Mar-kan je napisao/la:
Betandwin je napisao/la:
http://www.hercegbosna.org/vijesti/bih/branitelji-hvo-a-iz-sarajeva-poklonili-se-zrtvama-brotnja-2350.html
eto bili mi malo...
Nego,kako stojite sa ostvarivanjem braniteljskih prava (HVIDR-a,RH i sl.)?
u principu nikako ,uglavnom se trazi kako ja kontam da npr neka postojba Abih iz Stoca ili tako nekog mjesta dobije potporu od grada pa da i mi dobijemo , al eto ko pokrenulo se nesto, sad se ide po mjesnim zajednicama ,jer kako nam rece ovaj jedan ministar trabaju mjesne zajednice pokrenuti postupak da se i nas prizna ,
, ako je neko clan Hvidre to je ostvario u hercegovini ,ili neka pomoč iz HR je indivdualno neko sam sebi sredio... imamo i 5-6 odlikovanih pa smo i njih ukljucili kao pripadnike udruge nosioca odličja ,mada su i oni ko zna kako dobili odlikovanja u hercegovini a ne u Sa ,jer ovdje nitko nije nikad takvo što dijelio , a najveci problem je bio opstrukcija od jednog nasega nekad istaknutog clana , koji je sad odcjepio se od ove koordinacije nasih udruga , jer nije zadovoljan sto on nije šef...a mazno nam kompjuter s podatcima ,odnio u svoju udrugu gdje je on i jos jedan .... pa se islo od pocetka ....al eto nadati se da su djecije bolesti prelezane , krenulo se ,bilo se u Medjugorju , sljedeće je na redu Bobovac...očekujemo neke pare dogodine da bi se mogle dobit od kantona pa će se iči na pravljenje spomenika palim bojovnicima, mada i to nam ne daju ,opstrukcija ...