|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 66 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:04 |
|
|
BBC je napisao/la: volvoks je napisao/la: A o kulturi današnjih Grka je smiješno pričati, u principu pravoslavni Turci, recimo Arena je danas prljavija od Istambula... De još malo na ovakvoj temi, nastavi. Ne daj se ometati u lizanju islamskih guzica, molim lijepo. Ako je utvrđivanje činjenice da su Grci jednake seljačine kao Turci (uz to oba naroda su kroatofobna) lizanje islamskih guzica, onda stvarno... Ja ne patim od nekakvog ideala kršćanskog bratstva i nije mi životni cilj vidjeti krst navrh Aja Sofije, to ne znači da sam manje Hrvat 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ne možeš temu razvodnjavati sa Grcima. Postoji razlog zašto to radiš.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:08 |
|
|
|
Grci su oslobađali svoju zemlju od okupatora ludače.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:14 |
|
|
|
Vi ste se primili tog, ja sam to spomenuo kao usputnu povijesnu činjenicu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
rastko
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:14 |
|
|
Metemma je napisao/la: Zanimljivo je vidjeti stanje uma prosječnog švedskog bh. muslimana o genocidu kad ga počini majka Turska. Monstruozno. Nijedan Srbin niti Hrvat nemogu razumeti razmisljanje jednog muslimana.Prvo su bili hriscani po Srbiji,Slavoniji...koje su oni koji su pre njih poturceni klali i silovali,otimali zemlju,napravili ih beguncima u svojoj zemlji.Da bi se spasili od toga prihvatili su Turski indetitet cineci sad zlocine nad onima koji su do dana prije delili iste muke.Oslobadanjem Slavonije i Srbije bjeze u Bosnu,na tude ,i dalje cinjeci zlocine opravdavauci ga islamom i Turskim indetitetom ,sve vise se i sami zbunjujuci,smisljajuci nekakve indetitete od Marsovaca a verovatno uskoro i Sajentologa Sad opet da bi izbegli da razmisljaju o sebi bjeze u Turski indetitet ,da bi sprecili da razmisljaju o svom mentalnom stanju skrivaju svoje zlocine,pravdajuci da su i zene i djeca bili cetnici koje treba klati i proterivat,potom da ih stvari i nisu klali,potom opet zbunjeno naglasavaju kako su oni nevine zrtve ,koje se opet moraju svetiti cetnickoj djeci.To isto prenose na "majku Tursku " i Armence
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:17 |
|
|
Metemma je napisao/la: Grci su oslobađali svoju zemlju od okupatora ludače. I od '20-'23, druže Metemma?? Na to su imali slično pravo kao Šiptari na Kosovo, pa da još dodaš sve do Niša 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
rastko
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:19 |
|
|
volvoks je napisao/la: Metemma je napisao/la: Grci su oslobađali svoju zemlju od okupatora ludače. I od '20-'23, druže Metemma?? Na to su imali slično pravo kao Šiptari na Kosovo, pa da još dodaš sve do Niša  Ajd vise nek neko otvori temu o poreklu Albanaca ,zamarate sa ovim glupostima vise nego Bosnjaci sa Tvrtkom-prvim muslimanom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:23 |
|
|
|
Mislio sam da ću pročitati nešto korisno i stručno na temi, ali onda sam vidio tko je otvorio i tko vodi glavnu riječ - BBC, Rastko, BeĆo... Ne vrijedi.
Jedni opravdavaju genocid, a drugi ga koriste za ideološke potrebe.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:26 |
|
|
rastko je napisao/la: volvoks je napisao/la: I od '20-'23, druže Metemma?? Na to su imali slično pravo kao Šiptari na Kosovo, pa da još dodaš sve do Niša  Ajd vise nek neko otvori temu o poreklu Albanaca ,zamarate sa ovim glupostima vise nego Bosnjaci sa Tvrtkom-prvim muslimanom  Šiptari jesu Iliri, jebiga, ne mogu biti ništa drugo... Ali to ne znači da je pola Balkana njihovo, kao što ni prisustvo Romejaca u Anadoliji ne dokazuje da je ona danas Grčka...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:30 |
|
|
Nije genocid nad Armencima jedini genocid koji su turski zločinci počinili. http://en.wikipedia.org/wiki/Armenian_Genocidehttp://en.wikipedia.org/wiki/Assyrian_Genocidehttp://en.wikipedia.org/wiki/Greek_genocideGenocid je počinjen i nad Asircima i Grcima. Da ne govorimo o zulumima tih azijatskih zvjeri na našim prostorima. Inače, ovo je dobar test muslimanskog licemjerja. Da su ljudi oni bi prvi osudili tursko provođenje genocida nad drugima i potaknuli donošenje deklaracije kojim se Armenski genocid priznaje i osuđuje. Ovako samo pokazuju kakvi su foliranti i sektaši. Svakako bi po meni trebalo donijeti deklaraciju kojom se Asirski genocid osuđuje i u RH i u BiH, a ne bi bilo loše da se to napravi i sa turskim zločinima na našim prostorima. Oštro se protivim da se ljudima tovare na leđa grijesi očeva i ne vjerujem u kolektivnu krivicu (smatram prvorazrednim bulingom da se Nijemce danas maltretira sa onome što je već daleka prošlost) ali treba jasno reći kako stvari stoje da se ne bi širilo ludilo nekakvog neoosmanizma i obožavanja zločinačke državne politike koja je toliko zla nanjela našim prostorima. Znači osuda osmanlijskih zločina i genocida bez nekakvog tovarenja krivnje modernim Turcima koji naravno za to nisu krivi sve dok ne brane neobranjivo čime postaju sudionici na jedan način u tim zvjerstvima. Posebno bi to bila plemenita gesta prema armenskom narodu koji je toliko propatio i nastradao, a ni običnu moralnu satisfakciju nije dobio. Ovakvo ponašanje Turske je skandalozno i samo je pokazatelj da Turska veze s Europom nema. Kako i oni sami kažu pri pristupanju Šangajskoj organizaciji naša budućnost je u Aziji. Neka im je sa srećom.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
rastko
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:35 |
|
|
volvoks je napisao/la: rastko je napisao/la: Ajd vise nek neko otvori temu o poreklu Albanaca ,zamarate sa ovim glupostima vise nego Bosnjaci sa Tvrtkom-prvim muslimanom  Šiptari jesu Iliri, jebiga, ne mogu biti ništa drugo... Ali to ne znači da je pola Balkana njihovo, kao što ni prisustvo Romejaca u Anadoliji ne dokazuje da je ona danas Grčka... Vidi ja sam Ilir,ti si Ilir ,pola Balkana je Ilirskog porekla a ti bas da nazivas Ilirima Albance koji jedini nemaju veze sa Ilirima Kao prvo Albanci imaju dva potpuno razlicita porekla,razlika izmedu Toska i Gega je deset puta veca nego izmedu Srba i Hrvata ili Japanaca i Kineza.Drugo ni jezik ni kultura nemaju veze sa Ilirima ,onaj deo Albanaca koji nas interesuje je mesavina danasnji Rumuna i Turkmena ,izmesano sa domacim stanovnistvom kojega je bilo vise od 60% na teritoriji danasnje Albanije sve do 19 veka
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:36 |
|
|
|
Zapravo su najveća sranja napravili sekularisti, Mladoturci i Kemalisti... Masakrirali su ljudi u 20 godina kao Osmanlije u 200 prije njih...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:37 |
|
|
Danas je spominjanje armenskog genocida u Turskoj neprihvatljivo, pa i kažnjivo. Neki istaknuti armenski intelektualci su napadani i ubijani, a i turski su trpili progone zbog toga. Žalosno je takvo postupanje od strane Turske. http://en.wikipedia.org/wiki/Hrant_Dinkhttp://en.wikipedia.org/wiki/Elif_%C5%9EafakInače su u turskoj vojsci postojali strani instrukturi čiju bi ulogu u armenskom genocidu trebalo istražiti.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:39 |
|
|
rastko je napisao/la: volvoks je napisao/la: Šiptari jesu Iliri, jebiga, ne mogu biti ništa drugo... Ali to ne znači da je pola Balkana njihovo, kao što ni prisustvo Romejaca u Anadoliji ne dokazuje da je ona danas Grčka... Vidi ja sam Ilir,ti si Ilir ,pola Balkana je Ilirskog porekla a ti bas da nazivas Ilirima Albance koji jedini nemaju veze sa Ilirima Kao prvo Albanci imaju dva potpuno razlicita porekla,razlika izmedu Toska i Gega je deset puta veca nego izmedu Srba i Hrvata ili Japanaca i Kineza.Drugo ni jezik ni kultura nemaju veze sa Ilirima ,onaj deo Albanaca koji nas interesuje je mesavina danasnji Rumuna i Turkmena ,izmesano sa domacim stanovnistvom kojega je bilo vise od 60% na teritoriji danasnje Albanije sve do 19 veka Briga me za genetske teorije, ja govorim slavenskim jezikom i ponosim se svojom slavenskom kulturom... A i ta genestka veza je upitna, po grobovima je zaključeno da su Iliri bili kepeci, dok su današnji Dinarci najviši ljudi na svijetu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:39 |
|
|
doc je napisao/la: Posebno bi to bila plemenita gesta prema armenskom narodu koji je toliko propatio i nastradao, a ni običnu moralnu satisfakciju nije dobio. Ovakvo ponašanje Turske je skandalozno i samo je pokazatelj da Turska veze s Europom nema. Kako i oni sami kažu pri pristupanju Šangajskoj organizaciji naša budućnost je u Aziji.
Neka im je sa srećom. I ne žele ih nešto. Mada su za Arape izmislili kulturu, na zapadu su sasvim OK. Nedavno kad su glasovali za HR glasovali i za Tursku i sa velikom većinom odbijena. Nisam 100% siguran, nisam našao dovoljno informacija, ali mislim da im odbili kandidaturu ili što već, za EU.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:47 |
|
|
Bila je izjava sad prije tjedan dana kad su pristupili Šangajskoj organizaciji da je budućnost Turske u Aziji. I tu piše. Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan has publicly stated that he has discussed the possibility of abandoning Turkey's European Union membership candidacy in return for full membership in the Shanghai Cooperation Organisation. http://en.wikipedia.org/wiki/Shanghai_C ... ganisation
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:51 |
|
|
|
Da im je samo Armenski genocid problem. U zadnje vrijeme je postalo vrlo opasno biti kršćanin u Istambulu. Ne dao ti Bog da ti vide križ oko vrata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:53 |
|
|
Vjerujem da ćeš mi naći minimalno dva članka o napadima na turiste s križevima u Stambolu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:54 |
|
|
|
Islam je problem. Ostalo su sve posljedice.
Turska je bila normalna koliko je bila sekularna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:57 |
|
|
|
Ne, nego zato što lažeš i ne možeš dokazati svoju tvrdnju, pobjeguljo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:58 |
|
|
Zašto bi kad mama bolje kuha. Ko je tebi kriv što si se zaletio. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 21:58 |
|
|
|
Ne mislim surfati za Perece. Sad se skini i googlaj sam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 22:00 |
|
|
doc je napisao/la: Zašto bi kad mama bolje kuha. Ko je tebi kriv što si se zaletio.  Ti si u srednjoj živio u skvotu i lovio crnce?? Ne bih rekao...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 22:03 |
|
|
|
Šta sad pričaš ti? Ti si u srednjoj? Vidiš da je to upućeno BBC-ju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kovach
|
Naslov: Re: Genocid nad Armencima Postano: 30 tra 2013, 23:25 |
|
Pridružen/a: 10 lis 2012, 09:36 Postovi: 608 Lokacija: Bošnjački institut
|
BBC je napisao/la: Smiješan si ti.
Ja vas pomalo pripremam, Dodik će ovo jednom potegnuti u BiH parlamentu. Pa ćete se morati odlučiti, jel vam draža Srebrenica ili Turci. Možete samo potegnuti svebošnjački obrezani. I ti i Dodik. Čemu ova izrazito perecijska tema? Dok Bošnjaci izmajoroziraše Hrvate sve u šesnaest, on se sjetio Armenaca.
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|