|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 37 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Ako Putin zgazi Ukrajinu, Srbija i Hrvatska imaju odrijesene ruke da zgaze ... Postano: 27 ožu 2022, 16:31 |
|
|
Evo DrMaga, drzalo ga mesec dana podrska Ukrajini, rusofobija na ivici fasizma, a sada bi da se okoristi, pozdravili te braca Poljaci. Nema nista od toga, Hrvatska ostaje Nemackoj u svakoj prici, BiH Srbiji, HB moze da se odvoji slobodno, cak mislim da ce biti nezavisni a ne deo Hrvatske. Na osnovu cega bi ti da se okoristis DrMag? Na osnovu tvog hazarsko-fasistickog avatara? Hrvatska je na listi neprijateljskih drzava, srecom za HercegBosance, oni nisu. Madjari ce na prvom mestu da se okoriste.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ako Putin zgazi Ukrajinu, Srbija i Hrvatska imaju odrijesene ruke da zgaze ... Postano: 27 ožu 2022, 16:31 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Karabaja je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Hrvatska i Srbija trebaju sihronizovano odraditi invaziju na BiH. Nepovredivost granica je nakon Kosova, Gruzije, Ukrajine, itd je koncept koji ne vrijedi mnogo. Vi, makar de jure, imate pravo vetoa u NATO i EU od mogućih sankcija, a oni su navodni najveći protivnici nepovredivosti BiH granica. Iskreno, mislim da bi i njima laknulo kad bi se BiH konačno ugasila.
Sva invazija ne bi trajala više od 24 sata. BiH snage se ne bi aktivirale zbog toga što treba saglasnost Dodika. A i da se kojim čudom aktiviraju, ne predstavljaju apsolutno nikakvu opasnost.
Srbija uzima RS, vi čitavu Federaciju ili koliko vam treba, nas se to ne tiče. Ako zaista misliš da je entitetska linija kao granica između Srbije i Hrvatske dobra investicija za budućnost mir i stabilnost, ja ću dočekati i jedne i druge sa cvijećem. Ali ako to zaista misliš. Misliš li? Ma ne svi cvikamo od vas .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ako Putin zgazi Ukrajinu, Srbija i Hrvatska imaju odrijesene ruke da zgaze ... Postano: 27 ožu 2022, 16:33 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Evo DrMaga, drzalo ga mesec dana podrska Ukrajini, rusofobija na ivici fasizma, a sada bi da se okoristi, pozdravili te braca Poljaci. Nema nista od toga, Hrvatska ostaje Nemackoj u svakoj prici, BiH Srbiji, HB moze da se odvoji slobodno. Ustaše su kao bubašvabe , predosete kad brod počne da tone i iskoĆe iz njega .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ako Putin zgazi Ukrajinu, Srbija i Hrvatska imaju odrijesene ruke da zgaze ... Postano: 27 ožu 2022, 16:35 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Tankosic je napisao/la: Evo DrMaga, drzalo ga mesec dana podrska Ukrajini, rusofobija Nisam ja rusofob, samo mi je odvratan taj putinov staljinisticki rezim i radnje koje poduzima da ga prosiri.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ako Putin zgazi Ukrajinu, Srbija i Hrvatska imaju odrijesene ruke da zgaze ... Postano: 27 ožu 2022, 16:35 |
|
|
aiwprton je napisao/la: Hrvatska ima ruke zavezane lancima, krpu u ustima i kesu na glavi dok bi Srbiju raskomadao NATO dok si reko keks. I sve to kad muyica zaplaĆe jer Hameri mnogo vole muyu .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ako Putin zgazi Ukrajinu, Srbija i Hrvatska imaju odrijesene ruke da zgaze ... Postano: 27 ožu 2022, 16:38 |
|
|
DrMag je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Evo DrMaga, drzalo ga mesec dana podrska Ukrajini, rusofobija Nisam ja rusofob, samo mi je odvratan taj putinov staljinisticki rezim i radnje koje poduzima da ga prosiri. Ma da ti si najveći anti atnifašista , kao i tvoji miljenici Desni Sektor ,Azovci i Ajdarci . Taj grb je verovatno antifašistiĆki 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Ako Putin zgazi Ukrajinu, Srbija i Hrvatska imaju odrijesene ruke da zgaze ... Postano: 27 ožu 2022, 16:40 |
|
|
storarare je napisao/la: DrMag je napisao/la: Nisam ja rusofob, samo mi je odvratan taj putinov staljinisticki rezim i radnje koje poduzima da ga prosiri.
Ma da ti si najveći anti atnifašista , kao i tvoji miljenici Desni Sektor ,Azovci i Ajdarci . Taj grb je verovatno antifašistiĆki  Kako je poceo da se pravda, "Nisam ja nikad, ja sam ovo, nisam ono" hahahahah A sada bi da ga Putin pusti da on gazi nekog drugog? Znaci nebitno je da li je gazda Rus ili Amer, samo da on nekog slabijeg zgazi. Na kraju ce Madjari da budu ti koji gaze Slavoniju upravo zbog takvih kao DrMag, nema ljutis, ja to iskreno mislim.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ako Putin zgazi Ukrajinu, Srbija i Hrvatska imaju odrijesene ruke da zgaze ... Postano: 27 ožu 2022, 16:42 |
|
|
|
Hah da konaĆno deustašizuju vjekovnu maDZarsku zemlju .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ako Putin zgazi Ukrajinu, Srbija i Hrvatska imaju odrijesene ruke da zgaze ... Postano: 27 ožu 2022, 18:25 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ako Putin zgazi Ukrajinu, Srbija i Hrvatska imaju odriješene ruke zgaziti Kosovo, Makedoniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu. To bi bio jedan od glavnih razloga zašto pojedini Hrvati i svi Srbi navijaju za Putlera. Čitam srceparajuće brige o ugroženim Rusima u Ukrajini, ko onomad a i danas o ugroženosti srpske čeljadi od povamirenih ustaša, no i vi i mi znamo da su to niske i sirove pobude, te da je riješeno vaše nacionalno i političko pitanje (velika srbija, velika hrvatska) nebi uopće obraćali pažnju na zlostavljanje Rusa.
A kod smo kod njih, u Ukrajini je daleko više Rusa ostalo, nego što ih se odmetnulo. Mladi rusi, djevojke, zene sa djecom zajedno su sa Ukrajinkama preplavile poljske ulice, a njihovi dečki, muževi i očevi se bore pod Ukrajinskom zastavom.
Dalje koliko sam upratio na facebook, sve do jedan Hrvat čiju je očevinu popalila tzv armija BiH, ili žive u ekstremnom muslimanskom političkom okruženju su putlerovci, s druge strane Hrvati protjerani iz RS kače Ukrajinske zastave. Povezanost između mjesta porijekla / življenja sa navijanjem je nevjerojatna.
Sve opet liči na 1941 i uzadnje u pobjedu velikog vođe, te priklanjanja njoj. Onda su osokoljeni stavljajli U, danas Z.
Ako Putin pobijedi ko će početi prvi gaziti, Srbi ili Hrvati? Muju smo zgazili. Ne vidim zaista ni jedan razlog za novi rat protiv Muslimana.  Mi i oni više ne živimo zajedno. BiH će umrijeti prirodnom smrću. A što se tiče Šiptara... bilo kako bilo... dogodine...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ako Putin zgazi Ukrajinu, Srbija i Hrvatska imaju odrijesene ruke da zgaze ... Postano: 27 ožu 2022, 19:18 |
|
|
storarare je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Evo DrMaga, drzalo ga mesec dana podrska Ukrajini, rusofobija na ivici fasizma, a sada bi da se okoristi, pozdravili te braca Poljaci. Nema nista od toga, Hrvatska ostaje Nemackoj u svakoj prici, BiH Srbiji, HB moze da se odvoji slobodno. Ustaše su kao bubašvabe , predosete kad brod počne da tone i iskoĆe iz njega . Dobro te je čedo, odmori malo, mani se ustaša.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Ako Putin zgazi Ukrajinu, Srbija i Hrvatska imaju odrijesene ruke da zgaze ... Postano: 27 ožu 2022, 23:53 |
|
|
|
Ako padne Ukrajina,zna se ko je sljedeći na redu za čerupanje. Zato Muslimani šize po raznim forumima,fb portalima,preko medija o situaciji u Ukrajini. Masovno kače ukrajinske zastavice na fb profilima. Srbi i Hrvati u BiH pomno prate situaciju. Neki Hrvati podržavaju Ukrajinu,jer smatraju da tako treba biti jer Brisel to kaže. Drugi se nadaju da će padom Ukrajine međunarodna zajednica sjahati im s vrata te će biti u prilici obnoviti Herceg Bosnu. Srbi navijaju za Rusiju ali to ne eksponiraju javno. Rijetki su to likovi koji preko fb kače ruske zastavice i himne. Nismo imali ni neke velike proteste podrške Rusije. Nešto se malo okupilo u Trebinju i to je to. Ako padne Ukrajina ove godine,BiH će potrajati još 2 - 3 godine. Narod želi jednostavno slobodu. Niko ne želi živjeti u državi koja mjesto ekonomije vergla jednu te istu priču o ratu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ako Putin zgazi Ukrajinu, Srbija i Hrvatska imaju odrijesene ruke da zgaze ... Postano: 28 ožu 2022, 01:35 |
|
|
daramo je napisao/la: Koja glupa tema. Što je dopušteno Jupiteru nije volu. Iliti amfibijske životinje se ne potkivaju. Nisam siguran da li Mag samo troluje, ali ovo je jedno od najglupljih pitanja postavljeno na ovom forumu.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|