Eto kako se oni nerviraju zbog stanja u kom se nalaze. Nemaju nista i onda im Srbi problem. Zahvali se Aliji i sinu Bakiru nismo ti mi nista krivi sto ste budale. A imagine the Baliya vi u vasoj Republici 24%... vasa Islamska 1/1, vi sami niko vas ne zajebava radite sta hocete... rahat... uzmite dok vam se nudi ne budite budale. Bice vam sutra zao ako i tu priliku propustite.
novovrijeme je napisao/la:
Eto kako se oni nerviraju zbog stanja u kom se nalaze. Nemaju nista i onda im Srbi problem. Zahvali se Aliji i sinu Bakiru nismo ti mi nista krivi sto ste budale. A imagine the Baliya vi u vasoj Republici 24%... vasa Islamska 1/1, vi sami niko vas ne zajebava radite sta hocete... rahat... uzmite dok vam se nudi ne budite budale. Bice vam sutra zao ako i tu priliku propustite.
Ponuda traje dok ne dođe presuda po Krišto apelaciji. Nakon toga teško da će im Čović ili bilo koji njegov nasljednik dati da otkinu 24%.
_________________ Djela su bitnija od rijeci.
Muslimanski SDP i Sejdo Komsic vode BiH u raspad. Njihov sam fan.
Pridružen/a: uto lis 05, 2010 11:48 am Postovi: 82337 Lokacija: Fuck you Greta
US poklanja OS dva stara helikoptera pod uvjetom da se riješe sve ruske opreme i helikoptera. I uvjet d akupe dva nova od USA. U sljedećem ratu će muslimani ostati sa skupom opremom koju ne mogu švercerskim kanalima popravljati i održavati.
_________________ 7 kafira i 3 Muhamedanca u Vijeću Ministara. Da se zamisliš.
Šef kaže ne može.
Citat:
Čović je naveo da, kada je riječ o formiranju rezervnog sastava policije u Republici Srpskoj, ne treba stavljati policijske strukture u kontekst neke suprostavljenosti ili takmičenja.
"U Federaciji BiH kantoni imaju relativnu autonomiju odlučivanja o tim pitanjima, tako da nema puno prostora za FBiH da se bavi tim pitanjima, već isključivo u svrhu politizacije i opet neke vrste bošnjačkog 'takmičenja u domoljublju'", smatra Čović.
Hoce li Muslimani zaokruziti svoj zivotni prostor i krenuti sa formiranjem rezervne policije 24% kantona... pred nama je. Od FBiH su dobili sut kartu. Prvo ih odjebe tzv. BiH pa FBiH pa na kraju spade Mujo na 5 kantona. I sta kaze? "Imamo mi svoju drzavu!"
Pridružen/a: ned svi 03, 2009 10:29 am Postovi: 28729 Lokacija: The Ice Wall
Šef kaže ne može.
Citat:
Čović je naveo da, kada je riječ o formiranju rezervnog sastava policije u Republici Srpskoj, ne treba stavljati policijske strukture u kontekst neke suprostavljenosti ili takmičenja.
"U Federaciji BiH kantoni imaju relativnu autonomiju odlučivanja o tim pitanjima, tako da nema puno prostora za FBiH da se bavi tim pitanjima, već isključivo u svrhu politizacije i opet neke vrste bošnjačkog 'takmičenja u domoljublju'", smatra Čović.
Hoce li Muslimani zaokruziti svoj zivotni prostor i krenuti sa formiranjem rezervne policije 24% kantona... pred nama je. Od FBiH su dobili sut kartu. Prvo ih odjebe tzv. BiH pa FBiH pa na kraju spade Mujo na 5 kantona. I sta kaze? "Imamo mi svoju drzavu!"
Eto bar im se Covic oglasio. Nije nalazio bitnim ni da im kaze sto misli, 10-ak dana.
Citat:
Tokom rasprave potpredsjedavajući Mladen Bošković (HDZ) izjavio da taj klub ne bi podržao donošenje zakona o uvođenju rezervnog sastava policije u Federaciji BiH.
I cetnici se sepure, pjevaju, nakite se ko na svadbi al kad krene da puca prvi bjeze. U vrecama ih je vraceno za Srbiju na stotine u prethodnom ratu. Dobro klati civile i boriti se protiv iole naoruzana neprijatelja nije isto. Al Srbi ko Srbi samo nek je paradirat i kurcit se.
Vojnika ne puno vise od Srba ako se gleda omjer u naoruzanju. Civila nam je poginulo puno jer su upravo ovakvi koje kreten novovrijeme hvali i ubijali najvise civila.
Op op Muslimani po uzoru na Srbe organizuju paradu svoje oružane sile!
Nemojte im se smijati. Nije bitno šta marširaju/šetaju se ko tetkice, svaki početak je težak.
WTF ! Šta je bre ovo? Jeli ovo neka zajebancija?? Ovo ni u Sloveniji nije ovako a oni su dežurni gejevi bivše nam države. Ovo je neozbiljno. Ova keruština im je neki u civilu? Vidi mu poze.Digao rep.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
Izgleda da su Muslimani od kantona napravili drzave. Treba sad i u Zapadnoj hercegovini da se organizuje parada policije pa da bosnjacisti krenu da sikcu i traze da se Hrvati pohapse zbog iste stvari koju su oni uradili u Tuzli. Velikobošnjački hegemonizam je glavna bezbednosna pretnja na Balkanu a najopasnije je što toga mnogi nisu svesni.
Znaci ne znam sta je jace, ovaj pas koji im se ruga, ova zenskica sto se smije ili ovaj sto telefonira usred "parade"
_________________ Fact of the month: Hrvati u BiH izvoze vise od cijele Crne gore, proizvode vise struje, i dvostruko su brojniji od etnickih Crnogoraca u CG.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.