|
|
Stranica: 106/333.
|
[ 8320 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89406 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
daramo je napisao/la: Zaraženi muškarac u Mostaru posljednjih dana imao na stotine kontakata
Najveći je problem, složni su svi, što je virus krenuo iz bolnice što je slično situaciji u Italiji. Upozorava se na neodgovornost pojedinaca. Tako se gradom mogu čuti priče da se pojedinci izbjegavaju prijaviti se da su bili na kriznim područjima dovodeći i sebe i druge u opasnu situaciju.
Svakako dio krivnje snose i institucije koje mlako reagiraju na situaciju. Pogotovo je komentirana činjenica da se u HNŽ-u donijela odluka o obustavi nastave, dok su ugostiteljski objekti bili su krcati a noćni klubovi radili bez obzira na savjete da se izbjegavaju masovna okupljanja. Virus HdZ-2020
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Politikant
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:10 |
|
|
|
Znači balkanoidno rodijačko kumsko mafijaško kriminalno zaostali kockoglavi otpad zarazio pola Hercegovine i pobio tko zna koliko ljudi (ne mislim samo na ta 3 već opjevana majmuna jer jasno da nisu jedini koji misle da su iznad svih ostalih) i onda recite da nismo otpad od naroda, Čović i HDZ mafija su samo preslika istog takvog naroda, a Muslimane, Srbe, Kineze, Marsovce više neću uzet u usta, za sve naše probleme smo 100% sami krivi i tako je u svemu. Inače sam kao ponosni dinaroid ali kad vidim koja sve stoka spada u istu kategoriju taj ponos se istog trenutka pretvara u sram.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Krugerrand
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:15 |
|
|
Ima i nekih pozitivnih vijesti. - Prvo jedna koju svi već znaju, prema podacima o prvih 800 umrlih iz Italije, samo dvoje ih je bilo mlađe od 50 godina (sumnjam da su oni bili dobrog zdravlja), dok 70+osobe čine ~90% umrlih. - Prema kineskom istraživanju na majmunima reinfekcija koronavirusom nije moguća (naravno, ovo još treba potvrditi naknadnim istraživanjima), ali čini se da ljudi iz Kine za koje se spominjalo da su se ponovno zarazili virusom ustvari nisu u potpunosti preboljeli virus. Što se tiče slučaja iz Mostara, ne znam čemu tolika srdžba i psovanje na njihovo ponašanje. Tko god živi u Hercegovini mora se pomiriti da je takva većina pučanstva, i treba naučiti živjeti s tim... Takvo je barem moje razmišljanje. To je kao da u živiš u Sahari i svaki dan se žališ na pjesak. 
_________________ Ori svoju njivu najbolje što možeš!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45657 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
A čuj, čini se da nismo jedini. Ischgl žarište infekcije, vlasti šutjele Citat: Jesu li općinske i pokrajinske vlasti Tirola pokušale da zataškaju infekciju u skijaškom centru Ischgl, glavna je tema debate u kojoj se traži i odgovornost nadležnih. Naime, Ischgl je mogao biti moguće žarište za širenje koronavirusa u Europi jer se upravo tamo u baru "Kicloh" tijekom odmora više stotina turista zarazilo koronavirusom, prenose mediji. Za Dansku i Norvešku Austrija je zemlje žarište virusa, odakle se zajedno sa Švedskom zarazilo više od 1.000 ljudi. Takođe i 200 osoba iz Alena u Njemačkoj inficiralo se u Ischglu, prenose Nezavisne. Već 5. ožujka je Island proglasio pokrajinu Tirol regionom visokog rizika i sve turiste koji su se vraćali nakon 29. veljače stavljao je u karantenu. Prethodno je kod jedne grupe turista utvrđeno da su inficirani, ali su zvaničnici Tirola tada tvrdili da je nezamislivo da su se zarazili u Ischglu. Samo tri dana kasnije se saznalo da je jedan radnik u baru "Kicloh", 36-ogodišnji Nijemac, bio inficiran koronavirusom. Vlasti Tirola su sprovele istragu i zatvorile ovaj omiljeni lokal za "apre ski" žurke tek dva dana kasnije. Tek 12. ožujka su vlasti Tirola prije vremena zatvorile skijaški centar Išgl i samo dan kasnije je čitava regija Paznaun proglašena zonom karantene. Zvaničnici Tirola odbacuju svaku kritiku u vezi s kasnim poduzimanjem mjera. Tvrde da je odmah reagirano nakon što su postojali dokazane činjenice. Šef Slobodarske partije Austrije (FPO) u Tirolu Markus Abwerzger tvrdi da je trebalo nedjelju dana ranije reagirati. Danske i norveške zdravstvene vlasti smatraju Austriju glavnim žarištem korona virusa, pošto se čak 265 Danaca i 459 Norvežana zarazilo upravo u Austriji. U Švedskoj se 18 odsto svih inficiranih dovodi u vezu sa boravkom u Austriji. Inače, pokrajina Tirol je žarište infekcije u Austriji sa više od 300 zaraženih.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Valhalla
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:20 |
|
|
Samo da javim da Srbija ima brašna za 2 godine, i da se Vučić obvezao da će pomoći srpskom narodu u BiH odn. tzv. RS kako je najavljivano. Pošto nas Srbi vabe da smo Srbi muhamedanci i Srbi katolici, nadam se da će se toga prisjetiti i kad nam bude zatrebalo brašna. Hvala ! http://ba.n1info.com/Vijesti/a417157/Vucic-o-pomoci-BiH.htmlVučić: Imamo previše hrane, pomoći ćemo BiHMi imamo previše hrane, a oni je nemaju. Gledat ćemo da im pomognemo. Mislim prije svega na Bosnu i Herecegovinu tj. Republiku Srpsku. Prije svega govorimo o brašnu, kazao je danas na konferenciji za medije predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.  P.S. Čak i ako nam ne pomognu, pomoćiće srpska šverc-komerc mafija, samo neka prebacuje preko Drine. 
_________________ Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: daramo je napisao/la: Zaraženi muškarac u Mostaru posljednjih dana imao na stotine kontakata
Najveći je problem, složni su svi, što je virus krenuo iz bolnice što je slično situaciji u Italiji. Upozorava se na neodgovornost pojedinaca. Tako se gradom mogu čuti priče da se pojedinci izbjegavaju prijaviti se da su bili na kriznim područjima dovodeći i sebe i druge u opasnu situaciju.
Svakako dio krivnje snose i institucije koje mlako reagiraju na situaciju. Pogotovo je komentirana činjenica da se u HNŽ-u donijela odluka o obustavi nastave, dok su ugostiteljski objekti bili su krcati a noćni klubovi radili bez obzira na savjete da se izbjegavaju masovna okupljanja. Virus HdZ-2020 Don Corleone je bio u Austriji prije 10 dana 07.03. Velika mi je čast što mogu objaviti da sam primljen u Evropsku akademiju nauka i umjetnosti na ceremoniji u Austriji koja se desila ranije danas. To je rezultat kontinuiranog doprinosa evropskoj BiH i akademskom razvoju u BiH - napisao je Čović na Twitteru. https://faktor.ba/vijest/dragan-covic-p ... osti/73133
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:21 |
|
|
Krugerrand je napisao/la: Što se tiče slučaja iz Mostara, ne znam čemu tolika srdžba i psovanje na njihovo ponašanje. Tko god živi u Hercegovini mora se pomiriti da je takva većina pučanstva, i treba naučiti živjeti s tim... Takvo je barem moje razmišljanje. To je kao da u živiš u Sahari i svaki dan se žališ na pjesak.  Ne treba naučiti živjeti s tim. To se događa upravo zato jer ljudi kažu da je prihvatljivo. Po tvome bi i sad živjeli u pećinama. Nisu ljudi počeli vezati pojas u autu iz dosade nego zbog kazni. Teške kazne za ovo terorističko ponašanje pa će se drugi sutra zamisliti što će i kako će.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1492 of 2558 - 58.33%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:25 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45657 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Sad se samo možemo nadati da se može sanirati kao na Dubravi, ali čisto sumnjam. I tamo je bilo neodgovornog ponašanja liječnika.
Pala i Crna Gora, još se samo Dalmacija drži.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63816 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Primjećujem ovih dana kako su sve žene oko mene zbunjene, prestrašene, konfuzne i pogubljene. Koje su šanse da iz ovog mega sranja izađemo na neki novi čistac gdje bi puno ideologija propalo i nestalo sa scene? Naravno ovisi koliko će potrajati, ali svakake su posljedice moguće.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Politikant
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:27 |
|
|
|
Dašta je ovo nego terorizam. A je, "treba naučit živit s tim" sve dok ne fasuješ upalu pluća i dok neko tvoj ne umre, vidio bi onda mirnih tonova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:28 |
|
|
Krugerrand je napisao/la: Što se tiče slučaja iz Mostara, ne znam čemu tolika srdžba i psovanje na njihovo ponašanje. Tko god živi u Hercegovini mora se pomiriti da je takva većina pučanstva, i treba naučiti živjeti s tim... Takvo je barem moje razmišljanje. To je kao da u živiš u Sahari i svaki dan se žališ na pjesak.  Ne žive ovi u Hercegovini po 20-30 godina pa vidimo kako se ponašaju kad se vrate iz Njemačke, tamo im to ne pada na pamet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Krugerrand je napisao/la: Što se tiče slučaja iz Mostara, ne znam čemu tolika srdžba i psovanje na njihovo ponašanje. Tko god živi u Hercegovini mora se pomiriti da je takva većina pučanstva, i treba naučiti živjeti s tim... Takvo je barem moje razmišljanje. To je kao da u živiš u Sahari i svaki dan se žališ na pjesak.  Ne treba naučiti živjeti s tim. To se događa upravo zato jer ljudi kažu da je prihvatljivo. Po tvome bi i sad živjeli u pećinama. Nisu ljudi počeli vezati pojas u autu iz dosade nego zbog kazni. Teške kazne za ovo terorističko ponašanje pa će se drugi sutra zamisliti što će i kako će. Kvacice, ljudi vezu pojas radi svoje sigurnosti, a ne zbog kazni???? A sto se tice pomenutog slucaja, jeste vecina pucanstva takva, ali zna se gdje su najosjetljiviji, kaznjavati na sve nacine, jedino se tako mogu dovesti u red, kada vec nemaju znanja i savjesti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Valhalla
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:31 |
|
|
Politikant je napisao/la: Znači balkanoidno rodijačko kumsko mafijaško kriminalno zaostali kockoglavi otpad zarazio pola Hercegovine i pobio tko zna koliko ljudi (ne mislim samo na ta 3 već opjevana majmuna jer jasno da nisu jedini koji misle da su iznad svih ostalih) i onda recite da nismo otpad od naroda, Čović i HDZ mafija su samo preslika istog takvog naroda, a Muslimane, Srbe, Kineze, Marsovce više neću uzet u usta, za sve naše probleme smo 100% sami krivi i tako je u svemu. Inače sam kao ponosni dinaroid ali kad vidim koja sve stoka spada u istu kategoriju taj ponos se istog trenutka pretvara u sram. Nitko se više ne može sramiti od nas Bošnjaka kad korumpirana islamistička bagra kod nas ili negdje napravi neki problem. Bilo SDA dio vlasti, bilo bradati pojedinac. U zemlju da propadneš, a nema kamo. Eto da i vi osjetite malo od našeg poniženja ...
_________________ Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28682 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dudu je napisao/la: Primjećujem ovih dana kako su sve žene oko mene zbunjene, prestrašene, konfuzne i pogubljene. Koje su šanse da iz ovog mega sranja izađemo na neki novi čistac gdje bi puno ideologija propalo i nestalo sa scene? Naravno ovisi koliko će potrajati, ali svakake su posljedice moguće. Ti znaš moj stav o ovome. Svaka kriza je i jedna velika šansa.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DivaGrabovceva
|
|
|
Navodno cura s glasovne poruke dobila otkaz.  I imala je sreću. Izvukla se od tog jada gore ... 
_________________ [URL=https://matchnow.info]Pretty Girls in your town[/URL]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:33 |
|
|
DivaGrabovceva je napisao/la: Navodno cura s glasovne poruke dobila otkaz.  I imala je sreću. Izvukla se od tog jada gore ...  hdz je kriminalna organizacija.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
useless
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:33 |
|
|
|
Kako nitko nije spomenuo da se u zagrebu maltene isti slucaj dogodio, ako ne i gori po pitanju (ne)odgovornosti. U zg su dva doktora napravili ovo sta je ovaj lik u mostaru. Isli na skijanje za vikend i uredno se vratili u bolnicu sa koronom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:34 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
dudu je napisao/la: Primjećujem ovih dana kako su sve žene oko mene zbunjene, prestrašene, konfuzne i pogubljene. Koje su šanse da iz ovog mega sranja izađemo na neki novi čistac gdje bi puno ideologija propalo i nestalo sa scene? Naravno ovisi koliko će potrajati, ali svakake su posljedice moguće. ??? ti si prika okruzen samim kokoskama. sto ujedno i objasnjava neke stvari 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:37 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
useless je napisao/la: Kako nitko nije spomenuo da se u zagrebu maltene isti slucaj dogodio, ako ne i gori po pitanju (ne)odgovornosti. U zg su dva doktora napravili ovo sta je ovaj lik u mostaru. Isli na skijanje za vikend i uredno se vratili u bolnicu sa koronom. yep, sa Rebra. izbacili iz stroja stotinjak med. osoblja. ja bih takvima trenutni otkaz i zabrana rada u zdravstvu. idioti.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89406 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
daramo je napisao/la: Krugerrand je napisao/la: Što se tiče slučaja iz Mostara, ne znam čemu tolika srdžba i psovanje na njihovo ponašanje. Tko god živi u Hercegovini mora se pomiriti da je takva većina pučanstva, i treba naučiti živjeti s tim... Takvo je barem moje razmišljanje. To je kao da u živiš u Sahari i svaki dan se žališ na pjesak.  Ne žive ovi u Hercegovini po 20-30 godina pa vidimo kako se ponašaju kad se vrate iz Njemačke, tamo im to ne pada na pamet. Kad pređu granicu, udare po gasu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: Znači preko HDZ štele, prvo je preskočio red čekanja, pa po skraćenom postupku se smjestio na plućno umjesto na infektivni odjel, a sada će i respirator dobiti iz HDZ kvote. Nije kriv HDZ vec narod, ko mu jebe mater nek crkaje...
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:38 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:40 |
|
|
|
Ma džaba im prikrivanje, završilo je u svim sarajevskim medijima koji likuju. Prvi zaraženi i odmah katastrofa, porazno da zdravstveni sustav pade na prvom zaraženom pacijentu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ivica
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:40 |
|
|
DivaGrabovceva je napisao/la: Navodno cura s glasovne poruke dobila otkaz.  I imala je sreću. Izvukla se od tog jada gore ...  čuje se u poruci kako je našla stan,ne sumnjam da su je vlasnici i vladari oderali propisno za kuriju...umjesto da je smjeste besplatno...cura je naš zvizdač ili je dala zviždaljku...
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Korona virus Postano: 17 ožu 2020, 21:41 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: DivaGrabovceva je napisao/la: Navodno cura s glasovne poruke dobila otkaz.  I imala je sreću. Izvukla se od tog jada gore ...  hdz je kriminalna organizacija. Ako je istina, to je mafijaška metoda odmazde prema "zviždačima". Ni u raspadajucoj bolnici, pozicije se ne smiju ugroziti...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|