|
|
Stranica: 5/7.
|
[ 170 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
chat nick
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 22:47 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Evo rece ti Granica da sam Rusin. Što onda tražiš oslobodjenje Krajine? Možda zato što se deklarišem kao Srbin. Možda zato što su Srbi stradali i pre i u zadnjem ratu. Možda zato što bi to bilo pravedno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 22:51 |
|
|
chat nick je napisao/la: Ne znam zašto imaš potrebu da se sprdaš na temi koju si sam pokrenuo.To svi inače radite na sličnim temama. Ponoviću ti nešto što sam već jednom napisao. Kada bi znao da sam poreklom,ne znam,recimo,pingvin.Ili..bilo šta..kraba,foka..a ne poreklom pripadnik nekog naroda. Da ništa drugo,ja bi bar poštovao te pingvine..konje..kerove..gledao bi da imam nekakav normalan odnos,ako mogu nešto da pomognem..itd. U svakom slučaju ne bih gledao kako kad god mogu da im zabijem nož u leđa.
Ne kapiram zašto si otvorio ovakvu temu. Šta uopšte želiš da znaš?Najkonkretnije. Ljudi sebe isuvise ozbiljno shvataju. Sto veca budala, to sebe ozbiljnije shvata. Najozbiljnije. Tako ce ti i svaka veca budala pravo zamjeriti ako joj kazes da je budala. Tebi sam vise puta govorio da si budala, a posto i dalje sa mnom komuniciras, mislim da mi nisi nista zamjerio. Pa ako cemo tako onda i nisi budala. Bobovac me vidis mrzi od mog prvog nika ovdje... Toliko o naumu pri otvaranju teme. A zaista ne znam mnogo o svom porijeklu, nazalost, a volio bih da znam. Mogu otici unazad do prve polovine 19. vijeka i tu ima neki lik - prvi koji se spominje - a zvao se Osman. I onda mogu porodicno stablo pratiti sve do sebe bez problema. Dakle dvjestotinjak godina, sto i nije bas malo jer vecina Balkanaca (kolko god da srali) ne znaju ni kako im se pradjed zvao. A zaista ne bih imao nista protiv da nadjem nekog (iako sumnjam) Srbina u porodicnom stablu. Vjerovatnije je da ima pravoslavaca (posto je slabo katolika bilo u podrucju iz kojeg - barem do odredjenog doba - vucem porijeklo, a nakon paganstva, pa krscanske sizme, je to bilo pod istocnom, dakle pravoslavnom crkvom).
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 22:53 |
|
|
granica je napisao/la: Darte, da li ta tvoja hrvatska krv datira iz vremena prije ili posle Jasenovca? I pre i posle Jasenovca a da stvar bude još kompleksnija..žena mi se u suštini deklariše kao Hrvatica iako realno imamo vrlo sličan odnos krvnih zrnaca.Naravno venčali smo se posle zadnjeg rata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 22:54 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
chat nick je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Evo rece ti Granica da sam Rusin. Što onda tražiš oslobodjenje Krajine? Možda zato što se deklarišem kao Srbin. Možda zato što su Srbi stradali i pre i u zadnjem ratu. Možda zato što bi to bilo pravedno. Pa imaš pretke Hrvate, trebalo bi da ih poštujes i probas da pomognes. To je tvoja logika, ne moja.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 22:54 |
|
|
|
Sve u svemu bankrotirasmo od praznika. :-(
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 22:56 |
|
|
chat nick je napisao/la: Šta bi grančice?Radiš sklekove?Dzaba ti je to.Msm.Osnovna kondicija i nešto rekreativno,OK.Ali.. Jok, isuvise sam isrpljen zbog novogodisnjeg derneka. Tek sutra. A sklekovi su samo onako sporedno..jasno da nema velikog hajra ali se izmoris ukoliko uradis pet, sest puta po pedesetak onako nezagrijan. I reko sam ti, granIcica. Zasto opet provociras?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 22:56 |
|
|
|
Granica, imam jedno pitanje...
Koja te sila gura da se pojavljujes posle nebrojeno banova... secam te se iz raznih varijanti, prvi put si ga popljugao kad si pricao o nekom sexu u crkvi, odavno je to bilo... posle su ti sekli glavu za mnogo manje stvari...
Licno nemam problem sa tobom, nekad mi ides na q, ali obicno popricamo donekle... nije to ni vazno, vise me zanima koja te misao vreba kad pravis novi nick... jel ono - e sad cu da im zabiberim... na pocetku si tih kao puvanjak, da se odomacis malo... ali posle kad krenes... hebes mu kevu :)
Verujem da u nekom drugom drustvu za ovu ekipu ovde kazes samo - ma to su ustase i cetnici... al onda dodjes pa vidis da to i nije bas tako... i u toj prepolovljenoj slici ti jos trazis sebe i svoj stav...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 22:58 |
|
|
|
Zasto je "bali.ja" pod filterom. Ustase i cetnici nisu. Znaci Hrvati ni ovdje ne priznaju "ba.lije", samo hrvatsko cvijece. Lukavi Latini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 22:59 |
|
|
granica je napisao/la: chat nick je napisao/la: Ne znam zašto imaš potrebu da se sprdaš na temi koju si sam pokrenuo.To svi inače radite na sličnim temama. Ponoviću ti nešto što sam već jednom napisao. Kada bi znao da sam poreklom,ne znam,recimo,pingvin.Ili..bilo šta..kraba,foka..a ne poreklom pripadnik nekog naroda. Da ništa drugo,ja bi bar poštovao te pingvine..konje..kerove..gledao bi da imam nekakav normalan odnos,ako mogu nešto da pomognem..itd. U svakom slučaju ne bih gledao kako kad god mogu da im zabijem nož u leđa.
Ne kapiram zašto si otvorio ovakvu temu. Šta uopšte želiš da znaš?Najkonkretnije. Ljudi sebe isuvise ozbiljno shvataju. Sto veca budala, to sebe ozbiljnije shvata. Najozbiljnije. Tako ce ti i svaka veca budala pravo zamjeriti ako joj kazes da je budala. Tebi sam vise puta govorio da si budala, a posto i dalje sa mnom komuniciras, mislim da mi nisi nista zamjerio. Pa ako cemo tako onda i nisi budala. Bobovac me vidis mrzi od mog prvog nika ovdje... Toliko o naumu pri otvaranju teme. A zaista ne znam mnogo o svom porijeklu, nazalost, a volio bih da znam. Mogu otici unazad do prve polovine 19. vijeka i tu ima neki lik - prvi koji se spominje - a zvao se Osman. I onda mogu porodicno stablo pratiti sve do sebe bez problema. Dakle dvjestotinjak godina, sto i nije bas malo jer vecina Balkanaca (kolko god da srali) ne znaju ni kako im se pradjed zvao. A zaista ne bih imao nista protiv da nadjem nekog (iako sumnjam) Srbina u porodicnom stablu. Vjerovatnije je da ima pravoslavaca (posto je slabo katolika bilo u podrucju iz kojeg - barem do odredjenog doba - vucem porijeklo, a nakon paganstva, pa krscanske sizme, je to bilo pod istocnom, dakle pravoslavnom crkvom). Ne vredi ti da se zamaraš ako te to ne interesuje.Ima vas koji znaju i imena pre poturčavanja pa istrajavaju u svom identitetu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 23:07 |
|
|
|
DzoniBG
Ne mogu svima sve ispocetka objasnjavati ali me Dart pitao upravo nesto slicno na njegovom chatu. Imas tamo odgovor. Ovaj nik onako bez nekog razmisljanja jer sam procito neko rasisticko sranje na temi o migrantima, a nisam polazio od toga da ce me ostaviti duze od par postova, i onda reko da im ga shuknen onako nabrzaka. Ali ostavise me i evo nas zezamo i druzimo se. (zato i granica..granice, zidovi, zice)
PS: I nije bilo seksa u crkvi, to su gluposti i iskrivljene lazi. Na tebi je da povjerujes ili ne. Imo sam seks na svakoraznim neobicnim lokacijama ali ne i u bogomolji.
PPS: Ne ustase i cetnici, vec fasisti (koristim to pausalno, onako nedovoljno definisano, ali kao izraz za razne vrste etnosovinizma i slicno). I tu ne mislim na sve forumase vec na odredjeni ton koji dominira vecinom "ozbiljnih" diskusija. Eto uzmi kao primjer temu o migrantima, tkz, jer je sav diskurs ustvari pokrenut zbog izbjeglica koje su se pojavile zbog sirijskog rata. Takve stavove, u pomalo promjenjenom ruhu, mogu redovno citati i na odredjenim portalima s njemackog govornog podrucja. Dakle obicno je to ta neka mjesavina najprljavijeg rasizma i nekog novokomponovanog pseudoeuropskog identitetarizma.
A sama tema, cisto impulsivno i bez neke namjere.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 23:15 |
|
|
|
Dzoni, i gdje je razlika - cisto forumsko tehnicki (posto je tvoje pitanje islo u tom pravcu), izmedju mene i tebe? Dodjem s novim nikom, svako zna da sam to ja, a ti pises sa starim jer nikad nisi dobio ban (a i zasto bi kad forumskom mejnstrimu gladis muda obicno se istresajuci nad odredjenim bosnjackim "pojavama"..meni bi to, vidis, bilo dosadno)?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 23:18 |
|
|
chat nick je napisao/la: granica je napisao/la:
Ljudi sebe isuvise ozbiljno shvataju. Sto veca budala, to sebe ozbiljnije shvata. Najozbiljnije. Tako ce ti i svaka veca budala pravo zamjeriti ako joj kazes da je budala. Tebi sam vise puta govorio da si budala, a posto i dalje sa mnom komuniciras, mislim da mi nisi nista zamjerio. Pa ako cemo tako onda i nisi budala. Bobovac me vidis mrzi od mog prvog nika ovdje...
Toliko o naumu pri otvaranju teme.
A zaista ne znam mnogo o svom porijeklu, nazalost, a volio bih da znam. Mogu otici unazad do prve polovine 19. vijeka i tu ima neki lik - prvi koji se spominje - a zvao se Osman. I onda mogu porodicno stablo pratiti sve do sebe bez problema. Dakle dvjestotinjak godina, sto i nije bas malo jer vecina Balkanaca (kolko god da srali) ne znaju ni kako im se pradjed zvao.
A zaista ne bih imao nista protiv da nadjem nekog (iako sumnjam) Srbina u porodicnom stablu. Vjerovatnije je da ima pravoslavaca (posto je slabo katolika bilo u podrucju iz kojeg - barem do odredjenog doba - vucem porijeklo, a nakon paganstva, pa krscanske sizme, je to bilo pod istocnom, dakle pravoslavnom crkvom).
Ne vredi ti da se zamaraš ako te to ne interesuje.Ima vas koji znaju i imena pre poturčavanja pa istrajavaju u svom identitetu. Kako da covjek s tobom prica na tom nivou? Kao sto si rekao jenkinsu, nacrtaj krug i zabadaj cakiju ako ti nije do price.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 23:19 |
|
|
|
Cekaj jbt... pa bio sam ja tu kad su te razapinjali zbog pominjanja crkve i nekih vratolomija... nemoj mene da farbas, pisao si o tome... ne da si imao, nego mislim neka fantazija... sta i kako tacno, izvetrelo mi je, ali si preterao u svakom slucaju...
A ko je ovde hebeni fasista :) ... meni je to smesno svega mi... kako se lako zalepe tako teske etikete... kao markica na pismo, liznes, i krenes - fasista, nacista, cetnik, qrac palac... sta vam je sa time ako boga znate... jel kapiras koliko je to skuceno i dosadno...
Tema sa izbeglicama imala je razne tonove... prvo sam i ja pozivao na humanost, ali kad sam video siru sliku, sta stoji iza... u najmanju ruku mnogo problematicna prica... ti si dosao posle sa nekim altruizmom, u promasenom trenutku, kada je vec bilo iz aviona jasno da je to neciji dobro placeni projekat...
Bahlija... to je prevazidjeno... odavno ne zovem nekog ni ustasa... demode, izlizano do koske... ti nisi b.alijander u onom izvornom negativnom stereotipu, vec nekakva mesavina komuno soc realizma, na koji se nakalemio zivot u osterrajhu, pa hoces malo multi-kulti, pa malo 100%, pa bi prijebao nesto domace druge vere, pa si raja... pa ti opet pukne film pa prizivas Drinu... imas svoje cikluse....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 23:23 |
|
|
granica je napisao/la: Dzoni, i gdje je razlika - cisto forumsko tehnicki (posto je tvoje pitanje islo u tom pravcu), izmedju mene i tebe? Dodjem s novim nikom, svako zna da sam to ja, a ti pises sa starim jer nikad nisi dobio ban (a i zasto bi kad forumskom mejnstrimu gladis muda obicno se istresajuci nad odredjenim bosnjackim "pojavama"..meni bi to, vidis, bilo dosadno)? Gladim muda... pogledaj teme o Oluji i srpsko hrvatskim odnosima... koga ja gladim... Pokojni Doc mi je prizivao ban, dobio sam par puta kravatu... cak mozda i kratki ban...ne secam se vise... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 23:32 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Cekaj jbt... pa bio sam ja tu kad su te razapinjali zbog pominjanja crkve i nekih vratolomija... nemoj mene da farbas, pisao si o tome... ne da si imao, nego mislim neka fantazija... sta i kako tacno, izvetrelo mi je, ali si preterao u svakom slucaju...
A ko je ovde hebeni fasista :) ... meni je to smesno svega mi... kako se lako zalepe tako teske etikete... kao markica na pismo, liznes, i krenes - fasista, nacista, cetnik, qrac palac... sta vam je sa time ako boga znate... jel kapiras koliko je to skuceno i dosadno...
Tema sa izbeglicama imala je razne tonove... prvo sam i ja pozivao na humanost, ali kad sam video siru sliku, sta stoji iza... u najmanju ruku mnogo problematicna prica... ti si dosao posle sa nekim altruizmom, u promasenom trenutku, kada je vec bilo iz aviona jasno da je to neciji dobro placeni projekat...
Bahlija... to je prevazidjeno... odavno ne zovem nekog ni ustasa... demode, izlizano do koske... ti nisi b.alijander u onom izvornom negativnom stereotipu, vec nekakva mesavina komuno soc realizma, na koji se nakalemio zivot u osterrajhu, pa hoces malo multi-kulti, pa malo 100%, pa bi prijebao nesto domace druge vere, pa si raja... pa ti opet pukne film pa prizivas Drinu... imas svoje cikluse.... Bio si. Ali valjda se ja bolje sjecam i vec sam to jednom ovdje objasnio. Ne znam tacno vise o cemu se pricalo, ali to nije bila moja fantazija vec izrazena zelja (mozda je i zelja pretjerano receno posto se - naknadno receno - vise radilo o djetinjastom glupiranju, postpubertetskom) jedne mlade osobe zenskog spola katolicke provenijencije (ateist)  koja je et bila u tom fazonu "karajmo se na oltaru"...djecije pizdarije tipa ko kad se gruftiji skupe pa vode seks po noci na groblju i misle da su cool i da ce ih to pribliziti sotoni hehe Cista istina. Ne znam kakav je tvoj pubertet bio i te godine poslije ali kod mene se to odvijalo poprilicno burno.  Rijec "fasista" i "fasizam" koristim zbog toga sto je komforna, ako tako hoces, i opisuje sve one pojave etnosovinizma, ksenofobije, nacionalizma, i slicno, o kojima govorim. A i ide na zivce i vec vidim kolutanje ocima... Kad nekom ovdje kazem da je fasista to je ko da sam mu onako usput pljuno u facu od silnog prezira. Eto tako, nista - kao sto rekoh, posebno promisljeno, ni izdefinisano. Nadam se da si sad shvatio i nadam se da nisi polazio od toga da ja ne znam sta je izvorni fasizam, odakle potice i u kojim zemljama se prakticirao. I zaista, vjerovao ili ne, ovu svoju "definiciju" primjenjujem bez obzira na porijeklo "fasizma" kojem se obracam etiketirajuci ga. A sto se foruma tice, pa tako i "ciklusa", nikoga ja ovdje ne zastupam niti pisem u svoje licno ime (pisemo pod nikovima), tako da uvijek moras uzeti kontekst (barem sto se mene tice jer ne uzimam forum kao nesto ozbiljno i od velike vaznosti) u kojem se odvija radnja..sad cu s tobom normalno pricati, sutra cu se s Dartom popickati na najprimitivnijem nivou, zajebavati se, podjebavati, provocirati..vrijedjati na licnom nivou, na vjerskom, nacionalnom..nebitno..ispuhavati se jednostavno. Ne znam sta je tebi forum. Sigurno nije svakom isto. Neko u ovome vidi zivotni smisao, neko sebe uzima preozbiljno a i vlastitu ulogu u svemu ovome, a neko se jednostavno zajebaje..imas svakoraznih pojava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 23:33 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Džoni011, htedoh još ranije da te pitam, znaš li zašto je Aca srušio Žrnovo? Ne mogu da nadjem validan razlog nigde.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 23:51 |
|
|
chat nick je napisao/la: granica je napisao/la: Darte, da li ta tvoja hrvatska krv datira iz vremena prije ili posle Jasenovca? I pre i posle Jasenovca a da stvar bude još kompleksnija..žena mi se u suštini deklariše kao Hrvatica iako realno imamo vrlo sličan odnos krvnih zrnaca.Naravno venčali smo se posle zadnjeg rata. Zato si ti ovde tako nacionalno nabijen, ne smes kod kuće od žene. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 23:57 |
|
|
|
Darte, evo posto sam ja tebi sve odgovorio, da te nesto pitam. Stvarno me interesuje posto je ovo danasnje saznanje poprilicno novo za mene a znamo se vec ihaj godina, jelda. Da li moze biti da si ti upravo zbog toga sto si polu-Hrvat toliko nafuran na srpstvo, srpski rod, i te pizdarije?
Imao sam kod mjesanaca inace to iskustvo: Ili su totalno opustene kozmopolite, meni licno najradja sorta ljudi jer su cesto viseslojniji od ostalih, ali samo ako se nisu jasno odlucili za jednu stranu. Ili su veliki nacionalisti, a to postanu obicno kad se odluce za jednu od dvije komponente. Poznavao sam tako jednog s nekog njemackog foruma. Godinama pise, ustasa, samodeklarisani, i na kraju sam saznao da mu je otac hrvatski Srbin, tj. Srbin iz Hrvatske.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 02 sij 2016, 23:57 |
|
|
|
Ok granica... pisi sta hoces.. samo sam ti rekao da je upotrebljavanje reci fasista u najmanju ruku isto, a i gore nego kad tebe neko zove bahlija...
Jenkins... znam da je sruseno to na Avali... kolaju price da je to zbog masona... ne znam tacno... ali da je bio glup gest u svakom slucaju, tu nema dileme... nije on meni u nicku jer sam veliki njegov fan, nego sticaj okolnosti i trenutka kad sam ga uzeo, jer smo nesto o tome pisali...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 03 sij 2016, 00:03 |
|
|
granica je napisao/la: Darte, evo posto sam ja tebi sve odgovorio, da te nesto pitam. Stvarno me interesuje posto je ovo danasnje saznanje poprilicno novo za mene a znamo se vec ihaj godina, jelda. Da li moze biti da si ti upravo zbog toga sto si polu-Hrvat toliko nafuran na srpstvo, srpski rod, i te pizdarije?
Imao sam kod mjesanaca inace to iskustvo: Ili su totalno opustene kozmopolite, meni licno najradja sorta ljudi jer su cesto viseslojniji od ostalih, ali samo ako se nisu jasno odlucili za jednu stranu. Ili su veliki nacionalisti, a to postanu obicno kad se odluce za jednu od dvije komponente. Poznavao sam tako jednog s nekog njemackog foruma. Godinama pise, ustasa, samodeklarisani, i na kraju sam saznao da mu je otac hrvatski Srbin, tj. Srbin iz Hrvatske. Pa pazi.Moguće je.Uopšte nisam ni najmanje opterećen time u nekvom negativnom smislu.Čak suprotno.Mnogi od nas smatraju tkz.čiste S i H inferiornim u odnosu na nas.Pisao sam o tome ali su naravno pobrisali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 03 sij 2016, 00:06 |
|
|
|
Aj leba ti napisi u kratkim crtama ponovo, ovo prvi put čujem da se hard core srpski nacionalista smatra superiornijim zato što nije čistokrvni Srbin već mesanac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 03 sij 2016, 00:07 |
|
|
|
I Jagnjetina je bio polutan, pa je zastupao prilicno desne stavove... vrlo pismeno, dosta smo se slagali...
Ja sam bio ne levicar, ali dosta levljih pogleda kao mladji... pa sa godinama, i kako odrastes vidis da je to iluzija, i normalna desna opcija je ustvari prava mera... ko ostari kao levicar, ili je komunista, ili mnogo stvari nije razumeo usput...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 03 sij 2016, 00:08 |
|
|
Citat: Godinama pise, ustasa, samodeklarisani, i na kraju sam saznao da mu je otac hrvatski Srbin, tj. Srbin iz Hrvatske. Vidiš kako je to žalosna priča.Tako je to kod onih koji se odluče da se deklarišu kao Hrvati. Kaži majko koji je na meni tvoj deo da ga otsečem.Tako nešto je rekao jedan paćenik tkz.Hrvat. Tih besomučnih psihoza kod Srba NEMA. :-)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 03 sij 2016, 00:08 |
|
|
Citat: Pa pazi.Moguće je.Uopšte nisam ni najmanje opterećen time u nekvom negativnom smislu.Čak suprotno.Mnogi od nas smatraju tkz.čiste S i H inferiornim u odnosu na nas.Pisao sam o tome ali su naravno pobrisali. Ok je to, i ne treba da budes. I nije mi jasno zasto se brisu tako interesantne teme.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: da li sam ja za vas samo ******? Postano: 03 sij 2016, 00:10 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Aj leba ti napisi u kratkim crtama ponovo, ovo prvi put čujem da se hard core srpski nacionalista smatra superiornijim zato što nije čistokrvni Srbin već mesanac. Vrlo razumljivo... Mesancima u godinama "raspleta" je bilo najteze... ili ne odaberes stranu, ili ako se vezes za jednu, sa njom si vezan pupcanom vrpcom... ako sedis izmedju, ne uklapas se, i sam sebi postavljas mnogo pitanja koja nemaju odgovor.... Zavisi i gde si i kako si odrastao, okruzenje... dosta tu ima parametara... i zato nikome od njih necu da sudim...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|