|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 30 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 30 srp 2013, 16:40 |
|
|
Citat: Azira Đogić, direktorica Osnovne škole "Fadil Bilal" iz mjesta Šumatac kod Velike Kladuše sve češće skreće pažnju na sebe, a prašinu je ponovo podigla fotografijama sa svog Facebook profila, gdje se slikala u dresu Srbije, ali i sa podignuta tri prsta. Prvi put o direktorici Đogić se pisalo o njenom navodno nepadogoškom postupku prema jednoj učenici drugog razreda, što je direktorica pismeno demantirala, a drugi put je u medije dospjela kada su neki roditelji čiji učenici pohađaju nastavu u spomenutoj osnovnoj školi odlučili reagovati na, kako su naveli, izazovno oblačenje direktorice. Ovog puta razlog za podizanje prašine je Facebook profil ove prosvjetne radnice, na kojem su objavljene slike direktorice kako pozira sa majicom Srbije te podignuta tri prsta, što, kako kažu, nije primjereno jednoj radnici u školstvu, jer se tu treba suzdržavati isticanja bilo kakvih neneutralnih simbola. Par roditelja, čija djeca pogađaju nastavu u ovoj školi, razočarani su ponašanjem direktorice Đogić, dok su neki razmišljali i o premještanju svoje djece u drugu školu. http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... res-srbije
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 30 srp 2013, 16:40 |
|
|
Prc Milojka, 1 2 3 nek pocrkaju dušmani.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 30 srp 2013, 16:42 |
|
|
Citat: nije primjereno jednoj radnici u školstvu, jer se tu treba suzdržavati isticanja bilo kakvih neneutralnih simbola. Ko onomad na ulicama kad je Hrvatska izgubila od Turske stoko licemjerna, sisaj i sisaj ga dobro!
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 30 srp 2013, 16:44 |
|
|
Brišem svoj profil ako joj fejsbuk nisu zatrpale islamokomunjare sa prijetnjama odmah, jer samo tako znaju i umiju. Ova vijest mi je popravila prilično naporan dan
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 30 srp 2013, 16:47 |
|
|
Prekrasne fotografije, gospođice Azira
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 30 srp 2013, 16:57 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 30 srp 2013, 17:00 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25620 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
POL_GASOL je napisao/la: Citat: Azira Đogić, direktorica Osnovne škole "Fadil Bilal" iz mjesta Šumatac kod Velike Kladuše sve češće skreće pažnju na sebe, a prašinu je ponovo podigla fotografijama sa svog Facebook profila, gdje se slikala u dresu Srbije, ali i sa podignuta tri prsta. Prvi put o direktorici Đogić se pisalo o njenom navodno nepadogoškom postupku prema jednoj učenici drugog razreda, što je direktorica pismeno demantirala, a drugi put je u medije dospjela kada su neki roditelji čiji učenici pohađaju nastavu u spomenutoj osnovnoj školi odlučili reagovati na, kako su naveli, izazovno oblačenje direktorice. Ovog puta razlog za podizanje prašine je Facebook profil ove prosvjetne radnice, na kojem su objavljene slike direktorice kako pozira sa majicom Srbije te podignuta tri prsta, što, kako kažu, nije primjereno jednoj radnici u školstvu, jer se tu treba suzdržavati isticanja bilo kakvih neneutralnih simbola. Par roditelja, čija djeca pogađaju nastavu u ovoj školi, razočarani su ponašanjem direktorice Đogić, dok su neki razmišljali i o premještanju svoje djece u drugu školu. http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... res-srbijeMa zalud je sve - krv nije voda. I dokle ide taj bezobrazluk, znači u majici Che Gevare se smije a u majici susjedih zemalja ne smije?? Što je sljedeće - poziv na javni linč jer je neka Munevera iz Kladnja obukla majicu hrvatske repke
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 30 srp 2013, 17:01 |
|
|
Trica sa pola terena za pobjedu uz sirenu
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 30 srp 2013, 17:03 |
|
|
Trebala bi jedna od naših vlada pod hitno Aziru da časti sa jedno 10 dana na Jahorini jal Zlatiboru zbog promicanja prijateljstva među narodima. Za dvoje naravno.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 30 srp 2013, 17:18 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25620 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lebowski je napisao/la: Možeš si misliti koliko u toj školi mlade pubertetlije navlače pitona na nju!!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 30 srp 2013, 18:24 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17399 Lokacija: יום טוב
|
muškarci na ovom forumu su najveće babe koje sam igdje vidjela. ni jedna tračara vam nije ravna.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 30 srp 2013, 18:54 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8161 Lokacija: Republic of Srpska
|
Ne volim ovakve tipove ljudi! Ne trebaš pokazivati da si tolerantna radi lajka,radi vijesti i radi izlaska iz anonimnosti, ma ko bio.
Srbija se voli u svakom trenu ili nikako,trećeg nema!
Ako gospoja Azira zaista voli Srbiju,onda nek oprosti na ovom mom postu.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 30 srp 2013, 20:33 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: muškarci na ovom forumu su najveće babe koje sam igdje vidjela. ni jedna tračara vam nije ravna. Kad nema žena muškarci kolo vode.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 30 srp 2013, 23:42 |
|
|
Ne znam šta im je čudno što se u Kladuši slikaju u majicama savezničke Srbije. Bobovac je napisao/la: Možeš si misliti koliko u toj školi mlade pubertetlije navlače pitona na nju!!! U tim godinama, može da im citira sabrana dela Dobrice Ćosića i Voje Šešelja, ne bi primetili.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 30 srp 2013, 23:44 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7346 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Dobra Azira,od nje ne bih zAzirao.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 31 srp 2013, 00:21 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ne znam šta im je čudno što se u Kladuši slikaju u majicama savezničke Srbije. Na levom delu fotografije bi mogla biti Knez Mihailova?
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 31 srp 2013, 00:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
kiler je napisao/la: Dobra Azira,od nje ne bih zAzirao. Di ti je ova dobra? Uz svo duzno postovanje doticnoj.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 31 srp 2013, 00:34 |
|
|
Aztec je napisao/la: Di ti je ova dobra?
Ima dobru nogu
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 31 srp 2013, 00:38 |
|
|
Aztec je napisao/la: kiler je napisao/la: Dobra Azira,od nje ne bih zAzirao. Di ti je ova dobra? Uz svo duzno postovanje doticnoj. Ne vrijeđaj naše forumašice.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 31 srp 2013, 16:22 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7346 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Aztec je napisao/la: kiler je napisao/la: Dobra Azira,od nje ne bih zAzirao. Di ti je ova dobra? Uz svo duzno postovanje doticnoj. Pa jesi li joj vidio nogu u štiklicama?? Doduše,malo joj je glava felšava i frizuru bi trebala promijeniti,ili barem drugu boju,ali sve se to da lako ispraviti.Glavno da joj je karoserija super. Samo zamisli,nije učiteljica ni profesorica nego ravnateljica bez muža,ej.......i ovako izgleda.Ja bih rado pravio nepodopštine pa da me šalju njoj često.Ne znam za tebe.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 01 kol 2013, 18:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23931 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Azira je k'o grom. Aztec ti sa svojim ukusom se ne javljaj više.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 01 kol 2013, 18:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23931 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
I naglo joj je nestao profil sa Facebooka. Vjerojatno nije mogla ostati od tolerantnih sunarodnjaka.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 01 kol 2013, 23:28 |
|
|
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 01 kol 2013, 23:47 |
|
|
Jedan od ratnih trofeja gospodina Arkana
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Azira iz Kladuše pokazuje tri prsta i nosi dres Srbije Postano: 02 kol 2013, 00:16 |
|
|
Svetlana R. iz B.
''Volem Dinamo mnogo, muz me zbog toga i osiso, sad sam slobodna i mogu reci: Dinamooo''
Gospodja R. nas je zamolila za anonimnost.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|