|
|
Stranica: 5/10.
|
[ 237 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62599 Lokacija: DAZP HQ
|
jel pjevaš ti svojoj "Ramkinjo"? 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:33 |
|
|
dudu je napisao/la: jel pjevaš ti svojoj "Ramkinjo"?  Ne još  Kad to budem pjevo onda je gotovo Ja sam tvrdo odlucio da svatove svoje spremam dovescu je svojoj kuci ja izbora drugog nemam Jesi l' spreman, prijatelju uciniti nesto za me kum da budes na vjencanju zenicu se ja iz rame zasad Zora Bila i Crna Zeno Naljepsa si znaj 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:36 |
|
|
tebi pravo pala sjekira u med, Ramkinje su dobre žene.  ajde da bar netko uspije iz Retkovca. neki dan izađem s bratom na cugu na Poljanice i sretnem par prijatelja iz osnovne škole, jedan od njih je i tvoj susjed iz zgrade i sad pitaju me što ima i što radiš, ukratko kažem u dvije rečenice, a oni blenu, nitko ništa ne radi. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:37 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Meni ne gine ova pjesma 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:41 |
|
|
dudu je napisao/la: tebi pravo pala sjekira u med, Ramkinje su dobre žene.  ajde da bar netko uspije iz Retkovca. neki dan izađem s bratom na cugu na Poljanice i sretnem par prijatelja iz osnovne škole, jedan od njih je i tvoj susjed iz zgrade i sad pitaju me što ima i što radiš, ukratko kažem u dvije rečenice, a oni blenu, nitko ništa ne radi.  A šta ćeš kvart nam se zaklošario malo.. Bit će bolje Imaš za Braneta kakvu curu čovjek nikako da nađe neku za ženit Ma Ramkinje su prave to je tako Predobra mi je ova stvar od Šime poslušaj 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:47 |
|
|
mislio sam da se u crkvenim zborovima može dobro zbarit.  kvart je blago rečeno žasu, pogotovo moja generacija. nas je bilo 6 razreda, oko 200 učenika, jedini sam muški koji je u osmom imao 5.0 i dobio neku nagradu ispred svih učenika, koda sam lumen neki, a u svim okolnim školama inflacija odlikaša. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83697 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dudu je napisao/la: mislio sam da se u crkvenim zborovima može dobro zbarit.  Jednom sam čak vidio zgodnu časnu. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:49 |
|
|
dudu je napisao/la: mislio sam da se u crkvenim zborovima može dobro zbarit.  Nije ni crkveni zbor sta je nekad bio Šala, ok su tamo cure iznadprosjecne. Al Brano ti sad pjeva u župnom zboru onom mješovitom ili ti ga za odrasle na Misi u pol 11. Tamo su vecinom stariji ljudi.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83697 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Cure koje znaju pjevat obično imaju natprosječne grudi.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: dudu je napisao/la: mislio sam da se u crkvenim zborovima može dobro zbarit.  Jednom sam čak vidio zgodnu časnu.  ˝Bogohulniče˝ 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:52 |
|
|
dudu je napisao/la: mislio sam da se u crkvenim zborovima može dobro zbarit.  kvart je blago rečeno žasu, pogotovo moja generacija. nas je bilo 6 razreda, oko 200 učenika, jedini sam muški koji je u osmom imao 5.0 i dobio neku nagradu ispred svih učenika, koda sam lumen neki, a u svim okolnim školama inflacija odlikaša.  Ooooo pa dobar si ti bio ! Cek ko je tebi bila raska Bagaricka?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:52 |
|
|
Ibar je napisao/la: dudu je napisao/la: mislio sam da se u crkvenim zborovima može dobro zbarit.  Nije ni crkveni zbor sta je nekad bio Šala, ok su tamo cure iznadprosjecne. Al Brano ti sad pjeva u župnom zboru onom mješovitom ili ti ga za odrasle na Misi u pol 11. Tamo su vecinom stariji ljudi. odem i ja koji put na misu, zato i znam da je u zboru. šta je je, sve sami gabori, ali bila je jedna zgodna, imala je preko 30, volio sam stati kod onih bočnih vrata da je fino mogu imati na oku kad svi sjednu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:53 |
|
|
Na toj Misi u pol 11 ti pjevaju brane, mock i ivana lijić od onih koje ja znam i koje ti znas 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:54 |
|
|
Dudu u kojoj si ti ulici čovječe ja tebe vjerojatno znam 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:55 |
|
|
Ibar je napisao/la: dudu je napisao/la: mislio sam da se u crkvenim zborovima može dobro zbarit.  kvart je blago rečeno žasu, pogotovo moja generacija. nas je bilo 6 razreda, oko 200 učenika, jedini sam muški koji je u osmom imao 5.0 i dobio neku nagradu ispred svih učenika, koda sam lumen neki, a u svim okolnim školama inflacija odlikaša.  Ooooo pa dobar si ti bio ! Cek ko je tebi bila raska Bagaricka? matematičar Pavlović iz Konjica. joj kad se njega sjetim i njegove: "ništa nije lijepo kao moj grad Konjic, leži na dvije rijeke, tri jezera (mi bi još dodali dva mora), ujutro se kupamo, a navečer skijamo".  Mazinjaninka me proglasila najboljim učenikom iz zemljopisa u povijesti škole, a Dobrenićka za najboljeg iz povijesti. 
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:55 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Ajde s tim spikama o kvartovskim klošarima na drugu temu  Ovo je tema za emt, emt i samo emt :)
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:56 |
|
|
Ibar je napisao/la: Na toj Misi u pol 11 ti pjevaju brane, mock i ivana lijić od onih koje ja znam i koje ti znas  Lijićka se oblači ko neka baba, furka koda je udana 15 godina i ima troje djece. uostalom i nije nešto, jel. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:58 |
|
|
dudu je napisao/la: Ibar je napisao/la: Ooooo pa dobar si ti bio ! Cek ko je tebi bila raska Bagaricka?
matematičar Pavlović iz Konjica. joj kad se njega sjetim i njegove: "ništa nije lijepo kao moj grad Konjic, leži na dvije rijeke, tri jezera (mi bi još dodali dva mora), ujutro se kupamo, a navečer skijamo".  Mazinjaninka me proglasila najboljim učenikom iz zemljopisa u povijesti škole, a Dobrenićka za najboljeg iz povijesti.  Taj Pavlovic ti je mami od mog frenda Davida predavo u konjicu i onda njemu u retkovcu il njoj u srednjoj ovdje a u osnovnoj tamo ahahhahhah On je lik kakvog nema 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 22:58 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ajde s tim spikama o kvartovskim klošarima na drugu temu  Ovo je tema za emt, emt i samo emt :) A šta ako udamo emt u retkovec 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 23:00 |
|
|
dudu je napisao/la: Ibar je napisao/la: Na toj Misi u pol 11 ti pjevaju brane, mock i ivana lijić od onih koje ja znam i koje ti znas  Lijićka se oblači ko neka baba, furka koda je udana 15 godina i ima troje djece. uostalom i nije nešto, jel.  Nemoj tako to je moj najbolji zenski prijatelj i jedan od najboljih priajtelja uopce . Ivana je zakon. Nije ko vecina cura minjakuša neka i to je bas dobro  Ima svoje nešto 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 23:01 |
|
|
Ibar je napisao/la: dudu je napisao/la: matematičar Pavlović iz Konjica. joj kad se njega sjetim i njegove: "ništa nije lijepo kao moj grad Konjic, leži na dvije rijeke, tri jezera (mi bi još dodali dva mora), ujutro se kupamo, a navečer skijamo".  Mazinjaninka me proglasila najboljim učenikom iz zemljopisa u povijesti škole, a Dobrenićka za najboljeg iz povijesti.  Taj Pavlovic ti je mami od mog frenda Davida predavo u konjicu i onda njemu u retkovcu il njoj u srednjoj ovdje a u osnovnoj tamo ahahhahhah On je lik kakvog nema  imao je peh da je na maturalcu u Dubrovniku spavao u sobi do mene, a tu je bio glavni lom. upao nam je u pola 3, krvavih očiju i krene se derat "ubit ću vas sve, zatvorit ću vas ko đukce, ko pse", a mi pod plahtama umiremo od smijeha, grčeve imamo, dok jednom od nas drži bukvicu u facu jer on jedini nije stigao leći na krevet. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 23:03 |
|
|
dudu je napisao/la: Ibar je napisao/la: Taj Pavlovic ti je mami od mog frenda Davida predavo u konjicu i onda njemu u retkovcu il njoj u srednjoj ovdje a u osnovnoj tamo ahahhahhah On je lik kakvog nema  imao je peh da je na maturalcu u Dubrovniku spavao u sobi do mene, a tu je bio glavni lom. upao nam je u pola 3, krvavih očiju i krene se derat "ubit ću vas sve, zatvorit ću vas ko đukce, ko pse", a mi pod plahtama umiremo od smijeha, grčeve imamo, dok jednom od nas drži bukvicu u facu jer on jedini nije stigao leći na krevet.  e to ces mi morat jednom uzivo pricat vec me sad trbuh boli taman zamislih tu scenu na sekundu  emt spojit s branetom odo u setnju zivio 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 23:03 |
|
|
Ibar je napisao/la: dudu je napisao/la: Lijićka se oblači ko neka baba, furka koda je udana 15 godina i ima troje djece. uostalom i nije nešto, jel.  Nemoj tako to je moj najbolji zenski prijatelj i jedan od najboljih priajtelja uopce . Ivana je zakon. Nije ko vecina cura minjakuša neka i to je bas dobro  Ima svoje nešto  e pa u istoj sam ulici gdje je i Lijićka, da ti sad ne pišem, sam znaš.  meni je Pavlović u osmom razredu ispričao kako se spasio iz Konjica. bježao je kroz minsko polje, čak i prespavao u njemu, posjedio praktički preko noći.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 23:04 |
|
|
Čulinečka ide od Avenije do Slavonske Mozda si u culincu  il u onim zgradama u retkovcu  fakat gibam pozz
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: emt, vrati nam se! Postano: 14 svi 2012, 23:06 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ajde s tim spikama o kvartovskim klošarima na drugu temu  Ovo je tema za emt, emt i samo emt :) opušteno, upravo mi je javila da se neće vratiti zbog izdajica. izdajice ne imali mira ubili ste kralja Zvonimira, izdali ste naše velikane i sinove što su majke dale.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|