|
|
Stranica: 5/16.
|
[ 376 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 01:50 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ne, ja imam recept kako promijeniti situaciju. Zanimljivo je to kad neko poput tebe donese takav sud. Tito posle Tita. Malo istok, malo zapad, a mi smo jezičak na vagi. Al' kako prođe Juga...  Junuz Djipalo je napisao/la: Je, je, to bi vam pasalo. Samo da oni unitarci imaju malo više pameti, kao što dosad nisu imali... Nije to do toga šta kome pasuje, već do toga šta jeste. A to je bilo i jeste i biće. Iz svoje kože ne možeš.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 01:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Mislim da Junuz ima pravi recept kako da izbriše Hrvate kao faktor u BiH.  Ne, ja imam recept kako promijeniti situaciju. Zanimljivo je to kad neko poput tebe donese takav sud. Prosječnom Hrvatu bi se trebala napokon upalit lampica. Što smo dosad pogrešno radili.  Imam i ja recept. Da se svi zavole, beru cvijeće i puše Marihuanu. Ali sam sebi zvučim kao lud kad to napišem. Nisu Hrvati ništa puno griješili, već se sprovodila samovolja OHR-a. Tko sa pobuni ostane bez posla. Danas više nije tako i mogu se bar boriti za svoje. Ti Junuze u svojoj jednadžbi imaš kronično jedan kriv parametar. Izbaci "Norveška" kao parametar iz jednadžbe, i stavi parametar "tu se pamti što su Osmanlije, Srbi u Srebrenici, ustaše, handžarovci radili, kao da je jučer bilo". Nikakav, baš nikakav multi-kulti tu nije moguć. Samo strogo gledanje svog posla, i odjebavanje drugih. Koliko je to moguće u datom trenutku.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 01:54 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Samo da oni unitarci imaju malo više pameti, kao što dosad nisu imali... Ti i dalje misliš da je to kod njih samo prolazna faza ? Nešto kao jučer sam volio hip-hop, danas volim Techno. Daj prestani zajebavati svoj narod tim glupostima.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 01:55 |
|
|
Junuz ima neki Lagumdžijski stil.
Puno priče, ideja, zamlaćivanja... a onda dođe dan za praksu i sve se sruši kao kula od karata.
Samo fali Zoki da dođe u posetu.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 02:16 |
|
|
Laku noć svima, pa i neprijateljima Hrvata. Ne brinite, IMF uskoro dolazi. Lagumdžijina zapadna Njemačka samo što nije došla, kao i piramide u Visokom.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 02:23 |
|
|
BBC je napisao/la: Laku noć svima, pa i neprijateljima Hrvata. Ne brinite, IMF uskoro dolazi. Lagumdžijina zapadna Njemačka samo što nije došla, kao i piramide u Visokom. A tu je i HAARP koji će nas sve zajedno učiniti srećnim, zadovoljnim te ćemo iz ere Ribe sve se udarajući nogama u guzicu uletiti u eru Vodolije a zatim i u New Sodom and Gomorrah, kao poslasticu koja se servira uvijek na kraju balade 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 09:42 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38033 Lokacija: Gl. grad regije
|
BBC je napisao/la: Laku noć svima, pa i neprijateljima Hrvata. Ne brinite, IMF uskoro dolazi. Lagumdžijina zapadna Njemačka samo što nije došla, kao i piramide u Visokom. MMF ne dolazi samo Lagumdžiji, dolazi svima, s tim što će korist od njega Hrvati najmanje osjetit ali i štetu. Neka smo i mi u nečemu u prednosti. A što kad ne bude ni MMF-a nego samo otplate kredita? Kako ćemo se tad igrat zapadnih švabija i srpskih rezervata? Ovakva kakva je BiH sad, ne valja nikom, to zadovoljstvo RS-om je lažna utjeha.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 10:55 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Koliko vas puštaju da govorite u ovom sabirnom logoru ? Pa kolko se sjećam u stara vremena bi se svjetla gasila u 21h i nema više priče. 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 11:13 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne nadam se ja nikakvom odvajanju RS. Ali nemam moralno pravo da ih prisiljavam da žive sa nekim ako to ne žele.
Pogotovo ne nakon toliko godina bošnjačkih turbo šovinističkih gluposti. Nemaju se Srbi čemu nadati u takvoj tvorevini. Hoće li se odvajati ili ne, jebe mi se. Svakako ne ovisi o meni.
Ako se ikada odvoje poželjet ću im svu sreću. A kako su Bošnjaci navalili to će se i dogoditi. Ovdje je Junuz u pravu. Kad bi kojim slučajem došlo do odvajanja Srpske Hrvati bi izvisili. Federacija + Brčko bi bila nova BiH. ( sa 15 posto kršćana).
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 11:22 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: BBC je napisao/la: Danas su Bošnjački intelektualci i političari slali pismo strancima da Brčko ostane kakav jest.
Što si nam ono htio reći za Brčko ? Da čujemo.
40:40:20 E tih 20 je tamo bitno kao i 40. Zato što su prevaga. Zato se i dobivaju majice. Na državnoj razini je isti slučaj, i to je dobro, no entitetske nas j. S obzirom da nas u Brčkom ima daleko manje nego druga dva naroda naša moć tamo je dosta velika. Uzmimo da je Distrikt BiH u malom( Bošnjaci najbrojniji, odmah iza njih Srbeki pa Hrvati podosta iza) naš je položaj još dosta dobar s obzirom na malo(brojnost). No nekako ne vjerujem da bi i Muslimani na to pristali. Osim ako bi bili žešće stjerani u ćošak. Njih RS ne zanima. Odnosno možda tek u nekoj drugoj il trećoj fazi. Sad im je samo na pameti kako ˝bošnjakizirat˝ Federaciju skroz na skroz 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 11:24 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Koliko vas puštaju da govorite u ovom sabirnom logoru ? Pa kolko se sjećam u stara vremena bi se svjetla gasila u 21h i nema više priče.  Zato u Paklu nema vremenskih ograničenja niti ima gašenja svjetala a i svi termostati su podešeni na maximum 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 11:28 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Koliko vas puštaju da govorite u ovom sabirnom logoru ? Pa kolko se sjećam u stara vremena bi se svjetla gasila u 21h i nema više priče.  Zato u Paklu nema vremenskih ograničenja niti ima gašenja svjetala a i svi termostati su podešeni na maximum  Eh gospodine Aga, ne brinite se, ne može biti toplije od vaših komentara kada zagriju srca svih onih koji to pročitaju  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 11:30 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Eh gospodine Aga, ne brinite se, ne može biti toplije od vaših komentara kada zagriju srca svih onih koji to pročitaju  . Može gospodine Zadar, itekako 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 11:30 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Eh gospodine Aga, ne brinite se, ne može biti toplije od vaših komentara kada zagriju srca svih onih koji to pročitaju  . Može gospodine Zadar, itekako  Bili ste i provjerili  ?
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Eh gospodine Aga, ne brinite se, ne može biti toplije od vaših komentara kada zagriju srca svih onih koji to pročitaju  . Može gospodine Zadar, itekako  Bili ste i provjerili  ?
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 11:39 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Bili ste i provjerili  ? Ne, već mi se noćas u snu javio jedan od tadašnjih uposlenika. Kaže da žeže do kostiju i da ne može više durat a ja kao suosećajan čovek sam mu poverovao na reč i skrušeno poželeo da sve to stoički podnese 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 11:45 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Bili ste i provjerili  ? Ne, već mi se noćas u snu javio jedan od tadašnjih uposlenika. Kaže da žeže do kostiju i da ne može više durat a ja kao suosećajan čovek sam mu poverovao na reč i skrušeno poželeo da sve to stoički podnese  Pa jeste se pomolili za njegovo oslobođenje barem? Stoički podnositi do jedne mjere se može  .
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 11:52 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Pa jeste se pomolili za njegovo oslobođenje barem? Stoički podnositi do jedne mjere se može  . Pokušao sam al nedaju djelatnici ustanove. Kažu da sve mora biti po propisima i da se propisi moraju poštovati 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 11:55 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Pa jeste se pomolili za njegovo oslobođenje barem? Stoički podnositi do jedne mjere se može  . Pokušao sam al nedaju djelatnici ustanove. Kažu da sve mora biti po propisima i da se propisi moraju poštovati  Šteta, pokušavajte i dalje možda postoji rupa u propisima  .
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 11:56 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Šteta, pokušavajte i dalje možda postoji rupa u propisima  . Ma pokušao sam svašta. Čak sam se i Upravniku obraćao ali bezuspešno 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 12:04 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Šteta, pokušavajte i dalje možda postoji rupa u propisima  . Ma pokušao sam svašta. Čak sam se i Upravniku obraćao ali bezuspešno  Ne gubite nade gospon Aga  , sjetite se da je to jedna od tri kardinalne vrline  .
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 12:23 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ne gubite nade gospon Aga  , sjetite se da je to jedna od tri kardinalne vrline  . Ako mi se opet javi, prenijeću mu vaše misli a i mogu vam dati njegov e-mail, pa ga i osobno bodrite 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 12:28 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ne gubite nade gospon Aga  , sjetite se da je to jedna od tri kardinalne vrline  . Ako mi se opet javi, prenijeću mu vaše misli a i mogu vam dati njegov e-mail, pa ga i osobno bodrite  Da pogodim ima hotmail  ?
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 12:30 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Da pogodim ima hotmail  ? 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 12:31 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Da pogodim ima hotmail  ?  
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|