|
|
Stranica: 8/176.
|
[ 4385 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 14:10 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: horus je napisao/la: Tko nastavi lakše?
Pa žene. Procvjetaju i ozelene. Zašto je to tako?
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 14:17 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Dajte nekakvu temu iz svakodnevnice. Šta je ovo? Dobro, politika prioritet, ok. A postoji li što drugo u vašim životima? Koliko je meni poznato, nema. Snađeš se solo...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 14:19 |
|
|
horus je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Pa žene. Procvjetaju i ozelene. Zašto je to tako? Zato što je ljubav odavno prošla ili prešla u familijarnost, zato što ne moraju redovno da kuvaju, zato što mogu da se približe daljinskom upravljaču, zato što mogu otvoreno da mrze njegovu familiju, zato što im se život ponovo vratio, bez obzira na godine, zato što su konačno oslobođene velikog balasta.... Šalim se malo, a i ne šalim, kod većine je tako, promatram, proučavam...Ona manjina tuguje na TV-u kao primjer dobre žene koji je rjetkost, pa ga obično medijski proprate.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 14:28 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: horus je napisao/la: Zašto je to tako?
Zato što je ljubav odavno prošla ili prešla u familijarnost, zato što ne moraju redovno da kuvaju, zato što mogu da se približe daljinskom upravljaču, zato što mogu otvoreno da mrze njegovu familiju, zato što im se život ponovo vratio, bez obzira na godine, zato što su konačno oslobođene velikog balasta.... Šalim se malo, a i ne šalim, kod većine je tako, promatram, proučavam...Ona manjina tuguje na TV-u kao primjer dobre žene koji je rjetkost, pa ga obično medijski proprate. Zašto mrziš muževu rodbinu? Jel ti čekaš da ti "dragi" digne papke? Muž ti je teret? Jesi uopće voljela muža?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 14:44 |
|
|
horus je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Zato što je ljubav odavno prošla ili prešla u familijarnost, zato što ne moraju redovno da kuvaju, zato što mogu da se približe daljinskom upravljaču, zato što mogu otvoreno da mrze njegovu familiju, zato što im se život ponovo vratio, bez obzira na godine, zato što su konačno oslobođene velikog balasta.... Šalim se malo, a i ne šalim, kod većine je tako, promatram, proučavam...Ona manjina tuguje na TV-u kao primjer dobre žene koji je rjetkost, pa ga obično medijski proprate.
Zašto mrziš muževu rodbinu? Jel ti čekaš da ti "dragi" digne papke? Muž ti je teret? Jesi uopće voljela muža? Ma ne, bez veze pišem, čekam 2,30 da brišem kući s posla. Nemam inpiracije, zijevam i lupetam. I crijeva mi pjevaju.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 14:47 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: horus je napisao/la: Zašto mrziš muževu rodbinu? Jel ti čekaš da ti "dragi" digne papke? Muž ti je teret? Jesi uopće voljela muža?
Ma ne, bez veze pišem, čekam 2,30 da brišem kući s posla. Nemam inpiracije, zijevam i lupetam. I crijeva mi pjevaju. Kakav je to posao s radnim vremenom do pola tri? Inace, skoro je tri...
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 15:27 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Vjerovatno radi kuci, pa je svugdje ista ip., ceka sa prvog sprata da siđe na prizemlje, bolest ne bira ...
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 15:38 |
|
|
Ne koristim pauzu, pa do 2, 30 casova. Ne radim kuci Laki, u drzavnoj ustanovi. A sto se tice bolesti, pa jeste, bolest ne bira, zato sam tebe i izabrala, forumskog neodoljivog Pinokia.
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 15:51 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Lažeš po običaju, zakonom o drzavnoj sluzbi i upravi, entiteta i državnog nivoa, propisano je radno vrijeme od 08.00/09.00 - 16:00/17:00, pauza od 10:30-11:00/11:30-12:00, u šta ulazi i vrijeme pauze, po tome ispada da radiš dnevno 6,5 sati, sto je nemoguce ni u jednoj drzvnoj ustanovi, buduci da znam ko si imenom i prezimenom, mogu ti reci da imas konstantnu potrebu da lažeš, sto ti je vec preslo u naviku, makar laži kada mene nema na forumu, bice ti lakše, a mozda ti i neko povjeruje ... Da ne spominjem konstantno istu lokaciju i na "poslu", i u "kuci" i nedavno na "odmoru", da ne spominjem da od jutros visiš na forumu, vjerovatno nemas puno posla na poslu
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 15:57 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Lažeš po običaju, zakonom o drzavnoj sluzbi i upravi, entiteta i državnog nivoa, propisano je radno vrijeme od 08.00/09.00 - 16:00/17:00, pauza od 10:30-11:00/11:30-12:00, u šta ulazi i vrijeme pauze, po tome ispada da radiš dnevno 6,5 sati, sto je nemoguce ni u jednoj drzvnoj ustanovi, buduci da znam ko si imenom i prezimenom, mogu ti reci da imas konstantnu potrebu da lažeš, sto ti je vec preslo u naviku, makar laži kada mene nema na forumu, bice ti lakše, a mozda ti i neko povjeruje ... Da ne spominjem konstantno istu lokaciju i na "poslu", i u "kuci" i nedavno na "odmoru" Znamo svi ko je zaduzen za laganje na forumu. Mozda je u Sarajevu tako, ali ovdje radi ko sta hoce i kada hoce. Nisam ja od tih, ali koristim uveliko povlastice koje pokrivaju mnogo vece nepravilnosti i nezakonitosti. Ne znas nista. Samo prijetis nepodobnim forumasima i kao plasis ih na ,,bu,, ... Ne moze biti ista adresa??? Negdje si zapeo u informatici. Mora da si jos na VPN-u.
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 16:06 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 16:19 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Uhvacen/a si do sada u jedno desetak laži, zbog toga si i nekoliko puta upravo banovan/a, kada lažeš laži bolje, jer zakon o drzavnim sluzbenicima je isti i na nivou Republike Srpske, FBIH i drzavnog nivoa, jedino se razlikuje u Brcko Distriktu, ne volim glupe, bahate i lažljive ljude, da si to sto jesi dokazuje i cinjenica da ti je to sedmi profil na forumu ... Ne daj mi lagati ... https://www.paragraf.ba/propisi/republika-srpska/zakon-o-drzavnim-sluzbenicima.htmlhttp://www.fup.gov.ba/wp-content/uploads/2012/01/Zakon-o-drzavnoj-sluzbi-FBiH-Sluzbene-novine-29-03-H.pdfhttp://www.ads.gov.ba/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=117&catid=36&Itemid=88&lang=bsAj sad ... Halo birokrato. Zakon o drzavnim sluzbenicima Reci da se zezas. Ipak mislim da si policajac, tj. milicioner. U gradu u kojem sam samo se policija pridrzava radnog vremena, tj.MUP. Opstinari lajcaju po gradu pola radnog vremena, medicinari piju 18 puta kavu plus dorucak, marenda...prosvjetari rade kao trudnice, ostale sluzbe...ili pao sistem ili idite tamo vamo.... Nerad Laki, teski nerad. Dobro, banke rade puno radno vrijeme, a imaju i zbog cega da rade....Sistem je u funkciji 30% ako cemo biti realni, a ako necemo.... Sedmi profil mi je zbog tebe najvise... Prvo znas ko sam, onda ne znas ni pol. Joj Laki. Te Sarajevske jalijaske fore ti meni prodajes. Aj sad i ti...
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 16:20 |
|
|
Ja nikada direktno, vec uvijek indirektno, valjda si to do sada naucio/naucila ...
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 16:30 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Ja nikada direktno, vec uvijek indirektno, valjda si to do sada naucio/naucila ... Šta je na kraju žensko , muško ili hermafrodit??
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 16:30 |
|
|
Ciglom Laki, ciglom. A vidi nema ni jednog misa, ni da me podrzi, ni da me naruzi. Zaobilaze te u sirokom luku. Hm. Mamuras sigurno. Jos malo pa ce friska rakija, pa cemo nas dvoje da se izmirimo. Nema rakije, nema ni ljubavnih izjava u pp.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 16:31 |
|
|
horus je napisao/la: LakePlacid je napisao/la: Ja nikada direktno, vec uvijek indirektno, valjda si to do sada naucio/naucila ... Šta je na kraju žensko , muško ili hermafrodit?? Vidi Vlade Jude.
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 16:35 |
|
|
horus je napisao/la: LakePlacid je napisao/la: Ja nikada direktno, vec uvijek indirektno, valjda si to do sada naucio/naucila ... Šta je na kraju žensko , muško ili hermafrodit?? Bolesno kako god
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 16:41 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: horus je napisao/la: Šta je na kraju žensko , muško ili hermafrodit?? Bolesno kako god Nije bolesno, trijezno Laki.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 17:08 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: horus je napisao/la: Šta je na kraju žensko , muško ili hermafrodit?? Vidi Vlade Jude. Zašto vlado judo? Tko ke vlado? Tko je juda? LakePlacid je napisao/la: horus je napisao/la: Šta je na kraju žensko , muško ili hermafrodit?? Bolesno kako god Pa ak znaš ime i prezime, valjda bi morao znati jel mužjak ili ženka? Šta se zove vanja ili saša, Pa nisi siguran? UOstalom šta nisi rekao da si vidio lapo lapo? Ili bar slike? Nije valjda androgeno ko ziggy stardust? Od kud tebe njena/njegova ip ako nisi moderator?
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 17:13 |
|
|
Predstavlja se da je žensko, sjeti se da je na prijasnjim acc. znao/la pisati i u muškom rodu To je naš stari poznanik/poznanica, ali polako necemo biti nekulturni ... Ne moraš biti moderator da bi vidio neciju ip adresu, dovoljno da komunicirate putem pp.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 17:50 |
|
|
Ti mozes samo da hebes u mozak, budale. Mene ne mozes, ni vako ni nako Sva sreca da imam s cime da docekam i vako i nako, a pitanje je imas li ti cime da napadnes.? Jezik ne racunamo, njime svakako mlatis i naprijed i nazad. Samo da odgovorim, pa da nastavimo kulturicom, kako dolikuje ovom forumu.
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 17:59 |
|
|
"vako" - "nako"
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 17:59 |
|
|
Dakle, vas dvoje ste stvarno opravdali naslov teme. Ne ostavljajte ništa u četiri oka.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 18:05 |
|
|
Samo za Lakija, rodo-ljubiva!
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 ruj 2019, 18:17 |
|
|
Buduci da si od jutros od 10:30 na forumu, da si radio/radila do 14:30, i da od 14:30 visiš na forumu, zaista ti se divim kako stigneš organizovati svoj život ...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|