|
|
Stranica: 5/7.
|
[ 172 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 29 srp 2014, 23:51 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Sayuri je napisao/la: Kad su se žene skupile da pitam... jel se i vama zamanta kad peglate košulju na pruge  Ja imam osjećaj da se iskrivljuju pod peglom.  odavno nemam prugastih košulja, ali imam neke tunike s psihodeličnim prugama.  srećom, ne peglaju se pa mantanje prepuštam promatračima. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 01:01 |
|
|
Aztec je napisao/la: Aha, bas zatrpavaju smecem, a sve kao jaje jajetu izgleda. A vjerujte i ovim s malo povjerenja, svi mi negdje moramo poceti. Ja sebi ovo gledam. Sta bi Sayuri rekla. Velicina L u US-a je kod nas...? XL ili tako nesto?  Vidim da mnogi osuđuju model, nalaze mu stotinu mana a ja smatram da je model za deset, da ima takvih ženskih, ne bih se premišljala. Sve je u odličnom stilu i ništa nije slučajno. Ostalo što si pokazao, Aztec, takođe mi se dopada. Samo nastavi u t(v)om stilu, još ako su ti one cipele sa crvenim đonom cele, eto rešenja za jesen. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bura
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 01:05 |
|
|
Aztec je napisao/la: Fakat ne mogu vjerovat da bi ti ovo obukao 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 12:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
BGabriel je napisao/la: Vidim da mnogi osuđuju model, nalaze mu stotinu mana a ja smatram da je model za deset, da ima takvih ženskih, ne bih se premišljala. Sve je u odličnom stilu i ništa nije slučajno. Ostalo što si pokazao, Aztec, takođe mi se dopada. Samo nastavi u t(v)om stilu, još ako su ti one cipele sa crvenim đonom cele, eto rešenja za jesen.  Od sad samo tebe pitam za modne savjete. Ostali nemaju pojma.  Osim ako nije sarkazam zbog ovih cipela.  I kako smo ustanovili djon nije crven, vec je terakota. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 12:05 |
|
|
bura je napisao/la: Aztec je napisao/la: Fakat ne mogu vjerovat da bi ti ovo obukao  Odvazio bih se.  Tako upadam najbolje u oko kokama i onda kad obucem ovo ima da se pocnu bacati po meni... 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 17:34 |
|
|
Uzeo ovo dvoje. Neko mi jednom reca da ono sto ti se prvo svidi je obicno ono najispravnije...  Mislim da sam napravio dobar odabir. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 18:00 |
|
|
Ti si gospodar svoga novca. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 18:05 |
|
|
ajde, reci ti meni gdje mozes jos naci ovakav kaput??? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 19:07 |
|
|
Kod drvosječa. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 19:19 |
|
|
Aztec je napisao/la: BGabriel je napisao/la: Vidim da mnogi osuđuju model, nalaze mu stotinu mana a ja smatram da je model za deset, da ima takvih ženskih, ne bih se premišljala. Sve je u odličnom stilu i ništa nije slučajno. Ostalo što si pokazao, Aztec, takođe mi se dopada. Samo nastavi u t(v)om stilu, još ako su ti one cipele sa crvenim đonom cele, eto rešenja za jesen.  Od sad samo tebe pitam za modne savjete. Ostali nemaju pojma.  Osim ako nije sarkazam zbog ovih cipela.  I kako smo ustanovili djon nije crven, vec je terakota.  Bila sam skroz iskrena. Mislim da ti nije potreban savetodavac, odlično biraš. Poenta i jeste što je model neuobičajen a boje u prelepim tonovima. I košulje su vrlo lepe ne samo zato što su ove godine karo košulje aktuelane, već inače. Nisam zaboravila da je đon u boji terakote. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 21:00 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Vladimir RUS je napisao/la: Aztec je napisao/la: joj sta sam samo nasao na ebayu ovih kariranih vunenih stvari, stvari koje odavno trazim. Najradje bih sve pokupovao. Vise ne kupujem u ovim fizickim radnjama.  Ovakvo nešto slično sam ja nosio još u prvom srednje, prije 11 godina. Skoro isti dizajn, nešto slično kao jakna, samo za ljetnje uslove. I dan danas to odjelo imam negdje u garderobi i povremeno ga ponekad nosim samo oko kuće. Ne sjećam se kada sam zadnji put u tome išao gradom. Ovo sam ja volio nositi. Praktično a i sviđalo mi se. Istina to je bilo 1990-ih kada je bilo tih fanelskih košulja. Danas je ipak 2014. Ipak poštujem retro stil ako je to cilj. I sam sam ga dugo njegovao. :) Ali ako nije cilj da se bude retro kao karakteristika personality-ja onda mu treba netko objasniti da su 1990-e prošle, i da se kupnjom po secon-hand shopovima ne gradi baš divljenja vrijedan vizualni identitet. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 21:31 |
|
|
Ma ja ovakve stvari odavno trazim :) i daleko od tog da su jeftine, zapravo postarina je najveci problem. Ovo dvoje polovno a 180 KM sa shippingom (nadajmo se da ce se provuci na carini  ). Onaj kaput je iz 50 - ih.  To zapravo i je neki dedo nosio, al doslovno.  Al 100% vuna, to traje i traje...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 21:33 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ovo sam ja volio nositi. Praktično a i sviđalo mi se.
Istina to je bilo 1990-ih kada je bilo tih fanelskih košulja.
Danas je ipak 2014. Ipak poštujem retro stil ako je to cilj. I sam sam ga dugo njegovao. :)
Ali ako nije cilj da se bude retro kao karakteristika personality-ja onda mu treba netko objasniti da su 1990-e prošle, i da se kupnjom po secon-hand shopovima ne gradi baš divljenja vrijedan vizualni identitet. :) Neovisno na koji način se roba kupuje, baš ovakve i slične košulje imaju datum proizvodnje 2014. lično videla. U secon-hand shopovima nema robe iz devedesetih. To pouzdano znam jer poznajem vlasnika velikog secon-hand shopa u Splitu. Za ostale pretpostavljam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 21:36 |
|
|
Kosulja ovakvih ima i novijih, al koliko sam ja primjetio uglavnom u USA. Ovdje je sve strukirano i sa listicima i cim sve ne. Ovo su klasicne stvari. A klasika je klasika. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 21:41 |
|
|
Aztec je napisao/la: Kosulja ovakvih ima i novijih, al koliko sam ja primjetio uglavnom u USA. Ovdje je sve strukirano i sa listicima i cim sve ne. Ovo su klasicne stvari. A klasika je klasika.  Dakako da ima. Pogotovu u USA. Ide uz Cowboy style. Ali eto, Europa je nešto drugo. Koji broj nosiš? Potražiću na tavanu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 21:45 |
|
|
|
U svim svetskim modnim centrima ih ima na tone. Prepun Pariz kariranog, evo i Beograd. Kao da je problem uvesti robu.
@Aztec
Koji broj nosiš, šaljem ti iz Pariza novu, sa etiketom. Ukus ti znam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 21:45 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Aztec je napisao/la: Kosulja ovakvih ima i novijih, al koliko sam ja primjetio uglavnom u USA. Ovdje je sve strukirano i sa listicima i cim sve ne. Ovo su klasicne stvari. A klasika je klasika.  Dakako da ima. Pogotovu u USA. Ide uz Cowboy style. Ali eto, Europa je nešto drugo. Vjerovatno. I hlace isto tako. Al evo gledam kosulje na njihovoj stranici, i bas nesto ovakvo nema. http://www.pendleton-usa.com/category/M ... e=category
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 21:46 |
|
|
Aztec je napisao/la: ajde, reci ti meni gdje mozes jos naci ovakav kaput???  To ti je pak tzv "Baresic" style. Sezona jesen-zima 1970/1971. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 21:48 |
|
|
BGabriel je napisao/la: U svim svetskim modnim centrima ih ima na tone. Prepun Pariz kariranog, evo i Beograd. Kao da je problem uvesti robu.
@Aztec
Koji broj nosiš, šaljem ti iz Pariza novu, sa etiketom. Ukus ti znam. E jebiga Pariz.  Kod mene u Seheru (  ) nema, nisam ni u ZG vidio. Mislim, ima karirano uvijek, al daleko je to od ovog, a i ako ima nesto sl. da je 100% vuna tesko. Ja bar nikad nisam vidio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 21:51 |
|
|
BGabriel je napisao/la: U svim svetskim modnim centrima ih ima na tone. Prepun Pariz kariranog, evo i Beograd. Kao da je problem uvesti robu.
@Aztec
Koji broj nosiš, šaljem ti iz Pariza novu, sa etiketom. Ukus ti znam. Aaa, nosim europski xl do xxl, USA valjda L  Visok sam oko 189 - 190 pa sad...  Aj daj da vidim. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 21:58 |
|
|
Čekaj da otputujem, taman da imaš za ranu jesen. Pribeležila sam broj, a adresu mi pošalji na pp. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 22:02 |
|
|
Je li ti radis za neku muslimansku tajnu sluzbu? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 22:19 |
|
|
Kakve crne službe?! Putovanja su u privatnoj režiji. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 22:24 |
|
|
Pa rekoh da mi na vrata ne pokuca neki mudjahedin  . Kako sam cuo bilo ih je koji su me trazili. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: eBay - iskustva i misljenja Postano: 30 srp 2014, 23:08 |
|
|
Ne sekiraj se, možda ti donesem na prag (čitaj: autobuska stanica) kada budem u proputovanju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|