|
|
Stranica: 9/10.
|
[ 247 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Croat
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 17 ožu 2012, 10:20 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 14:14 Postovi: 5152 Lokacija: Na dženazi BiH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Melcher
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 17 ožu 2012, 12:00 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 14:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
Vii je napisao/la: Melcher je napisao/la: Senad, Esad, Dzevad, Dzerard i Fikret.
Pantelije, Milorad, Rajko, Vojislav, Radovan, Ratko, Momcilo, Vaskrsije, Aleksandar, Igor, Mladen, Aleksandra, Biljana, Slobodan, Veselin, Zeljko, Milan, Sredoje, Radoslav, Boban, Radoje, Milomir, Dragoje, Predrag, Momir, Blagoje, Dusko, Nedo, Radomir, Dragoljub i Kosta.
Mate, Dragan, Ljubo, Jadranko, Dario, Bruno, Milivoj, Valentin, Berislav i Vinko. Zaboravio si Vojislav i Slavoljub.  Nisam. Vojvoda je tu, medu prvima.  . Pazljivije procitati. E sada, sto se ta imena podudaraju s nekim negativnim licnostima iz srpske povijesti, to je slucajnost. Uistinu smatram gore spomenuta imena kao najruznija.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dragica88
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 17 ožu 2012, 12:23 |
|
|
|
Meni je Grga nekako bezveze. ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Melcher
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 17 ožu 2012, 12:32 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 14:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
Glazbenik je napisao/la: Melcher je napisao/la: Haha, ja sam svoj Teocak u ratu odbranio od cetnickih hordi iz Ugljevika. Ne znam otkud ti Zvornik.
1.) Jesi li bio jedan od lavova Teočaka? 2.) Jesi li služio pod Zmajem od Majevice Kapetanom Hajrom ili si bio maloljetan prije njegova preseljenja na ahiret?  3.) Gdje si služio? U: a) "Bibetovim labudima", b) "Vodu smrti", c) "Hap-odredima", d) "Prvoj splitskoj četi" e) Seada Mumbašića bataljonu, f) Muharema Horića bataljonu, g) diverzantskom vodu "Zambak" h) u nekoj drugoj formaciji? 4.) Što znaš o okolnostima smrti majora "Pantera" Pantića? 1. Jesam. 2. Rahmetli Hajro Mesic, poznatiji kao Zmaj od Majevice, bio mi je ne samo komandant, nego i daljni rodak. S obzirom da sam u to vrijeme bio vrlo mlad, svega 23 ljeta, bio mi je kao otac. I to vazi za sve mlade momke u nasim redovima. 3. Prva teocanska brigada, bataljon Seada Mumbasica. 4. Panter je zasluzeno likvidiran. Okolnosti nisu bili sumnjive. Pukovnika Milana Jovica smo takoder uspjesno i zasluzeno ispratili u vjecna lovista. Na sahranu mu dosao i DJeneral Mladich.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 17 ožu 2012, 12:41 |
|
|
Melcher je napisao/la: Senad, Esad, Dzevad, Dzerard i Fikret.
Pantelije, Milorad, Rajko, Vojislav, Radovan, Ratko, Momcilo, Vaskrsije, Aleksandar, Igor, Mladen, Aleksandra, Biljana, Slobodan, Veselin, Zeljko, Milan, Sredoje, Radoslav, Boban, Radoje, Milomir, Dragoje, Predrag, Momir, Blagoje, Dusko, Nedo, Radomir, Dragoljub i Kosta.
Mate, Dragan, Ljubo, Jadranko, Dario, Bruno, Milivoj, Valentin, Berislav i Vinko.  Bas si ga pljugao od tih imena, a 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 17 ožu 2012, 12:51 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: :thumbup Chedomir mi je prejako ja sam mislio da vi u Sarajevu obožavate to ime? il je kvaka u slovu l na kraju? :) ono mili čedo, čedomil...ccc
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 17 ožu 2012, 18:11 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6982 Lokacija: Izvan sebe
|
|
Tekla, Mico, Jasmin, Zulejha.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 17 ožu 2012, 18:14 |
|
|
|
Bartolomej, Radislav, Radoslav.Tarik, Lovro mi se samo djelimicno ne svida.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 17 ožu 2012, 18:19 |
|
|
|
jel neko naveo ime Sukrija. Mukelefa.Danko - vrhunac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 17 ožu 2012, 18:34 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Melcher je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Aha nisam vidio da je taliban Melcher zakako... Haha, kakav sad taliban? Taliban kapetana Hajre  ovo mi zvuchi kao vukovi s Ontarija  kapetan Hajro=Komandant Mark=Blek Stena
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 17 ožu 2012, 18:35 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
|
Mufid,Zekerijah,Tehvida,Ensar,Jashar...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 17 ožu 2012, 18:37 |
|
|
|
Milorad, Milivoje, Miloje, Milutin (i Dragutin), Milojko, Mile, Miladin...
A imena tipa Zdenko, Vinko, pa onda Jasmin, Neven (samo još fali ljubičica) su mi nekako...gej.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 17 ožu 2012, 19:21 |
|
|
|
-Ivana -Marko -Slavenko -Džafer -Mersud -Hajrija -Pašime -Kasim -Radoslav -Ratko -Radomir -Vlado -Miloš -Mile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 20 ožu 2012, 10:58 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Jahija, Merzuk i Teufik. A prijateljice moje tetke se zovu Milka i Zdenka hahahhaa. Čokolada i topni sir 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 20 ožu 2012, 11:03 |
|
|
Sayuri je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Interesantno nikom od nas nije naumpala "vocna salata" imena:
Visnja,Dunja,Jagoda sta jos ima? Dunja je baš lijepo ime. A šta ti kažeš za Milka i Zdenka? To su prijateljice i komšinice moje tetke. Čokolada i topni sir  Culi smo I o indijancima isto . To si nam vec jednom rekla, pazi da ti se u drustvu nekog frajera ne potkrade slicna greska. Ko od nas zaista zna ta imena? Kad gledamo filmove o indijancima imena su im prevedena (Sitting Bull, Crazy Horse itd), a na njihovom jeziku ko zna kako zvuče. Vjerovatno ljepše, nego na našem i na engleskom  Meni su najgora ova što počinju sa F Fikreta, Fadila, Franjo, Filip, Fevzeta, Fabijan, Fazlija, Fuad itd[/quote]
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 20 ožu 2012, 11:05 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Naša katolička ženska: Delfina, Filomena. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 20 ožu 2012, 11:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
- Junuz
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 20 ožu 2012, 11:11 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Meni su sva muslimanska muška imena ružna, a i većina ženskih, ali su mi zato neka ljepša od naših: Lejla, Azra, Elma, Amela, Alma... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 20 ožu 2012, 11:15 |
|
|
|
To su sigurno imena bivsih iz Zenice ! Prijavicu te zeni !Meni je lijepo ime Arijana, Sandra, Sanjin, Adrijan, Borna, Nada, Ana~Marija, Mahir, Alma takodje. Mislim da se sin od Doris Dragovic zove Borna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 20 ožu 2012, 11:20 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Emt ponavljanje je majka znanja 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 20 ožu 2012, 11:25 |
|
|
|
- Lajkovac (grad u Srbiji sa najvećim brojem FB korisnika)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 20 ožu 2012, 11:27 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Emt ponavljanje je majka znanja  Znam bona, ja samo kazem nemoj pred kakvim zgodnim frajerom, a pred nama možeš ovako, svoji smo. Nego meni su smiješna i Cedomir,Gradimir, Trpimir, Zvonimir,Ljumomir... To su sigurno komunistička neka, jer se sva na mir završavaju !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 20 ožu 2012, 11:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63564 Lokacija: DAZP HQ
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Naša katolička ženska: Delfina, Filomena.  znam i Delfinu, zovu je Delfa, a znam i Filomenu, zovu je Filka, dvije starije žene. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 20 ožu 2012, 11:31 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
emt je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Emt ponavljanje je majka znanja  Znam bona, ja samo kazem nemoj pred kakvim zgodnim frajerom, a pred nama možeš ovako, svoji smo. Nego meni su smiješna i Cedomir,Gradimir, Trpimir, Zvonimir,Ljumomir... To su sigurno komunistička neka, jer se sva na mir završavaju ! Trpimir i Zvonimir su jedna od najstarijih imena na ovim područjima , kakva komunistička 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Definitivno najruznija imena koja obiljeze covjeka za cijeli zivot! Postano: 20 ožu 2012, 11:31 |
|
|
|
- Delfina je obično muslimansko ime. Koliko znam.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|