|
|
Stranica: 319/333.
|
[ 8320 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 15 sij 2022, 22:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60219 Lokacija: DAZP HQ
|
Imao sam nikad goru prehladu taman prije omikrona, jučer sam bio uvjeren da imam koronu, bio u dva navrata prošli tjedan po par sati sa zaraženima i danas opet imao snage za trening, valjda ipak nije ništa.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 15 sij 2022, 22:41 |
|
|
Taman se pre dva dana pohvalim drugarici da mi dve godine nije ništa, ni pre ni posle vakcinacije i evo, Marfijev zakon.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 15 sij 2022, 22:54 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
teranova je napisao/la: Ali nemam je. 36 sa 6. Posljedica imanja temp.nekidan + sinusi+ malaksalost. Mene su sinusi u ovih 10 dana otresli ko krpu. Čudno..
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 15 sij 2022, 23:01 |
|
|
dudu je napisao/la: Imao sam nikad goru prehladu taman prije omikrona, jučer sam bio uvjeren da imam koronu, bio u dva navrata prošli tjedan po par sati sa zaraženima i danas opet imao snage za trening, valjda ipak nije ništa. Pripazi se. Tako to ide sa ovom zarazom. Danas dobar, sutra loš i tako u krug.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 15 sij 2022, 23:03 |
|
|
Nisam pametna da li da odem na testiranje ili ne. Ne želim da se motam po redovima.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 15 sij 2022, 23:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Prestanite se liječiti preko foruma.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 15 sij 2022, 23:10 |
|
|
Ma jok. Kupi brzi ant.u ljekarni i testiraj se 4-5 dan od simptoma.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 15 sij 2022, 23:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
dudu je napisao/la: Imao sam nikad goru prehladu taman prije omikrona, jučer sam bio uvjeren da imam koronu, bio u dva navrata prošli tjedan po par sati sa zaraženima i danas opet imao snage za trening, valjda ipak nije ništa. Najgora stvar koju možeš napeaviti kad te neka viroza napadne je dodatno oslabit organizam. Odmori dok te ne prođe.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 16 sij 2022, 23:48 |
|
|
Oko mene je na sve strane. Nikad više istovremeno zaraženih a ima svega. I mladih ozbiljno bolesnih do umrlih ali kao da se ipak lakše prolazi kroz bolest.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 17 sij 2022, 00:26 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Oko mene je na sve strane. Nikad više istovremeno zaraženih a ima svega. I mladih ozbiljno bolesnih do umrlih ali kao da se ipak lakše prolazi kroz bolest. Tri doze do tromboze
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 17 sij 2022, 00:38 |
|
|
Ma puna mi je kapa i korone i svega. Kroz mene je neki virus sada protrčao i pojma nemam šta je.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 17 sij 2022, 08:22 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Oko mene je na sve strane. Nikad više istovremeno zaraženih a ima svega. I mladih ozbiljno bolesnih do umrlih ali kao da se ipak lakše prolazi kroz bolest. Tri doze do tromboze Bogami ih ima s trombozom od Korone. Po sebi i ženi bih rekao da cjepivo štiti.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 17 sij 2022, 09:07 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8413 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Tri doze do tromboze Bogami ih ima s trombozom od Korone. Po sebi i ženi bih rekao da cjepivo štiti. Naravno da ima. S tim da je Lauc prenio istraživanje kako je 50% veća šansa za trombozu od cjepiva. Čini i se da je sve stvar protokola liječenja. Ja sam morao po vlastitom nahođenju uzimati andol 100 pro (kao eto neće ti škodit), a u Bosni ga doktor prepisuje, tj. naloži ti da ga piješ... Na Kosovu te odmah obrade, u nas čekaju da se bolest rasplamsa i onda se čudimo kako je velika stopa smrtnosti...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 17 sij 2022, 10:07 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Bogami ih ima s trombozom od Korone. Po sebi i ženi bih rekao da cjepivo štiti.
Naravno da ima. S tim da je Lauc prenio istraživanje kako je 50% veća šansa za trombozu od cjepiva. Čini i se da je sve stvar protokola liječenja. Ja sam morao po vlastitom nahođenju uzimati andol 100 pro (kao eto neće ti škodit), a u Bosni ga doktor prepisuje, tj. naloži ti da ga piješ... Na Kosovu te odmah obrade, u nas čekaju da se bolest rasplamsa i onda se čudimo kako je velika stopa smrtnosti... Pa nije u RH ni blizu stopa smrtnosti kao istočnije. pogledaj povećanje broja umrlih. Jasan indikator za prednosti cijepljenja.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 17 sij 2022, 10:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: .. stopa smrtnosti kao istočnije. pogledaj povećanje broja umrlih. Jasan indikator za prednosti cijepljenja. Vjerodostojnost podataka o uzroku smrti, posebna priča.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 17 sij 2022, 10:49 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25852 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Tri doze do tromboze Bogami ih ima s trombozom od Korone. Po sebi i ženi bih rekao da cjepivo štiti. A kad ste cijepljeni?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 17 sij 2022, 10:50 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: .. stopa smrtnosti kao istočnije. pogledaj povećanje broja umrlih. Jasan indikator za prednosti cijepljenja. Vjerodostojnost podataka o uzroku smrti, posebna priča. Nije bitan uzrok smrti nego povećanje broja umrlih. Pa u SB baš kod tebe se prostim okom vidi da je masakr. U RH bih rekao da je za 30 % više umrlih zbog korone a u BiH 50 % više nego u godinama prije korone.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 17 sij 2022, 10:51 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Bogami ih ima s trombozom od Korone. Po sebi i ženi bih rekao da cjepivo štiti.
A kad ste cijepljeni? Lipanj. Sad je vrijeme za booster uskoro.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 17 sij 2022, 12:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bobovac je napisao/la: A kad ste cijepljeni?
Lipanj. Sad je vrijeme za booster uskoro. Kako? Zar nije Capak izjavio da cjepivo štiti 2-3 mjeseca? Doduše vjerojatno je mislio na Pfizer. Tebi prošlo više od pola godine. Teško da te to štitilo zadnjih par mjeseci. Vjerojatnije je da te štiti to što si koronu vec prebolovao
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 17 sij 2022, 12:10 |
|
|
Znam sasd tonu ljudi koji su više puta obolili. Ta priča o prirodnom imunitetu baš i ne pije vode. I prehladu možeš dobit više puta godišnje.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 17 sij 2022, 12:17 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Znam sasd tonu ljudi koji su više puta obolili. Ta priča o prirodnom imunitetu baš i ne pije vode. I prehladu možeš dobit više puta godišnje. Valjda možeš. Ali uglavnom sa puno blažim oblikom bolesti. Kao I nakon cijepljenja.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 17 sij 2022, 16:12 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Znam sasd tonu ljudi koji su više puta obolili. Ta priča o prirodnom imunitetu baš i ne pije vode. I prehladu možeš dobit više puta godišnje. nije pitanje može li se dobiti, nego kliko je opasno. i nakon cijepjenja se dobiva, masovno, ali je puno mnaje opasno (bar tako vele). ista stvar je i s reinfekcijama, kud i kamo manje opasne.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 17 sij 2022, 16:17 |
|
|
Vidim samo da sad tko oboli od korone a nije cijepljen redovno najebe. Izgleda da je bolje bilo dobit je u onom prvom valu.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 17 sij 2022, 16:18 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Samo Ivermectin.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 17 sij 2022, 17:43 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Vidim samo da sad tko oboli od korone a nije cijepljen redovno najebe. Izgleda da je bolje bilo dobit je u onom prvom valu. s deltom je bilo gore nego u prvom valu, s omikronom je puno bolje. ali općenito, svi koji nayebu su dobili prvi puta. prije ćeš dobiti na lotu nego nayebat od druge infekcije. kao i ostali koronavirusi, ovo će postati jedan uzročnik prehlade kad se sjačamo. jedini je problem što stanovništvo stari i što i sve salbiji virus starima i slabima može napraviti sranje, čak i kad se cijepe. Ali očito je da priroda ne tolerira izvrnutu dobnu piramidu
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|