|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 83 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Imota
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 19:24 |
|
|
dudu je napisao/la: u pozadini HDZovi mastermindovi: spali Vučića na karnevalu, javnost će zaboraviti Turudića. Nije to ni daleko, često su organizatori karnevala lokalni uhljebi.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 19:24 |
|
|
Imota je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Mi palimo gume za Petrovdan. Vi spaljujete ljude i knjige. Hahahah ciganije paljenje guma Spaljuje se lutka budalo, stari običaj. Čuj gume pale i nije ga stid reći. To više nigdje ne rade osim u Sarajevu, ne mogu vjerovati. Recite mi da je laž.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 19:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59910 Lokacija: DAZP HQ
|
Naša Kvačica je napisao/la: Imota je napisao/la: Hahahah ciganije paljenje guma Spaljuje se lutka budalo, stari običaj. Čuj gume pale i nije ga stid reći. To više nigdje ne rade osim u Sarajevu, ne mogu vjerovati. Recite mi da je laž. zanimljiva plemena u našem susjedstvu, jesi i ti nešto zanimljivo primjetio ovih dana?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 19:26 |
|
|
Imota je napisao/la: dudu je napisao/la: u pozadini HDZovi mastermindovi: spali Vučića na karnevalu, javnost će zaboraviti Turudića. Nije to ni daleko, često su organizatori karnevala lokalni uhljebi. E lukavo, lukavo. Mene više čudi kako nisu spalili Plenkovića.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 19:27 |
|
|
Imota je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Mi palimo gume za Petrovdan. Vi spaljujete ljude i knjige. Hahahah ciganije paljenje guma Spaljuje se lutka budalo, stari običaj. Šta je tu stari običaj: spaljivanje lutke sa likom Vučića ili spaljivanje lutke sa likom Putina? Mnogo što šta je običaj, pa se ne praktikuje. Šta je sljedeće? Čudan neki "običaj".
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 19:28 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Ne znam kako je kod vas, ali mi ovakve stvari zovemo sotonizmom i fašizmom. Mi smo normalni. Mi takve stvari zovemo fašnik. Ali dobro da ovako upoznajemo različitosti među nama.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 19:31 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Imota je napisao/la: Hahahah ciganije paljenje guma Spaljuje se lutka budalo, stari običaj. Šta je tu stari običaj: spaljivanje lutke sa likom Vučića ili spaljivanje lutke sa likom Putina? Mnogo što šta je običaj, pa se ne praktikuje. Šta je sljedeće? Čudan neki "običaj". Vlado ne sramoti se, postaje neugodno za čitati.
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 19:33 |
|
|
dudu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Čuj gume pale i nije ga stid reći. To više nigdje ne rade osim u Sarajevu, ne mogu vjerovati. Recite mi da je laž. zanimljiva plemena u našem susjedstvu, jesi i ti nešto zanimljivo primjetio ovih dana? Inače su čudni tako da je teško primijetiit nešto, tako da ne znam. Na što misliš?
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 19:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59910 Lokacija: DAZP HQ
|
Naša Kvačica je napisao/la: dudu je napisao/la: zanimljiva plemena u našem susjedstvu, jesi i ti nešto zanimljivo primjetio ovih dana?
Inače su čudni tako da je teško primijetiit nešto, tako da ne znam. Na što misliš? nemam pojma, pitam, došao sam se educirati.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 19:35 |
|
|
dudu je napisao/la: Računa se da kog spale iduće godine postane bolji, znači Putin prekida rat, a Vučić će priznati Kosovo. Nek' spale onda lidere, koji šalju tenkove za Ukrajinu i Kurtija.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 19:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ne znam kako je kod vas, ali mi ovakve stvari zovemo sotonizmom i fašizmom. Mi to zovemo humorom. Koji smorovi Dačić i Vučić, a izgleda i Srbi općenito. Opterećeni i ogorčeni ljudi, da skratim dosadni. Ako je ovo humor, onda je đavo odnio šalu.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 19:43 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Imota je napisao/la: Hahahah ciganije paljenje guma Spaljuje se lutka budalo, stari običaj. Čuj gume pale i nije ga stid reći. To više nigdje ne rade osim u Sarajevu, ne mogu vjerovati. Recite mi da je laž. To je naš običaj i ponosimo se njime. Nema veze što se drugi zgražavaju.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 19:51 |
|
|
U Sinju su spalili Turudića
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 20:07 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ne znam kako je kod vas, ali mi ovakve stvari zovemo sotonizmom i fašizmom. Mi smo normalni. Mi takve stvari zovemo fašnik. Ali dobro da ovako upoznajemo različitosti među nama. Živim u Brčkom i znam vrlo dobro šta je fašnik ili ti ga maškare. To je običaj oblačenja kostima i nošenja maski. To je fašnik. Ovo što je predmet ove teme, to nije fašnik.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 20:10 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: MiB je napisao/la:
Kako zovete spaljivanje ljudi po Brčkom?
Mi palimo gume za Petrovdan. Vi spaljujete ljude i knjige. Paljenje gume za Petrovdan ? Nikad čuo,u kom to kraju se pali guma ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 20:11 |
|
|
Imota je napisao/la: Ne znan zašto se ljudi iznova i iznova čude karnevalskim običajima Šta nije više Pupovac u modi za paljenje ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 20:13 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Imota je napisao/la: Hahahah ciganije paljenje guma Spaljuje se lutka budalo, stari običaj. Čuj gume pale i nije ga stid reći. To više nigdje ne rade osim u Sarajevu, ne mogu vjerovati. Recite mi da je laž. To možda još kod Vlade u selu pale.SDS-ovski sotonski običaji.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 20:20 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Mi palimo gume za Petrovdan. Vi spaljujete ljude i knjige. Paljenje gume za Petrovdan ? Nikad čuo,u kom to kraju se pali guma ? Baš kao i spaljivanje gume i spaljivanje lutaka sa likom ljudi nije dio tradicije, već neka vrsta nakaradnosti, koja se naknadno nadovezala na običaj, tako da nema veze sa običajem. Mislio sam na predmete od gume, ne na automobilske gume, mada i to može da posluži, samo nije preporučljivo.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 20:21 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39351 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Gorio je i Plenković prošle godine i šta sad, Vučić drama queen.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 20:22 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Čuj gume pale i nije ga stid reći. To više nigdje ne rade osim u Sarajevu, ne mogu vjerovati. Recite mi da je laž. To možda još kod Vlade u selu pale.SDS-ovski sotonski običaji. Guma je širom pojam. Nisam mislio na automobilske gume, ni na traktorske.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 20:24 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39351 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Vladimir RUS je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Paljenje gume za Petrovdan ? Nikad čuo,u kom to kraju se pali guma ? Baš kao i spaljivanje gume i spaljivanje lutaka sa likom ljudi nije dio tradicije, već neka vrsta nakaradnosti, koja se naknadno nadovezala na običaj, tako da nema veze sa običajem. Mislio sam na predmete od gume, ne na automobilske gume, mada i to može da posluži, samo nije preporučljivo. Kako nema veze a običaj raširen istočnom Europom kod svih Slavena https://www.shutterstock.com/search/dan ... y-carnival
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 20:26 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: To možda još kod Vlade u selu pale.SDS-ovski sotonski običaji. Guma je širom pojam. Nisam mislio na automobilske gume, ni na traktorske. Ne znam na šta si mislio, možda na žvakaću gumu ? Kako stojiš s kosom Vlado,jel ti narasla ?
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 20:29 |
|
|
daramo je napisao/la: Gorio je i Plenković prošle godine i šta sad, Vučić drama queen. Ništa onda, poslije spaljivanja Vučića, neka spale usput i zastavu Srbije, pa da Srbija povuče svog ambasadora iz Hrvatske. Eto im ideje, za dalje unazađivanje ionako loših odnosa.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 20:32 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: daramo je napisao/la: Gorio je i Plenković prošle godine i šta sad, Vučić drama queen. Ništa onda, poslije spaljivanja Vučića, neka spale usput i zastavu Srbije, pa da Srbija povuče svog ambasadora iz Hrvatske. Eto im ideje, za dalje unazađivanje ionako loših odnosa. Jesu kod vas palili naše zastave?Jesu. Znači mi smo onda protjerati sve preostale Srbe u RH. I ovako četnikuju u istočnoj Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Diplomatski skandal: Hrvati spalili Vučića i Putina Postano: 14 vel 2024, 20:34 |
|
|
daramo je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Baš kao i spaljivanje gume i spaljivanje lutaka sa likom ljudi nije dio tradicije, već neka vrsta nakaradnosti, koja se naknadno nadovezala na običaj, tako da nema veze sa običajem. Mislio sam na predmete od gume, ne na automobilske gume, mada i to može da posluži, samo nije preporučljivo. Kako nema veze a običaj raširen istočnom Europom kod svih Slavena https://www.shutterstock.com/search/dan ... y-carnivalI prije su spaljivane lutke sa likom svojih i tuđih lidera?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|