|
|
Stranica: 57/90.
|
[ 2244 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 05 stu 2021, 23:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Čitava EU to zna već pola godine samo vi slow. Previše vjerujete političarima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 05 stu 2021, 23:37 |
|
|
|
Ne pratim baš vijesti oko toga, preletim temu na forumu i tjt, i čekaj šta bi ja sa svojih 25 godina trebao pristati da se cijepim sa nekim smećem sa 100 potencijalnih nuspojava jer Pajser i HDZ pederčine tako kažu. Može ali u kurcu. Zašto narod još uvijek nije na ulici?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 05 stu 2021, 23:52 |
|
|
Ima li neki strucnjak s foruma da mi objasni ovu znanost iz jedne Austrije: https://www.derstandard.at/story/200013 ... 1636146907"Eine Verschärfung gibt es auch bei Antikörpertests: Diese gelten künftig nicht mehr als Nachweis für eines der zwei G." Za propusnicu vise ne vrijedi test na antitijela. Dakle, cijelo vrijeme sve se vrti oko - antitijela. Smisao cjepiva je upravo taj - razviti antitijela. Medjutim, ako vec imate antitijela a niste se cijepili - ta antitijela vam vise nece vrijediti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 05 stu 2021, 23:55 |
|
|
|
Znaci osoba A se cijepi i moze se slobodno kretati, imala neimala antitijela.
Osoba B ima dokazano antitijela, ali nije se cijepila - ne moze se slobodno kretati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 00:19 |
|
|
Planina je napisao/la: Ne pratim baš vijesti oko toga, preletim temu na forumu i tjt, i čekaj šta bi ja sa svojih 25 godina trebao pristati da se cijepim sa nekim smećem sa 100 potencijalnih nuspojava jer Pajser i HDZ pederčine tako kažu. Može ali u kurcu. Zašto narod još uvijek nije na ulici? To je kljucno pitanje. Ne treba cekati, treba djelovati s pozicije vecine, onda imas demokratski argument na svojoj strani. Nazalost na Zapadu su PRISILOM stvorili vecinu i onda je situacija drugacija. Sve prolazi lakse. Nisu se zapadnjaci (u pravilu) vise cijepili zato sto su osvijesteniji i slicne gluposti, nego, izmedju ostaloga, zato sto je drzava vecom silom udarila na njih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 00:35 |
|
|
|
"Misli na druge" je ultimativni argument kada vas se zeli natjerati da radite protiv sebe.
"Ovo jeste na tvoju stetu, ALI je dobro za druge."
Na Zapadu se povlaci sve cesce jer Drzava sve cesce radi protiv naroda.
- migrantska kriza - LGBTQWHYZPOD77762 - multi kulti - cijepljenje
Sve iz iste kuhinje. "Shvacam ja da ti ovo ne zelis, ali moras misliti na druge."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 00:38 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Znaci osoba A se cijepi i moze se slobodno kretati, imala neimala antitijela.
Osoba B ima dokazano antitijela, ali nije se cijepila - ne moze se slobodno kretati. "Potvrda će im također biti valjana 270 dana od dana cijepljenja". https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/ ... e-270-danaDakle i Covid putovnica je vremenski ograničena jer se smatra da će biti mali ili nikakav broj antitijela nakon tog vremena. Što nakon toga? Booster? Neka druga mjera ili što već odrede.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 00:44 |
|
|
novem je napisao/la: dalate2020 je napisao/la: Znaci osoba A se cijepi i moze se slobodno kretati, imala neimala antitijela.
Osoba B ima dokazano antitijela, ali nije se cijepila - ne moze se slobodno kretati. "Potvrda će im također biti valjana 270 dana od dana cijepljenja". https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/ ... e-270-danaDakle i Covid putovnica je vremenski ograničena jer se smatra da će biti mali ili nikakav broj antitijela nakon tog vremena. Što nakon toga? Booster? Neka druga mjera ili što već odrede. I ti proglasi su svakako bizarni. Samo objave: "Od sutra vam je ovako."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Groot
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 02:23 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Nisu se zapadnjaci (u pravilu) vise cijepili zato sto su osvijesteniji i slicne gluposti, nego, izmedju ostaloga, zato sto je drzava vecom silom udarila na njih. Zapadnjaci su se vise cijepili zato što su, kao i obično inteligentniji i posljedično uspješniji od Hrvata, Bugara i Rumunja. Pametnom dosta.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 02:28 |
|
|
Groot je napisao/la: dalate2020 je napisao/la: Nisu se zapadnjaci (u pravilu) vise cijepili zato sto su osvijesteniji i slicne gluposti, nego, izmedju ostaloga, zato sto je drzava vecom silom udarila na njih. Zapadnjaci su se vise cijepili zato što su, kao i obično inteligentniji i posljedično uspješniji od Hrvata, Bugara i Rumunja. Pametnom dosta. Jesu, i više su pro lgtbqpičkamaterina i sve ostalo degenerično zato što su pametniji od Hrvata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 02:31 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Planina je napisao/la: Ne pratim baš vijesti oko toga, preletim temu na forumu i tjt, i čekaj šta bi ja sa svojih 25 godina trebao pristati da se cijepim sa nekim smećem sa 100 potencijalnih nuspojava jer Pajser i HDZ pederčine tako kažu. Može ali u kurcu. Zašto narod još uvijek nije na ulici? To je kljucno pitanje. Ne treba cekati, treba djelovati s pozicije vecine, onda imas demokratski argument na svojoj strani. Nazalost na Zapadu su PRISILOM stvorili vecinu i onda je situacija drugacija. Sve prolazi lakse. Nisu se zapadnjaci (u pravilu) vise cijepili zato sto su osvijesteniji i slicne gluposti, nego, izmedju ostaloga, zato sto je drzava vecom silom udarila na njih. Hrvati se bune samo kad se puca po njima, a i onda sporo i samo mali dio naroda. Doslovno nam mogu radit šta oće, neće niko prstom maknit. Za mene još jedan dokaz da je ovo propala država i narod.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 02:33 |
|
|
novem je napisao/la: dalate2020 je napisao/la: Znaci osoba A se cijepi i moze se slobodno kretati, imala neimala antitijela.
Osoba B ima dokazano antitijela, ali nije se cijepila - ne moze se slobodno kretati. "Potvrda će im također biti valjana 270 dana od dana cijepljenja". https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/ ... e-270-danaDakle i Covid putovnica je vremenski ograničena jer se smatra da će biti mali ili nikakav broj antitijela nakon tog vremena. Što nakon toga? Booster? Neka druga mjera ili što već odrede. Pelcovanje svako pola godine dok ne krepaš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 06:04 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Ima li neki strucnjak s foruma da mi objasni ovu znanost iz jedne Austrije: https://www.derstandard.at/story/200013 ... 1636146907"Eine Verschärfung gibt es auch bei Antikörpertests: Diese gelten künftig nicht mehr als Nachweis für eines der zwei G." Za propusnicu vise ne vrijedi test na antitijela. Dakle, cijelo vrijeme sve se vrti oko - antitijela. Smisao cjepiva je upravo taj - razviti antitijela. Medjutim, ako vec imate antitijela a niste se cijepili - ta antitijela vam vise nece vrijediti. time hoće natjerati na cijepljenje i nas koji smo preboljeli. Meni je recimo isteklo godinu dana i ne mogu više produžiti COVID-pass uzalud što sam imun, što se uredno družim sa zaraženim osobama i ne uspijevam ponvno oboliti, ne zanima ih. ne vrijedi prirodna imunost, samp pajserto je najveći nenznanstveni element u ovoj priči, negiranje preboljenja.kad čujete na televiziji da COVID potvrde dobivaju cijepljeni i preboljeli, to je laž. dobivaju samo nedavno preboljeli, nakon toga se i njih tjera na cijepljenje.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 06:08 |
|
|
Groot je napisao/la: Zapadnjaci su se vise cijepili zato što su, kao i obično inteligentniji i posljedično uspješniji od Hrvata, Bugara i Rumunja. Pametnom dosta. jesu drek, cijepili su se isključvo zbog više represije. i kod nas s porastom represije raste broj cijepljenih. a toliko su uspješni da ih u vlastitoj kući nabijaju stranci na kolac i siluju. a kad smo već kod prisile, možeš li ti sam sebi, kao pobornih cijepljenja. objasniti zašto su sve mjere prisilnog cijepljenja koncipirane tako da ZAOBILAZE skupinu koja je najugroženija COVIDom?doslovce se sili na cijepljenje djecu od 20 godina, a ne starce od 7'0!! kako, zašto?? zašto umjesto usranih potvrda nisu uveli naprsoto obvezno cijepljenje starijih od 65? šta, ne bi imali dovoljno hospitaliziranih onda?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 06:11 |
|
|
Planina je napisao/la: Ne pratim baš vijesti oko toga, preletim temu na forumu i tjt, i čekaj šta bi ja sa svojih 25 godina trebao pristati da se cijepim sa nekim smećem sa 100 potencijalnih nuspojava jer Pajser i HDZ pederčine tako kažu. Može ali u kurcu. Zašto narod još uvijek nije na ulici? dobar dio naroda je popušio priću da se svi moramo cijepiti, svakih 6 mjeseci, doživotno. kad im objašnjavam da su u bolnici ljudi od prisječno 75 godina i da su preboljeli najzaštićenija skupina, oni se samo zapjene.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 06:40 |
|
|
i_jopet je napisao/la: s@lko dinamita$ je napisao/la: Online  Ma ne može online, treba ostavit otiske prstiju, treba uplatnica, slika ne starija od mjesec dana, osobni dolazak i preuzimanje. Sve to stoji na stranici MUP-a. Ne lupaj isusa ti. Moze online, ako vec prethodno postoji slika i otisak u mupu od prethodnog puta, a to imaju svi koji imaju osobnu koja nije iz prapovijesti. Uplacuje se online. I osobnu i vozacku sam tako promijenio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 07:23 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8926 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
i_jopet je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Pročitao sam set ovih novih mjera za RH ali mi nije jasno kako će necijepjeni moći zamijeniti ili izvaditi osobne dokumente. Cijelo vrijeme govore kako cijepljenje nije obavezno. Izvadi do nove godine. To ću ja vjerojatno napraviti. Ističu mi brzo dogodine.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 07:25 |
|
|
Planina je napisao/la: divizija je napisao/la: zasada će se morati testirati, a kasnije i cijepiti. Hrvatska je bukvalno uvela obvezno cijepljenje.
Jel ovo neka zajebancija? Nije. Ovo ti je službena najava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 07:28 |
|
|
Planina je napisao/la: Ne pratim baš vijesti oko toga, preletim temu na forumu i tjt, i čekaj šta bi ja sa svojih 25 godina trebao pristati da se cijepim sa nekim smećem sa 100 potencijalnih nuspojava jer Pajser i HDZ pederčine tako kažu. Može ali u kurcu. Zašto narod još uvijek nije na ulici? Da. To bi ti trebao. Odnosno, morat ćeš. Mnogo je javnih usluga koje ce trebati. A ako se netko pita kuda ce svi ti ljudi iz javne uprave koji se ne žele cijepiti, neka pogleda koliko smo novca dobili za zelenu i digitalnu transformaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 08:40 |
|
|
Groot je napisao/la: dalate2020 je napisao/la: Nisu se zapadnjaci (u pravilu) vise cijepili zato sto su osvijesteniji i slicne gluposti, nego, izmedju ostaloga, zato sto je drzava vecom silom udarila na njih. Zapadnjaci su se vise cijepili zato što su, kao i obično inteligentniji i posljedično uspješniji od Hrvata, Bugara i Rumunja. Pametnom dosta. OK. Arapi, Pakistanci & co. su nakon 2015. silovali i poubijali desetine Nijemica i Francuskinja po njemackim i francuskim gradovima i selima, a po hrvatskim nisu, zato sto su tu Nijemci odigrali "uspjesnije i posljedicno inteligentije". Isto tako, mediji i jesu skrivali sav taj horor upravo zato sto su shvatili koliko "inteligentna i posljedicno uspjesna" je ta odluka bila. Isto tako falsificiranje proslosti prepravljanjem knjizevnih klasika je "inteligentnije i posljedicno uspjesnije" od samih tih klasika. Da ne nabrajam, imas temu "Ljevicarsko ludilo na Zapadu". Otvori i citaj, sve ono je "inteligentno i posljedicno uspjesno" jer dolazi sa "inteligentnoga i posljedicno uspjesnoga" Zapada. Toliki nivo samoponizavanja meni je nelagodno i citati. "Hans reci mi sto da radim ti si inteligentan i posljedicno uspjesan, ja sam glup." "Hans, reci mi sto trebam misliti o ovome." "Hans, sto da jedem?" "Hans, trebam li se cijepiti?" "Hans, sto da mislim o Pfizeru?" "Hans, nosis li ti masku?" "Hans, trebam li primiti migrante u selo?" "Hans, razmisljaj za mene." "Hans, dodji i vladaj mi drzavom."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 08:41 |
|
|
Planina je napisao/la: Zašto narod još uvijek nije na ulici? Koji narod? Ovce su naučene da bleje. Manje od 5% je iznijelo rat na leđima. Građanski neposluh je jedan od načina... https://www.fokus.ba/vijesti/bih/nakon- ... i/2188488/Groot je u jednom u pravu, zapadnjaci su inteligentniji jer su davno prokužili agendu i bune se, samo što toga nema u službenom narativu i medijima. Sve teorije zavjere se lagano ostvaruju, sve o čemu pišemo zadnjih godinu i pol se obistinjuje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 08:59 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Zašto narod još uvijek nije na ulici? Koji narod? Ovce su naučene da bleje. Manje od 5% je iznijelo rat na leđima. Građanski neposluh je jedan od načina... https://www.fokus.ba/vijesti/bih/nakon- ... i/2188488/Groot je u jednom u pravu, zapadnjaci su inteligentniji jer su davno prokužili agendu i bune se, samo što toga nema u službenom narativu i medijima. Sve teorije zavjere se lagano ostvaruju, sve o čemu pišemo zadnjih godinu i pol se obistinjuje. Shvacam sto mu zelis reci, ali on to nazalost nece shvatiti jer gleda samo HRT. Nece shvatiti ironiju. Meni je neprihvatljiv ovaj sebe-omalovazavajuci mentalitet. Ne mozes prozivjeti zivot kao kopija. Ne treba se buniti zato sto se Nijemci bune. Treba se buniti zato sto se treba buniti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 10:18 |
|
|
Da ne pomisle pelcovani da su sigurni... https://www.kleinezeitung.at/politik/in ... tor=CS1-15Citat: Grüner Pass: Gültigkeit für neun Monate nach der zweiten Impfung, danach braucht es eine dritte Dosis für ein gültiges Zertifikat, Übergangsfrist von drei Wochen. Für Johnson-Geimpfte gilt ab 3.1.2022: Es braucht eine zweite Dosis für einen gültigen Grünen Pass Citat: KRIVOTVORILI PODATKE? Eksplozivno izvješće zviždača o razvoju cjepiva srušilo dionice BioNTecha: ‘Tamo caruje nekompetencija!‘ Bivši zaposlenik Brook Jackson tvrdi kako je tvrtka angažirala loše obučene cjepitelje, a čak je i krivotvorila podatke o ispitivanjima https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... a-15117019
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 10:30 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Zašto narod još uvijek nije na ulici? Koji narod? Ovce su naučene da bleje. Manje od 5% je iznijelo rat na leđima. Građanski neposluh je jedan od načina... https://www.fokus.ba/vijesti/bih/nakon- ... i/2188488/Groot je u jednom u pravu, zapadnjaci su inteligentniji jer su davno prokužili agendu i bune se, samo što toga nema u službenom narativu i medijima.Sve teorije zavjere se lagano ostvaruju, sve o čemu pišemo zadnjih godinu i pol se obistinjuje. Evo mu ovdje, da zna u cemu sudjeluje. Cetiri videa s pocetka ludila i jedan od prije par dana. https://files.fm/u/v2c4kkpbmhttps://files.fm/u/7skny586j
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 06 stu 2021, 11:01 |
|
|
Dok je se u stvarnosti dogadjalo ovo: https://files.fm/f/vsnvtncp4on je na HRT-u slusao o "dobrom Hansu" koji poslusno nosi maskicu i sanja dan kad ce mu visestruko osudjivana kriminalna banda poznata pod eufemizmom "Pfizer" smuckati i silom ubrizgati eksperimentalnu kemikaliju. Vidjevsi na HRT-u "dobroga podanika Hansa" pozeli i on ne biti Balkanac, navuci masku na lice i zahvalno si ustrcati eksperimentalnu kemikaliju visestruko pravomocno osudjivanoga bandita Pfizera.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|