|
|
Stranica: 27/75.
|
[ 1867 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Groot
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:16 |
|
|
Bobovac je napisao/la: divizija je napisao/la: dabog da ti dobio 6 tumora na svakom djelu tijela i sjeme ti se zatrlo,
dabog da ti turčin silovao kćer, a tebe na kolac nabio.
govno jedno nacističko, bolje zaslužio nisi.
sve će ovo jednog dana završiti, možda svi preživimo, možda svi pokrepamo, ali jedno je sigurno - sva su govna isplivala. na svakom se čovjeku vidi ko je od vraga, ko nije.
dobro je davno rečeno, kad se voda zamješa pa smiri, sav talog ispliva.
Jesi ti neki nervozan i krvoločan lik. I kaže lik da nije antivakser. A pjena mu na usta izlazi.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:21 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27685 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
BBC je napisao/la: Sramotno da se hrvatski narod ovako podijelio. Jesi vidio. Novi hrvatski jal. Podijelili se na novim temeljima, nije više lijevo-desno već odozgor pa nadole. Sreća pa neće to dugo trajati. Uskoro će se većina antivaxera cijepiti. pa će se umiriti. Ne znaju jadni da su kao Križari na Kalniku 1947. Protive se novom poretku a dani im odbrojani.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:23 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: turbotakija je napisao/la:
Postoji nesto poput drustvene odgovornosti. Ti sama bez nas 7 mrd. nebi prezivila ni mjesec dana.
ali vas nema 7 milijardi. Govorim ti opcenito da ne mozes gledati samo sebe. Ovo je PANDEMIJA. Ne znam sta nije jasno u rijeci pandemija. Problem koji se tice e cjelokupnog covjecanstva i samo ga je uz razumne, sveobuhvatne mjere/mjerA (citaj: Cjepivo/Vakcina), moguce prebroditi.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:25 |
|
|
Bobovac je napisao/la: divizija je napisao/la: dabog da ti dobio 6 tumora na svakom djelu tijela i sjeme ti se zatrlo,
dabog da ti turčin silovao kćer, a tebe na kolac nabio.
govno jedno nacističko, bolje zaslužio nisi.
sve će ovo jednog dana završiti, možda svi preživimo, možda svi pokrepamo, ali jedno je sigurno - sva su govna isplivala. na svakom se čovjeku vidi ko je od vraga, ko nije.
dobro je davno rečeno, kad se voda zamješa pa smiri, sav talog ispliva.
Jesi ti neki nervozan i krvoločan lik. Svasta, doista svasta se ovde da procitati. A ujedno i pokazuje kakvog su kova ti koji su si umislili da ce ih Bil Gejts vakcinom chipovati i natjerati da koriste samo digitalni novac kao nekoc jevreji u koncentracionim logorima.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:27 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ja govorim da treba cijepit svih zbog dobrobiti naroda, no dobro, pošto je u zemlji prevelik broj ravnozemljaša i luđaka treba samo ukinut sve mjere pa tko preživi preživi. Ovima koji nisu cjepljeni naplatit bolnicu kad se zaraze i idemo dalje. ajde. a to što plaćam i redovno i dopunsko zdravstveno a nisam vidjela doktora godinama? te pare ćeš ti uzet sebi, jel? hitlerčići mali, kako ste pokazali pravo lice.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:30 |
|
|
|
Mislim nevjerovatno. Sva struka na planeti govori jedno, dakle bez ni pojedinačne iznimke. Sva medicina, liječnici, biolozi iz Amerike, Europe, Kine, Rusije, Sjeverne Koreje itd Svi bez iznimke govore jedno i netko tko nije u toj struci tvrdi da zna bolje i to ogroman broj takvih.
To je ko kad bi došli nekim arhitektima i građevinarima pametovat da ne znaju gradit zgradu da vi znate bolje jer ste pročitali nešto na facebooku.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:30 |
|
|
turbotakija je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ali vas nema 7 milijardi.
Govorim ti opcenito da ne mozes gledati samo sebe. Ovo je PANDEMIJA. Ne znam sta nije jasno u rijeci pandemija. Problem koji se tice e cjelokupnog covjecanstva i samo ga je uz razumne, sveobuhvatne mjere/mjerA (citaj: Cjepivo/Vakcina), moguce prebroditi. odvoji pogled od tva i mobitela na trenutak. možda ti se uključe male sive stanice ako nisu stalno pod utjecajem propagande i glad se tiče cjelokupnog čovječanstva, pa ne vidim da ste se potrgali omogućiti djeci hranu svaki dan. ako prežive, prežive zahvaljujući - vidi vraga - ovakvima poput mene. toliko sam sebična.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:33 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Mislim nevjerovatno. Sva struka na planeti govori jedno, dakle bez ni pojedinačne iznimke. Sva medicina, liječnici, biolozi iz Amerike, Europe, Kine, Rusije, Sjeverne Koreje itd Svi bez iznimke govore jedno i netko tko nije u toj struci tvrdi da zna bolje i to ogroman broj takvih.
To je ko kad bi došli nekim arhitektima i građevinarima pametovat da ne znaju gradit zgradu da vi znate bolje jer ste pročitali nešto na facebooku. jesi čuo kad za dr. Miroslava Radmana? on je struka. naravno da nisi, maknuli su ga iz javnosti nakon prvog kritičkog slova. a on je samo jedan od mnogih koji se protive ovom ludilu. ali on nije na naslovnicama poput doktora za sve Billa Gatesa. njega se pita. on sa nezavršenom srednjom školom zna bolje. ne mogu vjerovati da su vam mozgovi tako isprani. prečesto precjenjujem inteligenciju ljudi iza tipkovnice, doduše.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:34 |
|
|
|
Sad malo ozbiljnije. Jedna stvar je buniti se protiv cijepljenja a druga protiv sveopće medijske pompe i prisile vlasti da se MORAŠ cijepiti. Normalna je ljudska reakcija da se suprostavi, da se odupre, da kaže JA NEĆU! Znači moj stav je - DA cjepivima, NE prinudi. Mogu razumjeti da se uposlenike u zdravstvenim ustanovama ili staračkim domovima obvezuje na cijepljenje, te kontroliran boravak necijepljenih u tim ustanovama ali više od toga ne. Dakako svaka država onda ima pravo ograničiti ulazak takvim necijepljenim. Dakle, nema cijepljenja - nema putovanja vani.
Ono što vrlo zabrinjava jeste da se zanemaruje element preboljenja. Malo je studija koji pokazuju odnos cijepljeni - preboljeli. Kolika je dakle razina zaštite koju bolest osigurava. Malo se pozornosti posvećuje i razini antitijela. Bilo bi logično da ako imaš visoku razinu antitijela da ti cijepljenje ne treba te da ti ti taj nalaz sa testiranja vrijedi bar par mjeseci kao neka vrsta Covid potvrde.
@ZGabriel, jesam li sad zaslužio jednu pusu?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:34 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Mislim nevjerovatno. Sva struka na planeti govori jedno, dakle bez ni pojedinačne iznimke. Sva medicina, liječnici, biolozi iz Amerike, Europe, Kine, Rusije, Sjeverne Koreje itd Svi bez iznimke govore jedno i netko tko nije u toj struci tvrdi da zna bolje i to ogroman broj takvih.
To je ko kad bi došli nekim arhitektima i građevinarima pametovat da ne znaju gradit zgradu da vi znate bolje jer ste pročitali nešto na facebooku. jesi čuo kad za dr. Miroslava Radmana? on je struka. naravno da nisi, maknuli su ga iz javnosti nakon prvog kritičkog slova. a on je samo jedan od mnogih koji se protive ovom ludilu. ali on nije na naslovnicama poput doktora za sve Billa Gatesa. njega se pita. on sa nezavršenom srednjom školom zna bolje. ne mogu vjerovati da su vam mozgovi tako isprani. prečesto precjenjujem inteligenciju ljudi iza tipkovnice, doduše. Ovaj? https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... n-15051747
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:35 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Ja govorim da treba cijepit svih zbog dobrobiti naroda, no dobro, pošto je u zemlji prevelik broj ravnozemljaša i luđaka treba samo ukinut sve mjere pa tko preživi preživi. Ovima koji nisu cjepljeni naplatit bolnicu kad se zaraze i idemo dalje. ajde. a to što plaćam i redovno i dopunsko zdravstveno a nisam vidjela doktora godinama? te pare ćeš ti uzet sebi, jel? hitlerčići mali, kako ste pokazali pravo lice. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:37 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Sad malo ozbiljnije. Jedna stvar je buniti se protiv cijepljenja a druga protiv sveopće medijske pompe i prisile vlasti da se MORAŠ cijepiti. Normalna je ljudska reakcija da se suprostavi, da se odupre, da kaže JA NEĆU! Znači moj stav je - DA cjepivima, NE prinudi. Mogu razumjeti da se uposlenike u zdravstvenim ustanovama ili staračkim domovima obvezuje na cijepljenje, te kontroliran boravak necijepljenih u tim ustanovama ali više od toga ne. Dakako svaka država onda ima pravo ograničiti ulazak takvim necijepljenim. Dakle, nema cijepljenja - nema putovanja vani.
Ono što vrlo zabrinjava jeste da se zanemaruje element preboljenja. Malo je studija koji pokazuju odnos cijepljeni - preboljeli. Kolika je dakle razina zaštite koju bolest osigurava. Malo se pozornosti posvećuje i razini antitijela. Bilo bi logično da ako imaš visoku razinu antitijela da ti cijepljenje ne treba te da ti ti taj nalaz sa testiranja vrijedi bar par mjeseci kao neka vrsta Covid potvrde.
@ZGabriel, jesam li sad zaslužio jednu pusu? ja bih se složila s tobom - kad cijepljeni ne bi širili zarazu. i kad bi cjepivo bilo sigurno. nije ni jedno ni drugo. sve podatke imaš dostupne, sve studije. zašto biraš propagandu, to ti znaš. nisi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:37 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Mislim nevjerovatno. Sva struka na planeti govori jedno, dakle bez ni pojedinačne iznimke. Sva medicina, liječnici, biolozi iz Amerike, Europe, Kine, Rusije, Sjeverne Koreje itd Svi bez iznimke govore jedno i netko tko nije u toj struci tvrdi da zna bolje i to ogroman broj takvih.
To je ko kad bi došli nekim arhitektima i građevinarima pametovat da ne znaju gradit zgradu da vi znate bolje jer ste pročitali nešto na facebooku. ovo niej MEDICINSKO PITANJE, nego fundamentalno pitanje ljudskih prava. dale, ako cijepivo nije sterilizirajuće (a sva struka i dokazi nam kažu da nije, nego funkcionalno) svako nametanje istoga ikome je obični nacizam i gore od toga. shvati više da ljudi imaju pravo biti u krivu. svako zauzimanje za oduzimanje tog prava je MILIJARDU puta gore od pandemije. vaš problem je što ne shvaćate koliko zlo zagovarate, ne shvaćate njegove implikacije ni magnitudu zla koje zagovarate. pandemija je spram toga potpuna kamilica. dimna zavjesa. btw. sva znanost govori da je urođena ili stečena imunost najbolja, a ti si maloprije izjavio da bi SILOM sve IMUNE ljude cijepio. ne samo da si zao i pokvaren, nego i ravnozemljaš. u ovoj pandemiji svako ljudsko govno je isplivalo i nije moglo da sakrije svoj zmijski jezik
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
|
|
Bobovac je napisao/la: Sad malo ozbiljnije. Jedna stvar je buniti se protiv cijepljenja a druga protiv sveopće medijske pompe i prisile vlasti da se MORAŠ cijepiti. Normalna je ljudska reakcija da se suprostavi, da se odupre, da kaže JA NEĆU! Znači moj stav je - DA cjepivima, NE prinudi. Mogu razumjeti da se uposlenike u zdravstvenim ustanovama ili staračkim domovima obvezuje na cijepljenje, te kontroliran boravak necijepljenih u tim ustanovama ali više od toga ne. Dakako svaka država onda ima pravo ograničiti ulazak takvim necijepljenim. Dakle, nema cijepljenja - nema putovanja vani.
@ZGabriel, jesam li sad zaslužio jednu pusu? Slušam reklamu jedno jutro, kao pozivaju građane da se vakcinišu protiv sezonske gripe. I onda nabrajaju kritične skupine. I to i ima nekog smisla. Manje više slažem se s tvojim postom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:39 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Sad malo ozbiljnije. Jedna stvar je buniti se protiv cijepljenja a druga protiv sveopće medijske pompe i prisile vlasti da se MORAŠ cijepiti. Normalna je ljudska reakcija da se suprostavi, da se odupre, da kaže JA NEĆU! Znači moj stav je - DA cjepivima, NE prinudi. Mogu razumjeti da se uposlenike u zdravstvenim ustanovama ili staračkim domovima obvezuje na cijepljenje, te kontroliran boravak necijepljenih u tim ustanovama ali više od toga ne. Dakako svaka država onda ima pravo ograničiti ulazak takvim necijepljenim. Dakle, nema cijepljenja - nema putovanja vani.
@ZGabriel, jesam li sad zaslužio jednu pusu? ja bih se složila s tobom - kad cijepljeni ne bi širili zarazu. i kad bi cjepivo bilo sigurno. nije ni jedno ni drugo. sve podatke imaš dostupne, sve studije. zašto biraš propagandu, to ti znaš. nisi. Upravo, evo imamo da u Njemačkoj ponovo divljaju brojevi zaraženih. Šta je problem, istekao rok zaštite od vakcina? Treba treća vakcinacija?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Groot
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:41 |
|
|
To je ko kad bi došli nekim arhitektima i građevinarima pametovat da ne znaju gradit zgradu da vi znate bolje jer ste pročitali nešto na facebooku. Svi predsjednici vlada na svijetu, svi predsjednici država, svi ministri u svim vladama, svi ravnatelji svih bolnica i zdravstvenih ustanova na svijetu su primili novce od Bila Gatesa i ostalih ljudi-guštera da nas natjeraju na cijepljenje i na taj način čipiraju/otruju/učine neplodnima.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:41 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Sad malo ozbiljnije. Jedna stvar je buniti se protiv cijepljenja a druga protiv sveopće medijske pompe i prisile vlasti da se MORAŠ cijepiti. Normalna je ljudska reakcija da se suprostavi, da se odupre, da kaže JA NEĆU! Znači moj stav je - DA cjepivima, NE prinudi. Mogu razumjeti da se uposlenike u zdravstvenim ustanovama ili staračkim domovima obvezuje na cijepljenje, te kontroliran boravak necijepljenih u tim ustanovama ali više od toga ne. Dakako svaka država onda ima pravo ograničiti ulazak takvim necijepljenim. Dakle, nema cijepljenja - nema putovanja vani.
@ZGabriel, jesam li sad zaslužio jednu pusu? ja bih se složila s tobom - kad cijepljeni ne bi širili zarazu. i kad bi cjepivo bilo sigurno. nije ni jedno ni drugo. sve podatke imaš dostupne, sve studije. zašto biraš propagandu, to ti znaš. nisi. Vrlo si stroga. Možda te 2 skore i neumitne doze omekšaju. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:42 |
|
|
Shaban995 je napisao/la:
Upravo, evo imamo da u Njemačkoj ponovo divljaju brojevi zaraženih. Šta je problem, istekao rok zaštite od vakcina? Treba treća vakcinacija?
Problem je što se 50% Njemačke nije cijepilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:43 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Jesi ti neki nervozan i krvoločan lik.
Svasta, doista svasta se ovde da procitati. A ujedno i pokazuje kakvog su kova ti koji su si umislili da ce ih Bil Gejts vakcinom chipovati i natjerati da koriste samo digitalni novac kao nekoc jevreji u koncentracionim logorima.[/quote] dakle vi koji se zalažete za oduzimanje ljudske slobode meni kaete da sam krvoloačan. ti takija ne shaćaš što ti ja uopće pričam, nije bitno što gates hoće. da gates hoće samo dobro , ON MI TO NE SMIJE SILOM NATURATIsvako nametanje cijepiva koje NIJE sterilizirajuće je nacizam umotan u celofan dobrih namjera. potpuno je nebitno jer cijepivo korisno ili štetno, ako nije sterilizirajuće ne smije biti prisile. tu je put u pakao popločen dobrim namjerama, prema kojemu je pandemija i COVID pizdin dim. nitko nema pravo u ime nikakvih viših ciljeva oduzeti ljudima suverenitet nad samima sobom. taj koji to zagovara, ne postoji doboljno dubok krug pakla za njega. ne shvaćate magnitudu zla koje zastupate. ljudi imaju pravo na izbor, UKLJUČUJUĆI I POGREŠAN IZBOR.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:43 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Shaban995 je napisao/la:
Upravo, evo imamo da u Njemačkoj ponovo divljaju brojevi zaraženih. Šta je problem, istekao rok zaštite od vakcina? Treba treća vakcinacija?
Problem je što se 50% Njemačke nije cijepilo Mislio sam da je više. Ne pratim baš u zadnje vrijeme. Svejedno, ono su baš lude brojke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:45 |
|
|
|
Zakuvalo se. Divizija šta misliš na šta liče ovi mali nacisti u stvarnom životu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:46 |
|
|
|
Priča mi jedan lik iz Danske nedavno, kažem mu ja da je Danska jedna od najcjepljenijih država. On odmahnu rukom i kaže da je javna tajna da su brojke napuhane i da vlasti lažu. Može svašta biti, tko zna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:47 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Problem je što se 50% Njemačke nije cijepilo
cijepilo se 65% Njemačke i 90% Irske i 100% Gibraltara, 85% singapura, pandemija nije nestala. incidencija DIVLJA. da, necijepljeni ljudi trenutno gore prolaze u istoj, ali ako je to njihov izbor, ko si ti mali napuhani hitlerčiću da im ga uzimaš? da parafraziram onaj smiješni slogan: prestani misliti o drugima, i gledaj svoja posla!cijepi se s dve, tri, četri doze i pusti druge da snose posljedice svoga izbora. i ti ćeš isto. se drugo je daleko veće zlo od pandemije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:47 |
|
|
divizija je napisao/la: dakle vi koji se zalažete za oduzimanje ljudske slobode meni kaete da sam krvoloačan.
Pa naravno oduzet ti ljudsku slobodu. Radiklani individualizam je poguban. Ako netko napadne Hrvatsku ćemo te i silom mobolizirat i ukinit ti ljudsko pravo i poslat na bojište. Silom se i moraš vezat u autu. Silom moraš obućen hodat ulicom. Radikalni individualizam da svatko radi što hoće je poguban a i to je jedini zakon sotonizma. Ova pandemija je još jedan dokaz toga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 12 stu 2021, 15:48 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Mjere se trebaju nastaviti pojačavati, da vidimo tko je pravi antivakser, a tko pozer!
Stvara se bošnjačko-hrvatski provaxerski pakt na forumu. Početak jednog divnog prijateljstva. Cvjećari. Izgubit ćete kao i uvijek. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1380 of 2558 - 53.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|