|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 66 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 23:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ne da nam se dolaziti tamo u vaših 25-30%. Tema je na mjestu, na hrvatskom forumu. I bit će ih puno više.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 23:49 |
|
|
volvoks je napisao/la: Genocid nad Armencima je jedna sramotna epizoda u turskoj povijesti Biće da im je orgijanje po BiH prostorima bila svijetlija strana te povijesti.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
rastko
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 23:53 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: volvoks je napisao/la: Genocid nad Armencima je jedna sramotna epizoda u turskoj povijesti Biće da im je orgijanje po BiH prostorima bila svijetlija strana te povijesti. Mesas Turke i poturke-cvecke
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 01 svi 2013, 00:17 |
|
|
Genocid koji traje: Citat: Church Pastor Attacked in Istanbul Four people rushed into a Protestant church in Bahçelievler district and physically attacked the pastor, threatening and insulting him.
İstanbul - BIA News Center 09 April 2012, Monday
Four people rushed to the Protestant Grace Church in Bahçelievler, Istanbul and physically abused pastor Semir Sertek (58), after forcing him to cite the Islamic testimony of faith. Sertek had depicted the attack which took place on the night of the Orthodox Easter, April 7th, to Radikal daily as follows: "Someone knocked forcefully on the door of the church. They were aggravated. When we opened the door, they forced their way in, mocking us. I was troubled. I asked them to come back at the next day but they kept insulting. 'This is a Muslim neighborhood, there's no place for a church' they said. They threatened to kill me if I refuse to accept Islam. One of them cited the Islamic testimony of faith and asked me to recite it. He kicked me on my chest and then they ran. I fell of the stairs."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 01 svi 2013, 06:45 |
|
|
|
[quote="doc"][/quote]
De mi samo objasni kakve mi veze imamo sa tim, mislim na RH i BiH. Šta Hrvatska ili svijet ima od osuđivanja genocida, mislim koga to uopće zanima? Spominješ nekakvo licemjerje muslimana. Na koje muslimane misliš, sa velikim ili malim lovom? Koji je to narod manje licemjeran ako misliš na Muslimane? Zašto Srbima ne kažeš to za licemjerje i zar to ne bi bilo kada bi potezali pitanje genocida iz Azije a nema spremnosti da priznaju svoja djela.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 01 svi 2013, 09:42 |
|
|
rastko je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Biće da im je orgijanje po BiH prostorima bila svijetlija strana te povijesti. Mesas Turke i poturke-cvecke A tek naši saveznici Bugari, Mađari, Albanci i ostali
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 01 svi 2013, 09:44 |
|
|
volvoks je napisao/la: Metemma je napisao/la: Grci su oslobađali svoju zemlju od okupatora ludače. I od '20-'23, druže Metemma?? Na to su imali slično pravo kao Šiptari na Kosovo, pa da još dodaš sve do Niša  A postoji neko vremensko ograničenje u kom smiješ da oslobađađ zemlju? Podsjetiću te koje godine su to Hrvati radili  Šiptari na Kosovo? Mislim, gdje si ti učio da praviš poređenja, u Sarajevu? Šiptari su se raširili na Kosovo terorom i genocidom, kao sluge okupatora, kako prema današnjoj bugarskoj granici tako i prema sjeveru, Kopaoniku, Prokuplju... čak su i pored poturčenih Srba činili većinu "Turaka" protjeranih iz Srbije posle oslobođenja. Dakle, ako ćemo porediti grčki rat za oslobođenje svojih istočnih područja, možemo ih porediti sa srpskim ratovima za oslobođenje. Kovach je napisao/la: BBC je napisao/la: Smiješan si ti.
Ja vas pomalo pripremam, Dodik će ovo jednom potegnuti u BiH parlamentu. Pa ćete se morati odlučiti, jel vam draža Srebrenica ili Turci. Možete samo potegnuti svebošnjački obrezani. I ti i Dodik. Čemu ova izrazito perecijska tema? Dok Bošnjaci izmajoroziraše Hrvate sve u šesnaest, on se sjetio Armenaca. Imamo ovde jednog pravog bošnjačkog mudraca  Vidi samo kako se on pametno sjetio. Čak piše po više riječi u rečenici, za razliku od Kuma Beče, koji krije stil kao zmija noge. Ups, pa zmija nema noge... 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 01 svi 2013, 10:20 |
|
|
Lebowski je napisao/la: doc je napisao/la: De mi samo objasni kakve mi veze imamo sa tim, mislim na RH i BiH. Šta Hrvatska ili svijet ima od osuđivanja genocida, mislim koga to uopće zanima? Spominješ nekakvo licemjerje muslimana. Na koje muslimane misliš, sa velikim ili malim lovom? Koji je to narod manje licemjeran ako misliš na Muslimane? Zašto Srbima ne kažeš to za licemjerje i zar to ne bi bilo kada bi potezali pitanje genocida iz Azije a nema spremnosti da priznaju svoja djela. Zašto Hrvatski sabor ne bi donio neku deklaraciju kojimutvrđuje da je počinjen genocid i osuđuje njegovo negiranje? Slično je urađeno i u Francuskoj. Jedino ako se procjeni da bi to bilo štetno po interese RH (vanjskopolitičke, tj. odnosi s Turskom).
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 01 svi 2013, 10:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Lebowski je napisao/la: De mi samo objasni kakve mi veze imamo sa tim, mislim na RH i BiH. Šta Hrvatska ili svijet ima od osuđivanja genocida, mislim koga to uopće zanima? Spominješ nekakvo licemjerje muslimana. Na koje muslimane misliš, sa velikim ili malim lovom? Koji je to narod manje licemjeran ako misliš na Muslimane? Zašto Srbima ne kažeš to za licemjerje i zar to ne bi bilo kada bi potezali pitanje genocida iz Azije a nema spremnosti da priznaju svoja djela.
Zašto Hrvatski sabor ne bi donio neku deklaraciju kojimutvrđuje da je počinjen genocid i osuđuje njegovo negiranje? Slično je urađeno i u Francuskoj. Jedino ako se procjeni da bi to bilo štetno po interese RH (vanjskopolitičke, tj. odnosi s Turskom). Ne može i jare i pare. Zato ćete danas imati ćirilicu u Vukovaru jer ste kalkulanti i bitniji vam novac nego nacionalni ponos.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 01 svi 2013, 10:31 |
|
|
Lebowski je napisao/la: doc je napisao/la: De mi samo objasni kakve mi veze imamo sa tim, mislim na RH i BiH. Šta Hrvatska ili svijet ima od osuđivanja genocida, mislim koga to uopće zanima? Spominješ nekakvo licemjerje muslimana. Na koje muslimane misliš, sa velikim ili malim lovom? Koji je to narod manje licemjeran ako misliš na Muslimane? Zašto Srbima ne kažeš to za licemjerje i zar to ne bi bilo kada bi potezali pitanje genocida iz Azije a nema spremnosti da priznaju svoja djela. Kako šta misliš šta imamo od toga? Prvo vi šta imate, ako već vičete svako malo genocid, onda je moralno i ljudski da osudite genocid nad drugima. A ne da vam zaštitnik bude zemlja koja je počinila zločine takvih razmjera prema kojoj Srebrenica izgleda kao proslava dječjeg rođendana. To je normalno. I moralno. Inače ste foliranti. Zamisli da Izrael pristane na tu tursku igru. Pa propali bi u zemlju od srama (inače Židovi to znaju. Na prošlom Festivalu židovskog filma u Zagrebu je tema bila Genocid nad Armencima). Koga zanima? Sve normalne ljude. Ponajprije kad imaš jednu rastuću regionalnu silu koja širom svijeta pokušava zanjekati da se uopće o ubojstvu milijun pripadnika jednog malog naroda slobodno govori. Ali na ne znam šta ćete sve vikati fašizam. A ovo je gadarija najgore vrste koja uopće može postojati. Probaj zamisliti ekvivalent toga sa Bošnjacima i Srbima pa reci kako bi se ti osjećao. Licemjerje drugih ne poništava vlastito licemjerje. Ako ste vi cijeli biznis napravili na genocidu koji je počinjen nad vama onda je jedino normalno da osuđujete i svaki drugi genocid. To je onda općeljudska vrijednost. Bez toga ste obični sektaši, odnosno naričete nad svojima, dok vas za druge briga. I to toliko da ste spremni vuči za rukav zemlju koja ima svoj moderni temelj na nekoliko genocida počinjenih nad drugim narodima i milijunima ljudskih kostiju. Osim toga takva Deklaracija bi bila korisna da se osudi veličanje neoosmanske politike koja je bila zločinačka. Da barem na taj način kažemo što mislimo o "osmanlijskom ropstvu i pet stoljeća tuge" koje je unazadilo naše prostore poput pošasti kuge.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 01 svi 2013, 10:52 |
|
|
volvoks je napisao/la: o kulturi današnjih Grka je smiješno pričati, u principu pravoslavni Turci Pre će biti da je obrnuto, Turci su poturčeni Grci tj. Romeji. Originalni Turci su izgledali kao ovaj sa mog avatara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 01 svi 2013, 13:11 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: volvoks je napisao/la: o kulturi današnjih Grka je smiješno pričati, u principu pravoslavni Turci Pre će biti da je obrnuto, Turci su poturčeni Grci tj. Romeji. Originalni Turci su izgledali kao ovaj sa mog avatara. Ma govorim o kulturnoj razini, nije to više narod Sokrata i Platona, oni su u Novom vijeku dali manje istaknutih pojedinaca nego Hrvati ili Srbi
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 01 svi 2013, 13:21 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 18:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
volvoks je napisao/la: Ma govorim o kulturnoj razini, nije to više narod Sokrata i Platona, oni su u Novom vijeku dali manje istaknutih pojedinaca nego Hrvati ili Srbi Zadnji grčki učenjaci su odprdili na Zapad poslije 1453 , za njih je osmanska vladavina zaista bila "Dark age" u svakom smislu , sva sreća što smo mi malo zapadnije....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
rastko
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 01 svi 2013, 16:18 |
|
|
doc je napisao/la: Lebowski je napisao/la: De mi samo objasni kakve mi veze imamo sa tim, mislim na RH i BiH. Šta Hrvatska ili svijet ima od osuđivanja genocida, mislim koga to uopće zanima? Spominješ nekakvo licemjerje muslimana. Na koje muslimane misliš, sa velikim ili malim lovom? Koji je to narod manje licemjeran ako misliš na Muslimane? Zašto Srbima ne kažeš to za licemjerje i zar to ne bi bilo kada bi potezali pitanje genocida iz Azije a nema spremnosti da priznaju svoja djela.
Kako šta misliš šta imamo od toga? Prvo vi šta imate, ako već vičete svako malo genocid, onda je moralno i ljudski da osudite genocid nad drugima. A ne da vam zaštitnik bude zemlja koja je počinila zločine takvih razmjera prema kojoj Srebrenica izgleda kao proslava dječjeg rođendana. To je normalno. I moralno. Inače ste foliranti. Zamisli da Izrael pristane na tu tursku igru. Pa propali bi u zemlju od srama (inače Židovi to znaju. Na prošlom Festivalu židovskog filma u Zagrebu je tema bila Genocid nad Armencima). Koga zanima? Sve normalne ljude. Ponajprije kad imaš jednu rastuću regionalnu silu koja širom svijeta pokušava zanjekati da se uopće o ubojstvu milijun pripadnika jednog malog naroda slobodno govori. Ali na ne znam šta ćete sve vikati fašizam. A ovo je gadarija najgore vrste koja uopće može postojati. Probaj zamisliti ekvivalent toga sa Bošnjacima i Srbima pa reci kako bi se ti osjećao. Licemjerje drugih ne poništava vlastito licemjerje. Ako ste vi cijeli biznis napravili na genocidu koji je počinjen nad vama onda je jedino normalno da osuđujete i svaki drugi genocid. To je onda općeljudska vrijednost. Bez toga ste obični sektaši, odnosno naričete nad svojima, dok vas za druge briga. I to toliko da ste spremni vuči za rukav zemlju koja ima svoj moderni temelj na nekoliko genocida počinjenih nad drugim narodima i milijunima ljudskih kostiju. Osim toga takva Deklaracija bi bila korisna da se osudi veličanje neoosmanske politike koja je bila zločinačka. Da barem na taj način kažemo što mislimo o "osmanlijskom ropstvu i pet stoljeća tuge" koje je unazadilo naše prostore poput pošasti kuge. Moral trazis na pgresnom mestu.Prosetaj malo po Bosni,stani pokraj nekog seoceta i raspitaj se jel iko pogino u blizini ako je pogino i mudzahedin iz Arabije koji je nosio odrezane usi oko vrata Bosnjaci ce reci "ovde je bio denocid " ako je na istom mestu ubijena i silovana 12 godina stara Srpkinja isti ce reci "ma tu smo vodili bitku protiv cetnika" i ubili smo prokletog cetnika,tako je i sa Blaiburgom ,Slovenci i Hrvati su pobili gomile ljudi ,od cega verovatno ne vise od polovine Hrvata,i to se naziva genocid nad Hrvatima a pobijene cetnike koje za razliku od Hrvata nisu imali krv na rukama zaboravljamo,ko i cnjenicu da su samo na lepom Pagu za par dana Hrvati tokom rata pobili tri puta vise civila Ja ih kao Srbin nekrivim,ako mi Srbi izjednacavamo ubijene mudzahedine koji su se nakon pokolja povlacili i pobijene Srpske civile koje su pobili,i tako slicnim sistemom vec sto pedeset godina onda ispada da su muslimani moralniji od nas Pricas o licimjeru ,covece Hrvat si ,vi ste licimjerje izmislili Za Bosnjake je Srebrenica biznis,da nije prvo bi Nesera osudili koji je ubio vise Bosnjaka nego sto su Srbi streljali (zajedno civila i vojnika),koji je svojim vojnicima harao oko Srebrenice ali to Bosnjaci i sami znaju.Samo u dzamijama ponavljaju iste gluposti ,nevazno kolike lazi dok im istina nepostane nevazna,a tako nesto se zove sekta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 17 pro 2013, 21:43 |
|
|
Europski sud za ljudska prava u Strassburgu danas presudio da negiranje genocida nad 1,5 milijuna Armenca 1915. g. nije kažnjivo djelo. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 17 pro 2013, 22:40 |
|
|
|
Pa i nebi trebalo biti.
Genocid se dogodio. Tko to negira je budala.
A biti budala nije kažnjivo. Ili ne bi trebalo biti.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|