|
|
Stranica: 12/12.
|
[ 297 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
teranova
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 16 svi 2012, 21:47 |
|
|
Videćemo, ja lično Tadića ne želim više da vidim na mestu sa koga se o bilo čemu odlučuje. Glasala bih i za Paju Patka, nadam se da razumeš.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 16 svi 2012, 21:49 |
|
|
Pa dobro vjerujem da bi prije glasala za Tadića nego za Čedu ili Čanka  Ne kužim to Tera. Ili ste vi srbijanski desnicari u manjini, ili vas mediji tolko tadićiraju ili je toma teska spaljotka kad vi nemozete skinut tadica. Il je sve skupa u pitanju.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 16 svi 2012, 21:51 |
|
|
Ibar je napisao/la: Pa dobro vjerujem da bi prije glasala za Tadića nego za Čedu ili Čanka  Ne kužim to Tera. Ili ste vi srbijanski desnicari u manjini, ili vas mediji tolko tadićiraju ili je toma teska spaljotka kad vi nemozete skinut tadica. Il je sve skupa u pitanju. Ja nisam nikakav srbijanski desničar, ja sam obična žena koja ne živi dobro i zbog toga želi promenu. Zašto ne možemo da skinemo Tadića? Ni meni nije jasno.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 16 svi 2012, 21:54 |
|
|
Aha znaci ti si nezadovoljna zbog ekonomskih prilika u državi. Ja sam mislio da ti Tadić ne pase jer se ispričava po Hrvatskoj za zlocine. Fakat si me iznenadila.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 16 svi 2012, 21:58 |
|
|
Ibar je napisao/la: Aha znaci ti si nezadovoljna zbog ekonomskih prilika u državi. Ja sam mislio da ti Tadić ne pase jer se ispričava po Hrvatskoj za zlocine. Fakat si me iznenadila. On je loš političar u svakom pogledu. Izigrava velikog pomiritelja u regionu a ne shvata da je mržnja druge strane svakim izvinjenjem sve jača i jača jer se to tumači kao slabost koju treba iskoristiti. Zatim, u vladu namerava da uvede Čedu Jovanovića za koga je RS genocidna tvorevina. To je potpuno nedopustivo za svakog normalnog Srbina i Srpkinju.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 16 svi 2012, 22:06 |
|
|
Dobro al kako će to bit bolje i lijepše u Srbiji ako Toma postane predsjednik. Misliš da će ti plaća porast?
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 16 svi 2012, 22:07 |
|
|
teranova je napisao/la: Ibar je napisao/la: Aha znaci ti si nezadovoljna zbog ekonomskih prilika u državi. Ja sam mislio da ti Tadić ne pase jer se ispričava po Hrvatskoj za zlocine. Fakat si me iznenadila. On je loš političar u svakom pogledu. Izigrava velikog pomiritelja u regionu a ne shvata da je mržnja druge strane svakim izvinjenjem sve jača i jača jer se to tumači kao slabost koju treba iskoristiti. Zatim, u vladu namerava da uvede Čedu Jovanovića za koga je RS genocidna tvorevina. To je potpuno nedopustivo za svakog normalnog Srbina i Srpkinju. Znači misliš da je u Hrvatskoj i BiH porasla mržnja prema Srbima nakon Tadićevih kvazi isprika? Ne misliš li da raste nakon izjava tipa onih radikala?
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 16 svi 2012, 22:12 |
|
|
Ibar je napisao/la: teranova je napisao/la: On je loš političar u svakom pogledu. Izigrava velikog pomiritelja u regionu a ne shvata da je mržnja druge strane svakim izvinjenjem sve jača i jača jer se to tumači kao slabost koju treba iskoristiti. Zatim, u vladu namerava da uvede Čedu Jovanovića za koga je RS genocidna tvorevina. To je potpuno nedopustivo za svakog normalnog Srbina i Srpkinju.
Znači misliš da je u Hrvatskoj i BiH porasla mržnja prema Srbima nakon Tadićevih kvazi isprika? Ne misliš li da raste nakon izjava tipa onih radikala? Zašto se praviš blesav kad znam da nisi. Da li bi ti želeo predsednika Tadićevog profila?
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 16 svi 2012, 22:17 |
|
|
Ne pravim se blesav. Ja bih rado da mi je predsjednik neko kalibra Tadić. Da je on hrvatski predsjednik daleko bi to bolje izgledalo nego ovo sivilo od čovjeka zvano el presidente Josipović.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 16 svi 2012, 22:36 |
|
|
Tadić ako pobedi pobediće zbog Nikolića. Borisu je krajnje vreme da ide, ali nikad se između njih dvojice ne bih odlučio za onog drugog nesrećnika. 'bem ti zemlju kad u 3-4 izborna ciklusa ne može da iznedri kvalitetnog protivkandidata.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 16 svi 2012, 23:02 |
|
|
Gledljivije nego sto sam mislio, ali i dalje ispod nivoa dvojice koji pretenduju na vodece mesto u zemlji.
Nikolic ciljano gadja sirotinju, one kojima je zivot sjeban, obespravljene, depresivne, umorne.
Ako vam je dobro, glasajte za Tadica... povrsna logika sugerise - meni nije dobro, ja necu...
Postavlja se pitanje sta treba da bude zadovoljeno da neko kaze - e sad mi je dobro... u prirodi ljudi je da i kad objektivno imaju dosta, da i dalje misle da im nije dobro, da mogu jos vise.... verbalna akrobatika koja ako zastane na tome, eliminise racionalno donosenje odluka.
U Srbiji, kao i u mnogo zemalja ima dosta onih koji objektivno mogu reci - meni je lose, i da nekome ko to gleda sa strane deluje ubedljivo. Malo ko ce reci da mi stojimo dobro, i da tako stvarno misli...ali nije u tome stvar.
Nedostaje duboka analiza sta i koliko je moglo bolje, zasto nije uradjeno, i ko je onaj ko to kritikuje, da li je on u stanju da radi bolje, isto, ili gore... tu Nikolic pada, sta je on ponudio u ovom duelu, koji su njegovi planovi, sa kojom ekipom ljudi misli da to sprovede u delo.
Ja znam tog coveka godinama, ja njemu nista ne verujem, zato sto se u mnogo kriticnih situacija pokazao kao los lider, i los covek.
Lose je sto takav covek zastupa socijalno najugrozenije, ovde vise nije stvar ni u nacionalizmu i desnici, ovo je jednostavno pokusaj skupljanja ubogih ljudi... zloupotreba njihove nesrece da bi se ikako docepao vlasti.
Necu uopste da likujem sto se Tadic pokazao kao odmereniji i svestraniji politicar... jaci utisak je koliko ova druga opcija ima loseg predvodnika, taj covek je Srbiju predstavio kao smetliste ljudi, dok barata poluistinama i lazima, utroba mi se prevrce koliko taj covek ruzi nasu zemlju... da je malo voli, ne bi toliko mracio i pljuvao, ni jednu lepu rec nije rekao, osim sto se odvratno nasmejao sa pricom da je sigurniji dok je Slavica predsednik.
Za pocetak njega skloniti iz politike, da bi mozda neki drugi bolji ljudi pre svega uspeli da artikulisu svo nezadovoljstvo u kreativniju energiju, i da bi posle Tadica dobili coveka koji stvarno ume nesto da popravi.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 16 svi 2012, 23:30 |
|
|
Hm, ne znam zašto imam osećaj da će Tadić dobiti jedno 55% glasova.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 16 svi 2012, 23:45 |
|
|
Primer "nezavisnog" srpskog glasila. Tadić samo što ne iskače sa naslovne strane. 
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 16 svi 2012, 23:47 |
|
|
Blicu samo fali plavi kvadrat i žuti krug u zaglavlju. 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 16 svi 2012, 23:49 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Hm, ne znam zašto imam osećaj da će Tadić dobiti jedno 55% glasova. Ne sumnjam da ce Boris dobiti, to tvrdim od pocetka, i kladionice su to shvatile pa su na njega stavili kvotu 1.15 a na Tomu 4.5, a onda i zabranili uplatu jer se niko na Tomu i nije kladio, da ne bi upali u dubiozu. Ceka nas mnogo posla i socijalnih tenzija, ukoliko krenu tromo i neorganizovano, gubimo voz. Prve odluke moraju biti najostrije, da zategnu do pucanja, kako bi malo ozdravili ekonomiju.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 16 svi 2012, 23:51 |
|
|
Ne bih bila u koži Borisu ako (ili kad) dobije i ove izbore. Na nos će mu izići ovaj mandat.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 17 svi 2012, 00:09 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ne sumnjam da ce Boris dobiti, to tvrdim od pocetka, i kladionice su to shvatile pa su na njega stavili kvotu 1.15 a na Tomu 4.5, a onda i zabranili uplatu jer se niko na Tomu i nije kladio, da ne bi upali u dubiozu.
Ceka nas mnogo posla i socijalnih tenzija, ukoliko krenu tromo i neorganizovano, gubimo voz. Prve odluke moraju biti najostrije, da zategnu do pucanja, kako bi malo ozdravili ekonomiju. Posao čeka. Ako se ne krene u dobrom smeru... Neće ova vlada izgurati duže od godinu-dve. Lično, imam još malo strpljenja, što zbog objektivnih neprilika u prošlom mandatu, što zbog nedostatka kvalitetne opozicije iza koje bih mogao stati... ali ako se ne krene ozbiljno, ne pada mi na pamet da u bilo kakvo skorije vreme dajem glas DS-u i trabantima na bilo kom nivou.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 17 svi 2012, 00:17 |
|
|
teranova je napisao/la: Primer "nezavisnog" srpskog glasila. Tadić samo što ne iskače sa naslovne strane.  Djilas drzi Press, Blic je u vlasnistvu nekih Austrijanaca, i natezu za Tadica, Kurir drzi DB, Politika je manje-vise neutralna i dobra novina, Pravda je pod direktnim patronatom Tome, Alo mu je naklonjen, sad su izbacili neki Informer koji cini mi se sluzi samo da pred izbore malo izreklamira Tomu. Jacu medijsku zaledjinu ima Tadic, i na vlasti je, i podrzavaju ga uticajni krugovi sa zapada... kad izgubi vlast, gubi i deo medija, i poslovni ljudi i DB skoro uvek idu u paketu sa vlascu.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 17 svi 2012, 00:22 |
|
|
Zar Alo nije u vezi sa Blicom?
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 17 svi 2012, 00:26 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Posao čeka. Ako se ne krene u dobrom smeru... Neće ova vlada izgurati duže od godinu-dve.
Lično, imam još malo strpljenja, što zbog objektivnih neprilika u prošlom mandatu, što zbog nedostatka kvalitetne opozicije iza koje bih mogao stati... ali ako se ne krene ozbiljno, ne pada mi na pamet da u bilo kakvo skorije vreme dajem glas DS-u i trabantima na bilo kom nivou.
Zeznuto ce biti... I da vuku najbolje moguce poteze, pitanje je koliko mozemo da dodjemo na nivo da se osetno poboljsa ekonomija. EU ima gadne probleme, Grci se kretenisu sa izborima, ne mogu da oforme vladu, opet idu na izbore, i nemam pojma kako ce oni da se izvuku iz bule...moguce da to niko i ne zna. Ako puknu Grci, za njima idu Spanci, to ce sve kostati novih hiljadu milijardi eura, a takve pare EU nema, i krenuce se sa spiralnim padanjem, dolazi Italija, Nemci ma koliko guraju napred, ne mogu da poprave kucu koja se rusi. A nama od Nemaca i Italijana zavisi gro toga ekonomski, ako se njihove firme i banke udave, mi smo najebali... Nije svetla buducnost, ali nije ni tragicna, mi moramo da uradimo svoj deo posla, pa ako krene po zlu u EU... jbg, na to ne mozemo da uticemo, ali ce biti jako vazno i u toj kriticnoj situaciji kako cemo se ponasati. Masovni protesti, obaranje vlade na ulicama, izbori bez mogucnosti formiranja vlade...to je najgore sto moze da nam se desi...Grcka je ocit primer. Tadic je verovatno dugo razmisljao dal mu ovo treba, mogao je da se povuce i kaze jebite se, zagrizao je sad ovo, i bice mu jebeno do daske...nadam se da zna sta radi.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 17 svi 2012, 00:27 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Zar Alo nije u vezi sa Blicom? Mozda su u nekoj semi, ali vidim odavno vec da udaraju klipove Tadicu...mozda je to ono dobar-los policajac.
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Izborne neregularnosti u Srbiji Postano: 17 svi 2012, 14:15 |
|
|
Srbi sa foruma,za koga ste glasali?
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|