|
|
Stranica: 12/14.
|
[ 332 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 00:15 |
|
|
|
Uh, kako stignete prelistavat sve te forume. Vidim da se zove foruma hrvatskih integralista a piše HRHB.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HOA
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 00:16 |
|
|
volvoks je napisao/la: Imaju Srbina moderatora (mi nemamo) i još par muslimanskih i srpskih forumaša, nije baš to internetska NDH... ja reče, profašo. to je kao kad su hrvatski pravaši pozvali mađarski jobbik na konvenciju u zagrebu, iako isti vide dijelove hrvatske u mađarskoj. ali to ne smeta, jer zaboga, pa 'mi smo desnica i moramo se zajedno držat'. prilično uvrnuto, sve to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 00:23 |
|
|
HOA je napisao/la: volvoks je napisao/la: Imaju Srbina moderatora (mi nemamo) i još par muslimanskih i srpskih forumaša, nije baš to internetska NDH... ja reče, profašo. to je kao kad su hrvatski pravaši pozvali mađarski jobbik na konvenciju u zagrebu, iako isti vide dijelove hrvatske u mađarskoj. ali to ne smeta, jer zaboga, pa 'mi smo desnica i moramo se zajedno držat'. prilično uvrnuto, sve to. Svejedno, sigurno nisi dobio ban zbog kritiziranja "ustaških ideja". Sad zavisi što su za tebe "ustaške ideje".
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Čika Božo
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 00:27 |
|
|
Kovach je napisao/la: Zbog tebe da se nekome zacrni pred očima?  Nemoj biti smiješan. Usput popušiš mi obrezanog. Prostak jedan... Kovach je napisao/la: Selam od jednog krvoločnog MuDŽahedina. Krvolok odklen, iz Stockholma ili Gothenborga? mario_cro je napisao/la: nisam jedan od onih koji se bore sa Srbima i nakon što smo ih pobijedili u RH. A to što još uvijek imamo neriješeno pitanje Bosanske Posavine te ne nervira? Niti činjenica da iz Bosanskog Broda rafinerijom truju 60+ tisuća Hrvata u Slavonskom Brodu?!?! (rafinerija koja će se uskoro proširiti i na petrokemiju i biti će još goreg zagađenja) Niti ova zadnja sranja u Vukovaru ti nisu problem?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 00:29 |
|
|
|
Ne kužim zašto Čika Božo toliko se pjeni na Bošnjake. Znam sigurno da nije iz BIH jer tamo se nitko ne naziva Čika. Narod u RH gleda na Bošnjake kao na prirodne saveznike u borbi protiv velikesrpske ekspanzije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 00:34 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Čika Božo je napisao/la: A to što još uvijek imamo neriješeno pitanje Bosanske Posavine te ne nervira? Niti činjenica da iz Bosanskog Broda rafinerijom truju 60+ tisuća Hrvata u Slavonskom Brodu?!?! (rafinerija koja će se uskoro proširiti i na petrokemiju i biti će još goreg zagađenja) Niti ova zadnja sranja u Vukovaru ti nisu problem? Nemaš potrebe se žestit na mene,živio sam ko izbjeglica u Posavini ,Tolisi. Nisam ja rekao da je B.Posavina za mene riješeno pitanje. Meni se najboljom opcijom čini ona da se izvrši razmjena teritorija Drvar-Grahovo za neka mjesta u BP gdje nas još ima. Svezi Vukovara,tu sam neutralan. Nadam se da će obnova rafinerije riješit problem ili barem ublažit problem zagađenja zraka.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Čika Božo
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 00:38 |
|
|
hinterland je napisao/la: Ne kužim zašto Čika Božo toliko se pjeni na Bošnjake. Znam sigurno da nije iz BIH jer tamo se nitko ne naziva Čika. Narod u RH gleda na Bošnjake kao na prirodne saveznike u borbi protiv velikesrpske ekspanzije. Čika = smislio nadimak iz zajebancije prilikom registracije na forumu, aluzija na Chica iz Zagora Što se Bošnjaka tiče, pa stvarno neznam zašto bi se Hrvati trebali pjeniti na dobre nam Bošnjake... ono nije da su pokušali napraviti etničko čišćenje u srednjoj Bosni, da su napravili nebrojeno ratnih zločina protiv Hrvata tamo (većinom neprocesuiranih), da zadnjih 20 godina pokušavaju majorizirati na svim instancama Hrvate u BiH i obespraviti ih, da i ovdje na forumu pokušavaju prodavati iste fore kao i na terenu, lista je poduža... Mislim, zaista ne razumijem zašto bi netko bio zločest prema dobrim nam Bošnjacima, eto i tebe su na klitorixu automatski banovali zbog primjedbe o orijetalizmu njihovih žena, vidiš kako su oni širokih pogleda i dobrodušni, skloni razumijevanju i oprostu...  mario_cro je napisao/la: Nemaš potrebe se žestit na mene,živio sam ko izbjeglica u Posavini ,Tolisi. Nisam ja rekao da je B.Posavina za mene riješeno pitanje. Meni se najboljom opcijom čini ona da se izvrši razmjena teritorija Drvar-Grahovo za neka mjesta u BP gdje nas još ima. Svezi Vukovara,tu sam neutralan. Nadam se da će obnova rafinerije riješit problem ili barem ublažit problem zagađenja zraka. Situacija sa njima nije kritična kao sa npr. muslimanima, ali postoji još dosta neriješenih pitanja i bila bi ludost reći da je sve OK između nas i njih, ili se bratimiti ili im "nezaštićen okretati leđa", da se tako izrazim, još dosta njihovih sanja veliku srbiju i VKK il kako to već ide.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kovach
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 00:40 |
|
Pridružen/a: 10 lis 2012, 09:36 Postovi: 608 Lokacija: Bošnjački institut
|
|
Ne kenjkaj govnaru.
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 00:42 |
|
|
|
To je samo djelomično točno. Mislim da većina Bošnjaka nema ništa protiv Hrvata ali oni nikad neće pristat na treći zbog ratnih trauma. Kad ih pitam zašto su protiv toga oni kažu da ja zamislim da su Srbi konstitutivni u RH da li bi ja bio za RSK i pravo na odcjepljenje. Oni žele da svi budu ravnopravni na cijelom teritoriju. To je spika umjerenih Bošnjaka. Ovi radiklani žele islamsku državu u trokutu ili na teritoriju cijele BIH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HOA
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 00:52 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Čudno da mene nisu banirali, a pisao sam (i pisat ću) kritički o NDH.  ja spomenuo i da sam protiv diskriminiranja lgb zajednice i uplitanja crkve u zdravstveni odgoj. moraš se više potrudit 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Čika Božo
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 00:53 |
|
|
hinterland je napisao/la: To je samo djelomično točno. Mislim da većina Bošnjaka nema ništa protiv Hrvata ali oni nikad neće pristat na treći zbog ratnih trauma. Kad ih pitam zašto su protiv toga oni kažu da ja zamislim da su Srbi konstitutivni u RH da li bi ja bio za RSK i pravo na odcjepljenje. Oni žele da svi budu ravnopravni na cijelom teritoriju. To je spika umjerenih Bošnjaka. Ovi radiklani žele islamsku državu u trokutu ili na teritoriju cijele BIH. Ja ne razumijem dali si ti retardiran ili šta (oprosti na uvredi, jbg.), ali zar ti ne shvaćaš da upravo ta spika o ravnopravnosti na cijelom teritoriju njima indirektno znači prevlast i dominaciju većinske muslimanske nacije na teritoriju BiH. I da ti "umjereni" svojim dijalogom o unitarnoj BiH zapravo prikriveno-lukavo žele kompletan teritorij BiH za sebe, odnosno gdje bi oni bili glavni, a Hrvati i Srbi koji nebi htjeli pod njihovu čizmu (većina tih naroda) bi se iseljavali u RH i Srbiju ili inozemstvo. Znači muslimani doslovno ti pišaju u oči, a ti ne kužiš, i upravo to većinu nas Hrvata sa foruma smeta/nervira/ubija u pojam kod tebe, što naivno pušiš njihove priče, "ko pljuge bez filtera"... Shvati, jedini način za ravnopravnost BiH Hrvata je entitet na razini BiH ili autonomnost unutar FBiH (znači otprilike kao što to Srbi imaju), sve ostalo je indirektan instrument pokušaja nametanja muslimanske prevlasti, sada to možeš prihvatiti ili nastaviti cvijećariti i gutati muslimanska govna koja ti serviraju onako šeretski, sa osmjehom na licu, tvoj izbor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 00:58 |
|
|
|
Ja ne vjerujem da narod koji je u zadnjem ratu imao 60 tisuća mrtvih može kao kolektiv imati takve agresivne ciljeve. I nakon što su doživjeli genocid 1995. nisu se radikalizirali niti opredijelili za neku islamsku državu. Manjina je, ali većina nije. Npr. bio je prijedlog da se zabrane miješani brakovi tamo negdje nakon rata. To su multi-kulti građani Sarajeva odbili. I naši su nad njima počinili svakva zlodjela pa o tome nisi rekao ni riječ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Čika Božo
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 01:11 |
|
|
hinterland je napisao/la: I naši su njima počinili svakva zlodjela pa o tome nisi rekao ni riječ. Tko je koga pokušao istjerati sa vlastite zemlje u srednjoj Bosni i naseliti svoje, mi njih ili oni nas, a kada ti dođu muđahedini i pobiju selo, šta ćeš učiniti, oko za oko, zub za zub, to je rat, jbg. I ono, tvoja klasična "neinformirani perec" teza koja baca BiH Hrvate u očaj i nevjericu "ma šta će jadni mali muslimani, ma gdje bi oni, ma neće oni ništa nama", a muđahedin pred "perecom" napravi pokunjeno-tužnu facu i samo čeka da mu "škutor" okrene leđa kako bi mu zabio tursku sablju u leđa. Nadam se da shvaćaš što hoću reći ovdje, ali nažalost mislim da ne, ti slijepo šetaš prema ponoru (zvanom BiH sa bošnjačkom dominacijom) i boli te briga, i to nije dosta, nego i druge pokušavaš uvjeriti da ih na dnu toga ponora ne čeka sigurna smrt (odnosno obespravljenost), nego raj i ravnopravnost (da je to ideal čemu bi BiH Hrvati trebali težiti). Ali to je tvoja stvar, problem je u tome da ti ljudima koji na vlastitoj koži osjećaju postupke "dobrih muslimana" uvjeravaš u ovakve svoje bajke u koje su te b@lije uvjerili, to je problem i zato i ovaj thread i sve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 01:17 |
|
|
Hoće li jednom više prestati hajka o tome tko je prvi počeo? Trebao bi dobiti nagradu onaj koji prvi završi. Vehabije jesu problem ali nisu glavna tema. Glavna tema je neslaganje domaćih čimbenika. Tebi mora biti jasno da Hrvati u srednjoj Bosni mogu živjeti samo u okviru BIH. Ako se raspadne BIH oni će postati dio fildžan države i proces koji je započeo 1993. dovršit će se tj. Hrvati će se iseliti otamo. Spast ćemo samo na zapadnu Hercegovinu. Srbija će se proširiti i doći na 10-ak km od Knina i Dubrovnika te biti će na Savi. Moći će nas Srbija napasti iz četiri pravca. Bošnjaci skučeni u dvije velike enklave će se dodatno radikalizirati i mi nikad nećemo imati mira s njima. Bit ćemo svi stalno u beznadnom ratu. Zato je cjelovita BIH najbolje rješenje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 01:36 |
|
|
mario_cro je napisao/la: hinterland je napisao/la: Ne očekujem od tebe da polemiziraš s njim već bošnjačke forumaše kao bura, leb, mechler a oni to izbjegavaju i ne žele branit svoju stranu.
Pa dobro je da ne banirate ljude zbog drukčijeg stava. Izvini ali brani li njima tko to ? Ja bi se prvi bunio da se banira leb. dudu je napisao/la: i šta veliš, kod Bošnjakinja u Mostaru se ne vidi u facama da su orijentalne?  Legendarno.  Ja sam legao na pod kad sam ono pročitao Što je najgore, Hinterlandu nije ni na kraj pameti bilo da ih uvrijedi. Mislim čak da im je htio dati kompliment. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1632 of 2558 - 63.8%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HOA
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 01:43 |
|
|
|
hehe. hinterland. slično sam i ja govorio, još ne tako davno. ali u međuvremenu mi je postalo jasno da bosna i hercegovina zaista nema budućnosti. zato sam odustao. beznadežno. dovoljno je pogledati snimak intervjua hadžifejzovića s cerićem od prije neki dan na facetv. gotovo je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Čika Božo
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 02:27 |
|
|
hinterland je napisao/la: Vehabije jesu problem ali nisu glavna tema. Glavna tema je neslaganje domaćih čimbenika. Tebi mora biti jasno da Hrvati u srednjoj Bosni mogu živjeti samo u okviru BIH. Ako se raspadne BIH oni će postati dio fildžan države i proces koji je započeo 1993. dovršit će se tj. Hrvati će se iseliti otamo. Spast ćemo samo na zapadnu Hercegovinu. Srbija će se proširiti i doći na 10-ak km od Knina i Dubrovnika te biti će na Savi. Moći će nas Srbija napasti iz četiri pravca. Bošnjaci skučeni u dvije velike enklave će se dodatno radikalizirati i mi nikad nećemo imati mira s njima. Bit ćemo svi stalno u beznadnom ratu. Zato je cjelovita BIH najbolje rješenje.  Znači ti želiš reći da cvijećariš i da bi prodao BiH Hrvate u nekakvu unitarističku državu i stvorio muslimansku mahalu od BiH zato šta te strah Srba??? Gle, od susjeda ne treba bježati, nego uspostaviti čvrstu granicu i naučiti živjeti jedni sa drugima, kao šta smo to učinili i sa Mađarima i sa Talijanima, tako ćemo to morati definirati i sa Srbima i sa muslimanima unutar BiH i na razini regije i naučiti živjeti sa time. A ako Srbima zaiskri u očima i počme pjena na usta ići, onda ih dobrano opaliti po glavi kao '95, i opet ako treba, i opet, i reći im da je to supermarket otvoren 24h i neka dođu uvijek kad požele još, dok ne nauče, od bježanja, kukavičluka i tvojih zamišljenih islamskih tampon zona nema koristi. A što se muslimana tiče, sabio ih u Trokutistan ili im dozvolio da islamiziraju čitavu BiH, islam je nažalost takva ekstremistička religija u kojoj će se oni bez obzira kad, tad radikalizirati ako su većina i ako im ta dodatna radikalizacija povećava šanse za dominacijom nad ostalima, tako da ti je takav unitaristički plan "cijepljenja muslimana od radikalnog islama miješanjem sa ostalim narodima" prilično smiješan jer se oni upravo miješanjem sa stranim tijelom dodatno zapale (primjer Švedske i Francuske gdje su muslimanski imigranti kritičan problem države). A dok god su 3 različite supstance, katolička, pravoslavna i islamska izmješane i nedefinirane državnosti/teritorija i dok god su tu politička previranja sa naznakom prema eskalaciji, neće biti mira niti u BiH niti u regiji, što nikako nije dobro. Pa ti onda i dalje snivaj probošnjačke unitarističke snove... HOA je napisao/la: Bla, bla, bla... Hehe, dali se to Nebuloza infiltrirao na forum pod novim nickom - HOA? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 06:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Hinter je toliki radikal i taliban da ga čak i na klix baniraju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 07:52 |
|
|
|
I zaslužio je ban na klix-u.
Ovaj čiča je fašist, 100 puta opasniji od 100 hinterlanda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Čika Božo
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 09:22 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ovaj čiča je fašist, 100 puta opasniji od 100 hinterlanda. Haha, prvo Srbin, pa fašist, jedva čekam kako će me muslimani sljedeće krstiti... Btw. opasniji po koga? Muslimanske podmukle fiks ideje o BiH u kojoj će oni voditi glavnu riječ? Svakako! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 12:40 |
|
|
Čika Božo je napisao/la: Znači ti želiš reći da cvijećariš i da bi prodao BiH Hrvate u nekakvu unitarističku državu i stvorio muslimansku mahalu od BiH zato šta te strah Srba???
Gle, od susjeda ne treba bježati, nego uspostaviti čvrstu granicu i naučiti živjeti jedni sa drugima, kao šta smo to učinili i sa Mađarima i sa Talijanima, tako ćemo to morati definirati i sa Srbima i sa muslimanima unutar BiH i na razini regije i naučiti živjeti sa time.
A ako Srbima zaiskri u očima i počme pjena na usta ići, onda ih dobrano opaliti po glavi kao '95, i opet ako treba, i opet, i reći im da je to supermarket otvoren 24h i neka dođu uvijek kad požele još, dok ne nauče, od bježanja, kukavičluka i tvojih zamišljenih islamskih tampon zona nema koristi.
A što se muslimana tiče, sabio ih u Trokutistan ili im dozvolio da islamiziraju čitavu BiH, islam je nažalost takva ekstremistička religija u kojoj će se oni bez obzira kad, tad radikalizirati ako su većina i ako im ta dodatna radikalizacija povećava šanse za dominacijom nad ostalima, tako da ti je takav unitaristički plan "cijepljenja muslimana od radikalnog islama miješanjem sa ostalim narodima" prilično smiješan jer se oni upravo miješanjem sa stranim tijelom dodatno zapale (primjer Švedske i Francuske gdje su muslimanski imigranti kritičan problem države).
A dok god su 3 različite supstance, katolička, pravoslavna i islamska izmješane i nedefinirane državnosti/teritorija i dok god su tu politička previranja sa naznakom prema eskalaciji, neće biti mira niti u BiH niti u regiji, što nikako nije dobro. Pa ti onda i dalje snivaj probošnjačke unitarističke snove...
Cjelovita BIH ne znači da bi Bošnjaci bili dominantni. Moramo ukinut entitete i ovakve kantone i napravit nove općine i kantone i široku decentralizaciju. Recimo ovako. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/h ... ri_BiH.pngTeško ćemo se mi obranit od Srba ako nas napadnu iz četiri pravca. Prošli put smo uspjeli jer su im nabili sankcije i jer su ostali bez volje za ratom. Islam nije problem nego njegova interpretacija. I SAD-u ima mnogo muslimana pa nisu nikakav problem. Trebali bi narodi biti što više izmiješani i tako bi postali više tolerantniji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 14:44 |
|
|
hinterland je napisao/la: Trebali bi narodi biti što više izmiješani i tako bi postali više tolerantniji. Da ti pokušam nacrtati: Nismo izmiješani sa Mađarima, nitko ne mrzi Mađare. Nismo izmiješani sa Talijanima, nitko ne mrzi Talijane. Bili smo izmiješani sa Srbima, ratovali na kraju. Bili smo izmiješani sa Bošnjacima, opet ratovali. Još uvijek smo donekle izmiješani sa Bošnjacima, još uvijek vlada mržnja. Gdje je najveća mržnja između Hrvata i Bošnjaka? Tamo gdje smo najviše izmiješani. Činjenica je da smo ratovali samo s onima s kojima smo bili izmiješani. Nismo izmiješani sa Japancima, nitko ne mrzi Japance. Nismo izmiješani sa Mongolima, nitko ne mrzi Mongole. Nismo izmiješani sa Bušmanima, nitko ne mrzi Bušmane.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1632 of 2558 - 63.8%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bura
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 15:05 |
|
|
Da se dogodi nemoguca misija pa se u Sarajevo vrate svi koji su otisli,a odu svi koji su dosli...i jos malo vise katolika da se naseli...bujrum bujrum  ! I svi bi bili veseli i sretni 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 15:56 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: hinterland je napisao/la: Trebali bi narodi biti što više izmiješani i tako bi postali više tolerantniji. Da ti pokušam nacrtati: Nismo izmiješani sa Mađarima, nitko ne mrzi Mađare. Nismo izmiješani sa Talijanima, nitko ne mrzi Talijane. Bili smo izmiješani sa Srbima, ratovali na kraju. Bili smo izmiješani sa Bošnjacima, opet ratovali. Još uvijek smo donekle izmiješani sa Bošnjacima, još uvijek vlada mržnja. Gdje je najveća mržnja između Hrvata i Bošnjaka? Tamo gdje smo najviše izmiješani. Činjenica je da smo ratovali samo s onima s kojima smo bili izmiješani. Nismo izmiješani sa Japancima, nitko ne mrzi Japance. Nismo izmiješani sa Mongolima, nitko ne mrzi Mongole. Nismo izmiješani sa Bušmanima, nitko ne mrzi Bušmane. Nekima nikad iz dupeta u glavu. U njegovu obranu mogu reći da i puno pametniji i obrazovaniji ljudi vjeruju u takve gluposti. Zablude su vječne. Svako u svoj nacionalni tor i bit će mir i napredak. Do tada ovo.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 13 vel 2013, 22:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
bura je napisao/la: Da se dogodi nemoguca misija pa se u Sarajevo vrate svi koji su otisli,a odu svi koji su dosli...i jos malo vise katolika da se naseli...bujrum bujrum  ! I svi bi bili veseli i sretni  Stižem. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|