|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 63 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kiler
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 22 svi 2021, 00:33 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7709 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
BBC je Tito. 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
IvanIS
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 22 svi 2021, 01:25 |
|
|
BBC je malo paranoican, ali neka oprastam mu u duhu srpsko-hrvatske saradnje.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 22 svi 2021, 08:21 |
|
|
BBC je jedna od forumskih institucija. Ceha za karte, BBC takija detektor, dudu i Robbie demografija, itd.
|
|
Vrh |
|
 |
podrinje
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 22 svi 2021, 13:04 |
|
|
Dobar je bibićko, ne treba ga dirati.
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 22 svi 2021, 13:54 |
|
|
BBC je legenda a i Robi Mo. Robi nam je najduhovitiji forumaš.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 22 svi 2021, 14:17 |
|
|
Poltroni! BBC je kaznena expedicija! Robi je The face on Another!
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 22 svi 2021, 19:16 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: BBC je legenda a i Robi Mo. Robi nam je najduhovitiji forumaš. Da humor je opao na forumu.
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 22 svi 2021, 19:51 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Ne dotiče me vaša cviljnjava! Smekšao je. Bio je pravi besan pas, neprolazni forumski pas čuvar... k'o Kerber je skakao za vrat svakome i držao sve nas "on our toes"... bio je jebeni Kudžo:  A sad je pudlica... ma, čivavica prestravljena:  Čekajte, jel' lažem ja?  Ništa lično, jednostavno se zapustio k'o žena nakon venčanja kad zna da ima frajera u šaci i da slobodno može da se ukrmači, ne doteruje, prestane da se trudi, počne da izvoljeva, pokaže koliki je zapravo Psiho, itd... nema spavanja na lovorikama, lovljenja na emocije, šlepanja na staru slavu!  Dati mu zahvalnicu za minuli rad i - teraj ga u penziju! Šta, da plaćamo njegovo lenjstvovanje, jel' to treba? Kad je poslednji put intervenisao? jebote, pljujete danonoćno po "Jugo-Komunističkoj praksi držanja u životu raznih Trutova" a evo biste jednog takvog Truta držali na budžetu večno! Mada od vas Kiflata me i ne čudi - sećam se da sam bio zaprepašten cifrom raznoraznih "branitelja" (maltene pola države) koji su se nakačili na državnu sisu i muzu li muzu... ne sećam se tačne cifre koja opterećuje državni budžet ali se sećam da sam pomislio "ovo ne bi Švajcarska mogla da podnosi"... tako da je vama normalno da bacate "helicopter money", tj. "heliCROpter money"... Nothing personal, BBC, just business - mi za svoje novce tražimo i očekujemo bolje. Da si mi rođeni brat, postao si nepodnošljiv lezilebović. Ne brini za nas, naći ćemo boljeg forumskog Stražara. Ostavi kod portira uniformu, legitimaciju i pištolj: 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 22 svi 2021, 19:57 |
|
|
laganini je napisao/la: ..koliko je uporan bio u jednom trenutku sam pomislio da sam musliman..  Svaki novi član foruma je Musliman dok se ne dokaže da nije.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
spliter1
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 23 svi 2021, 00:38 |
|
|
BBC-a za Eurosong za objektivno glasanje i ne politickoj ili komsijskoj osnovi. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 23 svi 2021, 06:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
BBC je bio baniran nekoliko puta. Od zadnjih 2 takijaša je otkrio njih 20ak, ako kužite što želim reći. Moguće je da je i rastjerao dobrih forumaša na samom početku kad ih je uhodio po svim temama. Ne da nikakvu kritiku HDZ-a BiH. Bolje bi mu bilo da iskulira i da prepusti moderatorima da rade svoje (neću reći posao, jer niko ovdje nije zaposlen).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
oddie
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 23 svi 2021, 15:27 |
|
Pridružen/a: 23 svi 2021, 13:46 Postovi: 6 Lokacija: Ispod Trebevića
|
Da se odmah sam baniram? Prvi post mi je kritika HDZ-u. Ok, bilo je lijepo pisati s vama 
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 23 svi 2021, 15:31 |
|
|
Dok se vi prcate o BBC takijaš vam hrvatsku proglasio katotalibanijom na drugoj temi. Eno lasica mu vec duva kitu i place zanjim što mu RH neda drzavljanstvo jer nije katoolik LOL.
|
|
Vrh |
|
 |
spliter1
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 26 svi 2021, 03:37 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 26 svi 2021, 18:44 |
|
|
O BBC, zasto ne stavljas linkove kad copy-pastujes vesti sa drugih portala?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
podrinje
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 26 svi 2021, 19:00 |
|
|
Heero je napisao/la: Dok se vi prcate o BBC takijaš vam hrvatsku proglasio katotalibanijom na drugoj temi. Eno lasica mu vec duva kitu i place zanjim što mu RH neda drzavljanstvo jer nije katoolik LOL. Tu si sam sebe doveo do apsurda, prvo te vređa što je neko rekao da je Hrvatska katolibanija (to ti i ja btw potvrđujem), onda konstatuješ da taj isti neko ne može da dobije državljanstvo na osnovu veroispovesti (koju ne želi), iako je Hrvat. Ponekad imam utisak da su razumni, trezveni ljudi neprimetno izumrli... I tu pasoši i bežanija tamo amo ne pomažu.
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 26 svi 2021, 19:25 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
BBC je Bog ovog foruma. Kad otvorim forum, uvijek prvo pogledam ima li njegovih postova.
Nažalost, opasno gubi mainstream na forumu u zadnje vrijeme i preuzima ga dodrinasko-neoustasko-cvjecarska komponenta (djecaci koji misle da je Hrvatima problem sto su Crnogorci Srbi i sto bi milkili Mujgure). Mislim da je bolje da energiju usmjerenu protiv detektovanja Mujgura, usmjeri protiv ovih.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
 |
nesvrstan95
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 26 svi 2021, 19:27 |
|
|
Ja sam i protiv zelenih i srba . A na ovom se forumu previše okotilo zelenih i svrba , čine 40 posto populacije foruma , ja bih to očistio
_________________ Herceg-Bosno zemljo naša uvijek bila si , za dušmane trn u oku si . Laž kad se ponovi 100 puta postane "istina" .
|
|
Vrh |
|
 |
podrinje
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 26 svi 2021, 19:40 |
|
|
nesvrstan95 je napisao/la: Ja sam i protiv zelenih i srba . A na ovom se forumu previše okotilo zelenih i svrba , čine 40 posto populacije foruma , ja bih to očistio Simpatično.
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 26 svi 2021, 19:43 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
nesvrstan95 je napisao/la: Ja sam i protiv zelenih i srba . A na ovom se forumu previše okotilo zelenih i svrba , čine 40 posto populacije foruma , ja bih to očistio Srbi ne mijenjanju mainstream foruma. Vecina pozitivno gleda saradnju BiH Hrvata i BiH Srba, i podrzava reuspostavu Hercegbosne (od hrvatskih kantona, na teritoriji FBiH). Za razliku od cvjecara, kojima je ovo sporedni problem, a pravi je problem njihov kompleks sto Srbi drze najveci teritorij BiH i manje-vise vlast u CG.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 26 svi 2021, 20:18 |
|
|
Nikad mi taj BBC nije bio simpatičan! To ne krijem!
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 26 svi 2021, 20:29 |
|
|
podrinje je napisao/la: Heero je napisao/la: Dok se vi prcate o BBC takijaš vam hrvatsku proglasio katotalibanijom na drugoj temi. Eno lasica mu vec duva kitu i place zanjim što mu RH neda drzavljanstvo jer nije katoolik LOL. Tu si sam sebe doveo do apsurda, prvo te vređa što je neko rekao da je Hrvatska katolibanija (to ti i ja btw potvrđujem), onda konstatuješ da taj isti neko ne može da dobije državljanstvo na osnovu veroispovesti (koju ne želi), iako je Hrvat. Ponekad imam utisak da su razumni, trezveni ljudi neprimetno izumrli... I tu pasoši i bežanija tamo amo ne pomažu. Seljacino netrebaš biti katolik nego nesmiješ bit musliman!! Musliman nemoze bit hrvat.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 26 svi 2021, 20:30 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Nikad mi taj BBC nije bio simpatičan! To ne krijem! Meni je iako je sirov i sve to ali opet na neki svoj zabavan nacin. Ono isplati ga se podnosit,moze mu se.
|
|
Vrh |
|
 |
spliter1
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 26 svi 2021, 23:49 |
|
|
BBC-a zamisljam kao pticu  koja i ima neke veze sa BBC TV stanicom  .
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Dajmo OTKAZ BBCju! Postano: 27 svi 2021, 03:36 |
|
|
spliter1 je napisao/la: BBC-a zamisljam kao pticu  koja i ima neke veze sa BBC TV stanicom  . Kao pticu? Ima smisla. Sere kratko, a često.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|