|
|
Stranica: 535/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Žal
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 06 srp 2010, 18:41 |
|
|
Burruchaga je napisao/la: Tko je vlasnik onog foruma i kakvi su im intersi? Ja sam po raznim forumima več skoro 15 godina, ali onakve moderatorske idiote nisam u životu vidio na nijednom forumu. potpisujem!
_________________ Vivere commune est, sed non commune mereri
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hobotnica01
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 16 srp 2010, 12:17 |
|
|
Ložač je napisao/la: A đe su svi ti silni udarnici s propalog forum.hr-a?  Čul sam da se tu skupljaju razna tumarala i talog obaviestnog podzemlja koji mi nedostaju kao npr Inkvy, princeza Chiconina, Hroboatos, T@nja, Dux Pessimus... i ostale sluge okupatora, te unutarnji i vanjski neprijatelji socijalizma i kontrarevolucionarni elementi. Jel u Kumrovcu žvačeju vuha od ukrađene polusirove svinjske glave ili tražiju di je zakopana sagnjila noga, kojom je Neimar kurblao lokomotivu proleterskog internacionalizma ? Ajde, oću svietlopisne dokaze sa tog derneka.  To da si ti teški kreten to se vidi na prvu ali isto nekako mi te drago čitat 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hobotnica01
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 16 srp 2010, 12:26 |
|
|
Burruchaga je napisao/la: Tko je vlasnik onog foruma i kakvi su im intersi? Ja sam po raznim forumima več skoro 15 godina, ali onakve moderatorske idiote nisam u životu vidio na nijednom forumu. ma jeli još onaj Inkvizitor ode mod, tip je ono dno dna 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 12 lis 2010, 13:33 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 16:52 Postovi: 1854 Lokacija: forum HB
|
Dobar je bio ovaj f.hr..u egzilu...... Jest da je uvek bilo remetilackih faktora...ali sve u svemu.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 18 lis 2010, 18:13 |
|
|
Urbana je napisao/la: Dobar je bio ovaj f.hr..u egzilu...... Jest da je uvek bilo remetilackih faktora...ali sve u svemu..  Stara ekipa se lagano skuplja : 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 17 pro 2010, 09:12 |
|
|
|
Pobjeglice gdje ste? kod vas nesto mrtvo ovih dana, hocemo li malo ubiti anatomiju...ovaj, monotoniju?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 25 pro 2010, 00:50 |
|
|
Evo i mene ovdje. Nadam se da ćete više pisati po ovoj temi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 28 pro 2010, 00:09 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 10:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Bez Miše nema smisla 

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 28 pro 2010, 00:14 |
|
|
Njega su od svuda istjerali. Nek dođe s nickom Mišo2. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 28 pro 2010, 00:16 |
|
|
|
Nedostaje mi mogu ti reći, staro vlašče a jako nervozan. Možda je postao glavni distributer ljekovite mokraće dr. Dabića. Bio je i onaj iz Kutine, Corto, što je sa njim bilo.

|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 28 pro 2010, 14:04 |
|
|
Ne znam. Corta su sprašili s foruma zato jer je imao blago rasističke ispade prema Albancima. On je bio dobar, ali ponekad je pretjerao s time.  Tebe su isto sprašili zato jer nisi imao milosti prema braći Srbima.  Koliko su ljudi potjerali s foruma, to je strašno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 28 pro 2010, 18:29 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Ložač je napisao/la: A đe su svi ti silni udarnici s propalog forum.hr-a?  Čul sam da se tu skupljaju razna tumarala i talog obaviestnog podzemlja koji mi nedostaju kao npr Inkvy, princeza Chiconina, Hroboatos, T@nja, Dux Pessimus... i ostale sluge okupatora, te unutarnji i vanjski neprijatelji socijalizma i kontrarevolucionarni elementi. Jel u Kumrovcu žvačeju vuha od ukrađene polusirove svinjske glave ili tražiju di je zakopana sagnjila noga, kojom je Neimar kurblao lokomotivu proleterskog internacionalizma ? Ajde, oću svietlopisne dokaze sa tog derneka.  Tek sad ovo vidim... Ložač legenda, šta ne naloži vamo nekad na čašicu razgovora? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 28 pro 2010, 23:38 |
|
|
Zima je, ima posla s loženjem. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 28 pro 2010, 23:41 |
|
|
Grunf je napisao/la: Ne znam. Corta su sprašili s foruma zato jer je imao blago rasističke ispade prema Albancima. On je bio dobar, ali ponekad je pretjerao s time.  Tebe su isto sprašili zato jer nisi imao milosti prema braći Srbima.  Koliko su ljudi potjerali s foruma, to je strašno. Ach, nestala dobra stara vremena. Nisu mene isprašili, dobio sam permanentni ban na koji sam se žalio i Strile mi je dao ultimatum da smijem pisati opet na forumu ali još jedna svađa i dobiti ću permanentni ban koji neće skinuti. Pišem trenutno na religiji, zanima me kako muslimani komentiraju ove vijesti : http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/10 ... rnost.htmlhttp://www.tportal.hr/vijesti/svijet/10 ... Mraza.html

|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 29 pro 2010, 00:02 |
|
|
|
Zaboravil sam da su te vratili, ali kaj ti to znači kad ne smiješ reći kaj misliš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 pro 2010, 00:43 |
|
|
Znaju oni što mislim, toliko sam im ponavljao da sam do permabana stigao 

|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 pro 2010, 00:46 |
|
|
Ja sam zasad stigao samo do mjesec dana bana. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 pro 2010, 00:51 |
|
|
|
A čuj, ne registriraju svi jednako brzo, još kad su sugovornici iz Srbije ili Bosne to je Sizifov posao. Forum haer je postao nekakav "intelektualni" show and tell, previše je škart materijala koliko god se trudili i glumili biti intelektualni i zanimljivi. Zanimljivi su mi najviše IT i ponekad religija, za humor ili ako hoću na brzu dijetu pa mi se smuči od čitanja bljuvotina odem na LJES, virtualna Sodoma i Gomora doslovno.

|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 pro 2010, 00:55 |
|
|
|
Da ne govorimo o jebenim errorima 503, 500, server is too busy. Mene bi bilo sramota držati server za najjači forum u državi na Pentium 1 u nekakvom kokošinjcu, predlagali smo nekoliko puta da doniramo pa da kupimo server kakav B-g zapovijeda, eh kako bi se onda provodile čistke i propaganda, svi bi vrištali dali smo pare a na banu.

|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grunf
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 pro 2010, 01:11 |
|
|
Ernani je napisao/la: A čuj, ne registriraju svi jednako brzo, još kad su sugovornici iz Srbije ili Bosne to je Sizifov posao. Forum haer je postao nekakav "intelektualni" show and tell, previše je škart materijala koliko god se trudili i glumili biti intelektualni i zanimljivi. Zanimljivi su mi najviše IT i ponekad religija, za humor ili ako hoću na brzu dijetu pa mi se smuči od čitanja bljuvotina odem na LJES, virtualna Sodoma i Gomora doslovno. Čini mi se da im se smanjuje broj ljudi koji posjećuju sajt. Vjerojatno je to zbog takve politike vođenja foruma, a i neulaganja u server i novotarije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 pro 2010, 01:20 |
|
|
|
Cenzura je prejaka i presitničava, svi moderatori rade na tome da otjeraju što više ljudi. Vlasnik Željko Anderlon misli jedno, piše drugo, treće govori : forum donedavno bio neprofitabilan, pa postao odjednom profitabilan, pa se prebacio na razvoj novih tehnologija i ne zanima ga više forum. Sad su se još pojavili oglašivači, fala B-gu na Kaspersky Internet Security 2011 i njegovom anti banneru, otkad imam internet nisam vidio reklama. To sve upućuje da forum baš nema blistavu budućnost, EX-YU sekcija koja je bila najaktivnija je ugašena, na religiji maltene ni ne piše nitko osim par ljudi, ostaje LJES i ostali podforumi sa 10-ak ljudi na svakom. Postoji stara izreka, ne možeš iscjediti krv iz kamena, forum je postao potrošeni kamenolom, nikad pravog kamena nije ni bilo, većinom šuplji obluci. A to da nema novca je isto laž.

|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 pro 2010, 02:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64389 Lokacija: DAZP HQ
|
taj forum nema sve što ovaj ima, počevši od kvalitetnog servera. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 pro 2010, 09:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Ernani je napisao/la: Cenzura je prejaka i presitničava, svi moderatori rade na tome da otjeraju što više ljudi. Vlasnik Željko Anderlon misli jedno, piše drugo, treće govori : forum donedavno bio neprofitabilan, pa postao odjednom profitabilan, pa se prebacio na razvoj novih tehnologija i ne zanima ga više forum. Sad su se još pojavili oglašivači, fala B-gu na Kaspersky Internet Security 2011 i njegovom anti banneru, otkad imam internet nisam vidio reklama. To sve upućuje da forum baš nema blistavu budućnost, EX-YU sekcija koja je bila najaktivnija je ugašena, na religiji maltene ni ne piše nitko osim par ljudi, ostaje LJES i ostali podforumi sa 10-ak ljudi na svakom. Postoji stara izreka, ne možeš iscjediti krv iz kamena, forum je postao potrošeni kamenolom, nikad pravog kamena nije ni bilo, većinom šuplji obluci. A to da nema novca je isto laž. Je... taj je forum, tocnije pdf Politika otisao kad je nestao ex yu... A tamosnji modovi su posebna prica... ovdje su daleko bolji, i ne primjetis ih, i stupanj moderiranja je bas kako treba da bude... bar po meni... Ja mislim da bi samo trebali ovdje privuci vise teta... 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 pro 2010, 10:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64389 Lokacija: DAZP HQ
|
|
i da dijele naokolo slike kao sto su i tamo...jedan forumas odavde se na taj nacin i omrsio ima dvije godine hehe.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 pro 2010, 14:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
dudu je napisao/la: i da dijele naokolo slike kao sto su i tamo...jedan forumas odavde se na taj nacin i omrsio ima dvije godine hehe. Ma cuj ti to... Sex i carsija. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|