|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
NoviSeer
|
 |
Naslov: noviseer.com - Portal Šeerskog Kraja Postano: 12 lis 2010, 15:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 15:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Pozdrav narode, evo da javim da sam nedavno otvorio portal http://www.noviseer.com. Novi Šeer (tako prozvan od Hrvata, inače se koristi naziv Novi Šeher) je kraj udaljen nedaleko od Žepča, pa eto otvorio sam mali portal za neke važnije vijesti, i još će tu doći mnogo toga vezano za Novi Šeer da ga se što bolje predstavi, no dosta toga je u izradi, pa eto ako ima ovdje Šeeraca nek pružaju malu podršku  . Portal hercegbosna.org već dulje vrijeme pratim, baš kao i diskusije na ovom forumu međutim ne sudjelujem u njima pošto nisam upućen kao mnogi ovdje, ali sam eto dodao pod prijatelje valjda nije neki velik problem sa administratorom.  . I molim vas nemojte shvatiti ovo kao neku reklamu/spam, nego samo kao obavijest. I ako ima zainteresiranih sa zanimljivim materijalom koji su voljni podijeliti nek mi se jave na MSN/Email [email protected].
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: noviseer.com - Portal Šeerskog Kraja Postano: 12 lis 2010, 22:11 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: noviseer.com - Portal Šeerskog Kraja Postano: 12 lis 2010, 22:43 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6190 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
NoviSeer je napisao/la: Pozdrav narode, evo da javim da sam nedavno otvorio portal http://www.noviseer.com. Novi Šeer (tako prozvan od Hrvata, inače se koristi naziv Novi Šeher) je kraj udaljen nedaleko od Žepča, pa eto otvorio sam mali portal za neke važnije vijesti Bravo, impresivno izgleda! Nadam se da će zaživjeti! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: noviseer.com - Portal Šeerskog Kraja Postano: 13 lis 2010, 12:52 |
|
|
|
lipo izgleda. aj stavi ovdje jedan banner ili što već imaš. da ga mogu pokupiti svi koji imaju ili održavaju portale.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bonfif
|
Naslov: Re: noviseer.com - Portal Šeerskog Kraja Postano: 13 lis 2010, 19:13 |
|
|
|
Dobar ti portal, lijepo izgleda, čestitke i želim uspješan rad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: noviseer.com - Portal Šeerskog Kraja Postano: 15 lis 2010, 10:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
NoviSeer je napisao/la: Pozdrav narode, evo da javim da sam nedavno otvorio portal http://www.noviseer.com. Novi Šeer (tako prozvan od Hrvata, inače se koristi naziv Novi Šeher) je kraj udaljen nedaleko od Žepča, pa eto otvorio sam mali portal za neke važnije vijesti, i još će tu doći mnogo toga vezano za Novi Šeer da ga se što bolje predstavi, no dosta toga je u izradi, pa eto ako ima ovdje Šeeraca nek pružaju malu podršku  . Portal hercegbosna.org već dulje vrijeme pratim, baš kao i diskusije na ovom forumu međutim ne sudjelujem u njima pošto nisam upućen kao mnogi ovdje, ali sam eto dodao pod prijatelje valjda nije neki velik problem sa administratorom.  . I molim vas nemojte shvatiti ovo kao neku reklamu/spam, nego samo kao obavijest. I ako ima zainteresiranih sa zanimljivim materijalom koji su voljni podijeliti nek mi se jave na MSN/Email [email protected]. izgleda odlično, de ubaci neki banner ili sliku za stranicu pa da ubacimo sa ovim ostalim sa strane na HercegBosna.org.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: noviseer.com - Portal Šeerskog Kraja Postano: 15 lis 2010, 10:41 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 17:43 Postovi: 872 Lokacija: USORA! HRHB
|
Evo pozdrav za Šeeer i od Usore, tj. od prvih susjeda iz HB. 
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: noviseer.com - Portal Šeerskog Kraja Postano: 16 lis 2010, 21:29 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
HVO-110 je napisao/la: Evo pozdrav za Šeeer i od Usore, tj. od prvih susjeda iz HB.  Komušani smo im prvi susjedi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|