|
|
Stranica: 77/176.
|
[ 4385 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 vel 2022, 20:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: [code][/code] Čuj odnose!? Pa neka se potrudi da se bolje odnosi. Ja ovdje poštujem Markana, Kvačicu, Robija, tebe i još dvoje, troje .... Zna Karamelica biti pametan, ali je sitničav, sujetan i nezreo. Inače je ok. Kim je plasljiv, meni se cini. Malo se nasalis na njegov racun, ili mu uputis ostriji komentar, on pobegne i ne pojavljuje se danima. Mozda se tebi svidjaju plasljivi muskraci? I oni valjda imaju nekog sarma. Mada on istice lovu kao svoj glavni adut. Što ga tako nagrdi!? Ima i gorih. Hrabrih i bez para, a to je još gora kombinacija!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 vel 2022, 20:10 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Dok ga karajaja prati znaš da nije niko pametan. Nemoj tako jebiga, ne udaram ni ja na tvoj integritet. Odakle njemu integritet!? Ud'ri slobodno, po sred njuške!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 vel 2022, 22:24 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kim je plasljiv, meni se cini. Malo se nasalis na njegov racun, ili mu uputis ostriji komentar, on pobegne i ne pojavljuje se danima.
Mozda se tebi svidjaju plasljivi muskraci? I oni valjda imaju nekog sarma. Mada on istice lovu kao svoj glavni adut.
Što ga tako nagrdi!? Ima i gorih. Hrabrih i bez para, a to je još gora kombinacija! Ne mozes sve nazvati nagrdjivanjem! Nisam rekao o njemu nista strasno. On kralja i celu Dinastiju nagrdjuje svaki dan, pa ja to trpim.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 vel 2022, 22:26 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Zivadine, bre, a koga da sprdamo kad tebe nema? Znas kako je Lapusa sjajno izjavila onomad, da si "materijal za zajebanciju"! Aco bre,kad si god mislio da sam ja matrijal za zajebanciju otišo si popišan s foruma. O napolitanki da ne govorimo. Kad god joj muž začepi brnjicu i stavi šeraf na usta ona dođe na forum da iskali bijes. Zivadine bre, zasto vi komunisti toliko mnogo lazete? Pa ti si pobegao, pa se izvlacis da nemas vremena jer si porodican partizan...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 07 vel 2022, 23:22 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Aco bre,kad si god mislio da sam ja matrijal za zajebanciju otišo si popišan s foruma. O napolitanki da ne govorimo. Kad god joj muž začepi brnjicu i stavi šeraf na usta ona dođe na forum da iskali bijes. Zivadine bre, zasto vi komunisti toliko mnogo lazete? Pa ti si pobegao, pa se izvlacis da nemas vremena jer si porodican partizan... Ti nemaš vremena bit porodičan četnik,jer si zaokupljen karabajinim usnama. Promijeni nick u Usnija Radičević.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 10 vel 2022, 00:02 |
|
|
Lapuso, Kimi me optuzio da ti saljem ašik signale i poruke... Pa je ljubomoran... Reci mu da ti ipak volis njega kao muskarca a da sam ti ja samo prijatelj. On ti salje i pesmu!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 10 vel 2022, 00:05 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Zivadine bre, zasto vi komunisti toliko mnogo lazete? Pa ti si pobegao, pa se izvlacis da nemas vremena jer si porodican partizan... Ti nemaš vremena bit porodičan četnik,jer si zaokupljen karabajinim usnama. Promijeni nick u Usnija Radičević. Ovde si bas lepo ispao...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 10 vel 2022, 16:38 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ti nemaš vremena bit porodičan četnik,jer si zaokupljen karabajinim usnama. Promijeni nick u Usnija Radičević. Ovde si bas lepo ispao... Bre Aleksa jesi vidio kako mi lEpo stoji tt-eac ?!
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 11 vel 2022, 17:40 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ovde si bas lepo ispao... Bre Aleksa jesi vidio kako mi lEpo stoji tt-eac ?! Sve ti lepo stoji. I policijska uniforma, i petokraka, i brkovi...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 11 vel 2022, 21:30 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Bre Aleksa jesi vidio kako mi lEpo stoji tt-eac ?! Sve ti lepo stoji. I policijska uniforma, i petokraka, i brkovi... Al tetejac mi stoji najlEpše. Šta je muškarac bez brkova. Ispravak netačnog navoda. Milicijska uniforma,ne policijska.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 15 vel 2022, 13:38 |
|
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 15 vel 2022, 15:04 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapuso, Kimi me optuzio da ti saljem ašik signale i poruke... Pa je ljubomoran... Reci mu da ti ipak volis njega kao muskarca a da sam ti ja samo prijatelj. On ti salje i pesmu! Nemoj da se muvaš oko moje žemske, qkapi ću ti razbijem...vidiš da je zaljubljena u mene, samo loše to artikulira.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 15 vel 2022, 15:11 |
|
|
Pa i ti lose artikuliras... Svasta si joj rekao na temi o Granicarku.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 vel 2022, 20:40 |
|
|
Gdje nestadoše Elitni i Grobarčina?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 vel 2022, 21:10 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Gdje nestadoše Elitni i Grobarčina? Stvarno, gde je bata Grobi? Zvezda se motao okolo ovih dana...
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 vel 2022, 22:03 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Aleksije komentari na Superbowl Halftime Show?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 16 vel 2022, 22:27 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Gdje nestadoše Elitni i Grobarčina? Stvarno, gde je bata Grobi? Zvezda se motao okolo ovih dana... Napisa je kako hoce da odmori od foruma. Jest bio i nagazio kao da mu je zadnji.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 17 vel 2022, 13:51 |
|
|
HHercegu niko ne valja, osim njega samog! A i ti si DrMagiću monoton u posljednje vrijeme? Šta ti se dešava?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 17 vel 2022, 20:07 |
|
|
Je li ovaj inkvizitor onaj Inkvi s onog foruma hrvatskih integralista? Onaj što je držao slovo o ovom forumu i popljuvao ga u deset postova veličine Jutarnjeg lista!? Onaj što je najurijo Aleksu?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 17 vel 2022, 20:48 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: HHercegu niko ne valja, osim njega samog! A i ti si DrMagiću monoton u posljednje vrijeme? Šta ti se dešava? Okupiran zenama
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 17 vel 2022, 21:01 |
|
|
DrMag je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: HHercegu niko ne valja, osim njega samog! A i ti si DrMagiću monoton u posljednje vrijeme? Šta ti se dešava? Okupiran zenama A, tiha okupacija DrMagića! Neka, neka, k'o da sam i ja!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 17 vel 2022, 21:50 |
|
|
Duge noge za igranje vito telo za milovanje
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 17 vel 2022, 21:59 |
|
|
DrMag je napisao/la: Duge noge za igranje vito telo za milovanje Lažeš zlato, lažeš dušo, lažeš viještac....
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 17 vel 2022, 22:27 |
|
|
samo se tjesi
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Druzenje, ogovaranje forumasa, ubijanje dosade.... Postano: 18 vel 2022, 00:03 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Gdje nestadoše Elitni i Grobarčina? Stvarno, gde je bata Grobi? Zvezda se motao okolo ovih dana... Kloniro se u Shehida. Kako ne prepoznaš taj osebujni stil.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|