|
|
Stranica: 64/90.
|
[ 2244 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Brane
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 15:46 |
|
|
Evo malo da vidimo koliko zarađuju hrvatske i svjetske farmaceutske firme: https://www.drugdiscoverytrends.com/pha ... the-world/
| Privitak/ci: |

Screenshot 2021-11-12 at 15-44-05 Farmaceutska industrija u Hrvatskoj lani imala 7 4 milijarde kuna prihoda.png [ 13.11 KiB | Pogledano 3113 put/a. ]
|

Screenshot 2021-11-12 at 15-44-15 Farmaceutska industrija u Hrvatskoj lani imala 7 4 milijarde kuna prihoda.png [ 45.88 KiB | Pogledano 3113 put/a. ]
|
![Screenshot 2021-11-09 at 15-33-24 Pharma 50 The 50 largest pharmaceutical companies in the world - Drug Discovery and Devel[...].png (30.2 KiB) Pogledano 3113 put/a. Screenshot 2021-11-09 at 15-33-24 Pharma 50 The 50 largest pharmaceutical companies in the world - Drug Discovery and Devel[...].png](./download/file.php?id=10932&t=1&sid=166dedfd6141c165dfae82bc8f869c33)
Screenshot 2021-11-09 at 15-33-24 Pharma 50 The 50 largest pharmaceutical companies in the world - Drug Discovery and Devel[...].png [ 30.2 KiB | Pogledano 3113 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 17:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
73% izvoz i ti sereš.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 17:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86462 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Zašto ne staviš podatak iz 2019. Ne bi me čudilo da imaju pad prihoda jer su sve druge (skuplje) usluge, posebno oko rakova, zaustavljenje.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 23:30 |
|
|
BBC je napisao/la: 73% izvoz i ti sereš. Da a koliki je uvoz cijepiva, a gubitci zbog lockdowna... Robbie MO je napisao/la: Zašto ne staviš podatak iz 2019. Ne bi me čudilo da imaju pad prihoda jer su sve druge (skuplje) usluge, posebno oko rakova, zaustavljenje. Ja guram samo "antivakser" argumente 
| Privitak/ci: |
![Screenshot 2021-11-12 at 23-28-29 World’s Largest Healthcare Companies 2021 Big Pharma And Insurers Profit Through The Pand[...].png (22.96 KiB) Pogledano 3211 put/a. Screenshot 2021-11-12 at 23-28-29 World’s Largest Healthcare Companies 2021 Big Pharma And Insurers Profit Through The Pand[...].png](./download/file.php?id=10945&t=1&sid=166dedfd6141c165dfae82bc8f869c33)
Screenshot 2021-11-12 at 23-28-29 World’s Largest Healthcare Companies 2021 Big Pharma And Insurers Profit Through The Pand[...].png [ 22.96 KiB | Pogledano 3211 put/a. ]
|
![Screenshot 2021-11-12 at 23-28-50 World’s Largest Healthcare Companies 2021 Big Pharma And Insurers Profit Through The Pand[...].png (47.77 KiB) Pogledano 3211 put/a. Screenshot 2021-11-12 at 23-28-50 World’s Largest Healthcare Companies 2021 Big Pharma And Insurers Profit Through The Pand[...].png](./download/file.php?id=10944&t=1&sid=166dedfd6141c165dfae82bc8f869c33)
Screenshot 2021-11-12 at 23-28-50 World’s Largest Healthcare Companies 2021 Big Pharma And Insurers Profit Through The Pand[...].png [ 47.77 KiB | Pogledano 3211 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 23:33 |
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
|
Jos najbolje da ga besplatno dijele
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 12 stu 2021, 23:50 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Jos najbolje da ga besplatno dijele A da li će liečnici bezplatno promicati ciepivo ili im se za to treba platiti?
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 stu 2021, 12:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43705 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
divizija je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Tvoje kritično mišljenje se sastoji od napajanja ideologije Bujičaru s njegove donje pipe.
Vi jednostavno nemate tu ideološku širinu, niti fleksibilnost da možete imati stav o pitanjima koji odudara od vaše odabrane ideologije. Moja uvjerenja su iz cijelog ideološkog spektra, od ekstremne ljevice, do ekstremne desnice. Ti rapefugeesi su samo jedan dio mozaika, i to čak ne u cijelosti uvjetovan BiH, jer ovi naši BH Muslimani imaju vrlo malo zajedničkog sa rapefugeesima.
Ti, i Bujica i ostali si bio predodređen za antivaxera i prije nego što je krenula pandemija.
Da barem imaš nekakav ugostiteljski objekt, pa priznaš da si zbog ovog sranja propao tko mudo kroz poderane gaće, imao bih puno više razumijevanja. tvoje binarno razmišljanje pokazuje koliko si ogrničena, nekreativna i jadna duša prije svega. budi uvjeren, jer ja znam takav psihoprofil, da živiš ovdje kod mee, brzo bi krenuo putevima Junuza ili ti ili tvoj pomladak (ko ovaj starog Tomaševića) ja sam predodređen za slobodu izbora otkad znam da cijepivo ne spriječava širenje zaraze. to je jednostavno načelo po kojem živim. nije sterilizirajuće i ne smije stoga biti nametano. u ovoj pandemiji je izrečeno toliko institucionalnih laži i antiznanstvenih teza s institucionalnog nivoa, da bi određena doza skpeticizma morala postojati kod svakoga s IQ iznad sobne temperature. ako nije zadrt. poput tebe. ti si našao priliku biti na toplom, biti dio sistema, mase, krda, službenog narativa. tu se dobro osjećaš. konačno. nakon što te sistem godinama odyebava i ugnjetava kao BIH Hrvata, sada si našao način da budeš njegov dio. i tu se dobro osjećaš. konačno. ti ne priznaješ slobodu izbora drugom čovjeku, pa čak i slobodu da bude u krivu. ako je na njegovu štetu, ima na to pravo. jer ovdje se o tome radi, a ne o vaxerima i antivaxerima. radi se o ljudima koji podržavaju slobodu drugoga da odlučuje o samom sebi i onih koji ne podržavaju. ti si ovo drugo. i zato ti kažem, u drugim okolnostima, rado bi se prihvatio toga da budeš čuvar konclogora. to je tvoj karakterni defekt. problem je što si ti totalitarist, na ne što si provaxer. mali čučeči fašist koji je došao na svoje. dosad su gazil itebe komšićima i alijansama, sad si ti našao priliku di ćeš gaziti druge. konačno možeš pendrek držati ti. fašist je dobio priliku isplivati. doći na svoje. ja slobodu živim oduvijek, prije pandemije, za vrijeme, nakon iste. smeta me otimanje slobode u ime sigurnosti. to je komunistička laž, oduvijek. iza nje nikada nisu stajle dobre namjere, nikada. nikada nitko tko je ljudima oduzimao slobodu u ime "viših ciljeva" nije imao dobre namjere. NIKAD, pa ni sad. ja vidim prednosti ovog cijepiva, zasad, ali ti ne shvaćaš da je daleko veće zlo od bilo kojeg respiratora to da čovjeku silom nešto utjeravaš u tijelo. ako se čovjeku uzme suverenitet nad samim sobom, onda smo manje od robova. vi se takvom, borgovskom društvu veselite. ako muslimani ikad uspiju stvoriti unitarnu BIH, tebe, robija i takvu ekipu treba silom zadržati u njoj. jer dođete li u HR, evo nam za generaciju, dve novih Tomaševića i Dežulovića i Jergovića. Takav ste soj, to vam je u krvi. malo kotačiči sistema, ubit ćete, zaklat ćete za sistem. samo da vi niste na drugom kraju pendreka. Pa, prije svega bi ti poručio da ti želim da se sve ono što si poručio Riki dogodi, ne tvojoj kćerci, nego tebi osobno. Neka ti neki Turčin pomeri dandalo prvo belegijom, pa onda i kolcem. Bit ćemo ipak manje neljudi od tebe, pa ni u snu to poželiti tvojoj kćerci, ženi ili drugim ženskim članovima obitelji. Doimaš mi se kao poremećeni psihopat kojeg je Rika trebao izolirati na traumatologiji, jer onakvo što u 12 godina foruma nikad nisam vidio. Za najmanji sličan ispad letiš trajno naglavačke, kao i svaki budući klon. Ti si samo jedan bijedni cookie cutter, šablonizirani cuckservativac koji se nakačio na nekakav faux šaroliki "pokret" koji nije čak ni toliko inovativan, nego prije svega izvezen iz SAD. U najgorem trenutku ste krenuli promovirati najčudniju inačicu američkog libertarijanizma i individualizma, koji nikad nije imao prolaz u Europi. Zbog svojih nejasnih ideoloških ratova i ciljeva si spreman i gurati najgoru propagandu, laži, iskrivljene statistike i lažnu zabrinutost jer znaš da si na plodnom ideološkom tlu gdje ćeš prevariti i kooptirati veliki sloj stanovništva, i posljedično ih povesti u smrt. Svaki propagator laži i teorija u društvu, na društvenim mrežama, na forumima definitvno ima nešto krvi na rukama. Mene nitko do sada nije gazio, niti sustav, niti Muslimani, niti Sejde, ali vrlo rado ću gaziti svakog kretena koji si je umislio da zna bolje od liječnika i znanstvenika. Mreže i forumi su u biti jedno od najvećih zla današnjice, i ja definitivno neću dopustiti da upisi na ovom forumu imaju i 0.1% udjela u smrti nekog boomera koji će ovdje pročitati laži koje bezočno ponavljate. Ići ćete van naglavačke, pa po cijenu nestanka foruma, ne želim ni ja posredno imati krv na rukama.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 stu 2021, 12:42 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Jel ovo znači da je bilo kakvo kritiziranje cjepiva zabranjeno?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 stu 2021, 12:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43705 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Ne, jer bih prvi sebe morao banirati. Ja sam prvi na forumu objavio podatke o Pfizeru i slučajevima miokarditisa vezanih uz to cjepivo. Ali iz priznatih izvora i bez predimenzioniranja.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 stu 2021, 12:46 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 13 stu 2021, 12:51 |
|
|
Voditelja ove "inicijative" izolirati, ali na traumatologiju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 00:58 |
|
|
200x manje. Citat: Njemačka: Prema RKI-ju, među potpuno cijepljenima starijim od 60 godina bilo je 1368 smrtnih slučajeva. Na temelju dosadašnjih 20,6 milijuna potpuno cijepljenih u ovoj dobnoj skupini, to je udio od 0,007 posto. Koliki je rizik za necijepljene? Prema meta studiji iz prošle jeseni, vjerojatnost smrti od korona infekcije u dobi od 65 godina bila je oko 1,4 posto. Za 85-godišnjake rizik je bio čak 15 posto. U vrijeme ispitivanja nisu bila dostupna cjepiva.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
carles
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 10:38 |
|
|
Paradoksalno, ali život u Nakaradi odjednom pokaza sve svoje blagodati. Bastion slobode 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
carles
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 10:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zar ne želite biti dio ekipe u kojoj je Robbie, dudu, PCM, Bobovac, DrMag, moja malenkost...? Ne. Ovo nadmeno i s visine neke kvazielite (a trulo i jadno iznutra) postavljanje i dociranje tjera s foruma. Propagiranje ateizma i ismijavanje katoličanstva od strane tih samoprozvanih stručnjaka visoke inteligencije odavno već izaziva mučninu. Ovo oko korone samo dodatno ojačava tu potrebu za nečitanjem ovoga svega. Ja, malen i nebitan i male inteligencije (po svim službenim testovima IQ preko 140 i sa samo 300 postova u 4 godine) prestajem ovo pratiti, vama je svakako svejedno znam nego eto samo sam imao potrebu napisat to. Uživajte u svojim luzerskim životima (vas osam nema zajedno 5ero djece) van HB koju svi volite na daljinski i slušajte stručnjake, a ja ću uživat u svojoj slobodi koju samo On daje, nikakvi Plenkovići i doktori ovog svita... Zbogom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 11:04 |
|
|
carles je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Zar ne želite biti dio ekipe u kojoj je Robbie, dudu, PCM, Bobovac, DrMag, moja malenkost...? Ne. Ovo nadmeno i s visine neke kvazielite (a trulo i jadno iznutra) postavljanje i dociranje tjera s foruma. Propagiranje ateizma i ismijavanje katoličanstva od strane tih samoprozvanih stručnjaka visoke inteligencije odavno već izaziva mučninu. Ovo oko korone samo dodatno ojačava tu potrebu za nečitanjem ovoga svega. Ja, malen i nebitan i male inteligencije (po svim službenim testovima IQ preko 140 i sa samo 300 postova u 4 godine) prestajem ovo pratiti, vama je svakako svejedno znam nego eto samo sam imao potrebu napisat to. Uživajte u svojim luzerskim životima ( vas osam nema zajedno 5ero djece) van HB koju svi volite na daljinski i slušajte stručnjake, a ja ću uživat u svojoj slobodi koju samo On daje, nikakvi Plenkovići i doktori ovog svita... Zbogom Sva šestorica zajedno nula djece, kakvih 5 ti pada na pamet pajdo to bi bilo super, ali ovo ti je čist sotonizam. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 11:34 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8926 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Ministry of Sound je napisao/la: Mene nitko do sada nije gazio, niti sustav, niti Muslimani, niti Sejde, ali vrlo rado ću gaziti svakog kretena koji si je umislio da zna bolje od liječnika i znanstvenika. Mreže i forumi su u biti jedno od najvećih zla današnjice, i ja definitivno neću dopustiti da upisi na ovom forumu imaju i 0.1% udjela u smrti nekog boomera koji će ovdje pročitati laži koje bezočno ponavljate. može li taksativni popis tih laži da znamo revidirati stav? Ministry of Sound je napisao/la: Ići ćete van naglavačke, pa po cijenu nestanka foruma, ne želim ni ja posredno imati krv na rukama. 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 11:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27788 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Naša Kvačica je napisao/la: carles je napisao/la: Ne.
Ovo nadmeno i s visine neke kvazielite (a trulo i jadno iznutra) postavljanje i dociranje tjera s foruma. Propagiranje ateizma i ismijavanje katoličanstva od strane tih samoprozvanih stručnjaka visoke inteligencije odavno već izaziva mučninu. Ovo oko korone samo dodatno ojačava tu potrebu za nečitanjem ovoga svega.
Ja, malen i nebitan i male inteligencije (po svim službenim testovima IQ preko 140 i sa samo 300 postova u 4 godine) prestajem ovo pratiti, vama je svakako svejedno znam nego eto samo sam imao potrebu napisat to.
Uživajte u svojim luzerskim životima (vas osam nema zajedno 5ero djece) van HB koju svi volite na daljinski i slušajte stručnjake, a ja ću uživat u svojoj slobodi koju samo On daje, nikakvi Plenkovići i doktori ovog svita...
Zbogom Sva šestorica zajedno nula djece, kakvih 5 ti pada na pamet pajdo to bi bilo super, ali ovo ti je čist sotonizam.  Sad ga i ti pretjera isto kao ovaj @Inkvi klon. Ima na ovoj listi i ljudi s djecom a i mlađih ljudi koji po svim uzusima tek trebaju zasnovati obitelj. Međutim, ako je brojnost djece odraz genijalnosti onda je sve jasno. Idemo pitati Cigane za pravu istinu o Covidu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 12:02 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sva šestorica zajedno nula djece, kakvih 5 ti pada na pamet pajdo to bi bilo super, ali ovo ti je čist sotonizam.  Sad ga i ti pretjera isto kao ovaj @Inkvi klon. Ima na ovoj listi i ljudi s djecom a i mlađih ljudi koji po svim uzusima tek trebaju zasnovati obitelj. Međutim, ako je brojnost djece odraz genijalnosti onda je sve jasno. Idemo pitati Cigane za pravu istinu o Covidu. A tko točno je povezao inteligenciju sa brojem djece? Nitko to nije ni tvrdio. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 12:12 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Idemo pitati Cigane za pravu istinu o Covidu. Daće pametnije i suvislije odgovore od kvazielite i "stručnjaka". Što netko reče, dosad su i braća Matić progledala...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 12:38 |
|
|
|
91,1% potpuno cijepljenih (19 godina i stariji) i 94,2% sa jednom dozom. Nema ovo veze sa COVIDom ili se nešto skriva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 13:11 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8926 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
HHerceg je napisao/la:
91,1% potpuno cijepljenih (19 godina i stariji) i 94,2% sa jednom dozom. Nema ovo veze sa COVIDom ili se nešto skriva.
Šta je potpuno cijepljen? Koliko se doza sad računa da si potpuno cijepljen?
Gdje su ti postoci? Za koju zemlju?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 13:16 |
|
|
HHerceg je napisao/la:
Čisti sotonizam pajdane.
Nedavno sam slušao ovog pravoslavnog brata Dyera u svezi stanja u Australiji, ovo je njegov osvrt na knjigu umrlog australskog sotonista koji u istoj opisuje koliko konce drže u rukama sotonisti u Australiji, na svim su razinama vlasti, u svim institucijama, praktički rade šta oće itd., pa evo kome se da slušat evo link;
Citat: Tonight we will analyze a lengthy essay written by a famous satanist before he passed away in 2010. The essay will delve into the plans and plots of intelligence agencies and underground groups and cults, the great reset, the new age, cultural issues and the plan to bring about a new aeon, or age. The new aeon will be characterized, this man believed, by the establishment of one true religion and church - the satanic!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 13:18 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8088 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Planina je napisao/la: divizija je napisao/la: kolakušić nije desnica uopće, niti to tvrdi.
ali mogu ti reći jednu drugu stvar, ako prođe ova globalistička nacisoroševska agenda u EU, biti ćeš sretan što si u BIH, a ne u Hrvatskoj. Ozbiljno ti kažem, Komšićeva grahdžanska bi bila bolja od ovog sotonizma.
Kad vidim u kojem smjeru ide ovo sve u RH, dabogda se BiH nikad ne raspala. Dok ona postoji normalni Hrvati imaju rezervnu opciju. Kad sve saberem najgore bi bilo da se BiH raspadne i prostor HB pripoji RH, zavladao bi sotonizam i nacizam na cijelom hrvatskom etničkom prostoru. Kru te jebo dokle je to došlo kad ja koji sam bio godinama bio opsjednut dijeljenjem tzv. Bejha i koji imam jedno 100 etničkih mapa na desktopu sad želim da ta Nakarada opstane. Onda znaš koliko je RH gnjila. Država pederčina, prodanih duša, beskičmenih sluga, sitnih materijalista. Ne kažem da su ljudi u tzv. Bejha nešto vele bolji ali zahvaljujući sjebanom sistemu sa 3 naroda, 2 entiteta, 10 kantona nema dogovora oko ničega.  Ovo sam skoro isto napisao,samo na jednom drugom mjestu,otprilike isti dan kad i ti... Ne bih nikad rekao da će svanuti dan kada će mi biti drago da živim u BiH ,a ne u Hrvatskoj... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 13:19 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: HHerceg je napisao/la:
91,1% potpuno cijepljenih (19 godina i stariji) i 94,2% sa jednom dozom. Nema ovo veze sa COVIDom ili se nešto skriva. Šta je potpuno cijepljen? Koliko se doza sad računa da si potpuno cijepljen? Gdje su ti postoci? Za koju zemlju? Savezna država New South Wales u Australiji. Postotci i doze sa stranica njihovog ministarstva/zavoda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 13:26 |
|
|
kiler je napisao/la: Planina je napisao/la: Kad vidim u kojem smjeru ide ovo sve u RH, dabogda se BiH nikad ne raspala. Dok ona postoji normalni Hrvati imaju rezervnu opciju. Kad sve saberem najgore bi bilo da se BiH raspadne i prostor HB pripoji RH, zavladao bi sotonizam i nacizam na cijelom hrvatskom etničkom prostoru. Kru te jebo dokle je to došlo kad ja koji sam bio godinama bio opsjednut dijeljenjem tzv. Bejha i koji imam jedno 100 etničkih mapa na desktopu sad želim da ta Nakarada opstane. Onda znaš koliko je RH gnjila. Država pederčina, prodanih duša, beskičmenih sluga, sitnih materijalista. Ne kažem da su ljudi u tzv. Bejha nešto vele bolji ali zahvaljujući sjebanom sistemu sa 3 naroda, 2 entiteta, 10 kantona nema dogovora oko ničega.  Ovo sam skoro isto napisao,samo na jednom drugom mjestu,otprilike isti dan kad i ti... Ne bih nikad rekao da će svanuti dan kada će mi biti drago da živim u BiH ,a ne u Hrvatskoj...  Bgmi pajdo to baš iskreno mislim, i viruješ li ovo, jučer nas zovu ova dvojca sa sela koji su trenutno u Zagrebu, spremaju stvari nazad za TG, kažu treba bježati od ovoga sotonizma dok se još može, također znam još nekoliko momaka i cura koji su gore na faxu i ako treba prekinuti će školovanje i vratiti se ovamo ali cijepiti se neće. Kifla je propala tvorevina, ne daj Bože da se HB ikad priključi ovoj truleži.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|