|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 70 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
joe enter
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 02:51 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ma to je čista simbolika od zakona.
A da treba mnoge preodgojiti, to stoji... al to se radi u obitelji, u školi itd. a ne pisanjem tiketa za prekršaje. Ne,ne Mrsho , zakoni su baš potrebni jer neko mora pokrenuti stvar da bi bilo i pokretnuto kućno vaspitanje. Buling na poslu je isti slučaj , i niko od roditelja ne vaspitava decu da kad se zaposle jednom ne maltretiraju kolege i svoje radnike. Zato je zakon potreban , a onda nek se vaspitava na osnovu toga.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Jopa
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 02:51 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja nemam negativnih iskustava u vezi dobacivanja (nekih vulgarnih primjedbi i sl ) Mozda je to do izazovnosti i stava zenske osobe, no meni se uglavnom ljudi prijateljski obracaju.Jedna baba u tramvaju je bila najbrutalnija, cupajuci mi kosu, jer je bila ubijedjena da imam umetke u pundji.No bila je prestara, pa sam to zanemarila, i objasnila joj da nemam te vjestacke pramenove ( ili kako se vec kaze ) Muski su u principu kul.U centru kad setamo, bude poziva i na kavicu, ali lezernih.Cak i od turista  , ako pojasnim kako stici do nekog dijela ili ulice. Možda nisi jednostavno bomba pa ti ne dobacivaju Bez uvrede 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 02:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Muski su u principu kul.U centru kad setamo, bude poziva i na kavicu, ali lezernih.Cak i od turista  , ako pojasnim kako stici do nekog dijela ili ulice. Ja sam skužio u zadnje vrijeme puno više lijepih pogleda od žena i dosta čudnih osmjeha. Engleskinje turistkinje su posebne u tome. Baš kad sam oženjen. Ja to tumačim da me Bog testira, i ne smijem se dati izazovima i grijehu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 05:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: Npr neki dan kad sam slikala panoramu sa ceste iznad grada, prolazi auto i poče trubiti, izvali lik glavurdu kroz prozor i poviče.......hoće li to mlada???  
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 15:31 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7899 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ma treba znati sa stilom dobaciti.Ja se sjećam da sam znao zvižduknuti jednoj susjedi ,nisam još bio pošao u osnovnu školu. Ono klasično 'fij-fiju'.I to se damama sviđa,ni u čemu ne valja pretjerivati.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 15:47 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Ministry nisu svi imali sreću kao ti koji si lijep kao Apolon. Nisam vidjela lika, al možda je izgledao kao Luka Modrić (samo bez novca), pa vjerovatno ima niže kriterije tj dobacuje i curama koje su niže od 7/10 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 15:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24645 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 15:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24645 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mislim da su problem vulgarna dobacivanja. Ostalo velikoj većini žena diže ego i ne vjerujem da su nešto protiv toga. Iako postoje i žene, koje vole i sirovija dobacivanja, ali u ovom primjeru, uzet ćemo većinu za pravilo. 
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 15:56 |
|
|
Super zakon, ovo treba kopirati iz Brisela a ne ona uređeja države, etničke jedinice i to.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 16:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: Ministry nisu svi imali sreću kao ti koji si lijep kao Apolon. Nisam vidjela lika, al možda je izgledao kao Luka Modrić (samo bez novca), pa vjerovatno ima niže kriterije tj dobacuje i curama koje su niže od 7/10  Ma ima svašta u Hercegovini, od likova koji dobacuju i curama za 5/10, do starih seoskih momaka, koji umoče svake prijestupne godine, koji i modelima na TV nalaze mane.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 16:43 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Nisam vidjela lika, al možda je izgledao kao Luka Modrić (samo bez novca), pa vjerovatno ima niže kriterije tj dobacuje i curama koje su niže od 7/10  
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 16:51 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Dobacivanje i sviranje iz automobila ženama- seljakluk ili nešto ok? Ovako iz muške perspektive...mislite li da je to vrijeđa žene ili im imponira? Jeste li ikada išli dalje od pogleda i okretanja  i kakve su bile reakcije? Je li možda vama neka cura dobacivala? Sviranje iz automobila zenama, to je bas seljakljuk, dobacivanje iz obliznjeg kafica zenama dok prolaze korzom nije, nekim zenama jeste, neke se i ne osvrcu, dok nekim zenama to i prija.  Ja sam vise tip koji satro ne gleda, ali pogleda diskretno i kada vidim da je neka zenska lijepa, jako rijetko se kad "usudim" prokomentarisati, baren ne glasno da privlacim paznju i ostalih ljudi u moj okolini u tom datom trenu. A bilo je i toga da se meni cure udvarale, ne kazem da nije, samo to nije bilo klasicno udvaranje, vec nesto drugo malo vise od toga, ali ja se ne hvalim. 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 16:56 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Pa znaš ono........kad se nekom pravdaš onda baš ostavljaš utisak da si kriv. Ako M misli da sam ružna, onda ću to i potvrditi.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 16:59 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Pa znaš ono........kad se nekom pravdaš onda baš ostavljaš utisak da si kriv. Ako M misli da sam ružna, onda ću to i potvrditi. Nisam sumnjičav nego vjerujem u efikasno tržište, odnosno da se dobri proizvodi razgrabe puno prije nego što im se približi istek roka trajanja. 
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 17:01 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Pa znaš ono........kad se nekom pravdaš onda baš ostavljaš utisak da si kriv. Ako M misli da sam ružna, onda ću to i potvrditi. Ministar na kvarno pokušava ti vidi karte. Znači makar osmica? Jaka osmica-slaba osmica? 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 17:07 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Pa znaš ono........kad se nekom pravdaš onda baš ostavljaš utisak da si kriv. Ako M misli da sam ružna, onda ću to i potvrditi. Nisam sumnjičav nego vjerujem u efikasno tržište, odnosno da se dobri proizvodi razgrabe puno prije nego što im se približi istek roka trajanja.  Je li to aludiraš na to što sam neudata  Ja se ne mislim udavati u sljedećih 3-4-5 godina.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 17:09 |
|
|
Oukej, ti znaš najbolje što ti je činiti, ali ne vidim rezona, osim ako ne voliš "provod".
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 17:25 |
|
|
Jebiga, ti se mislis skolovati iducih godina, kad ces se ti zeniti, s' cetrdeset?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 17:35 |
|
|
Kad naletim na žensku koju valja istrpiti sljedećih 40 i više godina, i koja nema history of retardation in the family.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 19:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62599 Lokacija: DAZP HQ
|
Sayuri je napisao/la: Ministry nisu svi imali sreću kao ti koji si lijep kao Apolon. Nisam vidjela lika, al možda je izgledao kao Luka Modrić (samo bez novca), pa vjerovatno ima niže kriterije tj dobacuje i curama koje su niže od 7/10 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 21:59 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27350 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jednom, kada sam ja bio student, primjetih na fakultetu jednu žensku osobu od jedno 30 godina. Crna, koščata, pomalo mršava, visoka, ali sve u svemu 6,489/10. Primjetio sam je jer me je čudno gledala, ali sam to brzo smetnuo. Par dana kasnije, čekam na postaji autobus kad eto ti nje, eto je stade uz mene i gleda u mene... Ja sam bio nešto zamišljen i nisam obraćao pozornost ( nisam kužio uopće). Uđem u autobus, sveukupno nas 4, ja ona i 2 neka momka. I od 50 slobodnih mjesta ona sjede do mene. E tad već počeše da mi se pale lampice. Sjedi ona do mene i to okrenuta prema meni, ono na bok i gleda me... pogled joj je bio nekako... pomalo i stidljiv i uplašen, ali i uporan... Čudan pogled, kao da je nešto boli... vidim ja ovo je neka luđakinja, počeh si misliti kako da se spašavam. Kad, na nekoj postaji uđe neka ženska, očito neka njena prijateljica, i vidim one razgovaraju, vidim iz razgovora da ova osoba nije luda, da priča sasvim normalno...??!! O majko moja šta me snađe??!! ;) E sad ja već pripremam taktiku. Kako da iskoristim ovu novonastalu situaciju... Prvo osmotrim iza sebe, kad neki kreten sjedi iza mene i bulji u nas, vidi i on da se nešto čudno zbiva. Mislim se, koji si mi ti ku*ac trebao, sad ako se provalim znaće cijela Herceg-Bosna. I hajd da vidim, da provjerim ja je li ova ženska ima kakve namjere glede mene... polako primaknem svoju nogu do njene... ona odmah svoju nogu odmače kao da ju je grom ošinuo. Sad kontam - vidiš, zajebo sam se ja to je sve neka slučajnost, nije mala napaljena, a i što bi bila, ja sam za nju balavac u pm... doduše nosio sam bradu u to vrijeme, jedini put u životu, bradu od mjesec dana... možda joj je to bio neki fetiš?? Elem, minute prolaze a ona sve više i više bulji, neprijatno mi u pm!! Niti joj mogu što reći, niti znam je li normalna... ( mislim ono, valjda jest, ali ipak...). Skužio to neki frajer, vojnik i dođe k nama, tj k njoj da joj se udvara... vidi tip od mene nema koristi, pa da bar on ubere malo vrhnja. Pita je- Je li vi u Mostaru živite?? Ona šuti... Pitao ju je još par stvari dok nije vidio da je nezainteresirana skroz, pa se vrati odakle je došao. Onda se ova konačno obrati meni - I ponovi sve isto što ju je ovaj pitao... ispadalo kao da ju je ovaj savjetovao, ha ha LoL!! Ja joj sve fino odgovorim i usput pitam koliko je sati ( Šta je? nije to smiješno!  ) I tako dođošmo u Mostar, ja iziđoh iz busa, bacih pogled na okno uz koje je ona bila.... ona još gleda za mnom... kiša pada... autobus nestaje niz ulicu. Baš se pitam koji je ku*ac ta ženska htjela od mene??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
zmajček
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 22:06 |
|
|
Novčanik,cvike? Je li ti sve bilo na broju taj dan? 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 22:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62599 Lokacija: DAZP HQ
|
ja bi te sad satro od batina. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 22:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Sayuri je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nisam sumnjičav nego vjerujem u efikasno tržište, odnosno da se dobri proizvodi razgrabe puno prije nego što im se približi istek roka trajanja.  Je li to aludiraš na to što sam neudata  Ja se ne mislim udavati u sljedećih 3-4-5 godina. Ej, i nemoj se jos udavati. I meni ce biti lakse kad znam da postoji jos ljudi a da se ne planiraju udati/zeniti u dvadesetim.  Sve me to skupa pomalo deprimira. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Dobacivanje na ulici Postano: 02 ruj 2012, 22:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Pa znaš ono........kad se nekom pravdaš onda baš ostavljaš utisak da si kriv. Ako M misli da sam ružna, onda ću to i potvrditi. Nisam sumnjičav nego vjerujem u efikasno tržište, odnosno da se dobri proizvodi razgrabe puno prije nego što im se približi istek roka trajanja.  Ehh, trziste... da sam ga ja bolje pznavao...  Nego, kod mene recimo se ubicno rano udaju ove ispod 5/10  , ne znam u cemu je stvar...  Ove zgodnije ipak kasnije...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|