Eto kako se oni nerviraju zbog stanja u kom se nalaze. Nemaju nista i onda im Srbi problem. Zahvali se Aliji i sinu Bakiru nismo ti mi nista krivi sto ste budale. A imagine the Baliya vi u vasoj Republici 24%... vasa Islamska 1/1, vi sami niko vas ne zajebava radite sta hocete... rahat... uzmite dok vam se nudi ne budite budale. Bice vam sutra zao ako i tu priliku propustite.
novovrijeme je napisao/la:
Eto kako se oni nerviraju zbog stanja u kom se nalaze. Nemaju nista i onda im Srbi problem. Zahvali se Aliji i sinu Bakiru nismo ti mi nista krivi sto ste budale. A imagine the Baliya vi u vasoj Republici 24%... vasa Islamska 1/1, vi sami niko vas ne zajebava radite sta hocete... rahat... uzmite dok vam se nudi ne budite budale. Bice vam sutra zao ako i tu priliku propustite.
Ponuda traje dok ne dođe presuda po Krišto apelaciji. Nakon toga teško da će im Čović ili bilo koji njegov nasljednik dati da otkinu 24%.
_________________ Djela su bitnija od rijeci.
Muslimanski SDP i Sejdo Komsic vode BiH u raspad. Njihov sam fan.
Pridružen/a: uto lis 05, 2010 11:48 am Postovi: 91457 Lokacija: White privilege
US poklanja OS dva stara helikoptera pod uvjetom da se riješe sve ruske opreme i helikoptera. I uvjet d akupe dva nova od USA. U sljedećem ratu će muslimani ostati sa skupom opremom koju ne mogu švercerskim kanalima popravljati i održavati.
_________________ Slavim obljetnicu oslobođenja Srebrenice, 11.07.1995. Inzko je veći od Allaha!
Šef kaže ne može.
Citat:
Čović je naveo da, kada je riječ o formiranju rezervnog sastava policije u Republici Srpskoj, ne treba stavljati policijske strukture u kontekst neke suprostavljenosti ili takmičenja.
"U Federaciji BiH kantoni imaju relativnu autonomiju odlučivanja o tim pitanjima, tako da nema puno prostora za FBiH da se bavi tim pitanjima, već isključivo u svrhu politizacije i opet neke vrste bošnjačkog 'takmičenja u domoljublju'", smatra Čović.
Hoce li Muslimani zaokruziti svoj zivotni prostor i krenuti sa formiranjem rezervne policije 24% kantona... pred nama je. Od FBiH su dobili sut kartu. Prvo ih odjebe tzv. BiH pa FBiH pa na kraju spade Mujo na 5 kantona. I sta kaze? "Imamo mi svoju drzavu!"
Pridružen/a: ned svi 03, 2009 10:29 am Postovi: 40927 Lokacija: Srpski Zagreb, pardon, Srpsko Sarajevo :D
Šef kaže ne može.
Citat:
Čović je naveo da, kada je riječ o formiranju rezervnog sastava policije u Republici Srpskoj, ne treba stavljati policijske strukture u kontekst neke suprostavljenosti ili takmičenja.
"U Federaciji BiH kantoni imaju relativnu autonomiju odlučivanja o tim pitanjima, tako da nema puno prostora za FBiH da se bavi tim pitanjima, već isključivo u svrhu politizacije i opet neke vrste bošnjačkog 'takmičenja u domoljublju'", smatra Čović.
Hoce li Muslimani zaokruziti svoj zivotni prostor i krenuti sa formiranjem rezervne policije 24% kantona... pred nama je. Od FBiH su dobili sut kartu. Prvo ih odjebe tzv. BiH pa FBiH pa na kraju spade Mujo na 5 kantona. I sta kaze? "Imamo mi svoju drzavu!"
Eto bar im se Covic oglasio. Nije nalazio bitnim ni da im kaze sto misli, 10-ak dana.
Citat:
Tokom rasprave potpredsjedavajući Mladen Bošković (HDZ) izjavio da taj klub ne bi podržao donošenje zakona o uvođenju rezervnog sastava policije u Federaciji BiH.
I cetnici se sepure, pjevaju, nakite se ko na svadbi al kad krene da puca prvi bjeze. U vrecama ih je vraceno za Srbiju na stotine u prethodnom ratu. Dobro klati civile i boriti se protiv iole naoruzana neprijatelja nije isto. Al Srbi ko Srbi samo nek je paradirat i kurcit se.
Vojnika ne puno vise od Srba ako se gleda omjer u naoruzanju. Civila nam je poginulo puno jer su upravo ovakvi koje kreten novovrijeme hvali i ubijali najvise civila.
Op op Muslimani po uzoru na Srbe organizuju paradu svoje oružane sile!
Nemojte im se smijati. Nije bitno šta marširaju/šetaju se ko tetkice, svaki početak je težak.
WTF ! Šta je bre ovo? Jeli ovo neka zajebancija?? Ovo ni u Sloveniji nije ovako a oni su dežurni gejevi bivše nam države. Ovo je neozbiljno. Ova keruština im je neki u civilu? Vidi mu poze.Digao rep.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
Izgleda da su Muslimani od kantona napravili drzave. Treba sad i u Zapadnoj hercegovini da se organizuje parada policije pa da bosnjacisti krenu da sikcu i traze da se Hrvati pohapse zbog iste stvari koju su oni uradili u Tuzli. Velikobošnjački hegemonizam je glavna bezbednosna pretnja na Balkanu a najopasnije je što toga mnogi nisu svesni.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
Znaci ne znam sta je jace, ovaj pas koji im se ruga, ova zenskica sto se smije ili ovaj sto telefonira usred "parade"
_________________ Fact of the month: Hrvati u BiH izvoze vise od cijele Crne gore, proizvode vise struje, i dvostruko su brojniji od etnickih Crnogoraca u CG.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.