|
|
Stranica: 23/23.
|
[ 564 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dunno
|
Naslov: Re: Zagreb Postano: 01 svi 2025, 10:52 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Nevista je postala rijetko odbojna pojava. To su dva fićfirića s filozofskog, ništa drugo.  Na stranu moje generalno mišljenje o Raspudiću, ali konstantno izvlačenje te slike je stvarno deplasirano. Čovjek se nakitio rekvizitima da se sprda sa studentima koji su pozivali na revoluciju i ukidanje školarina, potpuno obrnuto od onog što mu se implicira sa low-IQ desnice kada šire tu sliku.
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Zagreb Postano: 01 svi 2025, 11:00 |
|
|
Slika i prilika studenta filozofskog. Umorni su Nevisti triba kuče i mače, a ne prijave za svaki natječaj
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb Postano: 01 svi 2025, 11:36 |
|
|
Tko će ući u drugi krug protiv Tomaševića?
Je li Selak-Raspudić najbliže? Ima li HDZ snage da netko kao Mislav Herman izvuče 10% glasova i možda uže u drugi krug?
Ima li uopće kakve šanse netko od ex-bandićevskih redikula: Kalinić, Bernardić, Lovrić?
Jonjić kao i Selak-Raspudić, kandidira se za sve pozicije, od Predsjednika Republike do predstavnika stanara u svojoj zgradi... Više nije u HSP-u, sad je u svojoj novoj stranci koju je nazvao po sebi, to mu je četvrta stranka u karijeri, koliko sam uspio pobrojati. U korist mu ide što je jedini desničarski kandidat, za drugi krug nema šanse, mogao bi proći na listi za gradsko vijeće.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Zagreb Postano: 01 svi 2025, 12:57 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7916 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Herman nema šanse protiv Senfa u drugom krugu, isto kao ni Selakica jer je za većinu purgera ona ipak samo hercegovačka nevjesta. Jonjić, Kalinić pa možda i onaj smotani Bernadić imaju nekakve šanse u drugom krugu, ako se svi antisenfovci urazume i zaborave na međusobne animozitete. Inače, bojim se da će za 4 godine Zagreb više sličiti na predgrađe Beograda, Pančevo.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb Postano: 01 svi 2025, 13:13 |
|
|
kiler je napisao/la: Herman nema šanse protiv Senfa u drugom krugu, isto kao ni Selakica jer je za većinu purgera ona ipak samo hercegovačka nevjesta. Jonjić, Kalinić pa možda i onaj smotani Bernadić imaju nekakve šanse u drugom krugu, ako se svi antisenfovci urazume i zaborave na međusobne animozitete. Inače, bojim se da će za 4 godine Zagreb više sličiti na predgrađe Beograda, Pančevo. Koja je to demografija koja bi izglasala Pavla Moj Tenkić Kalinića za gradonačelnika? I kako je Selakica hercegovačka nevjesta, dok je Jonjić pretpostavljam izvorni purger iz Imackog?
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Postano: 01 svi 2025, 19:54 |
|
|
Bero je trenutno od oporbe najači... "Serbus Zagreb" samostalna stranka/lista je bila onako mlako bezveze više za starije zrele i senatore.
Sad je okupio sve koji žele rušit Tomaševića i napravio koaliciju ZAGREB UNITED - Goluža ex-MOST-a zamjenik - Dina Vasić nezavisna s SDP liste zamjenica (to je ona što je rekla Tomaševiću da PŠK u Skupštini) - Štern će bit predsjednik ZG Skupštine
Moram reć da ZAGREB UNITED zvuči za koaliciju fenomenalno
Cro-Electo
Za gradonačelnika Zagreba
35,48% Tomislav Tomašević 15,03% Davor Bernardić 11,49% Marija Selak 8,08% Mislav Herman 7,70% Ivica Lovrić 7,20% Pavle Kalinić 5,05% Tomo Jonjić 9.97% NEODLUČNI
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Postano: 02 svi 2025, 21:41 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Postano: 02 svi 2025, 21:52 |
|
|
Brane je napisao/la: Bero je trenutno od oporbe najači... "Serbus Zagreb" samostalna stranka/lista je bila onako mlako bezveze više za starije zrele i senatore.
Sad je okupio sve koji žele rušit Tomaševića i napravio koaliciju ZAGREB UNITED - Goluža ex-MOST-a zamjenik - Dina Vasić nezavisna s SDP liste zamjenica (to je ona što je rekla Tomaševiću da PŠK u Skupštini) - Štern će bit predsjednik ZG Skupštine
Moram reć da ZAGREB UNITED zvuči za koaliciju fenomenalno
Cro-Electo
Za gradonačelnika Zagreba
35,48% Tomislav Tomašević 15,03% Davor Bernardić 11,49% Marija Selak 8,08% Mislav Herman 7,70% Ivica Lovrić 7,20% Pavle Kalinić 5,05% Tomo Jonjić 9.97% NEODLUČNI Lijepo, sviđa mi se.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Postano: 04 svi 2025, 18:26 |
|
|
Tomašević zaboravio na komarce
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Postano: 05 svi 2025, 12:31 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Zagreb Postano: 28 lip 2025, 17:15 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
LeTdoS
|
Naslov: Re: Zagreb Postano: 16 srp 2025, 14:41 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2025, 18:42 Postovi: 671 Lokacija: cvit mediterana
|
Tomaševićev prijedlog razljutio oporbu: "Zašto onda zastave Hoda za život nisu na gradskim barjacima?" Sjednica Gradske skupštine počela je burno, i to zbog tek 40. točke dnevnog reda. Gradonačelnik Tomislav Tomašević predložio je da Zagreb pristupi Mreži duginih gradova. Mreža promiče socijalno uključivanje i jednakost za sve. U svoje članstvo uključuje 57 gradova i regija unutar i izvan Europske unije, a oporbeni zastupnici prijedlogom su nezadovoljni. "Danas smo prvi puta čuli u ovom sazivu izjave isključivosti i homofobije, ja se nadam da je to i zadnji put da smo čuli", rekao je Joško Klisović, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba. "Nikoga nismo omalovažavali, jednostavno smo postavili pitanje – ako je grad Zagreb inkluzivan, zašto onda zastave Hoda za život nisu na gradskim barjacima kada imamo Hod za život", poručio je Mislav Herman, saborski zastupnik (HDZ). "Da se očekuju križanja u duginim bojama, klupe u duginim bojama, to smo već vidjeli. I gej ili lezbijske pješačke prijelaze, odnosno u ovom slučaju govorimo o semaforima", rekla je Marija Selak Raspudić, saborska zastupnica. izvor: https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/bur ... 24402.htmlEo Senf sada želi pridružiti Zagreb mreži duginih boja  . Zamisli da lijevo krilo partije (SDP) danas želi promovirati pederske ideologije, a njihovi djedovi su takve hvatali i kazneno osuđivali 
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Zagreb Postano: 17 srp 2025, 16:27 |
|
|
https://narod.hr/hrvatska/nova-prometna ... e-prednostKoje ludilo. Recept za nesreće i zastoje. Ono, voziš, imaš zeleno i odjednom se to (valjda) pretvara u crveno svijetlo, a ispred tebe "izleti" biciklista koji ima prednost, dok ti imaš vozilo od 1600 kg i inerciju. Još ako je cesta mokra?!
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Postano: 22 srp 2025, 18:05 |
|
|
Uhićen Tomaševićev suradnik i žena koja je preuzela dužnost nakon Kostanjevića: U tijeku pretres stanaTika-Taka Još malo i Tomašević u buksu. https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/a ... _refresh=1 Citat: Prema dostupnim informacijama, riječ je o pet zaposlenika koji su istražiteljima detaljno opisali načine navodnog izvlačenja novca iz sustava. Odbili su potpisivati dokumente povezane s tim radnjama i nisu pristali sudjelovati u sumnjivim aktivnostima. Zbog toga su, prema sumnjama tužiteljstva, premješteni na lošije plaćena i niža radna mjesta.
USKOK vjeruje da je odluku o tim premještajima donio Đulić, a izvršila ih je Bončina Franjković, koja je prethodno surađivala s Kostanjevićem, sada već osumnjičenim u prvom dijelu slučaja.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|