|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 108 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Planina
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 02 ožu 2025, 22:38 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Planina je napisao/la: Ako imaš nešto da kažeš meni osobno to možeš uživo, nemoj mi se tu kurčit iza ekrana mišu. Ovako pišu likovi veličine tamagućija. Al nabave i staforda. Ne volim paščad, to je običaj vas narkomana iz kaštelanskih favela.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 02 ožu 2025, 22:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62710 Lokacija: DAZP HQ
|
Planina je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Pas koji laje ne grize. Prefrustriran si. Možda čak i iskompleksiran. Nisu ti Hrvati iz matice Hrvatske bad guys, problem je u tebi. Izdrkaj, dođi sebi. Ili otiđi u Kaštela i reci uživo pa da vidimo s koliko ćeš krakova se vratit u majku Bosnu.
Štakore kaštelanski, deset takvih ko ti, deset. Jel nisi ti ono živio u Kaštelima jedno vrijeme? 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 02 ožu 2025, 22:57 |
|
|
Ma nisam, Split, ali nebitno. Jazavac se našao prozvan a vidim mod meni puče upozorenje. Bivši Jugos ovaj sad velika Hrvatina. Biće neki Čovićev jaran. I taj Mostar je narkomanska jazbina, jama, baš sam bio nekidan. De sad još jedno upozorenje.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 02 ožu 2025, 23:20 |
|
|
Planina je napisao/la: Ma nisam, Split, ali nebitno. Jazavac se našao prozvan a vidim mod meni puče upozorenje. Bivši Jugos ovaj sad velika Hrvatina. Biće neki Čovićev jaran. I taj Mostar je narkomanska jazbina, jama, baš sam bio nekidan. De sad još jedno upozorenje.
Privitak/ci: |

image_2025_02_21T18_43_25_214Z.png [ 93.23 KiB | Pogledano 861 put/a. ]
|
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1339 of 2558 - 52.35%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 04 ožu 2025, 12:02 |
|
|
U svakom slučaju nije neka hrabrost u Kaštelima spaliti Vučića, Putina ili Kim Jong una. Čak ni Plenkovića. Hrabrost bi bila spaliti načelnika općine jer druge godine više ne bi bilo te grupe.
inače je ove godine bila grupa iz Istre koja je glumila Oktoberfest, na lokalnoj povorci prije 2-3 tjedna su imali lika koji glumi Hitlera na kamionu a na zadnjoj riječkoj povorci je taj Hitler iščeznuo. Pa ne znam da li su dobili direktivu ili su se sami prepali velike pozornice i tv prijenosa.
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 04 ožu 2025, 12:28 |
|
|
Planina je napisao/la: Ma nisam, Split, ali nebitno. Jazavac se našao prozvan a vidim mod meni puče upozorenje. Bivši Jugos ovaj sad velika Hrvatina. Biće neki Čovićev jaran. I taj Mostar je narkomanska jazbina, jama, baš sam bio nekidan. De sad još jedno upozorenje. Nisam ja iz Kaštela ni iz Hercegovine. Sve nešto, biće, mora, treba, psovanje, proklinjanje. Em si tamagući em si iz miješanog braka
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 07 tra 2025, 01:06 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 07 tra 2025, 01:32 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|