ja sam oršoš bogdan i ja sam rom,što bi vi rekli cigo.al ne lažem i ne kradem.majke mi. ja se ničeg ne sramim i meni je u mojem telu ljepo.ovo je tema za svi romi tu.ja sam i zastupnik u sabor i u šator.dakle romi javite se.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61677 Lokacija: DAZP HQ
oršoš bogdan je napisao/la:
ja sam oršoš bogdan i ja sam rom,što bi vi rekli cigo.al ne lažem i ne kradem.majke mi. ja se ničeg ne sramim i meni je u mojem telu ljepo.ovo je tema za svi romi tu.ja sam i zastupnik u sabor i u šator.dakle romi javite se.
sarbi rumqa ramulana....
jel ti ladić šta u rodu, on je oršoš
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
sarbi rumqa ramulana....
jel ti ladić šta u rodu, on je oršoš
uh čakovečka mačka....na ponos nam je svima i nemoj se sramiti.
...kume opusti se.šta i tebe jebu veverice?kakva zagi? i prestanite se sramiti svoje poreklo.znate i sami da niste slučajno došli se javiti na tu temu. romi su največi sportaši i zvjezde danas i to nam je na čast. ronaldinjo je rom i najveći nogometaš danas.najjači smo u taj nogomet i big brader.tu nas niko nema.
oršoš bogdan je napisao/la:
ja nisam cigan ali se tako osječam.......jel mogu ja tu pitat i pisat??
ma nemoj se sramit.i mena je bilo sram,sad sam sretan što sam cigo.piši brate i pitaj.
ajd da pitam...ako je Canjuga bio peder,a onda je bio cigan jesu li onda i pederi cigani ili su cigani pederi???
to meni nije jasno jer kako onda cigani imaju toliko djece??? a Canjuga nema djece onda znači da nije cigan a dal je onda peder??? a sad su u Saboru glasali da i pederi imaju djecu....jadni mi ako pederi budu imali djece ko cigani
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
Samo da pitam čergaše jesu li sa Ade Ciganlije, Marinkove bare ili dolaze iz Novog Beograda (Karton City). Pripremio begović svesku i pisaljku i čekam sa uzbuđenjem odgovor
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.