|
|
Stranica: 485/538.
|
[ 13445 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 22 stu 2009, 23:48 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Dobro je i tebe Urbana, vicevi su ti pametni i zanimljivi koliko si i sama 

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 22 stu 2009, 23:54 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 22 stu 2009, 23:59 |
|
|
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
CarpeDiem
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 00:04 |
|
|
Dobro. I do kada ovakva konstruktivna rasprava obično traje? Bljuf,bljuf pa Youtube pa bljuf bljuf pa bljif bljif pa Youtube bljif bljuf Youtube... a ja sam samo htjela društvo za 
_________________ Iskoristi dan !
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 00:08 |
|
|
CarpeDiem je napisao/la: Dobro. I do kada ovakva konstruktivna rasprava obično traje? Bljuf,bljuf pa Youtube pa bljuf bljuf pa bljif bljif pa Youtube bljif bljuf Youtube... a ja sam samo htjela društvo za  Pa spominjao sam partibrejkere.  Obično je veselije kad nam se pridruži makedonska čeljad.  A s ovim nema konstruktivne rasprave. Žao mi je potrošenih sekundi za onaj post. 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 00:09 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 00:12 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
Ernani je napisao/la: Dobro je i tebe Urbana, vicevi su ti pametni i zanimljivi koliko si i sama  Znam... P.S.Nemoj mi ono T izostavljati...
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 00:13 |
|
|
A i Dinamovac je ovdje. Voajer, samo gleda, a ne piše. 
|
|
Vrh |
|
 |
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 00:47 |
|
|
CarpeDiem je napisao/la: Dobro. I do kada ovakva konstruktivna rasprava obično traje? Bljuf,bljuf pa Youtube pa bljuf bljuf pa bljif bljif pa Youtube bljif bljuf Youtube... a ja sam samo htjela društvo za  Dobro nam dosla... Nadam se da volis pravu glazbu...
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 00:48 |
|
|
Gdje si Lucky. 
|
|
Vrh |
|
 |
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 00:48 |
|
|
CarpeDiem je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Uplašio si čovjeka. Ili damu, ne znam, moglo bi po avataru i to bit.  ko se boji miša još  Mnogi 
|
|
Vrh |
|
 |
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 00:55 |
|
|
MISO je napisao/la: CarpeDiem je napisao/la: ko se boji miša još  Mnogi  Pa objasni joj malo zasto je to tako... Ili evo mogu i ja pokusati... Znas Carpe... Miso ti je bivsi pripadnik elitnih jedinica trece armije po snazi u Europi... bivsi komandos...uhhh... ...ili da skratim.... Jel si gledala onaj film Rambo... Sigurno da jesi... E onda... ako si gledala... e to je bas on... to je nas Miso... 
|
|
Vrh |
|
 |
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 00:55 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Gdje si Lucky.  Eto tu ispod... 
|
|
Vrh |
|
 |
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 01:00 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 01:00 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Gdje si Lucky.  Eto tu ispod...  Jesi vidio fotku Duleta Vujoševića? Idući tjedan na Mari "Večiti"... Satrat ćemo ih I bolje ne zajebavaj Miška... Da nam ne stradaš 
|
|
Vrh |
|
 |
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 01:06 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Eto tu ispod...  Jesi vidio fotku Duleta Vujoševića? Idući tjedan na Mari "Večiti"... Satrat ćemo ih I bolje ne zajebavaj Miška... Da nam ne stradaš  Jesam... Naravno da cemo ih... i to ko prasice za Bozic... ali... mislim da ipak treba odgoditi tekmu... bar dok ih ne prodje onaj grip... 
|
|
Vrh |
|
 |
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 01:07 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: MISO je napisao/la: Mnogi  Pa objasni joj malo zasto je to tako... Ili evo mogu i ja pokusati... Znas Carpe... Miso ti je bivsi pripadnik elitnih jedinica trece armije po snazi u Europi... bivsi komandos...uhhh... ...ili da skratim.... Jel si gledala onaj film Rambo... Sigurno da jesi... E onda... ako si gledala... e to je bas on... to je nas Miso...  Skoro da je tako 
|
|
Vrh |
|
 |
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 01:10 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Eto tu ispod...  Jesi vidio fotku Duleta Vujoševića? Idući tjedan na Mari "Večiti"... Satrat ćemo ih I bolje ne zajebavaj Miška... Da nam ne stradaš  Ajde oladi malo.Tepić, Tripković, Veličković, Lazme, jebo te pa ceo tim je otišao. Normalno da ove godine Partizan nije favorit. A kad je ono zvezda osvojila Jadransku ligu? 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 01:11 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Jesi vidio fotku Duleta Vujoševića? Idući tjedan na Mari "Večiti"... Satrat ćemo ih I bolje ne zajebavaj Miška... Da nam ne stradaš  Jesam... Naravno da cemo ih... i to ko prasice za Bozic... ali... mislim da ipak treba odgoditi tekmu... bar dok ih ne prodje onaj grip...  Jesi čuo da su postavili rekord u broju uzastopnih poraza u ligaškom dijelu europske lige? 11 spušenih zaredom... 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 01:11 |
|
|
MISO je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Jesi vidio fotku Duleta Vujoševića? Idući tjedan na Mari "Večiti"... Satrat ćemo ih I bolje ne zajebavaj Miška... Da nam ne stradaš  Ajde oladi malo.Tepić, Tripković, Veličković, Lazme, jebo te pa ceo tim je otišao. Normalno da ove godine Partizan nije favorit. A kad je ono zvezda osvojila Jadransku ligu?  One godine kad je Partizan osvojio Ligu Prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo u nogometu. 
|
|
Vrh |
|
 |
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 01:20 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: MISO je napisao/la: Ajde oladi malo.Tepić, Tripković, Veličković, Lazme, jebo te pa ceo tim je otišao. Normalno da ove godine Partizan nije favorit. A kad je ono zvezda osvojila Jadransku ligu?  One godine kad je Partizan osvojio Ligu Prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo u nogometu.  A u basketu? Imali tamo neko evropsko prvenstvo? http://www.youtube.com/watch?v=RwguQG3NoaQSale nacionale 
|
|
Vrh |
|
 |
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 01:21 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Jesam... Naravno da cemo ih... i to ko prasice za Bozic... ali... mislim da ipak treba odgoditi tekmu... bar dok ih ne prodje onaj grip...  Jesi čuo da su postavili rekord u broju uzastopnih poraza u ligaškom dijelu europske lige? 11 spušenih zaredom...  Nisam cuo... Ali eto... postali su rekorderi po necemu... bar imaju za sto slaviti... Ali mislim da se oni nece tu zaustaviti... Jos trebaju izigrati sa Shakhtarom...Toulouse... 
|
|
Vrh |
|
 |
MISO
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 01:24 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Jesi čuo da su postavili rekord u broju uzastopnih poraza u ligaškom dijelu europske lige? 11 spušenih zaredom...  Nisam cuo... Ali eto... postali su rekorderi po necemu... bar imaju za sto slaviti... Ali mislim da se oni nece tu zaustaviti... Jos trebaju izigrati sa Shakhtarom...Toulouse...  Skim još Zvetda treba da odigra, nisam pratio sportsku štampu ovih dana, pa zaboravih  A prošle sezone u LE jel igrala Zvezda? A mislim da nije ni u LŠ grala od kako je ova osnovana. Zvezda je jedan mali regionalni klub 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 01:26 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 stu 2009, 01:28 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
MISO je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Pa objasni joj malo zasto je to tako... Ili evo mogu i ja pokusati... Znas Carpe... Miso ti je bivsi pripadnik elitnih jedinica trece armije po snazi u Europi... bivsi komandos...uhhh... ...ili da skratim.... Jel si gledala onaj film Rambo... Sigurno da jesi... E onda... ako si gledala... e to je bas on... to je nas Miso...  Skoro da je tako  Ja jos ovaku skromnost nisam videla... 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|