|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 29 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
emt
|
Naslov: Re: FB stranica hercegbosna.org i nehrvati Postano: 05 ožu 2012, 22:54 |
|
|
|
Ako su te izbacili, i mene su, opet smo ravnopravni.No i nisu ONI jedini bosnjacki forum, ako su najbrojniji.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Melcher
|
Naslov: Re: FB stranica hercegbosna.org i nehrvati Postano: 08 ožu 2012, 11:56 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 14:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
|
Nisam, niti imam namjeru.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: FB stranica hercegbosna.org i nehrvati Postano: 08 ožu 2012, 14:45 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Koja komedija. Najsmješnije odnosno najžalosnije je što nas uopće ne smatraju Hrvatima. Evo emt kaže nije jedini Bošnjački forum ,al zato je najbrojniji .Smatram da se zato može iščitati šta zapravo o nama misli jedan dio Bošnjačkog naroda,nažalost... Kako situacija stoji u politici ,čini mi se da će ta mržnja sve više rast... To nikako nije dobro za BiH.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: FB stranica hercegbosna.org i nehrvati Postano: 08 ožu 2012, 16:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
mario_cro je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Koja komedija. Najsmješnije odnosno najžalosnije je što nas uopće ne smatraju Hrvatima. Evo emt kaže nije jedini Bošnjački forum ,al zato je najbrojniji .Smatram da se zato može iščitati šta zapravo o nama misli jedan dio Bošnjačkog naroda,nažalost... Kako situacija stoji u politici ,čini mi se da će ta mržnja sve više rast... To nikako nije dobro za BiH. De jebote, treba li ti rupcic.  Sta tebe boli neka stvar kako tebe neko smatra, pogotov neko ko je u 50 god promijenio 5-6 narodnosti. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|