|
|
Stranica: 1/7.
|
[ 157 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
oršoš bogdan
|
Naslov: foROM Postano: 17 srp 2009, 16:12 |
|
|
ja sam oršoš bogdan i ja sam rom,što bi vi rekli cigo.al ne lažem i ne kradem.majke mi. ja se ničeg ne sramim i meni je u mojem telu ljepo.ovo je tema za svi romi tu.ja sam i zastupnik u sabor i u šator.dakle romi javite se.
sarbi rumqa ramulana....
|
|
Vrh |
|
|
anđelko
|
Naslov: Re: foROM Postano: 17 srp 2009, 22:54 |
|
|
ja nisam cigan ali se tako osječam.......jel mogu ja tu pitat i pisat??
|
|
Vrh |
|
|
Viper gts
|
Naslov: Re: foROM Postano: 17 srp 2009, 23:27 |
|
|
anđelko je napisao/la: ja nisam cigan ali se tako osječam.......jel mogu ja tu pitat i pisat?? ja sam plav,mogu li ja tu pisat
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: foROM Postano: 18 srp 2009, 00:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59910 Lokacija: DAZP HQ
|
oršoš bogdan je napisao/la: ja sam oršoš bogdan i ja sam rom,što bi vi rekli cigo.al ne lažem i ne kradem.majke mi. ja se ničeg ne sramim i meni je u mojem telu ljepo.ovo je tema za svi romi tu.ja sam i zastupnik u sabor i u šator.dakle romi javite se.
sarbi rumqa ramulana.... jel ti ladić šta u rodu, on je oršoš
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: foROM Postano: 18 srp 2009, 02:05 |
|
|
oršoš bogdan je napisao/la: ja sam oršoš bogdan i ja sam rom,što bi vi rekli cigo.al ne lažem i ne kradem.majke mi. ja se ničeg ne sramim i meni je u mojem telu ljepo.ovo je tema za svi romi tu.ja sam i zastupnik u sabor i u šator.dakle romi javite se.
sarbi rumqa ramulana.... Nesto za pocetak http://www.youtube.com/watch?v=pRuWylzMGfw
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: foROM Postano: 18 srp 2009, 10:36 |
|
|
Zagi se multiplicira po forumu..
šta će mu toliko klonova
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
oršoš bogdan
|
Naslov: Re: foROM Postano: 18 srp 2009, 10:42 |
|
|
anđelko je napisao/la: ja nisam cigan ali se tako osječam.......jel mogu ja tu pitat i pisat?? ma nemoj se sramit.i mena je bilo sram,sad sam sretan što sam cigo.piši brate i pitaj.
|
|
Vrh |
|
|
oršoš bogdan
|
Naslov: Re: foROM Postano: 18 srp 2009, 10:44 |
|
|
Viper gts je napisao/la: anđelko je napisao/la: ja nisam cigan ali se tako osječam.......jel mogu ja tu pitat i pisat?? ja sam plav,mogu li ja tu pisat pa šta ako si plav,ima nas i plavih cigana.Evo vidi ...denis rodman,đibril sise...
|
|
Vrh |
|
|
oršoš bogdan
|
Naslov: Re: foROM Postano: 18 srp 2009, 10:45 |
|
|
dudu je napisao/la: oršoš bogdan je napisao/la: ja sam oršoš bogdan i ja sam rom,što bi vi rekli cigo.al ne lažem i ne kradem.majke mi. ja se ničeg ne sramim i meni je u mojem telu ljepo.ovo je tema za svi romi tu.ja sam i zastupnik u sabor i u šator.dakle romi javite se.
sarbi rumqa ramulana.... jel ti ladić šta u rodu, on je oršoš uh čakovečka mačka....na ponos nam je svima i nemoj se sramiti.
|
|
Vrh |
|
|
oršoš bogdan
|
Naslov: Re: foROM Postano: 18 srp 2009, 10:46 |
|
|
|
Vrh |
|
|
oršoš bogdan
|
Naslov: Re: foROM Postano: 18 srp 2009, 10:50 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Zagi se multiplicira po forumu..
šta će mu toliko klonova ...kume opusti se.šta i tebe jebu veverice?kakva zagi? i prestanite se sramiti svoje poreklo.znate i sami da niste slučajno došli se javiti na tu temu. romi su največi sportaši i zvjezde danas i to nam je na čast. ronaldinjo je rom i najveći nogometaš danas.najjači smo u taj nogomet i big brader.tu nas niko nema.
|
|
Vrh |
|
|
since1921
|
Naslov: Re: foROM Postano: 18 srp 2009, 10:55 |
|
|
sarbi rumqa ramulana....
_________________ FK Željezničar
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: foROM Postano: 18 srp 2009, 11:03 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Inkvizitor je napisao/la: Zagi se multiplicira po forumu..
šta će mu toliko klonova VeSeljak neki očito. Ne znam kako mu se da štancati po 2-3 klona svaki dan pa pričati sam sa sobom Zagi, a da se ispričaš moderatorima, i upitaš smiješ li se vratiti, pa da nas obične forumaše poštediš ovih Roma, Sandžaklija i sl
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
oršoš bogdan
|
Naslov: Re: foROM Postano: 18 srp 2009, 13:50 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Zagi se multiplicira po forumu..
šta će mu toliko klonova VeSeljak neki očito. Ne znam kako mu se da štancati po 2-3 klona svaki dan pa pričati sam sa sobom Zagi, a da se ispričaš moderatorima, i upitaš smiješ li se vratiti, pa da nas obične forumaše poštediš ovih Roma, Sandžaklija i sl ...ja sam GoCi,a ne GiZa,makar je i on dobrodošo.Ti si RajvoSa,pa se razumijemo .I drago mi da si se javijo.Čim nas je više meni je bolji.
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: foROM Postano: 18 srp 2009, 14:39 |
|
|
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
Vrh |
|
|
ChuckNorris
|
Naslov: Re: foROM Postano: 18 srp 2009, 21:14 |
|
Pridružen/a: 15 svi 2009, 11:46 Postovi: 181 Lokacija: Texas-Mostar-Široki-Vietnam
|
anđelko je napisao/la: ja nisam cigan ali se tako osječam.......jel mogu ja tu pitat i pisat?? GROHOHOHOHO anđelko kralju svemira
_________________ Mr. T pities the fool. Chuck Norris rips the fool's head of.
|
|
Vrh |
|
|
anđelko
|
Naslov: Re: foROM Postano: 20 srp 2009, 00:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Viper gts
|
Naslov: Re: foROM Postano: 20 srp 2009, 08:13 |
|
|
oršoš bogdan je napisao/la: Viper gts je napisao/la: ja sam plav,mogu li ja tu pisat pa šta ako si plav,ima nas i plavih cigana.Evo vidi ...denis rodman,đibril sise... Značu+i Rodman cigo Znači zato nije volio našeg kukoča,jebum mu mater cigansku
|
|
Vrh |
|
|
anđelko
|
Naslov: Re: foROM Postano: 20 srp 2009, 16:57 |
|
|
oršoš bogdan je napisao/la: anđelko je napisao/la: ja nisam cigan ali se tako osječam.......jel mogu ja tu pitat i pisat?? ma nemoj se sramit.i mena je bilo sram,sad sam sretan što sam cigo.piši brate i pitaj. ajd da pitam...ako je Canjuga bio ********,a onda je bio cigan jesu li onda i ******** cigani ili su cigani ********??? to meni nije jasno jer kako onda cigani imaju toliko djece??? a Canjuga nema djece onda znači da nije cigan a dal je onda ********??? a sad su u Saboru glasali da i ******** imaju djecu....jadni mi ako ******** budu imali djece ko cigani
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: foROM Postano: 20 srp 2009, 18:10 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Samo da pitam čergaše jesu li sa Ade Ciganlije, Marinkove bare ili dolaze iz Novog Beograda (Karton City). Pripremio begović svesku i pisaljku i čekam sa uzbuđenjem odgovor
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: foROM Postano: 20 srp 2009, 20:02 |
|
|
imam ženu i svastiku obe vole gimnastiku služio sam stari kadar - artiljerija.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: foROM Postano: 20 srp 2009, 20:07 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: imam ženu i svastiku obe vole gimnastiku služio sam stari kadar - artiljerija. Ocito su neka druzenja ostavila traga cim se druzis s cergarima!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: foROM Postano: 20 srp 2009, 20:12 |
|
|
doš'o Švaba i do Cera sad će Gedža da ga tera...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: foROM Postano: 20 srp 2009, 21:00 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
aleksije radicevic je napisao/la: doš'o Švaba i do Cera sad će Gedža da ga tera...
|
|
Vrh |
|
|
anđelko
|
Naslov: Re: foROM Postano: 20 srp 2009, 22:35 |
|
|
mara je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: imam ženu i svastiku obe vole gimnastiku služio sam stari kadar - artiljerija. Ocito su neka druzenja ostavila traga cim se druzis s cergarima! Eto Mare,kud će kome, tu kod roma,svoj na svome......................
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|