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
Franz Ferdinand
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 19 stu 2009, 18:23 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Uzeo FIFA 2010 za PS3. Još je u pakovanju, ako nalete mlađi rodijaci ili prijatelji sa djecom  fino namješteno, plasma 127cm i surround sound (5 zvučnika oko sobe i subwoofer), rastura  RajvoSa, fino od tebe glede drugih, a ti  . Kako mozes sjesti a graha ne probati ? FIFA 2010 mi je na tapeti. Moj krug prijatelja luduje za Pro Soccer Evolution (ime na Americkom trzistu) ili Winning Eleven (Japan + Europa). Napravili su ligu, ne ispustaju kontrolore. Nesto sam interesantno primjetio, svi "bivsi" i "aktivni" nogometasi preferiraju FIFA frencajz, dok oni koji nikad nisu igrali radije se hvataju Winning 11. Sebe svrstavam medju bivse igrce (stari se) i vise mi godi FIFA sto se tice dodavanja, energije, suteva mada su tu dodali previse felseva pa moras trenirati satima da se ustelis (daju ti previse prostora da pogrijesis). Grafika je odlicna u obje, mada je FIFA za dlaku bolja. Stil igre u W11 mi previse vuce na zetonske arkade. Evo malo za one koji jos nisu probali (obratite paznju na slobodan udarac, to je taj fels koji spominjem)
_________________ Right
|
|
Vrh |
|
 |
Vuco
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 19 stu 2009, 22:54 |
|
|
Upravo zbog FIFA-e 2010 mislim uzeti Playstation 3. Malo sam dvoumio između PS i XBox, ali me XBox prošli put raspizdio, jer su je izgasili dosta ranije od PS 2. Tako da nisu izdali FIFA 09 i neke druge igrice, koje ima za PS 2. Iako je tako konzola bila odlična, ugradio sam neki obični HD, samo ubaciš original CD, kopiraš i igraš do mile volje. Niti jednu original igricu nisam kupio. Stari XBox je vjerojatno jedna od najlakših crack konzola. Najvjerojatnije su je zbog toga eliminirali, ali dobro. Jedan od razloga zašto me više privlači PS 3 je Gran Tourismo. Savršena igrica, počevši još od prve PS. Mada i na primjer Project Gotham Racing s XBoxa nije loš. Imao sam nekoliko tjedana Nintendo Wii i moram priznati da nije tako loš. Grafika nije za usporedbu, no barem se čovjek malo uznoji. A bilo je i stakla po kući 
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
 |
ChuckNorris
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 19 stu 2009, 23:54 |
|
Pridružen/a: 15 svi 2009, 11:46 Postovi: 181 Lokacija: Texas-Mostar-Široki-Vietnam
|
_________________ Mr. T pities the fool. Chuck Norris rips the fool's head of.
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 20 stu 2009, 00:47 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Upravo mi traje instalacija COD 6. 
|
|
Vrh |
|
 |
Franz Ferdinand
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 20 stu 2009, 05:20 |
|
|
Vuco je napisao/la: Upravo zbog FIFA-e 2010 mislim uzeti Playstation 3. Malo sam dvoumio između PS i XBox, ali me XBox prošli put raspizdio, jer su je izgasili dosta ranije od PS 2. Tako da nisu izdali FIFA 09 i neke druge igrice, koje ima za PS 2. Iako je tako konzola bila odlična, ugradio sam neki obični HD, samo ubaciš original CD, kopiraš i igraš do mile volje. Niti jednu original igricu nisam kupio. Stari XBox je vjerojatno jedna od najlakših crack konzola. Najvjerojatnije su je zbog toga eliminirali, ali dobro. Vuco ja bih preporucio PS3, ali sa Sonijem mozes zaboraviti crackiranje,a sto se tice XBox360 i nova verzija je sala za crackirati, ali to ti oduzima mogucnost ucestvovanja u online areni. Uz to, da bi igrao online na XBox360 moras placati mjesecno dok je PlayStation 3 online apsolutno besplatno  . Nakon sto registriras svoju PS3 konzolu na internetu dobit ces pristup Playstation Store (trznici) gdje ces moci downlodirati stotine klasika besplatno isto kao i demonstrativne verzije 90% najnovijih igara, vecina prije no sto izadju u prodaju, od nekih, 5-10 minuta stvarne igre ili u Fifinom slucaju jednu utakmicu (mozes je igrati milion puta). Garantiram ti, definicija/slika konzole koju si imao ce se promjeniti skroz, nema druge nego konstatirati da je PS3 u sustini super jak racunar. BLUE RAY DVD koji dodje standardno sa PS3 kosta koliko i sama PlayStation, tu ne treba biti genij. Za komunikaciju online ce ti trebati BLUETOOTH, isti koji koristis za mobilni tel. Ako si ljubitelj Fife, mogu ti reci da ces samo "treninge" odrzavati u single player modu, a igrati iskljucivo online  . U svakom trenu 5000 ljudi ceka da igra. Kloni se bilo koga tko govori Spanjolski - Mexikanci su u Fifi sto Japanci u Winning 11. Vuco je napisao/la: Jedan od razloga zašto me više privlači PS 3 je Grand Tourismo. Savršena igrica, počevši još od prve PS. Mada i na primjer Project Gotham Racing s XBoxa nije loš. GT je klasika. Igra koja je izasla pocetkom godine GT "Prologue" je u stvari ogranicen prototip iste igre koja izlazi u ozujku. Od malo "vojne tajne" sto su inzinjeri odali,  , LUDILO ! cak testiraju novu generaciju 3D tehnologije bas na ovoj igri. Trenutacno najbolja moto igra je Need For Speed "SHIFT", sto je vec treci ili cetvrti sekvel tog frencajza. Interesantna je isto i igra Motorstorm, koja je vec izdala par verzija, gdje je akcija u stilu Paris Dakar Rally gdje imas sve moguce vrste vozila, prirodne trake, prljave poteze itd. Evo par videa: Jedna od brojnih traka u N4S Shift svi auti prisutni u igri, svi se dodatno sminkaju i mjanjaju po vasem ukusu Evo stari 2006 Motor Storm koji sada vec mozes naci skoro besplatno (grafika u ovom je 780i HD) Ovo je drugi dio Motorstorm "Pacific Rift" (1080p HD) Vuco je napisao/la: Imao sam nekoliko tjedana Nintendo Wii i moram priznati da nije tako loš. Grafika nije za usporedbu, no barem se čovjek malo uznoji. A bilo je i stakla po kući   Uzivi se covjek znam.  U Americi Wii se pokusno uvodi u staracke domove, da vidis umirovljenika kad se razjare 
_________________ Right
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 21 stu 2009, 03:37 |
|
|
Franz Ferdinand je napisao/la: Jesu li ovo snimljene animacije ili zumirani "replay"?
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
 |
Franz Ferdinand
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 21 stu 2009, 06:23 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Franz Ferdinand je napisao/la: Jesu li ovo snimljene animacije ili zumirani "replay"? Zumirani replay, bolan RajvoSa sta cekas ? Pali  ako Boga znas. Treba nam utisaka. Samo sto me nisu nagovorili na ProSoccerEvolution. Nije lako biti crna ovca.
_________________ Right
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 21 stu 2009, 11:22 |
|
|
Impresivno izgleda ali ne da mi se, nemam živaca ni strpljenja da učim sve komande, kombinacije i sl... 
|
|
Vrh |
|
 |
Franz Ferdinand
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 22 stu 2009, 03:42 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Upravo mi traje instalacija COD 6.  Dva dana vec cekamo izvjesce. Sredine nema, ili je smece ili ti se kontrolor zaljepio za ruke. Preliminarni zapisi bi bili cjenjeni. 
_________________ Right
|
|
Vrh |
|
 |
kajman
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 22 stu 2009, 19:24 |
|
|
Franz Ferdinand je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Upravo mi traje instalacija COD 6.  Dva dana vec cekamo izvjesce. Sredine nema, ili je smece ili ti se kontrolor zaljepio za ruke. Preliminarni zapisi bi bili cjenjeni.  upravo sad idem u igraonu da isprobam taj famozni cod 6 ili modern warfare 2 kad dođem javim vam utiske
|
|
Vrh |
|
 |
Franz Ferdinand
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 23 stu 2009, 17:47 |
|
|
kajman je napisao/la: Franz Ferdinand je napisao/la: Dva dana vec cekamo izvjesce. Sredine nema, ili je smece ili ti se kontrolor zaljepio za ruke. Preliminarni zapisi bi bili cjenjeni.  upravo sad idem u igraonu da isprobam taj famozni cod 6 ili modern warfare 2 kad dođem javim vam utiske Prvo Corto Maltese pa sad Kajman, oba proguta zivi pjesak. Ako ste medju zivima pricajte, da ne bacamo novac. Jeli  bas  ili je 
_________________ Right
|
|
Vrh |
|
 |
Vuco
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 23 stu 2009, 19:35 |
|
|
Franz, fala na informacijama Ovo s Blue Ray playerom sam skoro i zaboravio. Veliki plus za PS 3. Ova nova slim verzija izgleda još bolje, ako sam dobro informiran ima veći hard, a kažu da je i nešto tiša od prijašnje. Mislim da ću pričekati do ožujka i uzeti PS 3 u nekom bundle sa GT i to je to. Trenutno ionako nisam najbolji s vremenom, pa nema smisla ni kupovati. Do tada za razbibrigu mora poslužiti Nintendo DS, crackiran naravno  Moram priznati da s konzolom još nikad nisam igrao online. Jedino preko PC-a, još od vremena Unreala i Counterstrike. Ali zvuči jako zanimljivo, tim više što je besplatno. Igrice kao FIFA ionako nema smisla igrati u single player-u. NFS me u zadnjim izdanjima nije baš posebno oduševio, ali ovaj Shift opet izgleda fenomenalno. MotorStorm također. Šteta je samo u tome što neke igre nisu konvertirane na sve konzole. GT na primjer, ili, po meni super igrica, Resident Evil 4, samo za Nintendo i PC. RE 5 srećom opet na svim konzolama 
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 23 stu 2009, 20:35 |
|
|
konzole su sranje... 
|
|
Vrh |
|
 |
kajman
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 23 stu 2009, 23:06 |
|
|
Franz Ferdinand je napisao/la: kajman je napisao/la:
upravo sad idem u igraonu da isprobam taj famozni cod 6 ili modern warfare 2 kad dođem javim vam utiske
Prvo Corto Maltese pa sad Kajman, oba proguta zivi pjesak. Ako ste medju zivima pricajte, da ne bacamo novac. Jeli  bas  ili je  nisam igrao jer nema na svim kompovima instalirano al koliko sam gledao ne čini se loše grafika je dobra kad te rane isto sranje oporavljas se brzo samo koliko se meni čini malo us puške zasrali jer sam čak vidio neke sa detektorima ljudi itd sto je za mene pretjerano tamo gdje sam bio ima samo singleplayer za multiplayer moraju nesto probijati valjda neku zastitu a ima i uzeti tamo nisam siguran koja je cijena najvjerovatnije da idem sutra malo toga pa onda company of heroes (najbolja igrica na svijetu) 
|
|
Vrh |
|
 |
billion
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 24 stu 2009, 03:18 |
|
|
Neznam za online igranje kod PS3, ali kod PS i PS2 nikada neću zaboraviti multiplayer igranje Call of Dutya ili Quakea. Totalno nezanimljiv način igranja, kad na gornjem dijelu ekrana vidiš gdje ti se protivnik skriva, igrica odmah gubi čar. No, također nikada neću zaboraviti besane noći uz Tekken i silne slomljene kontrolere Za sad sam ipak još na strani PiSija Prigodna sličica 
_________________ I want to know, have you ever seen the rain?
|
|
Vrh |
|
 |
Franz Ferdinand
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 24 stu 2009, 10:24 |
|
|
Vuco je napisao/la: Franz, fala na informacijama Ovo s Blue Ray playerom sam skoro i zaboravio. Veliki plus za PS 3. Ova nova slim verzija izgleda još bolje, ako sam dobro informiran ima veći hard, a kažu da je i nešto tiša od prijašnje. Mislim da ću pričekati do ožujka i uzeti PS 3 u nekom bundle sa GT i to je to. Trenutno ionako nisam najbolji s vremenom, pa nema smisla ni kupovati. Do tada za razbibrigu mora poslužiti Nintendo DS, crackiran naravno Moram priznati da s konzolom još nikad nisam igrao online. Jedino preko PC-a, još od vremena Unreala i Counterstrike. Ali zvuči jako zanimljivo, tim više što je besplatno. Igrice kao FIFA ionako nema smisla igrati u single player-u. NFS me u zadnjim izdanjima nije baš posebno oduševio, ali ovaj Shift opet izgleda fenomenalno. MotorStorm također. Šteta je samo u tome što neke igre nisu konvertirane na sve konzole. GT na primjer, ili, po meni super igrica, Resident Evil 4, samo za Nintendo i PC. RE 5 srećom opet na svim konzolama  Sacekaj Vuco, ako mozes  . Sada trenutno imas dvije verzije slima, "slabija" od 120 GB (ako mozes vjerovati) i "jaca" od 250 GB. Razlika u cijeni je 15% i boji konzole. Ako nisi igrao ni na jednoj konzoli live, onda nisi ni igrao. Sto postotna razlika u dozivljaju. Recimo Motorstorm istovremeno igra do 16 igraca, u 16 razlicitih vozila i naravno u 16 lokacija, od kojih su ti obicno par prijatelji, sto jos dodaje zaru. Razlozi sto konzole imaju svoje "ekskluzivne" naslove su financijski. Kompletan proces pravljenja igre zna trajati po par godina i duze, sto naravno kosta strasno puno. Inzinjeri, kako se vole nazivati, koji konstruiraju igre su placeni (u USA tvrdim) u razini sa, a cesto i vise nego vrhunski doktori. Ekipe znaju biti od 10 do 100 ljudi, od grafic designera do ljudi cije pokrete karakteri u igrama oslikavaju, pa do povijesnih, vojnih, sportskih, automehanicarskih itd strucnjaka koji svojim znanjem doprinose kvaliteti detalja i realisticnosti igrara. Tu se vrte astronomske cifre, milioni valuta. Sada, u zadnjih nekoliko godina pojavio se obrnut fenomen od prijasnjeg. Holywood ulazi u igre manje nego sto igre ulaze u Holywood. Zadnji primjeri (svi ne bas uspjesni) su ti Tomb Raider koji je Angelinu Jolie napravio slavnom od strane napaljenih gejmera,pa Hitman, pa Resident Evil. Da bi zastitili svoj market, Dva konzola financiraju svoje za koje misle da imaju priliku prerasti u frencajze, na primjer Uncharted za PS3, SOCOM za PS2 ili Halo za X-Box. Najnoviji primjer takvog poslovanja je igra koja treba izaci u ozujku ekskluzivno na PS3 - M.A.G. sto stoji za Massive Action Game koja ce biti samo za online igru, prva u povjesti sa vise od 32 igraca na istoj tabli - novi rekord je 256. Ta je igra u isto vrijeme za stol donijela inovacije, sto dodatno podstice Sony da ih financira. Da spomenem da je M.A.G. krenuo u izradu prije nego sto je PS3 izasla za prodaju. Prve PS3 su imale 40GB i 60GB (Kanadska verzija), pa 80 GB (moja makina  ) i evo sada vec ovi slim modeli koje ti spominjes sa 120GB i 250GB. Druga stvar koju svi pokusavaju implementirati u igre je 3D tehnologija koje vec ima, ali u previse razlicitih sistema, pa se ceka pobjednik (kao prije BluRay DVD protiv HD DVD). Natjecanje priblizava savrsenstvu. horus je napisao/la: konzole su s***e... Kompjuteras ili ljubomora ? 
_________________ Right
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 24 stu 2009, 19:11 |
|
|
Franz Ferdinand je napisao/la: Kompjuteras ili ljubomora ?  izkljucivo "pc" vec 12 godina. 
|
|
Vrh |
|
 |
Franz Ferdinand
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 25 stu 2009, 07:29 |
|
|
kajman je napisao/la: koliko sam gledao ne čini se loše grafika je dobra kad te rane isto sranje oporavljas se brzo samo koliko se meni čini malo su puške zasrali jer sam čak vidio neke sa detektorima ljudi itd sto je za mene pretjerano, a ima i uzeti tamo nisam siguran koja je cijena najvjerovatnije da idem sutra malo toga pa onda company of heroes (najbolja igrica na svijetu)  Javi nam kakva je Kajmane, a cijenu ispitaj ako je moguce. company of heroes 
_________________ Right
|
|
Vrh |
|
 |
Franz Ferdinand
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 25 stu 2009, 08:31 |
|
|
billion je napisao/la: Neznam za online igranje kod PS3, ali kod PS i PS2 nikada neću zaboraviti multiplayer igranje Call of Dutya ili Quakea. Totalno nezanimljiv način igranja, kad na gornjem dijelu ekrana vidiš gdje ti se protivnik skriva, igrica odmah gubi čar. Za sad sam ipak još na strani PiSija Tocno je za te rane online igre. Ove sadasnje su san prevele u javu. Buduci da si naveo tih par ratnih igara, prenijet cu ti post sa druge teme koji sam napisao Kajmanu glede moje najdraze igre - Battlefield: Bad Company. Ispod cu dodati par clipova sa youtubea. Sto se tice "radara" koji spominjes, javlja se samo kada jedan od tvojih (12 ne 16 kako sam pogresno naveo u sljedecem citatu) suigraca spazi protivnika. Drzi u obziru da u isto vrijeme imate audio vezu preko BlueTootha. Franz Ferdinand je napisao/la: Moja preporuka probajte BATTLEFIELD Bad Company. Prvi dio je najbolja igra ikad napravljena a drugi izlazi u ozujku. kajman je napisao/la: za battlefieldove znam od 1942, vietnama,2 to mi je dugo vremena bila najomiljenija igrica posebno mi se sviđala mogućnost vožnje raznih vozila al onda je izisao 2142 i razočarao sam se taj dio mi je preglup jer nevolim nerealne djelove samo se nadam da je taj bad company u relnom vremenu i ratu Neces se razocarati, obecavam. Radi se u danasnjici, igra je realna kokliko moze biti - primjeri : vozila su savrsena, ovisi o tabli na kojoj igras imas podobna vozila npr u pustinji imas teske i lake tenkove, Hummere i Beach Buggy koji je u stvari najbrzi i najefikasniji u koliko zeliz brzo prodrijeti u neprijateljsko zaledje dok ostatak postrojbi gura frontalno. Par tabli imaju helikoptere, ali su strasno teski za kontrolirati, mada moj prijatelj koji je fan letecih similacija tvrdi da je uradjen po propisu. Helikopter bi trebao trenirati na solo player, prije nego se upustis u online battlefield radi statistika U par tabli koje imaju vodena tijela imas camce i tu se pazi snajpera jer si na otvorenom. Najbolji dio ove igre je da se sve, ama bas sve moze srusiti do temelja. Znaci nema da se neprijatelj krije iza zidova, zveknes ga tenkom i adios muchachos. Isto stoji i za guided rockets ili anti tenkovsko oruzje. Uz jedan od packova dobijes radar za navodjenje minobacaca tj vbr kojim omeksas zonu u koju ulazis ili da zbunis neprijatelja. Nisam ti rekao da online se igra 16 protiv 16 sa 4 grupe od po 4 vojnika na svakoj strani. Ti imas audio kontakt samo sa 3 vojnika koja su u tvojoj grupi (sa tvoje friends liste ili ti daju grupu ako nemas friends koji igraju istu igru). Primjetit ces koliko su neke grupe uigrane i puno ce ti se vise sviditi kad ti sa "svojom" grupom pocnes preuzimati kontrolu. Nemoj odustati rano, jer ti se sa cinom popravlja preciznost, tj bolji si sa vremenom. Ne zaboravi da se ovdje ne umire od jednog metka (osim ako te snajper pogodi), tako da moras pucati dok ne padne. Snajperisti nemaju pancire a jurisne jedinice ga imaju samo na prsima (gadjaj ih po nogama ili u lice) tako da ih je najjednostavnije ubiti onako kukavicki s ledja. Tenkove gadjaj u kupolu ili gusjenice. Imam jos milion savjeta, ali moram ici. Ovaj clip ima tutora, a sav je stvarna online igra Ovaj video nema bas najbolju sliku, jer je ocigledno snimano nisko resolucionom kamerom sa TV-a koji cisto sumnjam da je HD, ali zato igrac je  ! Ovo je jedna od 10ak tabli, kompaktnija i sa samo jednim vozilom dok vece table imaju po 10ak vozila. Planinski pejzaz, napadaci se penju uz brdo, a obrani ih je puno lakse docekati. Ovaj clip ima vecinu oruzja, pazi na navodjene rakete, bazuka u kucu i duel snajpera na kraju. Steta sto rezolucija nije bolja Pa ako ti prva tri clipa nisu bila dosta, evo ti malo  "drame"
_________________ Right
|
|
Vrh |
|
 |
kajman
|
Naslov: Re: Playstation 3 & X Box 360 Postano: 25 stu 2009, 13:00 |
|
|
Franz Ferdinand je napisao/la: kajman je napisao/la: koliko sam gledao ne čini se loše grafika je dobra kad te rane isto sranje oporavljas se brzo samo koliko se meni čini malo su puške zasrali jer sam čak vidio neke sa detektorima ljudi itd sto je za mene pretjerano, a ima i uzeti tamo nisam siguran koja je cijena najvjerovatnije da idem sutra Javi nam kakva je Kajmane, a cijenu ispitaj ako je moguce. a cijena ti je standardna 5km po dvd ako su tri dvd15 4 20 itd sumnjam da je preko 4dvd jos nisam igrao grrrrrrrrrr nikad nema mjesta jbg sto se tiče coha sutate li coha meni je iskreno coh bolji od svih pucačina
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|