|
|
Stranica: 10/22.
|
[ 527 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
HB Logistika
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: ned ožu 11, 2012 3:40 pm |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Eto ih. Moraš staviti pravi link sa Imageshacka, koji se dobija kada se klikne na sliku. Hvala na odgovoru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: pon ožu 12, 2012 11:24 pm |
|
Pridružen/a: pet lip 12, 2009 1:19 pm Postovi: 2100 Lokacija: Croatia Rubea
|
|
Kad kliknem na popis Globalni/e moderatori/ce dobijem:
Članstvo 1 hercegbo 2 Hroboatos 3 Ministry of Sound 4 Robbie MO 5 Mar-kan 6 Naša Kvačica 7 lider30 8 bumbar92
Zašto Mar-kan i lider30 nisu označeni podebljanim slovima kao ostali moderatori?
Je li problem u mom kompjutoru ili je to njihova odluka?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: pon ožu 12, 2012 11:50 pm |
|
Pridružen/a: pon ruj 14, 2009 5:26 pm Postovi: 6578 Lokacija: Berlin
|
Glazbenik je napisao/la: Kad kliknem na popis Globalni/e moderatori/ce dobijem:
Članstvo 1 hercegbo 2 Hroboatos 3 Ministry of Sound 4 Robbie MO 5 Mar-kan 6 Naša Kvačica 7 lider30 8 bumbar92
Zašto Mar-kan i lider30 nisu označeni podebljanim slovima kao ostali moderatori?
Je li problem u mom kompjutoru ili je to njihova odluka? Nije do tebe.
_________________ Sretno oženjen, otac četvero djece, visoka primanja, pametan, lijep, zgodan, vlastita kuća, stan, auto = Poželjan Muškarac!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: uto ožu 13, 2012 12:00 am |
|
Pridružen/a: ned svi 03, 2009 10:39 pm Postovi: 22307 Lokacija: DAZP HQ
|
|
markan i lider su zapravo infiltrirani predstavnici naroda među ovim masonima, oni su naš glas među glavešinama.
_________________ Ej Herceg-Bosno, zar si na me ljuta Ej Herceg-Bosno, vraćam ti se s puta Žao mi je, pa se vraćam Da dugove sve poplaćam I da majci kažem što mi osta Sve je moje tamo gdje je Bosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: uto ožu 13, 2012 12:46 pm |
|
Pridružen/a: ned kol 21, 2011 4:34 pm Postovi: 10253 Lokacija: Federalist Society
|
dudu je napisao/la: markan i lider su zapravo infiltrirani predstavnici naroda među ovim masonima, oni su naš glas među glavešinama. Ovaj forum uređuju po ovoj hijerarhiji  
_________________ Sve za Hrvatsku, a našu jedinu i vječnu Hrvatsku, ni za što! -Prvi predsjednik Dr. Franjo Tuđman, otac hrvatske nacije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: uto ožu 13, 2012 12:49 pm |
|
Pridružen/a: ned svi 03, 2009 9:25 am Postovi: 23968 Lokacija: Bank of Lulz
|
Glazbenik je napisao/la: Kad kliknem na popis Globalni/e moderatori/ce dobijem:
Je li problem u mom kompjutoru ili je to njihova odluka? Odgovor se krije u činjenici da Mar-kan u avataru ima ninđu, a lider uopće nema avatara...ljude vole letjeti ispod radara.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: uto ožu 13, 2012 12:51 pm |
|
|
|
prva generacija hercegbosanskih stealth forumaša.
_________________ Ej Herceg-Bosno, zar si na me ljuta Ej Herceg-Bosno, vraćam ti se s puta Žao mi je, pa se vraćam Da dugove sve poplaćam I da majci kažem što mi osta Sve je moje tamo gdje je Bosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: pon ožu 19, 2012 1:57 pm |
|
|
|
Može li se ubaciti kakva ikona za forum, kad dodam u bookmarkse da ne bude bijelo već ikona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: uto ožu 20, 2012 9:24 pm |
|
|
|
Može, ali ti se neće svidjeti jer će bit šahara :)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: pet ožu 23, 2012 9:22 am |
|
|
|
zašto se ne mogu nikad od prve normalno odlogirati sa ovog foruma? svaki put kad kliknem gore na odjavu, prvi put me baci na vašu aplikaciju na fejsu kao da se idem prijaviti preko fejs računa. uspijem se odlogirati tek drugi put. vi to kupite podatke o korisničkim fejs računima ili ste ubacujući kod od fb login buttona, malo to nezgrapno napravili?
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: pet ožu 23, 2012 10:08 am |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: zašto se ne mogu nikad od prve normalno odlogirati sa ovog foruma? svaki put kad kliknem gore na odjavu, prvi put me baci na vašu aplikaciju na fejsu kao da se idem prijaviti preko fejs računa. uspijem se odlogirati tek drugi put. vi to kupite podatke o korisničkim fejs računima ili ste ubacujući kod od fb login buttona, malo to nezgrapno napravili? To se kod mene javi samo nakon brisanja cookiea ili ukoliko sam na browseru koji nije logiran na FB. Dakle pomalo nezgrapno za one koji se često na različitim kompjuterima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leonardo Da Vinci
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: pet ožu 23, 2012 2:34 pm |
|
Pridružen/a: čet ruj 03, 2009 1:51 am Postovi: 157 Lokacija: Singapore
|
|
Javlja se i bez brisanja cookiea.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: pet ožu 23, 2012 2:42 pm |
|
|
|
javlja se kad niste ulogirani na facebook. ako ste ulogirani, onda se odmah odjavi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leonardo Da Vinci
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: pet ožu 23, 2012 3:39 pm |
|
Pridružen/a: čet ruj 03, 2009 1:51 am Postovi: 157 Lokacija: Singapore
|
dudu je napisao/la: javlja se kad niste ulogirani na facebook. ako ste ulogirani, onda se odmah odjavi. Meni u oba slučaja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: pon ožu 26, 2012 10:33 pm |
|
Pridružen/a: uto lis 05, 2010 12:48 pm Postovi: 29472 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Nešto ste usrali sa ovim button za citiranje.
_________________ The president of Bosnia's autonomous Muslim-Croat federation and...-Reuters
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: uto ožu 27, 2012 11:20 am |
|
|
|
Šta mu fali, meni izgleda isto ko i prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: sub ožu 31, 2012 12:19 am |
|
|
|
Imam tehničko pitanje, šta radite na dodatnoj promociji foruma i privlačenju većeg broja korisnika, konkretno bih hrvata?
|
 |
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: sub ožu 31, 2012 1:59 am |
|
Pridružen/a: pon ruj 14, 2009 5:26 pm Postovi: 6578 Lokacija: Berlin
|
POL_GASOL je napisao/la: Imam tehničko pitanje, šta radite na dodatnoj promociji foruma i privlačenju većeg broja korisnika, konkretno bih hrvata? Mnogo toga se radi, promocije po socijalnim mrežama, ulicama, ... No postoji problem što većinu ljudi privlači žutilo, a ovaj je portal/forum više enciklopedijski orijentiran sa ciljem prikupljanja, analiziranja i dokumentiranja svega bitnog za hrvatski puk u BiH. Na forumu cirkuliraju majstori svog zanata, visokoobrazovane osobe, manje-više uspješnih karijera kako u zemlji tako i u inozemstvu. Čini mi se da CORE tim lebdi negdje između demokratskoga centra i ljevice  no za većinu zemljaka to su okorjeli ustaški kamenjari  mada statistika kaže da su najaktivniji i najžešći bosanci  ere se samo švaleraju po forumu 
_________________ Sretno oženjen, otac četvero djece, visoka primanja, pametan, lijep, zgodan, vlastita kuća, stan, auto = Poželjan Muškarac!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: sub ožu 31, 2012 1:59 pm |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Imam tehničko pitanje, šta radite na dodatnoj promociji foruma i privlačenju većeg broja korisnika, konkretno bih hrvata? Ne zanima nas kvantitet, nego kvalitet. I ovako bi se najradije riješio lijepog broja forumaša skromne inteligencije i duha, plebsa koji ni u snu ne mogu pridonijeti boljitku Hrvata BH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: sub ožu 31, 2012 4:01 pm |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Imam tehničko pitanje, šta radite na dodatnoj promociji foruma i privlačenju većeg broja korisnika, konkretno bih hrvata? Ne zanima nas kvantitet, nego kvalitet. I ovako bi se najradije riješio lijepog broja forumaša skromne inteligencije i duha, plebsa koji ni u snu ne mogu pridonijeti boljitku Hrvata BH. Dobro, šta se ljutiš odma, otiću ako smetam... 
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: sub ožu 31, 2012 4:06 pm |
|
|
|
Ma jok ti, dobar si, vrhunsko trolanje koje je potrebno svakom forumu. Riječ je o drugima, kao i općoj poruci da masovnost nužno dovodi do tendencije približavanja forumskog IQ-a onom opće populacije - a to je 100.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: ned tra 01, 2012 2:19 am |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Imam tehničko pitanje, šta radite na dodatnoj promociji foruma i privlačenju većeg broja korisnika, konkretno bih hrvata? Ne zanima nas kvantitet, nego kvalitet. I ovako bi se najradije riješio lijepog broja forumaša skromne inteligencije i duha, plebsa koji ni u snu ne mogu pridonijeti boljitku Hrvata BH. Onda bi se morao rješit 90% forumaša, (uključujući mene?) 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lakiluk
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: uto tra 10, 2012 9:21 pm |
|
|
|
molim pomoć jer neznam otvoriti (pronaći) privatnu poruku na ovome forumu koju mi je poslao Pavo B.
Hvala i bez zamjerke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: sri tra 11, 2012 12:18 am |
|
Pridružen/a: pon sij 09, 2012 3:15 am Postovi: 2702 Lokacija: U BBC-jevim mislima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Tehničko pitanje Postano: sri tra 11, 2012 10:12 am |
|
|
|
ima ih pod "novi postovi".
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|