|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 34 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 22 kol 2015, 22:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
S obzirom da su islamski sharia zakoni obveza i zapovijed svakom muslimanu da tome stremi. Da islam ima za konačni cilj vjerske i političke sharia zakone. A anti-islamist je definicija osobe koja ne želi sharia diktaturu i sharia zakone u svom životu.
Jeste li anti-islamist ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 22 kol 2015, 22:37 |
|
|
|
Ja kao čovjek koji vjeruje u osobne slobode, uvjereni individualist, a na kraju krajeva i katolik, ne mogu, a da se ne protivim nečemu što mi nameće neki sustav življenja, pogotovo sustav u kojeg ja ne vjerujem i po kojem ne želim da živim.
Ne ću reć da sam anti-islamist, to nije prva definicija moje osobe. Prvo sam za slobodu, vjerujem u urođena prava; a to podrazumijeva da ne ide u ruku pod ruku s islamizmom. Neka oni sebe nazovu anti-demokratima, anti-liberalima, anti bilo čime. Problem je u njima, nije u meni.
P. S.
Glasovao sam da sam anti-islamist, jer znam šta je poanta ankete.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
protein
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 22 kol 2015, 22:49 |
|
|
|
Meni su manje-više sva anti opredjeljenja promašena, reducirajuća. Također glasujem da, ali uz ogradu da anti-islamizam nije nekakva ideologija uz koju bih pristao niti bih se tako deklarirao, već mi je jasna srž pitanja i odnos islama prema onome što jesam. Anti-islamist si onoliko koliko te islam napadne u životu tj. onoliko koliko dođeš u doticaj s njim. Bez ikakva kontakta s islamom bio bih 0% anti-islamist. To jednostavno nije dio mog odabranog usmjerenja. Volio bih ne biti anti-islamist, to bi značilo da me islam ne dira.
_________________ The only true national autonomy is the freedom of the individual against the state and society.
Mises
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 22 kol 2015, 22:51 |
|
|
|
"Anti" znači samo da ste protiv nečega, u ovom slučaju nametanja nakaradnih sharia zakona. Što bi vam značilo da piše "protiv" umjesto "anti", ista je stvar.
Izjasnite se jeste li protiv toga ili ne. Ako mislite da se islam može promjeniti imate treću opciju. Sretno vam bilo sa tim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 22 kol 2015, 22:55 |
|
|
BBC je napisao/la: "Anti" znači samo da ste protiv nečega, u ovom slučaju nametanja nakaradnih sharia zakona. Što bi vam značilo da piše "protiv" umjesto "anti", ista je stvar.
Izjasnite se jeste li protiv toga ili ne. Ako mislite da se islam može promjeniti imate treću opciju. Sretno vam bilo sa tim. Opredjelismo se za prvu opciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ateist
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 23 kol 2015, 01:57 |
|
|
|
Protivnik sam svih religija, ali vjeroispovijest je po meni stvar osobnog izbora.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 23 kol 2015, 07:51 |
|
|
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 24 kol 2015, 01:38 |
|
|
Ateist je napisao/la: Protivnik sam svih religija, ali vjeroispovijest je po meni stvar osobnog izbora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 02 ruj 2015, 13:37 |
|
|
Metemma je napisao/la: Vi ste se u Ex Yu ratovima isključivo za sebe otimali (koliko je ono RSK muslimana imala?), a ne za nekakvu kršćansku Europu. Pa nemoj nam tu srati da ste i 1389. dalekovido i nesebično katoličkom Beču većma guzicu branili na Kosovu polju, no svoju?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 03 ruj 2015, 09:44 |
|
|
|
Zanimljivi rezultati ankete. Znači ni muslimani ne žele sharia zakone, samo korrisnik kliknuo. Ili ne žele kliknuti da ih ne šokira rezultat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 07 ruj 2015, 22:09 |
|
|
|
Da provjerimo kako napreduje anketa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patak
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 08 ruj 2015, 00:20 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2015, 01:07 Postovi: 131 Lokacija: Праведна ХБ
|
BBC je napisao/la: Da provjerimo kako napreduje anketa. Odlično 
_________________ „Da, Herceg-Bosna je hrvatska i po trećem pravu: po pravu pobjede hrvatskoga duha...”
...Antun Gustav Matoš...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 05 lis 2015, 22:27 |
|
|
|
Da malo dignem temu. Jako je znakovita i korisna. A i novi forumaši su na forumu pa da daju svoj glas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 05 lis 2015, 22:46 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10452 Lokacija: Banja Luka
|
Nisam , nekako mi naci zvuci biti anti-islamist . Jbga , ja ne mogu fercerat tako , nisam cak ni u ratu . Ja sam ''anti-radikalni islamist'' . ( tako mogu , nacisto sam  ) PS. Evo primjer...Asad i Sirija.. Ljudi bili sasvim ok ..zemlja u kojoj su ljudi svih vjera zivjeli slobodno i bez ikakvih diskriminacija . I ovdje bi se moglo nekako , da nema stalnih potpucavanja i podgrijavanja sa strane .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 05 lis 2015, 22:49 |
|
|
|
To nešto kao da si samo "anti-radikalni nacist".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 05 lis 2015, 22:52 |
|
|
BBC je napisao/la: To nešto kao da si samo "anti-radikalni nacist". Pa ako je to nacizam , onda jesam . 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 05 lis 2015, 22:55 |
|
|
Svarog je napisao/la: Evo primjer...Asad i Sirija.. Ljudi bili sasvim ok ..zemlja u kojoj su ljudi svih vjera zivjeli slobodno i bez ikakvih diskriminacija . I ovdje bi se moglo nekako , da nema stalnih potpucavanja i podgrijavanja sa strane . Super. Samo daš onim 14% Hrvata svu moć, dominaciju i eto ti Sirije. Ali nebitno, da ne trolamo temu ružičastim oblacima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 05 lis 2015, 23:01 |
|
|
BBC je napisao/la: Svarog je napisao/la: Evo primjer...Asad i Sirija.. Ljudi bili sasvim ok ..zemlja u kojoj su ljudi svih vjera zivjeli slobodno i bez ikakvih diskriminacija . I ovdje bi se moglo nekako , da nema stalnih potpucavanja i podgrijavanja sa strane . Super. Samo daš onim 14% Hrvata svu moć, dominaciju i eto ti Sirije. Ali nebitno, da ne trolamo temu ružičastim oblacima. Ako cete tu moc iskoristiti za opste dobro ,da svi zive ravnopravno , bez ikakve diskriminacije , materijalno solidno ,..samo navalite ..al nemojte zajebat.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 05 lis 2015, 23:03 |
|
|
|
Pa kao u Siriji. Ako misliš da je tamo cvijetalo bratstvo i jedinstvo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 05 lis 2015, 23:15 |
|
|
BBC je napisao/la: Pa kao u Siriji. Ako misliš da je tamo cvijetalo bratstvo i jedinstvo. Jbga trolamo ti temu ali aj jos ovo.. Sad ces ti reci da serendam i glumatam nesto , ali stvarno mislim tako... Mislim da je taj ajd da kazem darvinovski pristup ''na stvar''  (otmi , popljackaj i natrpaj sebi u guzove .. ubij , zakolji i pojedi - jer si jaci ) civilizacijski neodrziv ,sigurna opsta propast... Mozda sam idealista , ali mislim da ce u blizem buducem vremenu biti izmjena u ljudskim glavama . Svijet ce se globalizovati , ali ne prema americkim uputstvima i nacrtima .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 05 lis 2015, 23:18 |
|
|
|
To ne znači "anti". Nešto ti se pomiješalo.
Radi se o jednoj nazadnoj i opasnoj političkoj ideologiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 05 lis 2015, 23:28 |
|
|
|
Kakva je Sirija nekada bila ima na youtube a onda je došla SAD i podržala "demokratske" islamiste.Rezultati se vide. Eto da ne bude primer Sirija jer se još uvek tamo vodi rat. Imamo primer Libije.Sad u Libiji narod prosto "uživa".Raspadaju se od demokratije. Setimo se Afganistana pre talibana a kakav je sad. Iran pre islamske revolucije kakav je bio.A i sad je dobar u odnosu na druge islamske zemlje. Šiiti su to. Postoji i treća vrsta Islama koja je normalnija od Sunitskog tamo negde u Omanu,Jemenu .. Islamizam postoji od skora.To je što ovi naši poturčeni Srbi kažu,novotarija. Izmišljen je da opravda njihove buduće zločine a u suštini će doći im glave. SAD koja je podržala Muslimansku Braću i pomogla stvaranje ISILa nije to uradila da bi ispunila san muslimana o nekakvom kalifatu već da bi uništila muslimane.Posledice se vide sad kroz ruske bombe.Na šta liče Irak i Sirija? SAD kontroliše ovaj haos sa imigrantima.I to će se isto obiti o glavu muslimanima. SAD oštri naše muslimane i hrabri ih da rade to što rade.Okruženi u odnosu na njih morem Srba i Hrvata.Gde to vodi? Mene čudi kako to muslimani ne vide.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 05 lis 2015, 23:31 |
|
|
BBC je napisao/la: To ne znači "anti". Nešto ti se pomiješalo.
Radi se o jednoj nazadnoj i opasnoj političkoj ideologiji. Prije bih rekao da je rjec o zloupotrebi religije . Kako god su ''murati'' htjeli dobaciti koplje do Pariza , tako je i Ferdinand V htio do Indije , pa su usput ognjem i macem npr pokatolicili Latinsku Ameriku..Prvo Kolumbo , pa jezuiti i konkviskadori.. U cemu je razlika ? Danasnji islamski radikalizam je poput GMO-a smuckan u epruvetama Zapada . Od njega , i zbog njega , je izginulo najvise samih muslimana . Milioni su vec u pitanju .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 20 lis 2015, 22:06 |
|
|
|
Da podignem anketu. Nisu svi glasovali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 20 lis 2015, 22:41 |
|
|
BBC je napisao/la: Da podignem anketu. Nisu svi glasovali. Anonimna je anketa... usro si.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|