|
|
Stranica: 4/6.
|
[ 150 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 21 ruj 2023, 15:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Znači ti bi dozvolio pedofilu da živi sa "momkom" od recimo 3 godine ako je dobar liječnik? Mengele je bio dobar liječnik.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 21 ruj 2023, 17:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Daj mi link gdje se to traži od bilo koga na zapadu? Pedofili su kod njih pod nadzorom i kaznama kao nigdje. Nije to Afganistan.
zasad se samo djecu kastrira. i zabranjuje filmove koji govore o dječjpj prostituciji. pedofilija je sljedeći korak. i ti ćeš i to podržavati. jer si patološki ulizica.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 21 ruj 2023, 17:26 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ne mogu ostat od naših ljudi koji bježe od toga sa tog zapada. Više Ukrajinaca ima. i kurva se za pare proda, tako i većina ljudi Junuz Djipalo je napisao/la: A to što djeci sjebu glavu, pa probavali su mnogi, od komunista do popova, sad koliko su uspjeli... popriličino
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 21 ruj 2023, 20:47 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Znači ti bi dozvolio pedofilu da živi sa "momkom" od recimo 3 godine ako je dobar liječnik? Mengele je bio dobar liječnik. Što jest jest, samo nije bio dobar za svoje pacjente
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 21 ruj 2023, 22:18 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nisi odgovorio na pitanje. Nisam skužio kako si došao do toga da se pedofilima daju djeca bilo gdje na zapadu. Glupo pitanje. Retardirano. Vi to sve nešto hipotetski, zamišljeno. Valjda na isti način kako vjerujete u Boga, bez ikakvog dokaza da postoji, barem ne u obliku kako ga zamišljate. Opet nisi odgovorio na pitanje.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1088 of 2558 - 42.53%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Croative
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 22 ruj 2023, 07:39 |
|
|
Ja nemam ništa protiv odnosa dvije odrasle osobe koje su dobrovoljno u odnosu. Pedofilija je pedofilija. Pedofilski lobi itekako postoji, no to stavljati u kategoriju homoseksualaca i da oni guraju pedofiliju je tužno i neiskreno.
U Mostaru ima toliko visokoobrazovanih Hrvata homoseksualaca koje sam upoznao, da se zapitam kako oni pomire svoj identitet s okolinom u kojoj žive. Ne bih ja to mogao na njihovom mjestu, BiH je ipak nedođija. Meni bude teško ponekad među minaretima i slikama Gospe na svakom koraku, doduše većina mladih svećenika u BiH i u Hrvatskoj su gay, to se vidi.
_________________ RH + HR-HB
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 22 ruj 2023, 16:38 |
|
|
Croative je napisao/la: Ja nemam ništa protiv odnosa dvije odrasle osobe koje su dobrovoljno u odnosu. Pedofilija je pedofilija. Pedofilski lobi itekako postoji, no to stavljati u kategoriju homoseksualaca i da oni guraju pedofiliju je tužno i neiskreno. šansa da je netko pedofil, ako je homoseksualac, raste nekoliko TISUĆA puta. iako su homoseksualci vrlo mali dio populacije, preko 95% pedofila su homoseksualci. Gro homoseksualaca su sami bili izloženi zlostavljanju kao djeca. sad, naravno, ako netko hoće u svojoj sobi pit arsen ili štogod rade, naravno od nas nije briga, ali davati tome javni prostor i čak to javno glorificirati kako radi zapadni svijet danas je potpuno ludilo i često ima poguban utjecaj na mlade ljude i djecu koji još nisu razvili sovju osobnost do kraja. no ono što je bitno, iza sveke degeneracije, stoji isti lobi. Bez obzira što je pedofilija milijun puta gora od običnog pe..de..rluka, "normalizacija" homoseksualnosti je gurana i gura se iz istih krugova iz kojih kasnije transgender pokret, a sutra će biti i pedofilija. i kao što je danas u Kanadi ili Kaliforniji roditelj kažnjen ak ose protivi sakaćnju svoje djece koja žele "promijeniti spol" tako će sutra biti roditleji kažnjavani ako budu protiv "spolnog odabira djeteta". Tumačit će nam se da je za djecu dobro da se seksualno izraze. Rana seksualizacija djece kojoj svjedočimo je korak u tom smjeru.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 22 ruj 2023, 20:21 |
|
|
Prije koji mjesec policija je uhitili pedofilne pëderčine (inače aktivisti lgbtpz+-/ udruga) u Atlanti, koji su svoja dva adoptivna sina silovali, te ih prodavali svojim jednako bolesnim pedofilnim prijateljima da ih siluju. Takvoj bolesnoj gamadi želim što nasilniju smrt u zatvoru, a šansa je velika da će ih snaći zatvorska pravda, makar su septički mediji pokušavali izignorirati cijeli slučaj. https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... other.html
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 22 ruj 2023, 20:29 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Šta sam rek'o, doživotna. Kod nas kad popa otkriju premjeste ga u drugu župu.
Neke su stvari nedopustive i treba ih strogo kažnjavati. I hetero i homo ljudima.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 22 ruj 2023, 23:33 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Šta sam rek'o, doživotna. Kod nas kad popa otkriju premjeste ga u drugu župu.
Neke su stvari nedopustive i treba ih strogo kažnjavati. I hetero i homo ljudima. Kakva crna doživotna? To je gore od bijesne džukele, rasčetvoriti je adekvatna kazna.
|
|
Vrh |
|
|
hilbert
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 23 ruj 2023, 22:41 |
|
|
Croative je napisao/la: Ja nemam ništa protiv odnosa dvije odrasle osobe koje su dobrovoljno u odnosu. Pedofilija je pedofilija. Pedofilski lobi itekako postoji, no to stavljati u kategoriju homoseksualaca i da oni guraju pedofiliju je tužno i neiskreno.
U Mostaru ima toliko visokoobrazovanih Hrvata homoseksualaca koje sam upoznao, da se zapitam kako oni pomire svoj identitet s okolinom u kojoj žive. Ne bih ja to mogao na njihovom mjestu, BiH je ipak nedođija. Meni bude teško ponekad među minaretima i slikama Gospe na svakom koraku, doduše većina mladih svećenika u BiH i u Hrvatskoj su gay, to se vidi. Naravno da postoji pedofilski lobi. Zove se Katolicka crkva. Takozvanim vjernicima su puna usta osudjivanja homoseksualnosti i transrodnosti kao necega sto je navodno protiv prirode, a sute na to da se Crkva stoljecima suprotstavlja prirodi time sto popovima i casnim sestrama brani prakticiranje osnovne bioloske nuzde. To moze dovesti samo do zescih mentalnih poremecaja. Na to pateticno poistovjecavanje pedofilije sa homoseksualnoscu je davno sve receno. Naravno da ima pedofila medju homoseksualcima, ali ta podvala homo=pedo je davno isfucana mantra ultradesnicara i fundamentalista. Cisti talibanizam.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 23 ruj 2023, 23:52 |
|
|
hilbert je napisao/la: Croative je napisao/la: Ja nemam ništa protiv odnosa dvije odrasle osobe koje su dobrovoljno u odnosu. Pedofilija je pedofilija. Pedofilski lobi itekako postoji, no to stavljati u kategoriju homoseksualaca i da oni guraju pedofiliju je tužno i neiskreno.
U Mostaru ima toliko visokoobrazovanih Hrvata homoseksualaca koje sam upoznao, da se zapitam kako oni pomire svoj identitet s okolinom u kojoj žive. Ne bih ja to mogao na njihovom mjestu, BiH je ipak nedođija. Meni bude teško ponekad među minaretima i slikama Gospe na svakom koraku, doduše većina mladih svećenika u BiH i u Hrvatskoj su gay, to se vidi. Naravno da postoji pedofilski lobi. Zove se Katolicka crkva. Takozvanim vjernicima su puna usta osudjivanja homoseksualnosti i transrodnosti kao necega sto je navodno protiv prirode, a sute na to da se Crkva stoljecima suprotstavlja prirodi time sto popovima i casnim sestrama brani prakticiranje osnovne bioloske nuzde. To moze dovesti samo do zescih mentalnih poremecaja. Na to pateticno poistovjecavanje pedofilije sa homoseksualnoscu je davno sve receno. Naravno da ima pedofila medju homoseksualcima, ali ta podvala homo=pedo je davno isfucana mantra ultradesnicara i fundamentalista. Cisti talibanizam. Temelj Crkve jest Evanđelje. Crkva je jedna podpuno druga dimenzija u odnosu na sve svjetovne udruge, stranke, ideologije... Možemo govoriti da se u Crkvu guraju svjetovne poremečene udruge, pojedinci i utjecaji, ali iz Crkve takve boleštine niti teoretski ne mogu izići... Bioložka nužda jest vrlo relativna i široka stvar. Crkva nas uči kako ju obuzdajemo i kako da ne budemo ovisni o njoj, dok svjetovne udruge nas uče da joj se prepustimo i uživamo. Crkva nas uči da pomažemo druge, a sviet nas uči kako da udovoljimo sami sebi. Još uviek se očajnici, prosjaci i bezkućnici skupljaju izpred crkvi i vjerskih ustanova, dok ih baš ne vidim pred uredima raznoraznih udruga za zaštitu prava bilo žena ili nekih ljudskih prava. Zlostavljane žene dođu po pomoć i spas u Karitas a ne kod Jelene Veljače.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 09:22 |
|
|
hilbert je napisao/la: Naravno da postoji pedofilski lobi. Zove se Katolicka crkva. Takozvanim vjernicima su puna usta osudjivanja homoseksualnosti i transrodnosti kao necega sto je navodno protiv prirode, a sute na to da se Crkva stoljecima suprotstavlja prirodi time sto popovima i casnim sestrama brani prakticiranje osnovne bioloske nuzde. To moze dovesti samo do zescih mentalnih poremecaja.
Na to pateticno poistovjecavanje pedofilije sa homoseksualnoscu je davno sve receno. Naravno da ima pedofila medju homoseksualcima, ali ta podvala homo=pedo je davno isfucana mantra ultradesnicara i fundamentalista. Cisti talibanizam. rista moj, da se ti i ja negdje sretnemo, ne da bi zaboravio onu Isusovu o drugom obrazu, nego bi te nalupao ko vola u kupusu za tvoje dobro. sram te bilo PEDOFILA MEĐU HOMOSEKSUALCIMA IMA NEKOLIKO TISUA PUTA VIŠE PER CAPITAlet that sink in
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 09:25 |
|
|
malo brojki: Prema istraživanjima, 83 % homoseksualnih osoba tijekom života ima seksualne odnose sa više od 50 partnera, a od njih 29 % sa više od 1000 partnera, a samo 1/16 živi sa partnerom u vezi neko vrijeme!42 Seksualne perverzije u koje ulaze homoseksualci i njima slične osobe nadilaze najgore horore i najmorbidnije scene holivudske produkcije. Kada se vrše policijska istraživanja vrsta zločina koji se počine u različitim društvenim zajednicama, jasno se dolazi do zaključka da su ubojstva koje se počine u homoseksualnim zajednicama nešto najstravičnije, praćeno strašnim masakrima i iživljavanjima nad žrtvom. To samo dodatno oslikava stanje uma ljudi u takvim zajednicama. Godine 1998. objavljeni su rezultati znanstvenog istraživanja u kojemu se pokazuje da jedan od tri homoseksualca pokuša samoubojstvo.43 Studija pruža dokaz čvrste povezanosti rizika suicida i bi/homo spolne orijentacije kod muškaraca. I drugi članci govore o tome, kao onaj objavljen u časopisu Pediatrics, o rizičnim faktorima za pokušaj suicida kod homoseksualne i biseksualne mladeži (14-21 god.). Oni homoseksualci koji dožive prirodnu smrt žive u prosjeku 18 godina kraće od heteroseksualaca.44 Homoseksualno ponašanje je samo po sebi opasno i homoseksualci (epidemiološki gledano) se zato uvijek kategoriziraju skupa sa narkomanima, prostitutkama i promiskuitetnim osobama. Homoseksualci u SAD-u imaju 44 puta veću šansu da dobiju AIDS.45 Više od pola milijuna od ukupno milijun ljudi u SAD-u koji imaju SIDU su homoseksualci.46 Homoseksualci imaju veću šansu za zarazu Hepatitisom A i B, isto je i sa sifilisom – 65% svih slučajeva zaraze sifilisom u SAD-u čine homoseksualci iako zasigurno ne čine 65% populacije.47 Homoseksualci su glavni ‘prijenosnik’ i razlog zašto se sifilis koji je zamalo iskorijenjen prije 10 godina opet pojavio u statistički značajnim brojevima.48 Također 15% homoseksualaca ima klamidiju.49 Pojava gonoreje 3,68 puta češća kod homoseksualaca, ujedno je 14% homoseksualaca njome i zaraženo.50 U istoj je zemlji zabilježeno da Epstein-Barr virus tip 2 ima 39% homoseksualaca. 51 Korištenje lubrikanata 3 puta povećava vjerojatnost za nastanak rektalne spolne infekcije – lubrikant ima toksični učinak na rektalno tkivo i stanice, a koristi ga 90% homoseksualaca. Znanstvenici čak tvrde da je korištenje lubrikanta među homoseksualcima češće od korištenja sredstava za zaštitu od spolno prenosivih bolesti.52 Ali priručnik za prevenciju HIV-a kojeg je izdao ‘Iskorak’, a financirao grad Zagreb i Ministarstvo zdravstva preporuča upravo suprotno.53 Da je seks kakav oni prakticiraju nezdrav jasno je iz činjenice da homoseksualci imaju 17 puta veću šansu da dobiju karcinom rektuma.54 Treba li uopće spominjati da normalna upotreba organa ne dovodi do oštećenja?! Homoseksualci imaju i 20 puta veću šansu da će konzumirati metamfetamin (sintetičku drugu) od ostatka populacije, to je pak povezano sa HIV-om; naime, 43% novozaraženih HIV-om u LA-u ujedno je bilo na metamfetaminu.55 Homoseksualci imaju smanjenu očekivanu životnu dob za 8 do 20 godina, kronično, moguće i smrtno oboljenje jetre – zarazni hepatitis koji povećava rizik od raka jetre, oboljenje imunološkog sustava koje je gotovo uvijek smrtno – uključujući i popratna tumorna oboljenja, upala pluća, rak debelog crijeva koji je često smrtonosan, različita crijevna oboljenja i druge zarazne bolesti, daleko veći rizik od samoubojstva…56 Infantiline metode za stvaranjem vlastite utjehe (mastrubacija, maštanje) lako dovode do psihičkog zarobljavanja. Budući da je uzrok homoseksualnosti neka neuroza, mnogi slučajevi pate od depresije, psihosomatskih teškoća, strahova, a nisu rijetke ni paranoidne tendencije. Postotak graničnih psihotika je veći nego u općoj populaciji. Česta je i ovisnost o alkoholu, drogi…. Michael Bailey, istraživač koji je na strani homoseksualnih lobija, priznaje da se oni koji žive homoseksualnim načinom života izlažu bitno većem riziku oboljenja od određenih emocionalnih problema, između ostalog i sklonosti samoubojstvu, teškim depresijama i tjeskobnim neurozama.57 Dr. Satinover zaključuje: ,,Povezanost analnog odnosa i neprestanog mijenjanja partnera najopasniji je profil ponašanja!”58
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 09:31 |
|
|
Fakat treba prijeći u pe.dere, imaju 100x bogatiji društveni i seksualni život od mene ako je ovo točno. To ti reklamiraš homo? Još nešto, ako je toliko velika učestalost pedofilije kod homoseksualaca nisu li oni prije svega pedofili a tek poneki su homoseksualci?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 10:20 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25819 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Drugim riječima homoseksualci su najveći rasadnik spolnih bolesti. Čak i danas (prisjetimo se da su oni bili inkubator AIDSa). A kako je tek bilo u prošlosti kada su spolne bolesti bile glavni uzročnik smrtnosti.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 11:06 |
|
|
Hm. Što mislite o čemu je ova fotka?
Privitak/ci: |
FB_IMG_1695546166815.jpg [ 127.23 KiB | Pogledano 1090 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 12:10 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Fakat treba prijeći u pe.dere, imaju 100x bogatiji društveni i seksualni život od mene ako je ovo točno. To ti reklamiraš homo? ako si mazohističi degenerik, onda je ovo reklama Junuz Djipalo je napisao/la: Još nešto, ako je toliko velika učestalost pedofilije kod homoseksualaca nisu li oni prije svega pedofili a tek poneki su homoseksualci? distinction without a difference
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 14:44 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Fakat treba prijeći u pe.dere, imaju 100x bogatiji društveni i seksualni život od mene ako je ovo točno. To ti reklamiraš homo? Još nešto, ako je toliko velika učestalost pedofilije kod homoseksualaca nisu li oni prije svega pedofili a tek poneki su homoseksualci? Problem je što bogatstvo (bilo čega) i sreća često ne idu u paru...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 15:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Fakat treba M prijeći u pe.dere, imaju 100x bogatiji društveni i seksualni život od mene ako je ovo točno. To ti reklamiraš homo? Još nešto, ako je toliko velika učestalost pedofilije kod homoseksualaca nisu li oni prije svega pedofili a tek poneki su homoseksualci? Evo Junuze popravio sam ti komentar. Ako tebe privlači kurvanje i raspadanje od boleščina i droge uz depresiju i samoubilačke misli, nije svakoga. Ne projiciraj.
1088 of 2558 - 42.53%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 15:26 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Hm. Što mislite o čemu je ova fotka? O tvom prijatelju kojeg ti poznaješ, a koji je ******** ali je dobar čovjek i taj pojedinačni slučaj poništava statistiku i brojke koje je divizija izlistao?
1088 of 2558 - 42.53%
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 15:29 |
|
|
divizija je napisao/la: malo brojki Brojke su protivne liberalizmu, kao što je svinjetina protivna islamu. Prezentirati brojke liberalistu je beskorisno jer liberalisti svakako nemaju vlastite stavove. Naime samo ponavljaju ono što im je servirano bez nepotrebnog razmišljanja. Ono što liberalista pokreće je poslušnost sustavu i ponavljanje izrecitiranih parola. Brojke su haram.
1088 of 2558 - 42.53%
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 15:49 |
|
|
Ma, meni općenito ova tema nije bitna, kod mene sve hetero ali želim vam pomoći ako neko od vaše djece bude malo drukčije to ne shvatite kao tragediju niti kao bolest. Ima i gorih stvari.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 15:54 |
|
|
To je točno, uvijek može gore.
1088 of 2558 - 42.53%
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Homoseksualnost je mentalni poremećaj - APA 1973 Postano: 24 ruj 2023, 17:37 |
|
|
Lik je em Srbin em derpe, ali ne djeluje mi nimalo mentalno poremećen. Dapače, svoj. https://www.instagram.com/reel/CxhvrDis ... M1YmI2Ng==Baš je zanimljiv, očigledno obrazovan a mislim da bi bio i dobar roditelj. Zašto mu ne uvalit da odgaja i financira neko dijete koje bi inače bilo kod udomitelja. Neki ljudi su naprosto takvih sklonosti. Ali ovaj hetero Hrvat jest mentalno bolestan i nisam siguran treba li mu dati djecu na odgoj: https://www.24sata.hr/news/bunticevo-br ... ila-935578
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|