|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 108 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 12:05 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38169 Lokacija: Gl. grad regije
|
bumbar92 je napisao/la: ljakse je bio ufuran u film da sluša istovremeno Iron Maiden, AC/DC i Cecu,... kontate li taj soj ljudi sa kraja 80ih kad je "strana" muzika bila jednostavno furka za neke.
mislim da Junuz na te likove misli... Ma ne znam ja što su oni slušali, nisam baš bio u tim društvima, ali znam što su nosili na leđima: Black Sabath, Pink Floyd, Riblja čorba...  Duge kose ili češće fudbalerke, nitne na narukvicama... i jeans jakne, opet s amblemima. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 12:15 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: ljakse je bio ufuran u film da sluša istovremeno Iron Maiden, AC/DC i Cecu,... kontate li taj soj ljudi sa kraja 80ih kad je "strana" muzika bila jednostavno furka za neke.
mislim da Junuz na te likove misli... Ma ne znam ja što su oni slušali, nisam baš bio u tim društvima, ali znam što su nosili na leđima: Black Sabath, Pink Floyd, Riblja čorba...  Duge kose ili češće fudbalerke, nitne na narukvicama... i jeans jakne, opet s amblemima.  kao da ih sad vidim  zaboravio si špicerice čizme, pokoja naušnica, pramen...
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 12:16 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Usprkos imenu, Metallica nije bila nužno smatrana za Metal. Kod nas je glavna rokerska podjela bila na GnR ili Metallicu, a Metalci su se furali na Anthrax, Sepulturu i Iron Maiden.
Kod nas su ti gradski metalci (kraj osamdesetih, početak devedesetih) uglavnom slušali speed i trash, Maiden je već bio potisnut u njihovim krugova, čak su se međusobo i "zajebavali" na račun onih koji ih dalje slušaju, kao preblagi su i prespori itd Bilo je i mnogi ljudi koji su recimo slušali Maiden i Metallicu ali nisu bili u tom metal điru, znači bez te spoljne manifestacije. Maiden je mogao proći bez te klasifikacije ali su recimo Anthrax, Exodus, Megadeth, Slayer i sl. jednostavno zahtjevali nošenje tih majica 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 12:19 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ma ne znam ja što su oni slušali, nisam baš bio u tim društvima, ali znam što su nosili na leđima: Black Sabath, Pink Floyd, Riblja čorba...  Duge kose ili češće fudbalerke, nitne na narukvicama... i jeans jakne, opet s amblemima.  Juksone, aj priznaj pucanstvu da si u to vreme vene rezao za njom... Realno, Brendzoslava u ovom spotu je, sto se kaze u narodu - picka za medalju 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 12:23 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Kod nas su ti gradski metalci (kraj osamdesetih, početak devedesetih) uglavnom slušali speed i trash, Maiden je već bio potisnut u njihovim krugova, čak su se međusobo i "zajebavali" na račun onih koji ih dalje slušaju, kao preblagi su i prespori itd Bilo je i mnogi ljudi koji su recimo slušali Maiden i Metallicu ali nisu bili u tom metal điru, znači bez te spoljne manifestacije. Maiden je mogao proći bez te klasifikacije ali su recimo Anthrax, Exodus, Megadeth, Slayer i sl. jednostavno zahtjevali nošenje tih majica  Metallica je izdala komercijalu, Black album, Nothing else matters... Maideni Fear of the dark... to je tad zahvatilo sire narodne mase i postalo maltene mainstream... Ove druge koje si nabroja su ovek bili teski metal underground... prosle godine je bio Slayer u Areni, bilo je oko 4.000 ljudi... kakve sam tu metalce video, mnogi dosli i sa strane... neopisivo, uglavnom starija ekipa, nekoliko njih je bilo toliko pijano i izdrogirano da ih nisu ni pustili unutra 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 12:53 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: uglavnom starija ekipa, nekoliko njih je bilo toliko pijano i izdrogirano da ih nisu ni pustili unutra  A među njima i oni totalno ofucani od 50+, kao duga kosa a u principu su ćelavi Obavezno su tu te majice, oni džepni lanci što vise sa strane itd. Mislim, iako su mi smiješni kad ih vidim, ipak su mi face jer valja imati 50+ a još biti u tom hard core svijetu kao nekom životnom izboru 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 13:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la:  Totalna koincidencija kad spomenu 2 Unlimited, baš sam prije par dana pronašao u kolekciji neke njihove pjesme, i dalje mislim da su najjača techno-house-dance grupa 90ih. Evo ti onda jedna obrada njihove pesme "no limit". Bila je mega giga hit u Srbiji kada je izašla.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 13:04 |
|
|
Nego, zamolio bih moderaciju da naslov tematike preimenuju u DIZELAŠI/MAFIJAŠI jer biti dizel a ne želiti biti i mafioso je kao prenoćiti sa super ribom u istom krevetu a ne poželiti je j* Jer viđu da ovaj naslov nije dovoljno precizan 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 13:12 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Kod nas su ti gradski metalci (kraj osamdesetih, početak devedesetih) uglavnom slušali speed i trash, Maiden je već bio potisnut u njihovim krugova, čak su se međusobo i "zajebavali" na račun onih koji ih dalje slušaju, kao preblagi su i prespori itd Bilo je i mnogi ljudi koji su recimo slušali Maiden i Metallicu ali nisu bili u tom metal điru, znači bez te spoljne manifestacije. Maiden je mogao proći bez te klasifikacije ali su recimo Anthrax, Exodus, Megadeth, Slayer i sl. jednostavno zahtjevali nošenje tih majica  Metallica je izdala komercijalu, Black album, Nothing else matters... Maideni Fear of the dark... to je tad zahvatilo sire narodne mase i postalo maltene mainstream... Ove druge koje si nabroja su ovek bili teski metal underground... prosle godine je bio Slayer u Areni, bilo je oko 4.000 ljudi... kakve sam tu metalce video, mnogi dosli i sa strane... neopisivo, uglavnom starija ekipa, nekoliko njih je bilo toliko pijano i izdrogirano da ih nisu ni pustili unutra  Ajde za Metallicu si u pravu. Ali ja stvarno ne vidim baš nikakvu razliku između "Fear of the dark" i npr. "Number of the beast". Ljudi su na svim albumima (osim prva dva) furali identičan fazon. Još dok nije izašao "Fear of the dark", ljudi su masovno pljuvali po "Seventh son of the seventh son" da je komercijala i da je sranje. Ja stvarno nisam video nikakvu razliku između tih albuma i onih ranije i čudio sam se ljudima što tako pričaju. Ali svakako odavno ne slušam Maidene, još od osnovne. Danas kada ih čujem, svaka pesma mi zvuči isto, vrte jedno te isto, samo menjaju tekst.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 13:14 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Juksone, aj priznaj pucanstvu da si u to vreme vene rezao za njom... Realno, Brendzoslava u ovom spotu je, sto se kaze u narodu - picka za medalju  Ma kakvi, gdje je ona od bosanskog popa kojem je jezgra bila baš oko mene. Gdje ćemo večeras? Ajmo na Jabuku, Dugme, Plavi orkestar... Bilo je normalno otići na koncert, non-stop su bili... Pa koncerti demo grupa. Mislim da je to zbog Diskotona koji je gurao tu vrstu glazbe. Samim tim ako si mislio živjet od toga gurao si i ti, dok nije Južni vetar sve pomeo, i Brena dakako. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 13:38 |
|
|
Ne znam da li je ovo parodija na to doba ili lik stvarno misli ovo, ali ovaj uradak je meni fulkul 
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 13:42 |
|
|
to je tak bilo, jer imao sam čast da "prevrnem" par ovakvih polucivila kako smo ih tada zvali "beli orlovi" ili "arkanovci"..., a ustvari su bili "dobrovoljci", oni što prazne kuće nakon što furtutma prođe. podsjeti me ova "ljubičica" trenerka, vrati mi se ko flash 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 13:44 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ne znam da li je ovo parodija na to doba ili lik stvarno misli ovo, ali ovaj uradak je meni fulkul   Dobar je, ali ipak je samo jedan i jedini Sajo gangsta, neprevaziđen na ovim prostorima, a i šire. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 13:44 |
|
|
Eh sad, prevrtali smo i mi ujkane pa se ne hvalimo, gospodine Bumbi 
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 13:49 |
|
|
nema hvale, samo ti odgovaram da sam prepoznao dezen, a i zastava je bila u 110ci, ti se pitaš jel to lik stvarno misli,... naravno da misli.
rekoh ti đutani u trenerci i čizmama pošli u rat/pljačkat, negdje klapili 110ku, i jebga zaglaviše u tijesan klanac.
edit: obična 4C zastava, ne ova od radikala je bila.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 13:50 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Dobar je, ali ipak je samo jedan i jedini Sajo gangsta, neprevaziđen na ovim prostorima, a i šire.  Da gospodin Sandokan nije možda iz "Znači Zemun" jer mu viđu zastavu SRS iza leđa 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 13:56 |
|
|
Mislim da se gospodin Sandokan sprda sa "znači Zemun" ekipom. Što naravno ne isključuje mogućnost da je i sam deo iste. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 14:00 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mislim da se gospodin Sandokan sprda sa "znači Zemun" ekipom. Što naravno ne isključuje mogućnost da je i sam deo iste.  
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 14:02 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 14:03 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
svakakve kičerice sam se nagledala u životu (i dalje obožavam 80-e  ) ali ova trenirka uvučena u traperice je neviđen treš. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 14:24 |
|
|
Agathonikos je napisao/la:
Po mnogima, ovo im je bila nezvanična himna
 jah 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 14:36 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: svakakve kičerice sam se nagledala u životu (i dalje obožavam 80-e  ) Gospođica Nena i dlake ispod pazuha Jao koje je to vreme bilo, s ove distance totalni neukus ali ona vrsta neukusa kojeg se rado sećam 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 15:08 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: svakakve kičerice sam se nagledala u životu (i dalje obožavam 80-e  ) Gospođica Nena i dlake ispod pazuha Jao koje je to vreme bilo, s ove distance totalni neukus ali ona vrsta neukusa kojeg se rado sećam  A vidiš, kažu da je za povećan broj karcinoma dojki zaslužno brijanje pazuha. Mislim da će se to vratit.
|
|
Vrh |
|
 |
šiljo
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 22:31 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Kamov
|
Naslov: Re: DIZELAŠI Postano: 27 lip 2014, 22:37 |
|
Pridružen/a: 23 svi 2014, 03:07 Postovi: 745 Lokacija: Planet Zemlja
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Ne znam da li je ovo parodija na to doba ili lik stvarno misli ovo, ali ovaj uradak je meni fulkul   Dobar je, ali ipak je samo jedan i jedini Sajo gangsta, neprevaziđen na ovim prostorima, a i šire.  Ovakve kretene se moglo samo na Balkanu vidjeti, u ostalim dijelovima Europe nije toga bilo. I sad mi se smuči kad se sjetim tih faca a bome i tih vremena.
_________________ Došao je tiho i ušao u legendu
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|