|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 102 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
storaB
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:02 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Jel to i Tomson pozivao na popis? :)
Sam mi Srbi još ništa ne preduzimamo, valja gepekovati hiljade i hiljade Bratije iz Serbie dan pred sam čin.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:04 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
|
BBC, brko brkane najsladji moj krkane.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28289 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: @Bobo, Ti si sumnjiv meni.Jedini si Hrvat na forumu koji ne ističe hercegovačke korijene.
Kakvi hercegovački korijeni? Nećemo se sad vrijeđat`!! 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:09 |
|
|
Stvarno Bobo nikad da se pohvališ ? Valjda je jače biti iz Bobovca čuvenog nego iz Hercegovine.I najbliza mi je prijateljica odnosno njezini porijeklom takodje iz istog kraja 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Bobin susjed truje Neretvu sa svojim poljskim WC-om.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:14 |
|
|
BBC i Lijanović su najveći izdajnici Hercegovine  Jedan se prodao Šeheru a drugi Zegeju :((
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:15 |
|
|
|
Hoćeš ti ban. Nisam ja kriminalac i lopov.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:16 |
|
|
Hercegovinu fali u Zegej se uvali 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:17 |
|
|
|
To je stvar matematike, ali ne mogu ti objasniti. Znat ćeš kad se udaš za Sarajliju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28289 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Stvarno Bobo nikad da se pohvališ ?
Vala da znam da mi lijevi bubreg ima hercegovačkih gena odmah bi ga isčup`o iz sebe! Ma šalim se, ne valjaju ni jedni ni drugi, ne zna se koji su gori, svak je loš na svoj način. Sve bih ja to protjerao na zapad a ovdje naselio Kineze.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Hercnjak sam reci, baš k'o moji preci... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Višeslav
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:22 |
|
|
Citat: Kállay je u bošnjaštvu vidio prigodu i za ostvarenje mađarskih interesa, pa je pokušao Hrvate i Srbe u Bosni i Hercegovini prisiliti da se odreknu vlastitog nacionalnog identiteta i postanu Bosanci katoličke i pravoslavne vjeroispovijesti. Svoju je politiku provodio na grub način zabranjujući hrvatske i srpske institucije i proganjajući isticanje njihovih nacionalnih imena, a pokušavao je stvoriti i umjetni zajednički bosanski jezik. Zar nam ovo danas nije poznato ;)
_________________ MOJ DIDA I JA, PRIJATELJA DVA, DRUGO VRIJEME, ISTA SUDBINA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:22 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Hercnjak sam reci, baš k'o moji preci...  Mamma mia 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:24 |
|
|
|
Juka je Crnogoraca valjda ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:28 |
|
|
Višeslav je napisao/la: Citat: Kállay je u bošnjaštvu vidio prigodu i za ostvarenje mađarskih interesa, pa je pokušao Hrvate i Srbe u Bosni i Hercegovini prisiliti da se odreknu vlastitog nacionalnog identiteta i postanu Bosanci katoličke i pravoslavne vjeroispovijesti. Svoju je politiku provodio na grub način zabranjujući hrvatske i srpske institucije i proganjajući isticanje njihovih nacionalnih imena, a pokušavao je stvoriti i umjetni zajednički bosanski jezik. Zar nam ovo danas nije poznato ;) Nije. Meni je apsolutno nejasna želja Mađara ili danas Amera (samo oni to guraju) za stvaranjem jedne nacijeu BiH, jednostavno je između 3 naroda davno trebalo povući granicu. Dok je za Mađare bilo opravdanja da su se bojali prevelike i prejake Hrvatske, ili Srbije zabijene u Ugarsku, amersko ponašanje mi izgleda da jednostavno hoće da se ovdje kuha te time osiguravaju svoju nazočnost.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:29 |
|
|
Jest se Markan razvrijednio boze mili  Ne stignem ispraviti dupli post on to sredi već.Markane jesi mi poletan kooooo leptirić 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Juka je Crnogoraca valjda ? Šta god da je Juka, JMBG mu ide u: Hrvat, hrvatski, ateist. Blagi, folklorni rkt, no u biti ateist, treba bit iskren na popisu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Višeslav
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:35 |
|
|
Citat: Hrvati, Srbi i muslimani započeli su početkom 20. stoljeća i s političkim organiziranjem. Srbi su se politički okupili oko Srpske narodne organizacije, a muslimani su osnovali svoju Muslimansku narodnu organizaciju. Citat: Godine 1885. u Mostaru je započeo izlaziti list Glas Hercegovca, prvo političko glasilo bosanskohercegovačkih Hrvata, koje je izlazilo do 1896. Taj se list suprotstavljao vladavini Kállaya, tražeći pravo Hrvata na svoj vlastiti jezik i identitet. Među bosanskohercegovačkim Hrvatima najjače je zaživjela pravaška idjea zajedništva Hrvatske s Bosnom i Hercegovinom. Ona je bila snažno prihvaćena i zato što je otvarala vrata suradnje s muslimanskim stanovništvom. Citat: Godine 1911. hrvatski i muslimanski zastupnici u Bosanskom saboru ujedinjuju se u hrvatsko-muslimanski blok kako bi se suprotstavili sve agresivnijoj srpskoj politici koja je isticala velikosrpske ideje pripojenja Bosne i Hercegovine Srbiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:35 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Juka je Crnogoraca valjda ? Šta god da je Juka, JMBG mu ide u: Hrvat, hrvatski, ateist. Blagi, folklorni rkt, no u biti ateist, treba bit iskren na popisu. U dzehenem ćeš nevjerniče !!! Mislim pakao.  To namjeravaš varati na popisu ? Kako ćeš djecu ?- ne idu u školu ..Teško je to prošvercati:)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:37 |
|
|
Bobovac je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Stvarno Bobo nikad da se pohvališ ?
Vala da znam da mi lijevi bubreg ima hercegovačkih gena odmah bi ga isčup`o iz sebe! Ma šalim se, ne valjaju ni jedni ni drugi, ne zna se koji su gori, svak je loš na svoj način. Sve bih ja to protjerao na zapad a ovdje naselio Kineze. Sad sve razmišljam ako se udam za Kineza nedaj boze ( po povratku u Šeher ) Koje oni čudne prehrambene navike imaju :(
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Višeslav
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:42 |
|
|
Citat: amersko ponašanje mi izgleda da jednostavno hoće da se ovdje kuha te time osiguravaju svoju nazočnost. Zar ovako nisu htjeli i Mađari??? Prvo su narod podržali u ustanku, poticali ih, a onda kada se sve konačno moglo riješiti morali su osigurati potrebu za njihovom prisutnošću, pa i smjenom Filipovića. I Mađari su imali koristi, osim naravno ovog što si napisao isto kao danas za amerikance, jer se i ovi boje ujedinjenih i Hrvata i Srba. Ali, opet ono što nam je svima jasno, bar većini u HB osim ovih koji danas vrše svoju "propagandu" oni to rade da imaju potrebu biti tu, dobro si napisao. Ipak, kada će ovi Filipovićevi nasljednici shvatiti kako ni više ni manje kasne preko 100. godina za buđenjem nacionalne svijesti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:44 |
|
|
|
Moram MiB-a razočarati ali onaj Alfons sa klixa tvrdi da će se oko 6000 tuzlanskih Hrvata izjasniti Bosancima.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Šta god da je Juka, JMBG mu ide u:
Hrvat, hrvatski, ateist. Blagi, folklorni rkt, no u biti ateist, treba bit iskren na popisu.
U dzehenem ćeš nevjerniče !!! Mislim pakao.  To namjeravaš varati na popisu ? Kako ćeš djecu ?- ne idu u školu ..Teško je to prošvercati:) Popisni vikend Hrvati. Stalno ističem da smo mi koji smo otišliu RH zapravo tu, blizu. Nismo u Švedskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:50 |
|
|
 Problem je što pola popisnih nema bosanske dokumente.Već kao onaj BBC. Ni osobnu nije izvadio ! A za swede ne brini.Do TZ avionska karta sitnica prava vjeruj. A i do Sarajeve.Pa će swed prije tebe kući biti  Citat: 29.05.21013 Na tuzlanski Aerodrom sletio je prvi avion iz Malmea, u Švedskoj. Uskoro počinju i letovi iz još jednog švedskog grada, Geteborga, te Bazela u Švicarskoj. Iz aviokompanije Wizzair očekuju da će ove godine preko aerodroma u Tuzli preći oko 100 000 putnika , jer su cijene prihvatljive, a po tvrdnjama svjetskih putnika -među najnižima. Avionska karta na relaciji Tuzla- Malme košta 79 KM. Federalni ministar prometa i komunikacija, Enver Bijedić zaslužan je za ukidanje aerodromskih taksi čime je omogućio rad sa niskotarifnim aviokompanijama poput wizzaira. Od 15. juna počinju letovi za Bazel u Švicarskoj , a 17. juna za Geteborg u Švedskoj. Kao do Malemea i karta do Geteborga, koštaće 79 KM, dok je avionska karta do Bazela 59 KM. Za početak su planirana po dva leta sedmično, rekao je direktor Aerodroma Tuzla Enver Jukanović. To je prilika za uspostavljanje poslovnih veza, investicije i razvoj turizma. Aviokompanija wizzair posluje u 33 države. Za sada imaju 43 aviona. Niska cijena ne znači da je kvalitet usluge lošiji. Naprotiv! Prosječna starost aviona je tri godine, a dosadašnji putnici su prezadovoljni uslugom.
16.06.2013. Wizz Air je ispunio i drugo obećanje, nešto prije pola osam sinoć na tuzlanski aerodrom se spustio Airbus A320 koji je dovezao putnike iz Bazela.
Posebno raduje što je avion koji prima 180 putnika i u dolasku i odlasku bio pun.
Letovi za Basel su planirani dva puta sedmično, utorkom i subotom, a cijena karte u jednom smjeru uključujući takse i trošak rezervacije iznosi 27,99 eura.
Na aerodromu su rekli da i avioni za Malmo dolaze i odlaze popunjeni što daje nadu da će se ove linije ustaliti i održati. Za dva dana trebao bi stići i prvi avion iz Geteborga. Kad Podrinje navali  4 momka iz USA bili sad na utakmici preko BHF.-a.Letili do Beča i nazad odmah nakon tekme 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Višeslav
|
Naslov: Re: Bend iz Žepča i Jelena Pavlić snimili pjesmu “Bošnjak sam reci” Postano: 16 ruj 2013, 22:55 |
|
|
|
Hvala ti Bože pa znam tko sam. Pogledajte vi njih, njih treba žaliti. Svaki dan čuju neke druge informacije, dobro ti ljudi ne puknu više od tolikih mozgova u svome narodu.
Svaki dan su na ispiranju mozga, stalno im ponavljaju: tamo kod onih je nešto drugo, došli su do toga kada idu u Hrvatski dio Mostara da misle kako idu u neku drugu državu, a mi im to sigurno nismo uradili.
Oni su ljudi izgubljeni i zato kada ih sretnete na ulici ili negdje, pomozite im, imajte razumijevanja. Pa zamislite vi da vam svako 5.-10. godina netko govori kako ste netko drugi i kako vam se zemlja zove drugačije i kako bi konačno trebali znati koji je vaš jezik.
Ono baba od 70. godina ili netko sa 40. godina ne zna kako mu se zove jezik niti koje je nacionalnosti, ima li to igdje u svijetu, njima pod hitno trebaju psihijatri, ti ljudi će puknuti.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|