|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Čović: Na razini države još nismo došli u razdoblje zdravog razuma Postano: 11 ožu 2012, 21:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
"NA RAZINI države još nismo došli u razdoblje zdravog razuma", izjavio je Predsjednik HDZ BiH Dragan Čović govoreći na predstavljanju publikacije Sektorske analize, zajedničkog projekta Ekonomskog instituta Sarajevo i časopisa Business.
"BiH je trenutno na razini 20 posto industrijske proizvodnje 1990. godine", rekao je Čović naglašavajući važnost političkog odlučivanja.
"Gradili smo po Indiji, bušili vodovode, desetine zemalja svijeta koristile su naše proizvode i pamet, a tome je u dobroj mjeri doprinosila politika nesvrstanih", rekao je Čović.
"Mi u period zdravog razuma na razini države još nismo došli, ali postoji određena nada da se to desi", istaknuo je.
"No, ova Vlada se pri donošenju odluka ne namjerava koristiti samo zdravim razumom nego i informacijama stručnjaka", rekao je Predsjednik HDZ BiH, dodajući da će se koristiti "Sektorskim analizama", publikacijom koja je danas predstavljena. Riječ je o digitalnim publikacijama koje donose pregled stanja u osam sektora BiH, regije i svijeta: trgovini na malo, prehrambenoj industriji i industriji pića, graditeljstvu i nekretninama, kemijskoj industriji, ugostiteljstvu i turizmu, prometu i vezama, farmaceutskoj industriji te energetici i naftnoj industriji. Publikacije će povremeno biti aktualizirane.
"Analize će donositi glavne pokazatelje, pregled trendova, analizu trgovačkih društava, informacije o makroekonomskom okruženju te vijesti i prikaz kretanja u okruženju i svijetu", istaknula je ravnateljica Ekonomskog institura Merima Ademović.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Čović: Na razini države još nismo došli u razdoblje zdravog razuma Postano: 11 ožu 2012, 21:22 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Slično izjavio Kradimir u RH nedavno, ovo o zdravom razumu, odnosno ne ulasku u isto razdoblje .
Inače što ovo ne ide pod gospodarstvo ili politiku ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Čović: Na razini države još nismo došli u razdoblje zdravog razuma Postano: 11 ožu 2012, 21:22 |
|
|
Aj u ***.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Čović: Na razini države još nismo došli u razdoblje zdravog razuma Postano: 11 ožu 2012, 21:24 |
|
|
BBC je napisao/la: Aj u ***. I ti također . Što bi povod ovome izljevu gnjeva ? Pogriješio si podforum da pogodim
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Čović: Na razini države još nismo došli u razdoblje zdravog razuma Postano: 11 ožu 2012, 21:25 |
|
|
Mislio sam malo zajebavati ljude da vidim hoće li primjetiti. Ti sve pokvariš.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Čović: Na razini države još nismo došli u razdoblje zdravog razuma Postano: 11 ožu 2012, 21:25 |
|
|
BBC je napisao/la: Mislio sam malo zajebavati ljude da vidim hoće li primjetiti. Ti sve pokvariš. Analiza ko u CSI Miami
|
|
Vrh |
|
|
agamemnon
|
Naslov: Re: Čović: Na razini države još nismo došli u razdoblje zdravog razuma Postano: 11 ožu 2012, 21:46 |
|
|
bbc je zaljubljen u covica
_________________ Meščini da je ode Bog reka zbogom....
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|