|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 73 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vii
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 22:33 |
|
|
pagan je napisao/la: teranova je napisao/la: Mogu da im pristupim jedino sa snajperom.
hehehehe  A gle kralja pagana, al" se javlja 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 22:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
"Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva"
Zvuči kao "drveni šporet" ili "jaki sindikati u BiH".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 22:34 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
teranova je napisao/la: pozitivac je napisao/la: Dobro, teta Tera i vi ste meni simpatični. Pomislio sam da mislite baš o pojedincima, sa čime se nikako ne slažem, nemam baš ništa protiv prijateljstava različitih nacionalnosti, mješanih brakova i sličnog, ali ako se misli politički na odvojenost nacija u zasebne države, onda se apsolutno slažem sa vama.
Molim te, nemoj to "teta", nemam ja šest banki pa da me tako zoveš i govoriš "vi". Nema 6 ali ima 5, joj staromajko šta bi ja dao da se nas dvoje ujedinimo 

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 22:35 |
|
|
Grupe i jada. Samo 25 se ovo sviđa 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 23:17 |
|
|
Ernani je napisao/la: teranova je napisao/la: Molim te, nemoj to "teta", nemam ja šest banki pa da me tako zoveš i govoriš "vi".
Nema 6 ali ima 5, joj staromajko šta bi ja dao da se nas dvoje ujedinimo  Čiča, nisam ti ja za ujedinjavanje, ja sam separatista sa dna kace.
|
|
Vrh |
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 23:30 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
teranova je napisao/la: Ernani je napisao/la: Nema 6 ali ima 5, joj staromajko šta bi ja dao da se nas dvoje ujedinimo  Čiča, nisam ti ja za ujedinjavanje, ja sam separatista sa dna kace. Ma ujedinio bi ja tebe znaš na koji način, da te pomladim 

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 12 vel 2012, 23:43 |
|
|
Ernani je napisao/la: teranova je napisao/la: Čiča, nisam ti ja za ujedinjavanje, ja sam separatista sa dna kace.
Ma ujedinio bi ja tebe znaš na koji način, da te pomladim  
|
|
Vrh |
|
 |
zomby
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 13 vel 2012, 00:45 |
|
|
Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva
...ja pomislih da ovo stvarno postoji!?
|
|
Vrh |
|
 |
Bagulin
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 13 vel 2012, 02:05 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 13:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
Vii je napisao/la: Grupe i jada. Samo 25 se ovo sviđa  taman članstvo hbzp-a. 
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 13 vel 2012, 02:33 |
|
|
Bagulin je napisao/la: Vii je napisao/la: Grupe i jada. Samo 25 se ovo sviđa  taman članstvo hbzp-a.  Gdje ćeš više? I to je previše 
|
|
Vrh |
|
 |
pjosip
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 13 vel 2012, 10:24 |
|
|
GraničarDrine je napisao/la: [b]Progam i ciljevi ove organizacije:
Ne želim biti zloguki prorok ali ne vjerujem u uspjeh ovakvih inicijativa jer: a.) Muslimani sami sa sobom nisu na čisto što hoće b.) Postoji previše neriješenih pitanja između ta 2 naroda c.) Previše je krvi proliveno
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 17 vel 2012, 18:05 |
|
|
Ukinuti grupu 
|
|
Vrh |
|
 |
GraničarDrine
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 21 ožu 2012, 13:12 |
|
|
Sada nas ima 65 na stranici a u grupi nas ima 955 ali ima još sličnih grupa.Vidi se da radimo na dobroj stvari malo po malo,pratim komentare ljudi.Jel navala Srba i Četnika iz Srbije opet će nas zbližiti.Opet marširaju po Višegradu četnici.
_________________ Nikad više brat na brata.Rame uz rame,brat uz brata.
|
|
Vrh |
|
 |
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 21 ožu 2012, 13:58 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Citat: Ubistvo je izvršeno neposredno nakon otpočinjanja sukoba između Armije BiH i HVO-a a dječakov otac bio je prisiljen gledati kako mu ubijaju sina. U tom gnusnom činu Abu Mini je, prema svjedočenju Ali Hamada, pomagao Karaya Kamela Bin Aliju zvani Abu Hamza koji se zbog ubistva Abu Velida od 1997. godine nalaze na izdržavanju zatvorske kazne u Kazneno-popravnom domu Zenica Jaki temelji za bratsvo "Narod koji uvijek traži zaštitnika, nije vrijedan slobode. Tko nije svoj taj je svačiji, jer o njemu ne ovisi čiji će biti. Dok bude domaćih izdajica, imat ćemo tuđina za gospodara. Zovite me imenom kojim hoćete, samo ne onim izdajice." Dr. Ante StarčevićDanas su njegovi "Sljedbenici "baš izdajice MasAllah 
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
 |
pozitivac
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 21 ožu 2012, 14:04 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
GraničarDrine je napisao/la: Sada nas ima 65 na stranici a u grupi nas ima 955 ali ima još sličnih grupa.Vidi se da radimo na dobroj stvari malo po malo,pratim komentare ljudi.Jel navala Srba i Četnika iz Srbije opet će nas zbližiti.Opet marširaju po Višegradu četnici. Ajde ti u džamiju pa će te Allah spasit od srpske navale, ne prodaj Hrvatima muda pod bubrege.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 21 ožu 2012, 14:27 |
|
|
GraničarDrine je napisao/la: Sada nas ima 65 na stranici a u grupi nas ima 955 ali ima još sličnih grupa.Vidi se da radimo na dobroj stvari malo po malo,pratim komentare ljudi.Jel navala Srba i Četnika iz Srbije opet će nas zbližiti.Opet marširaju po Višegradu četnici. Što ti imaš sa Višegradom???
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 21 ožu 2012, 15:25 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27303 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
GraničarDrine je napisao/la: Opet marširaju po Višegradu četnici. Zbog toga nijedan pošten Hrvat neće 3 dana moći oka sklopiti! 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 21 ožu 2012, 15:32 |
|
|
Vii je napisao/la: Ukinuti grupu  Ne treba ukidati nijednu grupu koja se zalaže za prijateljstvo. Svatko normalan želi imati prijatelje, s tim da nijedan prijatelj ne smije biti sve i svja. Svako iskreno prijateljstvo koje se ne temelji na demagogiji i interesu da dvojica zajebu trećeg je OK. U suprotnom ta grupa ne bi bila grupa prijateljstva i mira, već grupa koja podstiče mržnju i rat. Dakle ako se grupa temelji na jednom normalnom pružanju ruke između ova dva naroda u cilju prevazilaženja problema, jednom modernom pristupu, onda je to OK. Ako pak ta grupa priziva neka loša vremena, loše ideologije i loše ljude kao temelj takvog prijateljstva onda - ne hvala, ne želim prijateljstvo koje će se temeljiti na mržnji prema trećem pa ma tko bio taj treći i ma tko bio taj "prijatelj".
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 21 ožu 2012, 16:02 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Vii je napisao/la: Ukinuti grupu  Ne treba ukidati nijednu grupu koja se zalaže za prijateljstvo. Svatko normalan želi imati prijatelje, s tim da nijedan prijatelj ne smije biti sve i svja. Svako iskreno prijateljstvo koje se ne temelji na demagogiji i interesu da dvojica zajebu trećeg je OK. U suprotnom ta grupa ne bi bila grupa prijateljstva i mira, već grupa koja podstiče mržnju i rat. Dakle ako se grupa temelji na jednom normalnom pružanju ruke između ova dva naroda u cilju prevazilaženja problema, jednom modernom pristupu, onda je to OK. Ako pak ta grupa priziva neka loša vremena, loše ideologije i loše ljude kao temelj takvog prijateljstva onda - ne hvala, ne želim prijateljstvo koje će se temeljiti na mržnji prema trećem pa ma tko bio taj treći i ma tko bio taj "prijatelj". Znači počeo si pušiti.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 21 ožu 2012, 22:29 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
BBC je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ne treba ukidati nijednu grupu koja se zalaže za prijateljstvo. Svatko normalan želi imati prijatelje, s tim da nijedan prijatelj ne smije biti sve i svja. Svako iskreno prijateljstvo koje se ne temelji na demagogiji i interesu da dvojica zajebu trećeg je OK. U suprotnom ta grupa ne bi bila grupa prijateljstva i mira, već grupa koja podstiče mržnju i rat. Dakle ako se grupa temelji na jednom normalnom pružanju ruke između ova dva naroda u cilju prevazilaženja problema, jednom modernom pristupu, onda je to OK. Ako pak ta grupa priziva neka loša vremena, loše ideologije i loše ljude kao temelj takvog prijateljstva onda - ne hvala, ne želim prijateljstvo koje će se temeljiti na mržnji prema trećem pa ma tko bio taj treći i ma tko bio taj "prijatelj".
Znači počeo si pušiti. 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 21 ožu 2012, 22:40 |
|
|
Nisam za nikakva lažna prijateljsta, posebno ne s onima iz Sarajeva. Drugo bi bilo da je nekolicina naših Hrvata muslimana iz drage nam Turske Hrvatske. Sa Srbima nema nikakvih kompromisa, dijaloga niti zajedništva. A gdje mi je Orlić Grmeča, nešto ga nema u zadnje vrijeme?! Morat ću mi priopćiti i saopćiti da je možda nekada dobio bitku, ali ne i sam rat. Jer danas živi u Banja Luci, ne u Bihaću. Stoga, moj vam je prijedlog, da se okanete tih lažnih "bratstava i jedinstava", dok je vrijeme. 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 21 ožu 2012, 23:02 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: BBC je napisao/la: Znači počeo si pušiti.  Dečki, pušite mi đoku... kvalitetnu... bosansku...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Organizacija Hrvatskog Bošnjačkog Zajedništva i Prijateljstva Postano: 21 ožu 2012, 23:08 |
|
|
Pa jesi li ? Neće te nitko ubiti ako kažeš.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|