|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Realista
|
Naslov: Da li u Bosni zivi jedan narod? Postano: 12 ruj 2011, 22:44 |
|
|
U Bosni i Hercegovini svi govore jednim istim jezikom. Svima se prezimena zavrsavaju na -ic. Svi izgledaju fizicki isto. .... Sta mislite? Da li ce se pojaviti covek koji ce reci: Dosta vise glupiranja,ovo je jedan narod, isti kao onaj u susedne dve drzave.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Da li u Bosni zivi jedan narod? Postano: 12 ruj 2011, 22:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62587 Lokacija: DAZP HQ
|
Realista je napisao/la: U Bosni i Hercegovini svi govore jednim istim jezikom. Svima se prezimena zavrsavaju na -ic. Svi izgledaju fizicki isto. .... Sta mislite? Da li ce se pojaviti covek koji ce reci: Dosta vise glupiranja,ovo je jedan narod, isti kao onaj u susedne dve drzave. Ante će da vaskrsne. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Da li u Bosni zivi jedan narod? Postano: 13 ruj 2011, 00:08 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Realista je napisao/la: U Bosni i Hercegovini svi govore jednim istim jezikom. Svima se prezimena zavrsavaju na -ic. Svi izgledaju fizicki isto. .... Sta mislite? Da li ce se pojaviti covek koji ce reci: Dosta vise glupiranja,ovo je jedan narod, isti kao onaj u susedne dve drzave. 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Da li u Bosni zivi jedan narod? Postano: 13 ruj 2011, 00:11 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Da li u Bosni zivi jedan narod? Postano: 13 ruj 2011, 00:35 |
|
|
Na ić  pa ja znam masu ljudi pogotovo hrvata kojima se prezime ne završava na ić :) Isti narod ne možemo biti  niti su bosanski muslimani isti narod ;)
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Da li u Bosni zivi jedan narod? Postano: 13 ruj 2011, 00:40 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Realista je napisao/la: U Bosni i Hercegovini svi govore jednim istim jezikom. Svima se prezimena zavrsavaju na -ic. Svi izgledaju fizicki isto. .... Sta mislite? Da li ce se pojaviti covek koji ce reci: Dosta vise glupiranja,ovo je jedan narod, isti kao onaj u susedne dve drzave. Nit smo svi "na ić", nit izgledamo, hvala bogu, svi isto, a Bogami nit ne govorimo isti jezik.
|
|
Vrh |
|
 |
Zenicanin
|
Naslov: Re: Da li u Bosni zivi jedan narod? Postano: 13 ruj 2011, 01:04 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1187 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
Realista je napisao/la: U Bosni i Hercegovini svi govore jednim istim jezikom. Svima se prezimena zavrsavaju na -ic. Svi izgledaju fizicki isto. .... Sta mislite? Da li ce se pojaviti covek koji ce reci: Dosta vise glupiranja,ovo je jedan narod, isti kao onaj u susedne dve drzave. Podice se Tito iz groba i pruzece BiH hahah 
|
|
Vrh |
|
 |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Da li u Bosni zivi jedan narod? Postano: 13 ruj 2011, 01:08 |
|
|
Taman kad sam pomislija da je autor neki ludi Bošnjo kojem su uz kožicu obrizali i neki od moždanih režnjeva ispostavilo se da je tvorac ove pripametne teorije bošnjački pomahnitali brat Srbo 
Vrh |
|
 |
Zenicanin
|
Naslov: Re: Da li u Bosni zivi jedan narod? Postano: 13 ruj 2011, 01:10 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1187 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
MRSHO je napisao/la: Realista je napisao/la: U Bosni i Hercegovini svi govore jednim istim jezikom. Svima se prezimena zavrsavaju na -ic. Svi izgledaju fizicki isto. .... Sta mislite? Da li ce se pojaviti covek koji ce reci: Dosta vise glupiranja,ovo je jedan narod, isti kao onaj u susedne dve drzave. Nit smo svi "na ić", nit izgledamo, hvala bogu, svi isto, a Bogami nit ne govorimo isti jezik. Ne nikako! Hrvati nemaju "ic", Bosnjaci izmjesano, Srbi samo "ic" Ne izgledamo isto! Hrvati su svi Crnci, Bosnjaci Kinezi, a Srbi Indianci A da bi mogo procitat sta si napiso moro sam prvo ukucat u google translate... Nema... ocigledno tri razlicite Ljudske rase... Jedni dosli iz azije, drugi sa svemira, a treci iz guzice pasije! 
|
|
Vrh |
|
 |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Da li u Bosni zivi jedan narod? Postano: 13 ruj 2011, 01:13 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Nit smo svi "na ić", nit izgledamo, hvala bogu, svi isto, a Bogami nit ne govorimo isti jezik.
Ne nikako! Hrvati nemaju "ic", Bosnjaci izmjesano, Srbi samo "ic" Ne izgledamo isto! Hrvati su svi Crnci, Bosnjaci Kinezi, a Srbi Indianci A da bi mogo procitat sta si napiso moro sam prvo ukucat u google translate... Nema... ocigledno tri razlicite Ljudske rase... Jedni dosli iz azije, drugi sa svemira, a treci iz guzice pasije!  Vi Bošnje ste biće ovi što su došli iz guzice?
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Da li u Bosni zivi jedan narod? Postano: 13 ruj 2011, 01:14 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Taman kad sam pomislija da je autor neki ludi Bošnjo kojem su uz kožicu obrizali i neki od moždanih režnjeva ispostavilo se da je tvorac ove pripametne teorije bošnjački pomahnitali brat Srbo  kako znaš da je srbin? ovo je klasična arapska ubleha
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Da li u Bosni zivi jedan narod? Postano: 13 ruj 2011, 01:27 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Zenicanin je napisao/la: Ne nikako! Hrvati nemaju "ic", Bosnjaci izmjesano, Srbi samo "ic" Ne izgledamo isto! Hrvati su svi Crnci, Bosnjaci Kinezi, a Srbi Indianci A da bi mogo procitat sta si napiso moro sam prvo ukucat u google translate... Nema... ocigledno tri razlicite Ljudske rase... Jedni dosli iz azije, drugi sa svemira, a treci iz guzice pasije!  Vi Bošnje ste biće ovi što su došli iz guzice? ja uzimam svemir, vama šta ostane. 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|