|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Allahovo pravo ime je Zlatan Ibrahimović Postano: 16 stu 2013, 14:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Citat: Zlatan Ibrahimović se uporedio s Bogom
Zlatan Ibrahimović je oduvijek bio osebujna ličnost, na terenu i izvan njega. Njegove izjave često su znale uzburkati javnost, a posljednja u nizu će se moći svrstati u anale.
Naime, popularni Ibra se u razgovoru za TV4, prije prve utakmice baraža za plasman na Svjetsko prvenstvo s Portugalom, uporedio s Bogom.
Novinar je Ibrahimovića upitao ko će pobijediti u baražu, na šta je nogometaš PSG-a odgovorio: "To samo Bog zna".
Novinar je konstatovao: "Njega ćemo teško moći pitati", da bi Ibrahimović uzvratio sa: "Pa, upravo pričate s njim".
Zlatanova posljednja izjava već je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama, a svi se slažu da bi malo ljudi sebi dozvolilo takvu šalu. 
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Allahovo pravo ime je Zlatan Ibrahimović Postano: 16 stu 2013, 14:40 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Allahovo pravo ime je Zlatan Ibrahimović Postano: 16 stu 2013, 17:48 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8405 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
BBC je napisao/la: Ibrahimović se uvijek ovako šali sa novinarima. Ali pazite komentara na Klix, ode toliko daleko da ga neki žele mrtva vidjeti. Koji bolestan narod. http://www.klix.ba/sport/nogomet/zlatan ... /131115102Odmah mi je draži i ne bi mi bilo krivo da Švedska prođe na SP. A nije loše ako prođe i CR7. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Allahovo pravo ime je Zlatan Ibrahimović Postano: 16 stu 2013, 18:04 |
|
|
BBC je napisao/la: Citat: Zlatan Ibrahimović se uporedio s Bogom
Zlatan Ibrahimović je oduvijek bio osebujna ličnost, na terenu i izvan njega. Njegove izjave često su znale uzburkati javnost, a posljednja u nizu će se moći svrstati u anale.
Naime, popularni Ibra se u razgovoru za TV4, prije prve utakmice baraža za plasman na Svjetsko prvenstvo s Portugalom, uporedio s Bogom.
Novinar je Ibrahimovića upitao ko će pobijediti u baražu, na šta je nogometaš PSG-a odgovorio: "To samo Bog zna".
Novinar je konstatovao: "Njega ćemo teško moći pitati", da bi Ibrahimović uzvratio sa: "Pa, upravo pričate s njim".
Zlatanova posljednja izjava već je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama, a svi se slažu da bi malo ljudi sebi dozvolilo takvu šalu.  Ne valja im kad izbjegava ljude, ne valja im ni kad je otvoren...ludilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Allahovo pravo ime je Zlatan Ibrahimović Postano: 16 stu 2013, 18:12 |
|
|
kiler je napisao/la: BBC je napisao/la: Ibrahimović se uvijek ovako šali sa novinarima. Ali pazite komentara na Klix, ode toliko daleko da ga neki žele mrtva vidjeti. Koji bolestan narod. http://www.klix.ba/sport/nogomet/zlatan ... /131115102Odmah mi je draži i ne bi mi bilo krivo da Švedska prođe na SP. A nije loše ako prođe i CR7.  Meni je taj tip uvijek išao na živce. Ali kako se ovako zapale i podivljaju. Jel oni mogu vidjeti sami sebe kakvi su postali.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: Allahovo pravo ime je Zlatan Ibrahimović Postano: 16 stu 2013, 21:11 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: Allahovo pravo ime je Zlatan Ibrahimović Postano: 17 stu 2013, 12:58 |
|
|
|
Aha, zato ima napisana tetovaže po sebi napisane na arapskom jeziku?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Allahovo pravo ime je Zlatan Ibrahimović Postano: 17 stu 2013, 14:27 |
|
|
|
I kriz
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: Allahovo pravo ime je Zlatan Ibrahimović Postano: 17 stu 2013, 14:40 |
|
|
|
Gdje si vidio križ na njemu? Znam da je katolik, ali i sam je rekao da "nije neki vjernik" i da ne odlazi u crkvu, već da samo vjeruje u Boga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Allahovo pravo ime je Zlatan Ibrahimović Postano: 17 stu 2013, 15:02 |
|
|
|
Bas fino sto si sam skonto da ne moram tebe pitati kojim pismom pises.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Allahovo pravo ime je Zlatan Ibrahimović Postano: 17 stu 2013, 16:48 |
|
|
|
Zlatan Ibrahimović je izgleda sve pomalo: i Bošnjak (po ocu) i Hrvat (po opredjeljenju) i Srbin (po mjestu rođenja njegovog oca - Bijeljini). Nije ni čudo zašto izbjegava da ima posla sa BiH. Neće čovjek da niko od političara iskorištava njegovu specifičnu porodičnu istoriju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Allahovo pravo ime je Zlatan Ibrahimović Postano: 17 stu 2013, 18:38 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Vladimir RUS je napisao/la: Zlatan Ibrahimović je izgleda sve pomalo: i Bošnjak (po ocu) i Hrvat (po opredjeljenju) i Srbin (po mjestu rođenja njegovog oca - Bijeljini). Nije ni čudo zašto izbjegava da ima posla sa BiH. Neće čovjek da niko od političara iskorištava njegovu specifičnu porodičnu istoriju. Ljudino, sad ga ti malo pretjera. Po čemu je Bjeljina srpska bila u vrijeme kad se on rodio?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Allahovo pravo ime je Zlatan Ibrahimović Postano: 17 stu 2013, 18:51 |
|
|
|
A bubne ga I Vlado
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Allahovo pravo ime je Zlatan Ibrahimović Postano: 18 stu 2013, 17:38 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Zlatan Ibrahimović je izgleda sve pomalo: i Bošnjak (po ocu) i Hrvat (po opredjeljenju) i Srbin (po mjestu rođenja njegovog oca - Bijeljini). Nije ni čudo zašto izbjegava da ima posla sa BiH. Neće čovjek da niko od političara iskorištava njegovu specifičnu porodičnu istoriju. Ljudino, sad ga ti malo pretjera. Po čemu je Bjeljina srpska bila u vrijeme kad se on rodio? Mislio sam većinski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Allahovo pravo ime je Zlatan Ibrahimović Postano: 18 stu 2013, 19:26 |
|
|
|
Znaci svaki Hrvat Banjaluke je Srbin ili Srbin Sarajeva je zapravo Bosnjak
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Allahovo pravo ime je Zlatan Ibrahimović Postano: 18 stu 2013, 19:43 |
|
|
|
Znaci svaki Hrvat Banjaluke je Srbin ili Srbin Sarajeva je zapravo Bosnjak
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Allahovo pravo ime je Zlatan Ibrahimović Postano: 08 sij 2026, 23:14 |
|
|
|
Odlican intervju kod Slavena Bilića. Mislim da sma prvi put gledao pravog Zlatana, bez onih sranja koja prodaje retardiranim novinarima, bas se otvorio. Bosanac moj, gigant
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|