|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 85 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Etika međunacionalnih poznanstava u svakodnevnici Postano: 30 lis 2021, 19:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kaftanzoglio je napisao/la: U poslu se vidi da je novac apsolutno iznad svega. Vjerojatno ne bi bilo rata 1990-ih da je postojalo privatno poduzetništvo pa su bogati i moćni bili umreženi. Ovako je prvo trebalo napraviti rat pa da se podijeli plijen.
Svaki će bio desni ili lijevi prije kupiti od drugoga za 10 eura nego od svoje etničke skupine za 13. Valjda je i kvalitet bitan ne samo cijena, kao vama muslimanima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Etika međunacionalnih poznanstava u svakodnevnici Postano: 09 lis 2023, 15:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Jesi vidio ono u Izraelu? Ja, ja, ne valja nikako. A jadni narod uvijek najviše nastrada. Ja, ja, jebiga, šta ćeš.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Etika međunacionalnih poznanstava u svakodnevnici Postano: 09 lis 2023, 16:43 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25689 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ministry of Sound je napisao/la: Jesi vidio ono u Izraelu? Ja, ja, ne valja nikako. A jadni narod uvijek najviše nastrada. Ja, ja, jebiga, šta ćeš. Podsjeti me na mog susjeda Zejnila kad je počeo rat u Ukrajini. -Jesi vidio što su Srbi napali Ukrajinu. -Pa nisu Srbi... Rusi... -Jesu jesu Srbi, isto je to!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Etika međunacionalnih poznanstava u svakodnevnici Postano: 09 lis 2023, 17:15 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Jesi vidio ono u Izraelu? Ja, ja, ne valja nikako. A jadni narod uvijek najviše nastrada. Ja, ja, jebiga, šta ćeš. Zamorno je to sve, lakše je nemati puno komunikacije. Što manje priče manje te boli glava.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Etika međunacionalnih poznanstava u svakodnevnici Postano: 14 lis 2023, 10:40 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Jesi vidio ono u Izraelu? Ja, ja, ne valja nikako. A jadni narod uvijek najviše nastrada. Ja, ja, jebiga, šta ćeš. Ja ovo stalno radim, priznajem.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Etika međunacionalnih poznanstava u svakodnevnici Postano: 14 lis 2023, 10:54 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8366 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
mirusvijetu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jesi vidio ono u Izraelu? Ja, ja, ne valja nikako. A jadni narod uvijek najviše nastrada. Ja, ja, jebiga, šta ćeš. Ja ovo stalno radim, priznajem. Ne trebaš ti priznati da bi mi eto znali.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Etika međunacionalnih poznanstava u svakodnevnici Postano: 14 lis 2023, 10:59 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ja ovo stalno radim, priznajem.
Ne trebaš ti priznati da bi mi eto znali. Radiš to i ti
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Etika međunacionalnih poznanstava u svakodnevnici Postano: 14 lis 2023, 11:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59910 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: Jesi vidio ono u Izraelu? Ja, ja, ne valja nikako. A jadni narod uvijek najviše nastrada. Ja, ja, jebiga, šta ćeš. Baci je Putine, ode sve u helać svakako.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Etika međunacionalnih poznanstava u svakodnevnici Postano: 14 lis 2023, 14:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
mirusvijetu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jesi vidio ono u Izraelu? Ja, ja, ne valja nikako. A jadni narod uvijek najviše nastrada. Ja, ja, jebiga, šta ćeš. Ja ovo stalno radim, priznajem. Očito je u pitanju ili poslovni ili radni odnos, ili kad se nađeš nekome u manjini. Sumnjam da bi dopustio nekom Hrvatu ili Srbinu u Sarajevu da tako mulja.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Etika međunacionalnih poznanstava u svakodnevnici Postano: 14 lis 2023, 19:04 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ja ovo stalno radim, priznajem.
Očito je u pitanju ili poslovni ili radni odnos, ili kad se nađeš nekome u manjini. Sumnjam da bi dopustio nekom Hrvatu ili Srbinu u Sarajevu da tako mulja. Svejedno mi. Imam dovoljno svojih problema i obaveza da se s nekim za vratove hvatam radi Ukrajine ili Izraela.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|