|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 35 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Indija je na Mjesecu Postano: 24 kol 2023, 18:22 |
|
|
weasel je napisao/la:
A što je drugo bila hladnoratovska utrka nego dick measuring contest i razbacivanje novcima.
Utrka do mjeseca vol.2 je samo nastavak, doduše sad ima više od 2 igrača.
ne bih se složio, jer smo od svemirske tehnologiej i sateltia mnogo toga danas razvili što koristimo. ali od mjeseca vjerojatno nećemo ništa, biti će to skroz bacanje novaca
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Indija je na Mjesecu Postano: 24 kol 2023, 22:12 |
|
|
divizija je napisao/la: weasel je napisao/la:
A što je drugo bila hladnoratovska utrka nego dick measuring contest i razbacivanje novcima.
Utrka do mjeseca vol.2 je samo nastavak, doduše sad ima više od 2 igrača.
ne bih se složio, jer smo od svemirske tehnologiej i sateltia mnogo toga danas razvili što koristimo. ali od mjeseca vjerojatno nećemo ništa, biti će to skroz bacanje novaca Kako nećemo kad i sad izmišljaju nove stvari koje će poslje biti korištene civilno. Nije ti ovo isto kao 60-ih i apollo, sadašnje misije su 10x ambicioznije i kompleksije, samo ljudi misle da je to sve isto jel eto kao opet na mjesecu već viđeno...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Indija je na Mjesecu Postano: 25 kol 2023, 08:17 |
|
|
weasel je napisao/la: Kako nećemo kad i sad izmišljaju nove stvari koje će poslje biti korištene civilno.. sam neka smišljaju, samo nema potrebe ići na mjesec za to.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Indija je na Mjesecu Postano: 25 kol 2023, 12:58 |
|
|
divizija je napisao/la: weasel je napisao/la: Kako nećemo kad i sad izmišljaju nove stvari koje će poslje biti korištene civilno.. sam neka smišljaju, samo nema potrebe ići na mjesec za to. Pa ima, što bi smišljao kako 3d printati nove materijale za mjesečev trajni habitat ako ne ideš na mjesec?
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Indija je na Mjesecu Postano: 25 kol 2023, 15:14 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: :zubati Letjelica je bez posade.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Indija je na Mjesecu Postano: 25 kol 2023, 21:37 |
|
|
weasel je napisao/la: Pa ima, što bi smišljao kako 3d printati nove materijale za mjesečev trajni habitat ako ne ideš na mjesec? a da smišljaju 3d printere za nekaj drugo? mislim ima milijun stvari koje bu ovdje dalo se unaprijediti, recimo novi tip ekstrakcije energije, leteća osobna vozila, robotizacija itd....milijun stvari
|
|
Vrh |
|
|
Zaboravljeni Branitelj
|
Naslov: Re: Indija je na Mjesecu Postano: 04 ruj 2023, 16:57 |
|
|
Pohvalno za Indiju. Lijepo je što vas zanima astronomija. Bio sam aktivan po znanstvenim forumima prije nekih dvadesetak godina. Postavljao sam osobna promišljanja i teorije, ali, nisam baš naišao na sugovornike koji se mogu pohvaliti sa osobnim staovima. Žao mi je svih učenih ljudi koji ne mogu shvatiti da Mjesec nema rotacionu os. Dakle, Mjesec se ne vrti oko svoje osi, kao što se vrti Zemlja. Ta os kroz Mjesec ne postoji. Aj' dajte koji komentar na ovo pa da vidim kakvim oružjem raspolažete?
_________________ Zaboravljeni Branitelj br.690:
"Samo oni koji su iskusili rat znaju poštovati mir!"
|
|
Vrh |
|
|
maradot
|
Naslov: Re: Indija je na Mjesecu Postano: 04 ruj 2023, 19:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Zaboravljeni Branitelj
|
Naslov: Re: Indija je na Mjesecu Postano: 04 ruj 2023, 20:02 |
|
|
Izvini, ne mogu dalje gledati, pogledao minut i dosta!
Žao mi je ljudi koji se smatraju intelektualcima da mogu ovako nisko pasti, te padati na razinu dječije mašte!
_________________ Zaboravljeni Branitelj br.690:
"Samo oni koji su iskusili rat znaju poštovati mir!"
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Indija je na Mjesecu Postano: 11 ruj 2023, 18:28 |
|
|
Naslov teme nije točan. Provjerio sam, Indija nije na Mjesecu. Indija je na Zemlji! Slušajući skladbu "Lav iz Indije", a znajuć da nema lavova na Mjesecu, nego da obitavaju na Zemlji, zaključio sam da Indija nikako ne može biti na Mjesecu...evo dokaza:
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|