|
|
Stranica: 7/9.
|
[ 212 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 14 stu 2022, 18:39 |
|
|
|
Jel moguće da je Aco dobio upozorenje,a da nije uputio protestnu notu moderaciji ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 15 stu 2022, 08:44 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Jel moguće da je Aco dobio upozorenje,a da nije uputio protestnu notu moderaciji ? Umorijo se. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 15 stu 2022, 09:29 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Jel moguće da je Aco dobio upozorenje,a da nije uputio protestnu notu moderaciji ? Umorijo se.  Umorijo? Šta sve na ovome svjetu nije zarazno? Jes ti susto? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 15 stu 2022, 13:04 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Jel moguće da je Aco dobio upozorenje,a da nije uputio protestnu notu moderaciji ? Umorijo se.  Hrvoje, ti bi sad trebalo da se zalis moderaciji. Neki od tih magaraca mi je upravo izbrisao upis u kojem sam rekao da bi ti doveo HV na Manjacu, pa tako nema smisla reci da ti smeta hrvatski ambasador u Pristini. Ti si valjda "castan Srbin", ne treba ti pomoc administracije protiv mene. Ajde, reci im to... 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 15 stu 2022, 13:08 |
|
|
|
stalkiraš forumaša sa istom pričom na svim temama, već mjesecima , a ti si kao etalon za srbe šta li već...
magarci, jel tako,...
dva tjedna redovno stavljati hladan oblog na čelo, svako jutro po pelagićevom učenju
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 15 stu 2022, 13:15 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: stalkiraš forumaša sa istom pričom na svim temama, već mjesecima , a ti si kao etalon za srbe šta li već...
magarci, jel tako,... Komesare, pa zar i ti? Poslije Laganinija ako ode i Aleksije, šta će ostati?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 15 stu 2022, 13:22 |
|
|
|
ostat će tama nad beskrajem, ništavilo i crna rupa u svemiru
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 15 stu 2022, 13:23 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ostat će čišči zrak. Ekologija na 1. mjestu. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 15 stu 2022, 13:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ostat će čišči zrak. Ekologija na 1. mjestu.  Slažem se. I zaštita životinja. Magaraca pogotoo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 15 stu 2022, 13:28 |
|
|
|
magaraca, jel tako
ajd prošetaj i ti malo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 15 stu 2022, 19:04 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: magaraca, jel tako
ajd prošetaj i ti malo Jesam Bumbar. Par krugova oko zgrade gdje radim. Volim šuštanje lista pod nogama dok koračam. A koračam vojnički. Ima li šta ljepše od jeseni? Sve nijanse žute, zelene, crvene i smeđe boje izazivaju zjenice oka. Jesen sama crta pejzaže. Tvoje je samo da gledaš u otvorenu i besplatnu galeriju. Hvala što si me poslao u šetnju. Prijala je. Preporučujem je i tebi. Biraj duge staze 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 16 stu 2022, 19:24 |
|
|
|
Pade Aleksa junački ko DGG.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 16 stu 2022, 19:41 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Pade Aleksa junai.ki ko DGG. Kako je pao? Je li skočio i rekao ,,hop,,? A jesu ga i bili opkolili. Sa svih strana. Stao nekome na zulj. Sigurno ga ,,skinuti,, srpski modovi. Oni su osvetoljubivi. Jel' ti zao Ograničeni?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 17 stu 2022, 13:33 |
|
|
Pao Aca? Nema veze, neka je. Aca je kontao da će ko Bosanac biti popularniji nego ikad, ko Šemso i Emir Hadžifjhjfgjzfjkgffgkhić u Zagrebu prije 20 godina. Ko Čeda nakon pada Miloševića. Da će mu gospodin lapo-lapo poslati sliku pičke a forumaši aplaudirati i reći "To Aco Bosno moja!" Računao je i na faktor iznenađenja, da npr. Ronaldo neđe ne zijani banderu pa da sjedeća odbojka postane ultrapopularan sport a on kao Bosanac još popularniji. Ali avaj ode neslavno. Preračuo se, kladio se na Bosnu a ko se kladi na Bosnu završi usran. Vrati se Aleksa ništa ti nije oprošteno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 17 stu 2022, 18:37 |
|
|
|
Ja podlaca bogo dragi! Pravi sektas. Ja nisam gospodin, ja sam gospođa derpicu. Samo ti je Mazalica na pameti. Kako ste svi isti? Šta vam daju da jedete, pijete? Zrače li vas? Operise li vas Djaja? Kokaisete li se? Svi na isti kalup. Rauber do raubera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:06 |
|
|
|
Aleksa Bosanac počeo davat neosobne prijedloge o otvaranju novih tema,uspjesima muslimana u 2022. ,al da ih neko drugi otvara pošto je on lijen. Al zato nije lijen trolat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:14 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Aleksa Bosanac počeo davat neosobne prijedloge o otvaranju novih tema,uspjesima muslimana u 2022. ,al da ih neko drugi otvara pošto je on lijen. Al zato nije lijen trolat. Ti lazes kao i svako pogano komunjarsko pasce. A ja govorim istinu kad kazem da se izrugujes sa padom DGG i konsekventno sa bombardovanjem kolone na Petrovackoj cesti. Graničar18 je napisao/la: Pade Aleksa junački ko DGG.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:21 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Aleksa Bosanac počeo davat neosobne prijedloge o otvaranju novih tema,uspjesima muslimana u 2022. ,al da ih neko drugi otvara pošto je on lijen. Al zato nije lijen trolat. Ti lazes kao i svako pogano komunjarsko pasce. A ja govorim istinu kad kazem da se izrugujes sa padom DGG i konsekventno sa bombardovanjem kolone na Petrovackoj cesti. Graničar18 je napisao/la: Pade Aleksa junački ko DGG. Nije tačno.Meni vino otvara vidike,i vraća mi iz prošlosti slike. https://youtu.be/zrxHIiB97oU
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:22 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Aleksa Bosanac počeo davat neosobne prijedloge o otvaranju novih tema,uspjesima muslimana u 2022. ,al da ih neko drugi otvara pošto je on lijen. Al zato nije lijen trolat. Ti lazes kao i svako pogano komunjarsko pasce. A ja govorim istinu kad kazem da se izrugujes sa padom DGG i konsekventno sa bombardovanjem kolone na Petrovackoj cesti. Graničar18 je napisao/la: Pade Aleksa junački ko DGG. Ti srpske žrtve zoveš bošnjačkim/bosanskim žrtvama. Pišeš nam po kostima. Na tvom mjestu ja bih prestao pisati i pričati. Muslimanski lobisto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:24 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ti lazes kao i svako pogano komunjarsko pasce. A ja govorim istinu kad kazem da se izrugujes sa padom DGG i konsekventno sa bombardovanjem kolone na Petrovackoj cesti.
Ti srpske žrtve zoveš bošnjačkim/bosanskim žrtvama. Pišeš nam po kostima. Na tvom mjestu ja bih prestao pisati i pričati. Muslimanski lobisto. Evo lika kojeg ja stalkam.... Pa lako ti je lupetati bilo sta kad ja ne smem da ti odgovorim. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:27 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ti srpske žrtve zoveš bošnjačkim/bosanskim žrtvama. Pišeš nam po kostima. Na tvom mjestu ja bih prestao pisati i pričati. Muslimanski lobisto.
Evo lika kojeg ja stalkam.... Pa lako ti je lupetati bilo sta kad ja ne smem da ti odgovorim.  Pa samo nemoj ti spominjati Srbe sa ove strane Drine i sve 5, ignorišem te ko govno. Eno umrla ti je Latinka Perović pa bi trebao biti u žalosti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:29 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Eno umrla ti je Latinka Perović pa bi trebao biti u žalosti.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:32 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Evo lika kojeg ja stalkam.... Pa lako ti je lupetati bilo sta kad ja ne smem da ti odgovorim.  Pa samo nemoj ti spominjati Srbe sa ove strane Drine i sve 5, ignorišem te ko govno. Eno umrla ti je Latinka Perović pa bi trebao biti u žalosti.  Ako fekalije ignorises kao mene, moze se reci da prilicno nasrces na njih. Dakle, ne sporis da moderacija ne da meni da ti uzvracam na ove napade? Sta vise imas njihovu podrsku da odredjejes drugima sta smeju a sta ne. Bas si Srbenda.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:34 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Eno umrla ti je Latinka Perović pa bi trebao biti u žalosti.   Nemoj da mu se smejes, podjednako ste glupi. Ti partizancina, a ja cetnik. I on debil mene povezuje sa njom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 13 pro 2022, 10:35 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa samo nemoj ti spominjati Srbe sa ove strane Drine i sve 5, ignorišem te ko govno. Eno umrla ti je Latinka Perović pa bi trebao biti u žalosti.  Ako fekalije ignorises kao mene, moze se reci da prilicno nasrces na njih. Dakle, ne sporis da moderacija ne da meni da ti uzvracam na ove napade? Sta vise imas njihovu podrsku da odredjejes drugima sta smeju a sta ne. Bas si Srbenda..  Pa valjda si do sad shvatio da si promašio forum. Ako toliko voliš Bosnu, Bošnjake i Bosance idi na klix forum tamo ćeš biti zvijezda.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|