HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 29 ožu 2024, 03:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Američki putopisac: Hrvatice su najljepše u Europi, ali su drske, izbirljive, lijene i sklone kritiz
PostPostano: 09 tra 2013, 13:48 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
http://poskok.info/wp/?p=44491

Američki putopisac i autor knjiga o osvajanju žena Daryush Valizadeh na svom je blogu Return of Kings objavio tekst pod nazivom “Sve što trebate znati o Hrvaticama”. Zainteresiranima za osvajačka iskustva u Lijepoj našoj ponudio je savjete kako zavesti Hrvatice. Stanovnicana naše države priznao je da su često zgodne, visoke i mršave, ali obdarene oblim guzama, zbog čega su po njegovom mišljenju najljepše cure u Europi. Zamjerio im je male grudi – no to nije sve što mu je zasmetalo…

Valizadeh piše da se Hrvatice otvoreno žale na visoke pete i ostale modne dodatke te vjeruje da bi rado, kad bi im “Bog rekao da više ne moraju izgledati ženstveno”, to i poslušale. Napisao je da su uglavnom drage, ali da znaju biti drske, izbirljive, lijene i sklone kritiziranju.

“Često su takve, a što su samouvjerenije, veći su izgledi da ćete naići na ove negativne osobine” napisao je da ga je veliki broj njih od samog početka kritizirao zbog fizičkih osobina i to nimalo diplomatski.

Prema njegovom iskustvu sklone su varanju i to što imaju dečka ne smeta ih u flertovanju, zbog čega savjetuje potencijalnim osvajačima da ih odmah na početku upitaju jesu li u vezi.

Pri zavođenju Hrvatica ometali su ga, priznao je, drugi zainteresirani m,uškarci i – debele prijateljice djevojaka koje je planirao zbariti. Stoga savjetuje:

“Izolirajte ih od prijateljica, pa ne biste trebali imati problema s tim da ih povalite. Poziv “Idemo u šetnju” pokazao se kao najbolji pristup”.

Osim toga, primijetio je da se Hrvatice, kako se bliže 30. sve više “pretvaraju u usidjelice – njihov stav postaje grublji, sklone su igricama i neprestano vas iskušavaju”, zbog čega vjeruje da su za barenje najbolje Hrvatice između 19 i 23.

Po njegovom iskustvu mnoge su zgodne Hrvatice starije od 24 godine – sponzoruše: “Možete ih nanjušiti. Besprijekrono odotjerane, nose visoke pete i imaju nadureni izraz lica. Nije ih briga je li muškarac mafijaš ili čelnik neke firme, bitno je da je veliki igrač”.

Zaključio je i da se preko ljeta ne isplati kuvati cure na obali, jer je prevelika konkurencija lokalaca i ostalih turista, a zgodne cure su svjesne koliko vrijede. Ljeti je, poručuje, puno laakše povaliti curu u Zagrebu nego na moru.

Unatoč zamjerkama koje je pronašao kod Hrvatica, Daryush poručuje da su daleko bolje od Poljakinja i navodi da pomalo strahuje od navale “ljubavnih turista” u Lijepu našu.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Američki putopisac: Hrvatice su najljepše u Europi, ali su drske, izbirljive, lijene i sklone kr
PostPostano: 09 tra 2013, 13:59 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lip 2012, 15:54
Postovi: 2589
Lokacija: Rijeka
Dobro je rekao. Ove iz vana su otvorenije.

_________________
Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO