|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 146 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 19:23 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la:
Australija je od mene dobila vojnički angažman, samo što još nije bio braniteljske prirode. No ako bi se ikada zaratilo sa Rusijom, odbio bih sudjelovati. Protiv svih ostalih mogućih neprijatelja, vrlo rado.
Džaba doprinos, bićete vi jednog dana južna Indonezija. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 19:23 |
|
|
|
Meni cela ta priča sa belajem u RS deluje kao oni režirani sukobi u Makedoniji od pre koju godinu. Ali me još više fascinira kako se ljudi prime na mogućnost rata, pisalo u novine pa se eto spremamo...
A jebiga, ako vas opet namagarče za bolje i niste.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Blago Hrvatima ako ih purgeri budu branili.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 19:24 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Hunter je napisao/la: Meni cela ta priča sa belajem u RS deluje kao oni režirani sukobi u Makedoniji od pre koju godinu. Ali me još više fascinira kako se ljudi prime na mogućnost rata, bilo u novine pa se eto spremamo...
A jebiga, ako vas opet namagarče za bolje i niste. Pustili bubu da bi što manje ljudi došlo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 19:25 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48146 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Pa šverc i rat ne idu ruku pod ruku, nemreš jednom pucat, drugom jamljat. Najbolje su najamljali podrumaši. Hebemti, morat ću zvati Tutu on je u HDZ-u da me primi u vikedicu na makarskoj rivijeri 
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 19:27 |
|
|
daramo je napisao/la: Pa šverc i rat ne idu ruku pod ruku, nemreš jednom pucat, drugom jamljat. Najbolje su najamljali podrumaši. Hebemti, morat ću zvati Tutu on je u HDZ-u da me primi u vikedicu na makarskoj rivijeri  To ćeš puntara pitat... Mene je primio na privremeni rad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 19:27 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 11:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
Hunter je napisao/la: Meni cela ta priča sa belajem u RS deluje kao oni režirani sukobi u Makedoniji od pre koju godinu. Ali me još više fascinira kako se ljudi prime na mogućnost rata, pisalo u novine pa se eto spremamo...
A jebiga, ako vas opet namagarče za bolje i niste. Balkan po principu miruje jedno, odokativno, 50 godina. Inace se kolje, protjeruje, itd. To za magarcenje se slazem.
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 19:39 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48146 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Tuta je napisao/la:
To ćeš puntara pitat... Mene je primio na privremeni rad.
Pa kakav si ti hadezeovac, svaki koji drže do sebe ima kuću na makarskoj rivijeri, sad si me pravo iznevjerio, jel imaš u Agramu makar? Lako meni za vas, vi ćete da dezertirate a mene će da vata vojna mihlicija i šalje da jurišam na Ruse, sitna buranija uvijek na×ebe.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 19:42 |
|
|
daramo je napisao/la: Tuta je napisao/la:
To ćeš puntara pitat... Mene je primio na privremeni rad. Pa kakav si ti hadezeovac, svaki koji drže do sebe ima kuću na makarskoj rivijeri, sad si me pravo iznevjerio, jel imaš u Agramu makar? Lako meni za vas, vi ćete da dezertirate a mene će da vata vojna mihlicija i šalje da jurišam na Ruse, sitna buranija uvijek na×ebe. Pa hdz-ovac koji ne drži do sebe...  Član Omladine. Nisam još imo priliku. Pitat ću lidera ima li mene ikako u tom švercu. A onda, kad rat završi postat ću predsjednik Županije Zapadnohercegovačke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 19:45 |
|
|
daramo je napisao/la:
Lako meni za vas, vi ćete da dezertirate a mene će da vata vojna mihlicija i šalje da jurišam na Ruse
Pitaj Grigorija da te miropamaže i neće te Rusi dirati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 19:45 |
|
|
Audrey je napisao/la: Hunter je napisao/la: Meni cela ta priča sa belajem u RS deluje kao oni režirani sukobi u Makedoniji od pre koju godinu. Ali me još više fascinira kako se ljudi prime na mogućnost rata, pisalo u novine pa se eto spremamo...
A jebiga, ako vas opet namagarče za bolje i niste. Balkan po principu miruje jedno, odokativno, 50 godina. Inace se kolje, protjeruje, itd. To za magarcenje se slazem. Istina, ali sva tri rata u poslednjih sto godina su pažljivo pripremana. Rat se ne desi eto tako, to je investicija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 19:49 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8474 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
taman bi većina isparila vani ,a ja bih zbog toga se raširio fino,išao od objekta do objekta i šarao po njima smeđom farbom: TUTA & ŠTELA-ZAUZETO ...k'o što je bilo birvaktile,93e... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 19:51 |
|
|
Hunter je napisao/la: Istina, ali sva tri rata u poslednjih sto godina su pažljivo pripremana. Rat se ne desi eto tako, to je investicija. Uvijek bilo. Balkan je topovsko meso za obracun kod OK Korala.
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 19:54 |
|
|
Audrey je napisao/la: Hunter je napisao/la: Istina, ali sva tri rata u poslednjih sto godina su pažljivo pripremana. Rat se ne desi eto tako, to je investicija. Uvijek bilo. Balkan je topovsko meso za obracun kod OK Korala. Da nije bio Balkan, bilo bi drugde. Poenta je u tome da je nekome rat trebao. A taj neko je toliko bogat da može da plati ne jednu, već obe strane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 19:57 |
|
|
kiler je napisao/la: taman bi većina isparila vani ,a ja bih zbog toga se raširio fino,išao od objekta do objekta i šarao po njima smeđom farbom: TUTA & ŠTELA-ZAUZETO ...k'o što je bilo birvaktile,93e...  Nemoj svugdje farbat, mislit će ljudi da sam ja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 19:58 |
|
|
Hunter je napisao/la: Audrey je napisao/la:
Uvijek bilo. Balkan je topovsko meso za obracun kod OK Korala.
Da nije bio Balkan, bilo bi drugde. Poenta je u tome da je nekome rat trebao. To sve stoji. Zato, kolege iz RS-a, gledajte da izbjegnete rat sutra.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 20:05 |
|
|
Audrey je napisao/la: Hunter je napisao/la:
Da nije bio Balkan, bilo bi drugde. Poenta je u tome da je nekome rat trebao.
To sve stoji. Zato, kolege iz RS-a, gledajte da izbjegnete rat sutra. Ovo mogu da potpišem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 20:06 |
|
|
|
@ Hunter, Vojvodina (sev.Srbija) je imala privilegiju 3 x ratovati, uza Srbija je 5 puta ratovala. 1912. 1913. 1914. 1941. 1999.
Dace dobri Bog, da nas ovaj put zaobidje.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 20:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ja bih ostao da bidnem ratni profiter! Ti da si vičan u tim stvarima nafaćo bi se u prošlom ratu i ne bi te izgurali do Čapljine. Ejs, pa ja sam maloljetan bio kad je prošli rat počeo. Nemoj tako. Nego pade mi napamet sad, kad bih sada igdje išao, išao bih u Švedsku i prijavio bih se kao izbjeglica maloljetnik! Koliko vidim to gore nije problem, ima ih i starijih od mene tako prijavljenih.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 20:11 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Nego pade mi napamet sad, kad bih sada igdje išao, išao bih u Švedsku i prijavio bih se kao izbjeglica maloljetnik!  Koliko vidim to gore nije problem, ima ih i starijih od mene tako prijavljenih. Ha-ha, onda pozuri kolega Bobovac. Svedjani poceli da vracaju azilante. Predugo se ceka za "papire", ako se uopce i doceka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 20:14 |
|
|
KiM je napisao/la: @ Hunter, Vojvodina (sev.Srbija) je imala privilegiju 3 x ratovati, uza Srbija je 5 puta ratovala. 1912. 1913. 1914. 1941. 1999.
Dace dobri Bog, da nas ovaj put zaobidje. Ne uzdam se ja mnogo u nebesa, već u koliko toliko upućene i prosvećene mase. Da je 1914 postojao internet od Velikog rata najverovatnije ne bi bilo ništa. Ubi nas neznanje i dezinformacije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 20:15 |
|
|
Audrey je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Nego pade mi napamet sad, kad bih sada igdje išao, išao bih u Švedsku i prijavio bih se kao izbjeglica maloljetnik!  Koliko vidim to gore nije problem, ima ih i starijih od mene tako prijavljenih. Ha-ha, onda pozuri kolega Bobovac. Svedjani poceli da vracaju azilante. Predugo se ceka za "papire", ako se uopce i doceka. Gde ih vraćaju, iz spavaćih soba u šatore? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 20:16 |
|
|
Hunter je napisao/la: Audrey je napisao/la:
Ha-ha, onda pozuri kolega Bobovac. Svedjani poceli da vracaju azilante. Predugo se ceka za "papire", ako se uopce i doceka.
Gde ih vraćaju, iz spavaćih soba u šatore?  Nope. Gdje su prvo krocili u EU. Italija, Grcka, sto li vec...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 20:18 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Audrey je napisao/la: Svedjani poceli da vracaju azilante. Predugo se ceka za "papire", ako se uopce i doceka. Ohoo, pa ti si za muštuluka. Koga vraćaju, je li iračke Jezide i kršćane?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Ako bude sranja, gdje će te da dezertirate? Postano: 13 svi 2016, 20:19 |
|
|
Bobovac je napisao/la:
Ejs, pa ja sam maloljetan bio kad je prošli rat počeo. Nemoj tako.
Nemoj ta bedna opravdanja i Boško Buha je bio maloljetan. Bobovac, kobogda.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|