|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Cehu vratiti kao Trumpa, na Wikipediju Postano: 22 lip 2025, 22:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 86344 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Trump je imao veliki povratak na vlast.
Hoćemo li Cehu vratiti na Wikipediju?
Ili će Wikipedija propasti i postati nebitna kroz 1-2 godine zbog ChatGPT i sličnih opcija koje su daleko specifičnije i efikasnije?
Jučer sam imao divan razgovor sa ChatGPT gdje sam naučio o povijesti Kine, daleko više nego što bi s Wikipedijom. I to pred spavanje, u samo 20 minuta.
Prvo sam pitao “History of China in 10 sentences”, a onda produbljivao dijelove odgovora koji su mi se sviđali. Od Wikipedije ne mogu zatražiti ni da mi predstavi povijest Kine kroz “osebujne i smiješne crtice iz povijesti”.
Za Wikipediju vjerojatno ni neće znati klinci za 2 godine, još jedna boomerska stvar za boomere koji nisu otkrili large language models.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Cehu vratiti kao Trumpa, na Wikipediju Postano: 22 lip 2025, 22:57 |
|
|
|
Mislim da će Wikipedija propasti.
Em su pretjerali s cenzurom (Musk ju je opisao kao Wokepediju), em su protjerali sve one koji ne misle kao oni.
Iskreno da i nisu napravili toliko grešaka, svejedno bi im budućnost bila upitna. Chat GPT je alat koji postoje sve točniji (trenutno ga još treba provjeravati) i zamijenit ću ju. U dosta stvari je već zamijenio i google, bolji je npr. od google translate-a...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Cehu vratiti kao Trumpa, na Wikipediju Postano: 22 lip 2025, 23:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 86344 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Znači propala investicija bi bila da te vraćamo.
Brod koji tone.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Cehu vratiti kao Trumpa, na Wikipediju Postano: 22 lip 2025, 23:24 |
|
|
Da, mislim da im nema spasa  To da ih preuzme netko poput Muska, onda bi možda malo živnuli. Ovak.... Na putu prema dole su...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Cehu vratiti kao Trumpa, na Wikipediju Postano: 23 lip 2025, 11:32 |
|
|
|
Kao VHS u 1995.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Cehu vratiti kao Trumpa, na Wikipediju Postano: 23 lip 2025, 12:30 |
|
|
Ceha je napisao/la: Mislim da će Wikipedija propasti.
Em su pretjerali s cenzurom (Musk ju je opisao kao Wokepediju), em su protjerali sve one koji ne misle kao oni.
Iskreno da i nisu napravili toliko grešaka, svejedno bi im budućnost bila upitna. Chat GPT je alat koji postoje sve točniji (trenutno ga još treba provjeravati) i zamijenit ću ju. U dosta stvari je već zamijenio i google, bolji je npr. od google translate-a... Govno treba propasti, pošto je alat komunjara i wannabe komunjara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Cehu vratiti kao Trumpa, na Wikipediju Postano: 23 lip 2025, 13:56 |
|
|
|
Bože sačuvaj. To je sad poligon za izdivjavanje pe..ra, serbokroatista, neojugoslavena... ono je sa' njihov lažni svit koji žilavo branidu, jer in stvarnost nemilosrdno opovrgava njihove laži. Wokerski lefrardi su dobijali novac iz državnog proračuna za putujuće tečaje i kampove rada na Wikipediji da bi ju prioteli.
Domalo će i Trump udrit po njiman. Ne će on trpit wokeleftardsku agendu na američkon tlu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Cehu vratiti kao Trumpa, na Wikipediju Postano: 23 lip 2025, 16:21 |
|
|
Dobit će što su zaslužili, krajnje je vrijeme 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Cehu vratiti kao Trumpa, na Wikipediju Postano: 23 lip 2025, 16:28 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8926 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Robbie MO je napisao/la: Znači propala investicija bi bila da te vraćamo.
Brod koji tone. Odakle AI crpi odgovore?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Cehu vratiti kao Trumpa, na Wikipediju Postano: 01 lis 2025, 12:08 |
|
|
|
Motaj kablove.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Cehu vratiti kao Trumpa, na Wikipediju Postano: 01 lis 2025, 13:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Jučer sam imao divan razgovor sa ChatGPT gdje sam naučio o povijesti Kine, daleko više nego što bi s Wikipedijom. I to pred spavanje, u samo 20 minuta.
Prvo sam pitao “History of China in 10 sentences”, Pitao si ChatGPT na engleskom? Zašto?
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Cehu vratiti kao Trumpa, na Wikipediju Postano: 01 lis 2025, 13:54 |
|
|
|
Daje li dobre karte chat GPT? Jel ceha.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Cehu vratiti kao Trumpa, na Wikipediju Postano: 01 lis 2025, 15:56 |
|
|
Nebula je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Jučer sam imao divan razgovor sa ChatGPT gdje sam naučio o povijesti Kine, daleko više nego što bi s Wikipedijom. I to pred spavanje, u samo 20 minuta.
Prvo sam pitao “History of China in 10 sentences”, Pitao si ChatGPT na engleskom? Zašto? Jao isto uvijek pitam na engleskom, YouTube gledam bez titlova, sve aplikacije su mi u settings na engleskom itd. Razlog je da konstantno vježbam engleski i držim ga na nivou C2, da ga znam kao Native i to highly educated. Zapravo dok radim posao trudim se i razmišljati na engleskom. Kad razmislim, ovaj forum je jedino web mjesto gdje koristim hrvatski. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1393 of 2558 - 54.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Cehu vratiti kao Trumpa, na Wikipediju Postano: 02 lis 2025, 01:12 |
|
|
Zanimljivo ja s CGPTom većinom pričam na hrvatskom. To inače ne radim, ali sam sređivao gomilu radova, članaka i slično na hrvatskom.... Pa 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|