|
|
Stranica: 72/209.
|
[ 5212 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 pro 2021, 22:19 |
|
|
Grobar je napisao/la: Bata Graničar, ima jedno pitanje za tebe. Koliko jaja može lisica da pojede na prazan stomak?
Čuo sam da lisica može pojest i vuka kad je gladna. Pazi se.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 pro 2021, 22:21 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 15343 Lokacija: Serbian World
|
Graničar18 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Bata Graničar, ima jedno pitanje za tebe. Koliko jaja može lisica da pojede na prazan stomak?
Čuo sam da lisica može pojest i vuka kad je gladna. Pazi se. Ajde ozbiljno pitam.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 pro 2021, 22:24 |
|
|
Nemojte više miješati piće, završićete svi u krevetu. Bruka, gleda ovih 25 000 registriranih, 358 000 skrivenih i bilijardu koji čitaju!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 pro 2021, 22:25 |
|
|
Lapico koliko ti možeš jaja da pojedeš na prazan stomak?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 pro 2021, 22:28 |
|
|
Grobar je napisao/la: Lapico koliko ti možeš jaja da pojedeš na prazan stomak? Ne jedem jaja vuče! Jednom naletila na mućak i zgadilo mi se. Pojedi i moja
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 pro 2021, 22:30 |
|
|
To je inače pitanje sa testa inteligencije koje postavljamo deci u trećem razredu.
Ko odgovori tačno vrbujemo ga za službu i uzimamo od roditelja od malena.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 pro 2021, 22:31 |
|
|
Duradi nešto za državu kad poraste.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 09:30 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Nemojte više miješati piće, završićete svi u krevetu. Bruka, gleda ovih 25 000 registriranih, 358 000 skrivenih i bilijardu koji čitaju! Bruka i sramota koliko primača na ovom forumu Kud ide ovaj svijet, sve go ********. Propadamo kao društvo načisto!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 10:14 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Nemojte više miješati piće, završićete svi u krevetu. Bruka, gleda ovih 25 000 registriranih, 358 000 skrivenih i bilijardu koji čitaju! Bruka i sramota koliko primača na ovom forumu Kud ide ovaj svijet, sve go ********. Propadamo kao društvo načisto! Ja sam tolerantna. Neka se omladina provodi.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 10:16 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Bruka i sramota koliko primača na ovom forumu Kud ide ovaj svijet, sve go ********. Propadamo kao društvo načisto! Ja sam tolerantna. Neka se omladina provodi. Pa ok, dok je među 4 zida nemam ni ja ništa protiv. Nego mi malo ogavno ovo njihovo žvaljenje po forumu
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 10:20 |
|
|
A nije ti ogavno kad tebe jebemo?
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 10:24 |
|
|
Grobar je napisao/la: A nije ti ogavno kad tebe jebemo? Nosom u šupak? Guraš ga svugdje, što jest jest.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 10:28 |
|
|
Spremni od ranog jutra! Gdje si vuče?
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 12:56 |
|
|
Prima platu od državnog preduzeća da bi srao ovde. Ali ajde, pošto sam njihov korisnik (samo za internet i kablovsku, mobilni mi je Telenor i tu ne mogu da se mere sa njima koliko je Telenor bolji), prezadovoljan sam uslugom, pogotovo otkad sam uveo optiku (i uzeo električni trotinet uz paket), tako da tolerišem što zapošljavaju ovakve lenčuge i zgubidane.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 13:01 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Prima platu od državnog preduzeća da bi srao ovde. Ali ajde, pošto sam njihov korisnik (samo za internet i kablovsku, mobilni mi je Telenor i tu ne mogu da se mere sa njima koliko je Telenor bolji), prezadovoljan sam uslugom, pogotovo otkad sam uveo optiku (i uzeo električni trotinet uz paket), tako da tolerišem što zapošljavaju ovakve lenčuge i zgubidane. Karmelo, šta ti bi!? Fulo temu, godinu, mjesec, dan i čas! Mamuraš, a!? E, da si blizu ima rasola žutog kao dukat. Trotinet!? Jbt. Još će me neko optužiti za pedofiliju.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 13:16 |
|
|
Šta fali trotinetu? Napuniš ga kao telefon i voziš se za džabe, ne plaćaš benzin. I još imam dodatnu bateriju, koju mogu da stavim u ranac i zamenim na licu mesta i imam autonomiju od 30km. Svaka baterija po 15km. Genijalna stvar. Naravno, neupotrebljiv po ovom vremenu.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 16:13 |
|
|
Gazda je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Visoka, crna kovrdžava kosa, oči boje kafe. Prelijepo stvorenje. I vizuelno i dušom. Ako ti šta znači, iz tvog dijela BiH dolazi Takav opis odgovara onim što obljeću kontejnere i vuku ljude za rukav. Nisi joj ni do članaka. Ni intelektualno, ni nivoom svijesti da ne idemo u to koliko si ti bolesno, a ona zdravo biće. Bolesno duševno prije svega. Sitno, jadno i bijedno. Gdje samo znaš da mrziš i da žuč lučiš. Žao mi je tvoje bijede.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 17:12 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Prima platu od državnog preduzeća da bi srao ovde. Ali ajde, pošto sam njihov korisnik (samo za internet i kablovsku, mobilni mi je Telenor i tu ne mogu da se mere sa njima koliko je Telenor bolji), prezadovoljan sam uslugom, pogotovo otkad sam uveo optiku (i uzeo električni trotinet uz paket), tako da tolerišem što zapošljavaju ovakve lenčuge i zgubidane. Pa zato si i zadovoljan netom, jer ja radim svoj posao kako treba.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 17:31 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: mobilni mi je Telenor i tu ne mogu da se mere sa njima koliko je Telenor bolji), Telenor je isto sranje kao naš. VIP ima najbolju mobilnu mrežu ubedljivo. Ja imam MTS(službeni), ali sam zadržao i stari VIP broj upravo iz tog razloga.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 18:22 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Pozdravljam. Skuzajte za jučer što vas nisam pozdravila. Bila sam u frci.
@Lapo, kako si? Slušaju li te?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 19:06 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pozdravljam. Skuzajte za jučer što vas nisam pozdravila. Bila sam u frci.
@Lapo, kako si? Slušaju li te? O, Sarajka, dobro došla! Ponekad se malo zaigraju, k'o i sva dječica, onda ja zaljepim po koju iza ušiju i preko usta, pa opet guču. Najviše se vole igrati rata i bandita. Muškarčići. Kako si ti!? Ne štedi ih. Nisu ni oni bolećivi. Udri muški!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 19:09 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Lapo-lapo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pozdravljam. Skuzajte za jučer što vas nisam pozdravila. Bila sam u frci.
@Lapo, kako si? Slušaju li te? O, Sarajka, dobro došla! Ponekad se malo zaigraju, k'o i sva dječica, onda ja zaljepim po koju iza ušiju i preko usta, pa opet guču. Najviše se vole igrati rata i bandita. Muškarčići. Kako si ti!? Ne štedi ih. Nisu ni oni bolećivi. Udri muški! Dobro sam. Hvala na pitanju. U nedelju nam navodno ublažavaju mjere, koje su uveli radi pandemije. Pa se radujem kao malo djete. Za udaranje, udaraj dok sjede. Nogom!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 19:23 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: O, Sarajka, dobro došla! Ponekad se malo zaigraju, k'o i sva dječica, onda ja zaljepim po koju iza ušiju i preko usta, pa opet guču. Najviše se vole igrati rata i bandita. Muškarčići.
Kako si ti!? Ne štedi ih. Nisu ni oni bolećivi. Udri muški!
Dobro sam. Hvala na pitanju. U nedelju nam navodno ublažavaju mjere, koje su uveli radi pandemije. Pa se radujem kao malo djete. Za udaranje, udaraj dok sjede. Nogom! Ovdje nema mjera, možda na nekom papiru. Ljudi normalno žive, ne nose maske, cmaču se i s povodom i bez njega. Slave sve i svece i Noć vještica. Ruke se nisu nikada ni prale, tako da i nisu nekakve promjene u životnim navikama. Kao da smo istrijebili virus. Mrtvih ima, oko tri stotine mjesečno, ali nema veze, svi pričaju da će nam biti bolje kada penzioneri umru, rasteretiće se penzioni fond, a i zdravstvo, pa ćemo i Crti kupiti vilu u Monaku. Da imamo čime da se ponosimo! Udaram koliko stignem. Džonovi mi pootpadali. Tvrde ove kockaste glavurde!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 19:24 |
|
|
Lapico jesi li ti to dobila zgodno i lepo pojačanje? Ako jesi, želim vas obe istovremeno.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 08 pro 2021, 19:29 |
|
|
Grobar je napisao/la: Lapico jesi li ti to dobila zgodno i lepo pojačanje? Ako jesi, želim vas obe istovremeno. Želim i ja svašta, ali neće sreća da me posluži, kao ni tebe!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|